Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτό είναι ναι...

αγάπη μου δεν ανεβαίνω αθήνα...πάω κατευθείαν ιστιαία από πάνω...γιάννενα,τρίκαλα,λάρισα...3 1/2 ώρες από ηγουμενίτσα.

θα δω εδώ αν βρω κάποιο από αυτά,αλλιώς άβον!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως τα περασατε με τη κολλητη? Σημερα την κοπανησαν?

Φυυυυσιιικάαααα πολύ καλά τα περάσαμε. Πήγα να της φτιάξω κ τα νύχια για να ειναι μια κουκλίτσα κ σε αντάλλαγμα αν την πάρει καμμιά κάμερα στην Κρήτη είπε θα μου στείλει αφιέρωση :tongue:

Το βραδάκι φεύγουν

Γεια σας κοριτσακια..

Εγω ειμαι παλι μονη με τη μικρη και ολη μερα την κυνηγαω και με κυνηγαει. Εχει κολλησει πανω μου και δεν με αφηνει με τιποτα..Αν χρειαστει να λειψω δεν μπορουμε να την ηρεμησουμε..απο τη μια μου αρεσει, αλλα απο την αλλη δεν θελω να κλαιει αν λειπω.

Αυτο με τα απορρυπαντικα με απασχολει πολυ κι εμενα αυτη την εποχη..Μια κυρια που εχει μαγαζι με ρουχα και ειχε παει σε σεμιναρια της Lapin μου ειπε οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε ΟΥΤΕ υγρο απορρυπαντικο ΟΥΤΕ μαλακτικο..Και τα ρουχα χαλανε και προκαλουνται ευκολοτερα αλλεργιες. Την ακουσα και πηρα σκονη Skip με Gasoline(για πρωτη φορα). Αλλα μου φαινεται οτι μυριζει πολυ η σκονη, ισως θελει 2 φορες ξεβγαλμα αλλα και αυτο δεν συμφερει..Εγω πλενω με Αριελ και γενικα μου αρεσει αλλα νομιζω οτι χαλανε τα ρουχα ευκολα..Της μικρης εννοειται με το παιδικο Αριελ και γω δεν την αφηνω ακομα την μωρουδιλα και μαλακτικο Προδερμ.

Μιαμαμα και γω Λενορ βαζω, μου αρεσει παρα πολυ..

Μονο με σκονη και χωρις μαλακτικο παντως δεν μου αρεσει το αποτελεσμα, τι να κανω;;;

Αμα πια και ενα σωρο λεφτα πληρωνουμε και χαλια γινονται τα ρουχα..Βεβαια και τα ρουχα δεν ειναι οπως παλια..

Αυτα, γενικα βαριεμαι παρα πολυ..Καληνυχτα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια..

Εγω ειμαι παλι μονη με τη μικρη και ολη μερα την κυνηγαω και με κυνηγαει. Εχει κολλησει πανω μου και δεν με αφηνει με τιποτα..Αν χρειαστει να λειψω δεν μπορουμε να την ηρεμησουμε..απο τη μια μου αρεσει, αλλα απο την αλλη δεν θελω να κλαιει αν λειπω.

Αυτο με τα απορρυπαντικα με απασχολει πολυ κι εμενα αυτη την εποχη..Μια κυρια που εχει μαγαζι με ρουχα και ειχε παει σε σεμιναρια της Lapin μου ειπε οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε ΟΥΤΕ υγρο απορρυπαντικο ΟΥΤΕ μαλακτικο..Και τα ρουχα χαλανε και προκαλουνται ευκολοτερα αλλεργιες. Την ακουσα και πηρα σκονη Skip με Gasoline(για πρωτη φορα). Αλλα μου φαινεται οτι μυριζει πολυ η σκονη, ισως θελει 2 φορες ξεβγαλμα αλλα και αυτο δεν συμφερει..Εγω πλενω με Αριελ και γενικα μου αρεσει αλλα νομιζω οτι χαλανε τα ρουχα ευκολα..Της μικρης εννοειται με το παιδικο Αριελ και γω δεν την αφηνω ακομα την μωρουδιλα και μαλακτικο Προδερμ.

Μιαμαμα και γω Λενορ βαζω, μου αρεσει παρα πολυ..

Μονο με σκονη και χωρις μαλακτικο παντως δεν μου αρεσει το αποτελεσμα, τι να κανω;;;

Αμα πια και ενα σωρο λεφτα πληρωνουμε και χαλια γινονται τα ρουχα..Βεβαια και τα ρουχα δεν ειναι οπως παλια..

