Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια φυγαμε κι εμεις..Το αποφασισαμε λιγο ξαφνικα και γιαυτο δεν σας ενημερωσα..Η μικρη ΔΕΝ βγαινει πλεον απο τη θαλασσα και πολυ χαιρομαι..

Μιαμαμα ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ κοριτσι μου..Για τη Σουηδια εισαι σιγουρη ομως;; Μου φαινεται πολυ αγρια μεταβαση..Εμενα η θεση μου ειναι ξεκαθαρη Γερμανια η Αυστρια..

Φιλακια σε ολες, ειδικα τις εγκυουσες..Οσο μπορουμε θα τα λεμε

καλημερα..

καλα να περνατε!!!

γενικα το κλιμ στα βορεια αρχιζει να αγριευει..διαβαζα και σχετικο αρθρο στην εφημεριδα σημερα..

ειναι η ισχυρη παρουσια των ακροδεξιων κομματων που την ενισχυουν παροτι το μακελειο στην Νορβηγια εγινε απο ακροδεξιο ατομο..

το θεμα ειναι οτι καθε χωρα απο αυτες κοιταει ΜΟΝΟ τη παρτι της (και καλα κανουν μεταξυ μας) και η ξενοφοβια ειναι εντονη..το ξερω πολυ καλα και αναφορικα με την Αυστρια.. ειναι ιδιαιτερα ξενοφοβικοι.. στη Γερμανια τα πραγματα ειναι εξισου συντηρητικα αλλα οχι τοσο σφιχτα λογω των ιστορικων εξελιξεων των προηγουμενων δεκαετιων..τι μελλει γενεσθαι δεν ξερω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Απο το πρωι τρεχω και δεν φτανω..

Βγηκαν αποτελεσματα της βιοψιας (ναι, αργησανε λιγακι), ολα καλα!

Βγηκαν αποτελεσματα των αιματολογικων που εκανα εχθες.. Ολα καλα, εκτος απο ζαχαρο που βγηκε ελαχιστα τσιμπημενο και του θυροειδη που βγηκαν τελειως χαλια.. Με πηρε εχθες το βραδυ ο μικροβιολογος να μου πει πως του θυροειδη τον ανησυχουν πολυ, οποτε πηγα σημερα και παρελαβα το χαρτι με τις απαντησεις και μετα πηγα στα Πολυιατρεια στην Πειραιως και με ειδε ενδοκρινολογος. Μου εγραψε και αλλες εξετασεις για το θυροειδη και υπερηχο αλλα και την καμπυλη σακχαρου. Θα παω την Παρασκευη να τις κανω επειδη για 3 μερες θα πρεπει να κανω διατροφη με υδατανθρακες. Αντε να δουμε...

Το απογευμα θα παμε Εθνικο Κηπο με λεωφορειο και μετα με το τρενακι (δηλ. το μετρο)!

Φιλακια σε ολες! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα κορίτσια,τώρα μπαίνω κι εγώ...είμαστε στο καναπέ και βλέπουμε barbie και τις 12 βασιλοπούλες,δεν το είχα δει ολόκληρο και μου αρέσει...

τι έγινε?ξαφνικά ήρθατε,φέυγετε...

λοιπόν τζες καλά να περάσεις κοριτσάκι μου,τελικά όλα καλά πήγαν!!μπράβο!! όταν θα γυρίσεις εσύ,θα λείπουμε εμείς...φιλάκια

βικάκι γύρισες?μπράβο,άντε και μας έλειψες!! περιμένουμε λεπτομέρειες όποτε μπορέσεις...

η έλλη χθες το απόγευμα έφτασε στο 39.2...πρώτη μας φορά!!

