Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτο το εχω ξαναδιαβασει εδω στο παρεντς,το συστηνουν πολλες μαμαδες.θα παω να της το παρω.thanks!ειδες,κι αλλο υπερ του παιδικου.εσεις μαεστρια,τι εγινε με το εσπα?

Ε, κανονικά τα μόριά μου, αλλά δεν κοίταξα αν μπαίνουμε, βαριέμαι να ψάχνω, είναι πολλές οι αιτούμενες εδώ κορίτσι.

Θα φανεί, την Παρασκευή. Δεν έχω πολλές ελπίδες, δυστυχώς, λίγα τα μόρια φέτος. Ευτυχώς, έχει μπει στον Άγιο Στυλιανό, που 'ναι εδώ κοντά, αλλά γμτ είναι λίγο νωρίς το μεσημεριανό τους ωράριο και θα ζορίζεται ο χάζμπαντ να πηγαίνει να τον παίρνει.

Κάπου θα πηγαίνει πάντως, για να ξεφεύγει αυτός - μην κλειστεί κι αυτός με το μωρό - και να παίρνω μιαν ανάσα κι εγώ. :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, κανονικά τα μόριά μου, αλλά δεν κοίταξα αν μπαίνουμε, βαριέμαι να ψάχνω, είναι πολλές οι αιτούμενες εδώ κορίτσι.

Θα φανεί, την Παρασκευή. Δεν έχω πολλές ελπίδες, δυστυχώς, λίγα τα μόρια φέτος. Ευτυχώς, έχει μπει στον Άγιο Στυλιανό, που 'ναι εδώ κοντά, αλλά γμτ είναι λίγο νωρίς το μεσημεριανό τους ωράριο και θα ζορίζεται ο χάζμπαντ να πηγαίνει να τον παίρνει.

Κάπου θα πηγαίνει πάντως, για να ξεφεύγει αυτός - μην κλειστεί κι αυτός με το μωρό - και να παίρνω μιαν ανάσα κι εγώ. :shock:

ναι,βεβαια,δεν το συζητω.αφου του αρεσει κιολας.δηλαδη μπορει να αλλαξει παιδικο ο γιαννακης,ε?ελπιζω να μην χρειαστει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ναι,βεβαια,δεν το συζητω.αφου του αρεσει κιολας.δηλαδη μπορει να αλλαξει παιδικο ο γιαννακης,ε?ελπιζω να μην χρειαστει.

Ε, κατά 99% θ' αλλάξει. Θα προσαρμοστεί μωρέ, κι εκεί στον άλλο ωραίος χώρος είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, κατά 99% θ' αλλάξει. Θα προσαρμοστεί μωρέ, κι εκεί στον άλλο ωραίος χώρος είναι.

ε,μια χαρα τοτε.τελικα μας εχεις πει που θα πατε διακοπες?

η βικη που ειναι χαμενη?

σε δημοτικό εδώ δεν θα την πήγαινα ούτε με σφαίρες...σε ιδιωτικό δεν σκάω 300-350Ε...

προτιμώ κατευθείαν προνήπιο...και να δίνω κι άλλα τόσα στην παιδίατρο...μέχρι τώρα δεν έχει αρρωστήσει...μόνο ένα 38 για μια μέρα...στην παιδίατρο έχουμε να πάμε από τον μάρτιο...5 μήνες κοντεύουμε...

τώρα με την περίπτωση να φύγουμε σουηδία,εκεί ναι θα πάει...για να βρω δουλειά...μόνο δημόσιοι υπάρχουν ούτως ή άλλως...αλλά καμμία σχέση με εδώ.

Διαφημίσεις

ε,μια χαρα τοτε.τελικα μας εχεις πει που θα πατε διακοπες?

η βικη που ειναι χαμενη?

H Bίκη μάλλον έχει άδεια.

Εμείς θα πάμε Τορώνη κορίτσι, είναι στο 2ο πόδι Χαλκιδικής, το Σάββατο φεύγουμε, για 5 μέρες. Απ' τα ολότελα. :D

Πάω για μαμ και ξάπλα κοπελιές. Καλή συνέχεια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

H Bίκη μάλλον έχει άδεια.

Εμείς θα πάμε Τορώνη κορίτσι, είναι στο 2ο πόδι Χαλκιδικής, το Σάββατο φεύγουμε, για 5 μέρες. Απ' τα ολότελα. :D

Πάω για μαμ και ξάπλα κοπελιές. Καλή συνέχεια!

