Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Ισχύει αυτό σωστά? Με τα τεστ ωορρηξίας βλέπεις μόνο την κορύφωση της lh, ούτε αν έγινε ωορρηξία ξέρεις ούτε αν ήταν καλή. Θυμάμαι τα 2-3 χρόνια που προσπαθούσα φυσιολογικά κι έκανα τεστακια έβρισκα πάντα θετικό κι αναρωτιομουν, κάνω κάθε μήνα ωορρηξία? Αποκλείεται..

Στους φυσικούς πάντως που έκανα αργότερα είδαμε πως έκανε κορύφωση η ορμόνη αλλά το ωάριο ήταν ακατάλληλο, σαν να καιγόταν?!

8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Μία κοπέλα εδώ έκανε πάντα νωρίς ωοληψια,η @Nephele78.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καθόλου δε θα βουτήξεις;

ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ?????!!!!!!!!

Πρεπει να μαι προσεκτικη με την επεμβαση.. δεν θελουμε μικροβια εκει για αυτο και παιρνω και αντιβιωση προληπτικα καθε μηνα και απαγορευεται και το σεξ βεβαια..

ε! τι να κανω και εγω? το ριχνω στην ..τεχνη...χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε το σεξ, μ' αυτή τη ζέστη κι αυτή την κοιλιά, όρεξη το είχαμε. Αλλά τη θάλασσα;;;

Αχ, κρίμα κορίτσι!

για το σεξ εχεις απολυτο δικιο και εμενα δεν μου κανει κουκου εδω και καναδυο εβδομαδες.. οφειλεται κυριως στον ογκο και στη δυσκολια κινησεων.. αν με τσιγκλισει κατι γινεται ετσι για να πουμε οτι κατι κανουμε χωρις διεισδυση αναγκαστικα αλλα και παλι πρεπει να χαλαρωσω αρκετα και να μπω στο τριπακι..

καλώς την μαέστρο...

καλά να περάσεις κοριτσάκι μου...να κάνετε τα μπανάκια σας και τις μάσες σας...

κι εγώ ζεσταίνομαι σήμερα πάλι...τα βράδυα κοιμόμαστε μια χαρά με το παράθυτο ανοιχτό,την ημέρα όμως δεν παλεύεται...

Εγώ τώρα άναψα κλιματισμό, το καθυστέρησα, γιατί το πρωί πονούσε η κοιλιά και τα λαιμά, ε, τι να γίνει; Χωρίς κλιματιστικό βράζω, με κλιματιστικό αρρωσταίνω, ας αρρωστήσω! ;)

Μπανάκια ναι, αλλά μάσες δεν έχει. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμείς λέμε για 11/08,το πότε θα γυρίσουμε άγνωστό...όταν τελειώσουν τα λεφτα...χεχε

καλό το αστείο μου???

με περιμένει μεγάλη φασίνα όταν φτάσω...και πρέπει να αποκτήσω γερά νεύρα και να κάνω αναπνοές ηρεμίας...

κι εδώ πρέπει να το αφήσω σε καλή κατάσταση το σπίτι...

άσε ένα σωρό δουλειές!!

Τελικα ΠΡΙΝ παμε διακοπες ξεπατωνομαστε.. ΣΤΙΣ διακοπες ξεπατωνομαστε επισης.. ΜΕΤΑ τις διακοπες μας βγαινει ο τακος να ξεσκονισουμε και αρχιζει η μαχη των πλυντηριων... Αυτο δεν ειναι ξεκουραση.. Ξεπατωμα ειναι! :lol: Τουλαχιστον αλλαζουμε παραστασεις μωρε, κατι ειναι κι αυτο!

Μαεστρο μου καλα να περασετε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τελικα ΠΡΙΝ παμε διακοπες ξεπατωνομαστε.. ΣΤΙΣ διακοπες ξεπατωνομαστε επισης.. ΜΕΤΑ τις διακοπες μας βγαινει ο τακος να ξεσκονισουμε και αρχιζει η μαχη των πλυντηριων... Αυτο δεν ειναι ξεκουραση.. Ξεπατωμα ειναι! :lol: Τουλαχιστον αλλαζουμε παραστασεις μωρε, κατι ειναι κι αυτο!

Μαεστρο μου καλα να περασετε! :D

Γεγονος.. εδω στο εξοχικο παμε και αφηνουμε το σπιτι νοικοκυρεμενο..ποσο οταν ειναι να παμε και για αλλου..

για αυτο και δεν παμε πουθενα πια και ειναι ολα πιο ξεκουραστα...χαχα!!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Ειμαστε καλα!