αλλά είχε κέφι κανονικά,φαγητό έφαγε λίγο...στο μπαλκόνι την βγάλαμε,με ponstan μόνο πέφτει...σήμερα έχει δέκατα...οπότε δεν έχω δώσει αντιπιρετικό...τελικά είχε δίκιο ο παιδίατρος σου βίκυ γιατί όταν βρεθήκαμε ήταν 3-4 μέρες απύρετες οι ανηψιές...κυκλοφορεί εύκολα. είναι αυτό που λέω,νομίζουν ότι όταν δεν έχουν πυρετό όλα οκ,δεν κολάει...σε μερικές ιώσεις όμως δεν ισχύει...εμείς τώρα δεν θα συναντήσουμε για αρκετές μέρες κανένα παιδάκι,μη το κολλήσουμε...την επόμενη εβδομάδα φεύγουμε κιόλας...άντε να περάσει..

πρινσέσα κι εσύ διακοπές?καλά να περάσετε!!που έχετε πάει?

γερμανία δεν θα μου άρεσε να πάω...και ήδη τρέχουν χιλιάδες μετανάστες από ισπανία και πορτογαλλία,το κρύο αντιμετωπίζεται...ντυνόμαστε καλά...τουλάχιστον δεν εχουμε υγρασία όπως εδώ που πονάνε τα κόκκαλα μας.

το θέμα είναι ότι πρέπει να μάθουμε την γλώσσα...

πάντως στο θέμα παροχών η σουηδία δεν συγκρίνεται με καμμία χώρα.

και είναι πολύ διαφορετική η νοοτροπία των σουηδών από των νορβηγών και των γερμανών(ξέρουν αγγλικά και δεν μιλάνε)σε πολλά θέματα...

είναι τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν φύγουμε...πρέπει να τα σκεφτούμε όλα...

να πουληθεί το αυτοκίνητο,τα έπιπλα...να βρούμε αμέσω δουλειά εκεί,σπίτι...να ρυθμίσει ο άντρας μου την δουλειά που είναι ΟΕ η εταιρία του. και μόνο που τα σκέφτομαι αγχώνομαι...

τεσπά...αυτά...

λοιπόν, δεν μπορώ να πω οτι ξεκουράστηκα. Κάθε μέρα στις 8 στο πόδι και όλη μέρα στους δρόμους. Πρωινό - θάλασσα- μεσημεριανό - ύπνος τα μικρά - πισίνα ή πάλι θάλασσα- βραδυνό και τσαρκα επι 12 ημέρες. Τα νησιά καταπληκτικά και τα δύο. Ή για να είμαι πιο δίκαιη η Ζάκυνθος είναι μια τσιμεντούπολη στην ουσία με καταπληκτικές παραλίες. Η Κεφαλονιά απερίγραπτη. Πανέμορφη και μέσα στο πράσινο. Οι δε παραλίες απίστευτες. Η μικρή κολυμπούσε με μπρατσάκια μόνη της και με όποιον μιλούσε στο τηλέφωνο έλεγε πως κολυμπάει μόνη της. Το γιο γιο ταξιδίου πολύ βολικό. Όποτε ήθελε τσίσα σταματούσαμε και ξεμπερδεύαμε. Πλέον δε φοράμε πάνα παρά μόνο το βράδυ και αυτή τη βρέχει σπανιότατα. στο ταξίδι παρόλο που ήταν 7 ώρες οδικώς ήταν πολύ ήσυχη. Στο καρεκλάκι της κυρία....

Και το πιο ευχάριστο είναι οτι θα κάτσω και τη βδομάδα του 15Αυγουστου, επομένως μαζί με τα σκ θα ξεκουραστώ 9 μερούλες στο χωριό...

Διαφημίσεις

ψάχνουμε και με τα πτυχία μας και χωρίς...

ο άντρας μου έχει ναυτιλιακά και οικονομικά τελειώσει κι εγώ διακόσμηση.

ότι βρούμε δλδ...

αν ζητάνε σουηδικά άπταιστα θα βρούμε τότε οτιδήποτε δουλειά..

υπάρχουν βέβαια και πολυεθνικές που ζητάνε αγγλικά...