μια χαρα!!διακοπες να'ναι,κι οπου να'ναι!!

εμεις εχουμε να παμε απο προπερσι,και δεν το κοβω ουτε για ενα διημερο να φυγουμε φετος.ζητησα βεβαια απο τον προισταμενο ενα διημερο σ/κο να παμε καπου οικογενειακως,τον αυγουστο.ελπιζω να μου το βαλει.απο οταν αρχισα δουλεια,δουλευω ολες τις κυριακες,και τωρα που δουλευει ο αντρας μου μονο

σ/κο μπορει εκεινος..:rolleyes:

τι να κανεις..

καλη ξεκουραση,μαεστρια!

ελεναδίτσα άτυχη είσαι...ούτε μπάνιο δλδ...

γκαντεμω ειμαι..

κι ηθελα να παω στο λεντα ενα διημερο να δω την μικρη μου,αλλα εχω περιοδο,εχω δουλειες πολλες,και βαριεμαι και τη παρεα της πεθερας,και εκνευριζομαι κιολας,οποτε θα κανω υπομονη να ερθει..

Καλησπερα κοριτσαρες!

Εδω κι εγω, βολοδερνω! Πηγαμε με τη μικρη θαλασσα το απογευμα, ξεκολλησαμε απο την παραλια στις 20:50 :shock:

Μαεστριακι ολα καλα με την καμπυλη! Εγκρατεια και ολα θα πανε καλα! :)

Κερκυραια μου ομορφη και η Μαρια τοσες ωρες κοιμαται περιπου.. Το βραδυ πεφτει γυρω στις 10 και ξυπναει 7 (αντε 7μιση στα τσακιρ κεφια), και μεσημερι κοιμαται απο τις 13:30 που τη φερνει το σχολικο ως τις 16:00.. Καλα μας κουραγια! :lol:

Ελεναδιτσα μπραβο για τον παιδικο, καλη αρχη σας ευχομαι!

Τζες σε εχω χασει τελευταια, ευχομαι να περασουν οι μερες και να κανονισουμε να τα πουμε απο κοντα, αλλιως... δεν μας κοβω!

Κατα τα αλλα ολα καλα.. Παρασκευη κλεινει ο σταθμος μας (πρεπει να το εχω πει και χιλιες φορες, το κανω για να το χωνεψω :mrgreen:) και ομολογω πως θα μου λειψει πολυ η Ρενα (η διεθυντρια).. Μιλουσαμε καθημερινα, τη συνηθισα και της ειπα εχθες στην πλακα πως θα την παιρνω και τον Αυγουστο να μιλαμε! :lol: Η γυναικα ειπε να την παιρνω οποτε θελω και οποτε θελω να παω κι απο το σπιτι της να πιουμε καφε (μενει 2 στενα πριν το σπιτι μου)! Ενταξει, δεν θα παω :mrgreen: αλλα μου αρεσει που εχουμε τετοια σχεση! Την εχω μες στην καρδια μου!

Παω να φαω και να ξεραθω!

Φιλακια σε ολες!! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

maestria τρωω σκ#$%^^& εδω στο εξοχικο.. πχ σημερα ειχα στ ψυγειο ενα σοκολατουχο γαλα Ολυμπος που μου χει παρει μερες ο ανδρας μου και αποφασισα να το πιω για να μην παει χαμενο αφου κανεις αλλος δεν πινει.. αυτο μαζι με κορν φλεικς και απο χθες στ πανηγυρι ειχα μια μεριδα λουκουμαδες με σοκολατα οπου εφαγα με λιγες τυψεις το μισο..

αργοτερα εφαγα ενα κομματι γραβιερα με λιγο ψωμι και το μεσμερι πουρε με μπιφτεκια και αφου κοιμηθηκα με τη μικρη με το που ξυπνησα εφαγα ενα μικρο κομματι μπαμπα (ατομικο μικρο) και στο τελος για βραδυ δυο σουβλακια με πιτα.. στην Αθηνα δεν θα επαιζε τιποτε απο τα παραπανω ειδικα τοσο συχνα..

επειδη εδω δεν εχουμε μαγαζια για ειδη πρωτης αναγκης και οχι μονο ο συζυγος καθε τρεις λιγ και λιγακι μου φερνει διαφορα και αναγκαστικα για να μη μενουν τρωω ενα μερος αυτων..