Σημερα ο μπαμπας μας δουλευε απογευμα και μας αφησε μοναχουλες.. Παρολαυτα εμεις, αφου παιξαμε με τις σαπουνοφουσκες, τις πλαστελινες και αφου καναμε κουνια και τσουληθρα στο μπαλκονι, πηραμε το λεωφορειο και πηγαμε οι δυο μας Πειραια -στο λιμανι - να χαζεψουμε τα καραβια.. Της αρεσε της μικρης πολυ! Μετα γυρισαμε και πηγαμε για "φαγητο" :lol: οι δυο μας.. Τουτεστιν κατσαμε σε ενα σουβλατζιδικο κοντα στο σπιτι μας και φαγαμε απο ενα ΚΑΛΑΜΑΚΙ :mrgreen: κοτοπουλο. Μετα πηραμε το δρομο για το σπιτι, αλλα χαζευαμε και οι δυο μας.. Ποτε μιλουσαμε με τα αστερακια, ποτε ψαχναμε το φεγγαρακι, ποτε κυνηγουσαμε καμμια γατουλα να τη χαϊδεψουμε, μετα μετρουσαμε τις ροδες απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και το αποτελεσμα ηταν να μπουμε σπιτι στις 11 παρα 20.. Καναμε μπανιο, μασαζακι, φαγαμε και ενα γιαουρτι με μελι :shock: και ξαπλωσαμε μολις!

Προσπ να σου πω πως εχεις αδικο... ψεμματα θα σου πω! Κανουμε και οικονομια κιολας! :lol:

Αυριο δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε.. Ξερω μονο πως δεν θα κατσουμε μεσα! Τι πρωτοτυπο... :rolleyes: Τη Δευτερα θα παω για εξετασεις αιματος γιατι μαλλον μου εχει πεσει ο σιδηρος.. Ζαλιζομαι, νυσταζω συνεχεια, εχω χασει και πολυ αιμα σε αυτη την περιοδο και λεω να το κοιταξω!

Φιλακια σε ολες!! :-D

gM4vp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! :D

Εμεις σημερα ξυπνησαμε 8 παρα 10! Φαγαμε πρωινο και βγηκαμε στο μπαλκονι οπου και πλατσουρισαμε στην πισινουλα μας! Σημερα βεβαια το καναμε λιγακι "υπερπαραγωγη" το ζητημα καθως ειχαμε βαλει και την τσουληθρα μας μεσα και ετσι το Μαρακι κατεληγε στο τελειωμα της τσουληθρας να κανει βουτια!! :lol: Ξετρελαθηκε το πιτσιρικακι μου! :D Επισης προσπαθουσαμε να πιασουμε τις φουσκες που εβγαζε το μηχανημα με τις σαπουνοφουσκες αλλα εκαναν κι εκεινες βουτια, πριν προλαβουμε να τις αγγιξουμε. Γενικα, ηταν ενα χαλαρο και ομορφο πρωινο. Μετα φαγαμε φρουτα και πηγαμε απο τη μαμα μου για μεσημεριανο. Φαγαμε ψαρακι με πατατουλες στο φουρνο και σαλατα και αφου αδειασαμε το πιατακι μας μας σερβιρε και λιιιιιγο παγωτακι η θεια μας! :D Πριν λιγο γυρισαμε και πεσαμε για νανακια κατευθειαν!

Το απογευμα λεμε να παμε Αττικο! Και μιας που θα εχουμε μαζι και το μπαμπα μας, λεμε να κατσουμε Ραφηνα για φαγητο οι τρεις μας. Να εχει ξε-λυσσαξει η μικρη με τα ζωακια πρωτα και να φαει κι εκεινη τιποτα.

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Καλο υπολοιπο Κυριακης σε ολες!! :D

gM4vp2.png

miamama super η ντουλαπα.. αλλα να ειμαι φιλικα ειλικρινης θα προτιμουσα να την εδινα στην κορη μου δυο-τρια χρονακια αργοτερα γιατι τωρα οσο και να δειχνουν ανυπομονησια και χαρα που μας..χαροποιει δεν εχουν αισθηση της ..αξιας και της διαστασης του πραγματος και ετσι δεν ειναι πιστευω μακρυα ο καιρος που ισως το παιχνιδι να υποστει φθορα..

εξαρταται βεβαια και απο το παιδι και απο το πως το διαθετει ο γονιος..

εγω ας πουμε απαξ και δωσω ενα παιχνιδι δεν ειμαι στη διαθεση καθε φορα να το μαζευω και να το τακτοποιω..αυτα τα κανει η κουνιαδα που κολλαει στη λεπτομερεια (μεταξυ μας οχι τοσο πολυ οσο περναει ο καιρος γιατι ειναι πολλα τα παιχνιδια της μικρης και η μικρη δεν προλαβαινεται...)

παντως ειναι πολυ ωραια η ντουλαπα και με αναγει σε αλλες εποχες δικες μου.. ενδοξες και αθωα..πονηρες..χαχα!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...