θα δείξει,ακόμα είμαστε στο ψάξιμο...

το πολύ πολύ να βρούμε ότι να'ναι για αρχή,και μετά σου προσφέρουν δωρεάν μαθήματα σουηδικών...

ούτως ή άλλως εδώ εγώ δεν έχω δουλειά,κι ο άντρας μου δεν έχει σταθερό εισόδημα...

δεν τα βγάζουμε πέρα...

βικάκι μια χαρά πέρασατε...τέλεια!!οι διακοπές είναι για να να αλλάξεις παραστάσεις,όχι για ξεκούραση...δεν πειράζει,θα ξεκουραστείς στο χωριό...

δεν έχω πάει ποτέ σε αυτά τα νησιά...

το πήραμε κι εμείς το γιογιό αυτό ,θα το δοκιμάσουμε σύντομα...κι εμείς μόνο στον ύπνο πάνα πλέον,στις βόλτες επειδή αργούμε της έβαζα πάνα,αλλά σιγά ξεκινάω με βρακάκι κι εκεί.στον ύπνο η πάνα πολλές φορές είναι στεγνή,όχι πάντα...οπότε σύντομαι θα το δικιμάσουμε κι εκεί.

ήταν 7 ώρες ταξίδι ε?εμάς είναι 1 1/2 ώρα περίπου το καράβι και 3.30 ώρες οδικώς και φέρρυ μετά 15 λεπτά...οπότε το σπάμε...αλλά γενικά πάντα κάθεται στα ταξίδια στο αυτοκίνητο...της αρέσει να χαζεύει από το παράθυρο,ακούμε μουσική,λίγο κοιμάται,οπότε περνάνε οι ώρες.

viki εγω Κεφαλονια εχω παει δυο φορες και Ιθακηγ, συμφωνω οτι ειναι ομορφα νησια, Ζακυνθο δεν εχω παει ποτε και υποτιθεται οτι η κανονικη καταγωγη μου ειναι απο εκει και με στενοχωρει η διαπιστωση περι τσιμεντουπολης γιατι θελω να την επισκεφθω..

miamama με αυτα τα προσοντα ισως ολο και κατι να βρεθει..προσπαθηστε το..μπραβο παντως βρε παιδια που ειστε ενωμενοι και αυτοδημιουργηστε..χιλια μπραβο..

καιγόμαστε...

φωτιές παντού...

:-( Κριμα..Καθε χρονο τα ιδια..

Μιαμαμα στο χωριο ειμαστε και πολυ μας είναι..

Η Σουηδία σίγουρα δεν συγκρίνεται απο άποψη παροχών, αλλα σε σχεση με αυτα που εχουμε εδω ουτε της γερμανιας συγκρινονται..Η Γερμανια εχει τελειως διαφορετικη βιομηχανια. Σε καθε πολη εχεις και απο 20 τουλαχιστον εργοστασια..Και πολλα ελληνικα μαγαζια, που μπορεις να εργαστεις ανα πασα ωρα και στιγμη..Μην το υποτιμας αυτο..Στη Σουηδια χωρις τη γλωσσα για κανεναν σας θεωρω οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα..Επισης μην ακους το τροπαρι οτι ολοι οι Ισπανοι πανε Γερμανια..Οι Ισπανοι ειναι αλλο μεγεθος σε σχεση με εμας..Δεν ξερω εγω δινω απλα συμβουλες γιατι κι εγω το ψαχνω παρα παρα πολυ..Παντως οπουδηποτε θα ειναι καλυτερα απο εδω..Το μονο σιγουρο..