αυριο θα κανω φακες παντως... πρεπει να κοπουν οι μ$%%%^% σιγα σιγα.. ηδη ειμαι σχεοδν 8 κιλα πανω απο το αρχικο μου.. ελεος..:rolleyes:

miamama εγω αν ημουν στο σπιτι με το παιδι ισως να μην σκεφτομουν καν την περιπτωση να στειλω το παιδι σε ιδιωτικο οπως και αρκετα δυσκολα το σκεφτομαι και για του χρονου..αλλα οσο καλη και αγια να ειναι η θεια ειλικρινα δεν θελω να αφησω τη μικρη μαζι της και αλλο.. αφηστε δε που θα της ειναι πολυ δυσκολο και κουραστικο να αταπεξελθει με δυο παιδια και εκ των πραγματων η ελαστικοτητα θα αυξηθει προκειμενου να μην την κουραζει ενα απο τα δυο..

προς το παρον εχουμε αλλα χαβα τωρα να αντιμετωπισουμε ως οικογενεια και οχι μονο εμεις βεβαια.. το θεμα των αυθαιρετων και τα υπερογκα προστιμα που ειδα παραδειγματικα οτι θα εφαρμοστουν..

μιλαμε για υψος ταξεως 20.000 πχ στη δικη μας περιπτωση..

αλλα ειναι αρκετα ασαφη τα λεγομενα τους και περιμνω την εγκυκλιο τοσο για να δουμε εμεις που υπαγομαστε και επειδη και στη δουλεια μου με αυτα θα ασχοληθουμε παλι..

βεβαια να ξερετε οτι ειναι ενα μετρο του αερα που δεν κανει καμια απολυτως εμπρακτη νομιμοποιηση και απλα τσεπωνουν χρημα για 40 χρονια στα εντος σχεδιου και 20 στα εκτος με μονη εξασφαλιση την αναστολη κατεδαφισης και την δυνατοτητα μεταβιβασης, πωλησης κλπ..

και τοσα χρονια δεν εκαναν τιποτε (οχι οτι αυτο ειναι κατι σημαντικο και τελειωτικο) αλλα το κνουν τωρα που ο μισος πληθυσμος ειναι ανεργος, τα εξοχικα ειναι τα περισσοτερα απο κληρονομιες η γονικες παροχες και τα ποσα υπερογκα τοσο οσο θα κοστιζε μια ανακαινιση η συντηρηση τους..

κανονικα κανεις δεν θα πρεπε να πληρωσει cent αλλα επειδη αυτο το θεμα αφορα τους μισους ελληνες και οχι τους αλλους μισους και επειδη καποιοι θα χουν τα χρηματα να πληρωσουν απλα ειναι ενα εκβιαστικο μετρο που

α) η θα πληρωσει ο καθενας

β) καποιοι δεν θα κανουν τιποτε και οπως ερθουν τα πραγματα..

σκοπος ειναι να μη μας μεινει τιποτε παντως στην ιδιωτικη κυριοτητα.. αν ηθελαν να λυσουν προβληματα θα τα χαν κανει.. αλλα τελικα τους συμφερει η χρονια αιμοραγια για να εισπραττουν..

αυτα.. περαστικα μας και εις αλλα με υγεια...

maestro εκανες υπερηχο? η κουκλιτσα σας τι λεει? πες τιποτε.. δεν μπορουμε να τη ματιασουμε διαδικτυακα βρε! :tongue:

Τι να πω παιδάκι μου; Συνέχεια κώλο έχει γυρισμένο, μου το παίζει δύσκολη.

Είναι στο 1.170 gr. πλέον, μέσα στα όρια, όλα καλά πάνε. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να πω παιδάκι μου; Συνέχεια κώλο έχει γυρισμένο, μου το παίζει δύσκολη.

Είναι στο 1.170 gr. πλέον, μέσα στα όρια, όλα καλά πάνε. :D

μη μου απτου η κυρία...χαχα!!

με το καλο!!

πανω κατω δηλαδη εχουμε ενα μηνα διαφορα ε?

θυμησε μου ποτε εχεις ΠΗΤ? (πιθανη ημερομηνια τοκετου?)

εγω 16/11 αλλα πιστευω οτι θα γεννησω αρχες Νοεμβρη κατα το ιστορικο μου..

εμενα ηταν 680 γρ πριν μια εβδομαδα..

κλωτσαει εντονα? εμενα αρκετα και εχει και πλακα συχνα..αλλα εχω μια συχνοουρια αλλο πραγμα..και δυστυχως μια περιπλοκη δυσκοιλιοτητα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...