Κοριτσια φετος οργανωθηκα, πηρα μαζι λαπτοπ και ερχομαι σε καφετερια με ασυρματο δικτυο και ειμαι κυρια...........:rolleyes:

Φαιη κοπελα μου ελπιζω να τελειωσεις με τους γιατρους..Εθνικο κηπο εννοεις στο Χαιδαρι καλε;;;

Αυτα, θα τα ξαναπουμε!

yRf6p1.png

viki εγω Κεφαλονια εχω παει δυο φορες και Ιθακηγ, συμφωνω οτι ειναι ομορφα νησια, Ζακυνθο δεν εχω παει ποτε και υποτιθεται οτι η κανονικη καταγωγη μου ειναι απο εκει και με στενοχωρει η διαπιστωση περι τσιμεντουπολης γιατι θελω να την επισκεφθω..

miamama με αυτα τα προσοντα ισως ολο και κατι να βρεθει..προσπαθηστε το..μπραβο παντως βρε παιδια που ειστε ενωμενοι και αυτοδημιουργηστε..χιλια μπραβο..

Ο ορισμος της ανοησίας ειναι κάνοντας τα ιδια πράγματα, να προσδοκεις διαφορετικα αποτελεσματα.. Α. Αινσταιν

Πανω τους!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

δεν προλαβαινω να σας γραψω τοσες μερες...

δεν προλαβαινω γενικα,δεν ξεκουραζομαι,κι ολο νυσταζω.τωρα εχω ολο πρωινα,αλλα 5-1 το πρωι.:rolleyes:

εχουμε και την απεργια των ταξι,και τις κινητοποιησεις εχθες και καθομαστε υπερωριες γτ καθυστερουν οι επιβατες να ερθουν,αφου ερχονται με τα ποδια οι πιο πολλοι.

η μικρη μου,μια χαρα,φοραει πανα μονο οταν κοιμαται,ειναι γενικα συνεργασιμη,αλλα λιγο γκρινιαρα.αυτα τα νεα μας.

τζες,καλα να περασεις,με τα ζουζουνια σου!

μιαμαμα,περαστικουλια σας,κι οτι καλυτερο ευχομαι.

βικη,να μας στειλεις φωτο απο διακοπες!

κι εσυ myprincess.και στο χωριο μια χαρα διακοπες ειναι.κι εγω εχω ενα διημερο το δεκαπενταυγουστο και λεμε να παμε καπου να αλλαξουμε παραστασεις που λεει κι η μιαμαμα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καιγόμαστε...

φωτιές παντού...

Που να τους κοπουν τα χερια... Μα το Θεο οποιος αρρωστος το κανει αυτο, να το βρει μπροστα του!

Φαιη κοπελα μου ελπιζω να τελειωσεις με τους γιατρους..Εθνικο κηπο εννοεις στο Χαιδαρι καλε;;;

Ευχαριστω πολυ προγκηπισσουλα! Εθνικο κηπο εννοω αυτον στο κεντρο, στο Ζαππειο, πισω απο τη Βουλη! Ειναι πολυ ωραια, μες στο πρασινο, εχει πολλη δροσια, παπιες κι αλλα ζωακια και εχει και κουνιες.. Βεβαια κλεινει με τη δυση του ηλιου αλλα τωρα νυχτωνει αργα! Εχθες λιωσαμε εκει, απο τις 6 παρα ως τις 8 και κατι που ηρθε ο κυριος και σφυριξε για να φυγουμε..

γεια σας!

δεν προλαβαινω να σας γραψω τοσες μερες...

δεν προλαβαινω γενικα,δεν ξεκουραζομαι,κι ολο νυσταζω.τωρα εχω ολο πρωινα,αλλα 5-1 το πρωι.:rolleyes:

εχουμε και την απεργια των ταξι,και τις κινητοποιησεις εχθες και καθομαστε υπερωριες γτ καθυστερουν οι επιβατες να ερθουν,αφου ερχονται με τα ποδια οι πιο πολλοι.

η μικρη μου,μια χαρα,φοραει πανα μονο οταν κοιμαται,ειναι γενικα συνεργασιμη,αλλα λιγο γκρινιαρα.αυτα τα νεα μας.

Καλα κουραγια κοριτσακι με τη δουλεια! Μπραβο στη μικρουλα σου!

εμείς εδώ τα ίδια,η έλλη πότε έχει 38.5,πότε είναι μια χαρά...3ο 24ωρο σήμερα οπότε θα περάσει σιγά σιγά.

Ευχομαι να ειναι η τελευταια μερα που ταλαιπωρειται η ομορφη!

Κορες σημερα το νευρικο μου συστημα ειναι υπο καταρρευση... Ο μπαμπας μας σημερα εχει ρεπο μετα απο πολυυυυυυυ καιρο.. Και ειπε να σηκωθει το πρωι εκεινος με τη μικρη.. Περαν του οτι με αφησαν και κοιμηθηκα ως τις 11 (που ειναι καλο), σηκωθηκα με νευρα και πονοκεφαλο γιατι η Μαρια μας εχει τιναξει τα νευρα στο Θεο με τη γκρινια.. Ανευ λογου και αιτιας ετσι? Την πηρα πριν απο λιγο και πηγαμε βολτιτσα με το καροτσι ως το Σ/Μ και το μαναβικο... Πηραμε και ενα καινουριο σετακι κουβαδακια να τα εχουμε αποκλειστικα για τη θαλασσα αφου τα προηγουμενα τα εχουμε παρει εργολαβεια στις κουνιες και αυτα που ειχαμε για τις κουνιες τα εχουμε μονιμα μες στην πισινα (για ονομα δηλαδη.....)! Πηραμε και ροδακινα και κερασια και γυρισαμε.. Τωρα τρωει φρουτοκρεμα και θα τη βαλω για υπνο, να μου ξυπνησει νωρις και να παμε να λιωσουμε στη θαλασσα..

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

καλησπερα

εγω ηρθα τελευταια στιγμη Αθηνα αφου ο ανδρας μου αργησε να ξυπνησιε για δουλεια και ειπαμε να εκμεταλλευτουμε την ημερα και να παμε το απογευμα στο Αττικο Ζωολογικο..

βεβαια υποστηκαμε τη ζεστη μεχρι να ρθουμε και η μικρη εκανε εμετο στο αυτοκινητο και τωρα περιμενω να παει 5 το απογευμα για να παμε στο παρκο αλλα βλεπω συννεφα και δεν ξερω αν επιφυλλασουν βροχες..

ελπιζω οχι γιατι κριμα τοσος δρομος..

τουλαχιστον να μην εχει ηλιο..

miamama εμαθα για τις πυρκαγιες.. ησυχια δεν εχουν

Προσπ θα πατε κι εσεις Αττικο?

Πηγαμε την Κυριακη, ηταν τελειαααα!

Απλα επειδη ειναι τεραστιο και θα σας φαει ο ποδαροδρομος, προτεινω να δειτε λιγα ζωακια για αρχη και μετα ξαναπατε αλλη μερα!

Π.χ. πιο "μοστρα" για παιδακια κι ετσι ειναι τα λιονταρια (εχει τζιπ και ερχεται το λιονταρι και σκαει μουρη με μουρη πανω στο παρμπριζ), το δασος των ελευθερων μαϊμουδων (οι λεμουριοι ΟΛΑ τα λεφτα) και αν πετυχετε την ωρα εκπαιδευσης, πηγαινετε να δειτε τους θαλασσιους ελεφαντες και τα δελφινια. Επισης ωραια για παιδακια ειναι η κουνελοχωρα (στα ζωακια φαρμας) και επισης εχει ωραια παιδικη χαρα απεναντι απο τα αλογακια (τα πονυ). Στο φευγα εμεις φυγαμε αναιμακτα επειδη ταϊσαμε τις χελωνες. Ειναι φευγοντας απο την παιδικη χαρα στο αριστερο σου χερι, πηγαινοντας προς την εξοδο.

Καλα να περασετε!!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...