Αυτα, γενικα βαριεμαι παρα πολυ..Καληνυχτα

καλα τα λες αλλα και τα ρουχα δεν ειναι τα ιδια (συνθετικα κατα κυριο λογο κακης ποιοτητας με μυρωδιες που εχουν τα ιδια οσο και να τα πλενεις) και επισης τα απορρυπαντικα εχουν αλλαξει συσταση..

πχ το πως μυριζαν τα ρουχα στο σπιτι της γιαγιας μου που επλενε ε skip και μαλακτικο γνωστης μαρκας που δεν θυμαμαι πριν δεκα χρονια δεν το χω ξανα μυρισει μεχρι τωρα..

και εγω μαλακτικο και υγρο δεν χρησιμοποιω αλλα το τελευταιο χρονο αρχισα τα μαλακτικα σε μικρες δοσεις γιατι αλλιως τα ρουχα δεν σιδερωνονται με τιποτε..

σημερα εφυγε η μια δυσκολη μερα αφου παρουσιασα τη λεσχη στη γενικη συνελευση της περιοχης και αυριο ειναι η μεγαλη μερα που θα ανοιξει η παιδικη χαρα και η λεσχη..

συγκινηθηκα που δυο νεα κοριτσια ηρθαν και προσφερθηκαν να βοηθησουν στην προσπαθεια της λεσχης με τη συμμετοχη τους στις δραστηριοτητες και ελπιζω οτι θα τα δω ξανα αυριο για να τα πουμε εκτενεστερα, καθως σπουδαζουν παιδαγωγικα πραγμα σαφως χρησιμο..

Καλη επιτυχια Προσπ!!

Παντως δηλωνω υπευθυνα οτι δεν ανηκεις σε αυτη τη χωρα και σου ευχομαι να καταφερεις καποια στιγμη να μεινεις καπου αλλου οπου η νοοτροπια που εχεις ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση..Μπραβο σου κοριτσακι..

Εγω σημερα πηγα για καφεδακι και λιγα ψωνια με μια καλη φιλη, περσαμε πολυ ωραια. Πηρα 3 παντελονια, 1 φουστα και 1 βερμουδα 60 ευρω!!! Καλα ε;;; Παντως μερικοι ακομα να βαλουν μυαλο..Εκπτωση απο 69, 59..Βεβαια και αυτα που εδωσα δεν επρεπε αλλα ολα τα περσινα μου πεφτουν..

Επισης ανακαλυψα τα Sweet&Balance στο σουπερ μαρκετ. Ετοιμα γλυκακια χωρις ζαχαρη..Κοριτσια ειναι τελεια..Οι εγκυουλες μπορουν να φανε γλυκο αφοβα..Εφτιαξα τουρτα μπισκοτο (καταπληκτικη) και το καθε κομματι εχει 150 θερμιδες!!!!

Το πρωι θα παμε στην μπεμπουλα να τη δει η Ναταλιτσα..Ειμαι σιγουρη θα τρελαθει..

Αυτα..Ζεστη ατιμη..Να ναι καλα το ερ-κοντισιονερ (που λεει και η κορη μου)!Καληνυχτα

yRf6p1.png

ευχαριστω myprincess :oops:

αν και συμφωνω οτι δεν θα χα προβλημα προσαρμογης σε αλλο ειδικα κεντροευρωπαικο κρατος..

μολις φουσκωσα με τη τρομπα 24 μπαλονια για την παιδικη που θα την στολισω με τον ανδρα μου το απογευμα, το πρωι πηγα και ετοιμασα διαφορα στη λεσχη και μετα τις 4 θα ετοιμασω τις μπομπες και τα μπισκοτοειδη και θα φερει ο ανδρας μου και μια πιτσα 24 κομματια να υπαρχει σε περιπτωση που ειμαστε πολλοι.

τωρα θελω να κοιμηθω και μετα να σιδερωσω τα ρουχα μου... εφτιαξα και μπλουζα με το λογοτυπο της λεσχης για να κανω την εναρξη..

ελπιζω να βγαλει ο ανδρας μου φωτο και να τις αναρτησω στο fcb στην ομαδα μου..

αυτα απο μενα.. και αλλη μια ζεστη ημερα Ιουλιου.. καλο υπολοιπο!

helloooo!!

τι κανετε κοριτσαρες?

εγω τα ιδια,δουλεια,σπιτι,δουλεια.

η μικρη εφυγε παλι στο χωριο το σαββατο και θα ερθει το αλλο σαββατο.:(

σημερα ημουν πρωινη επιτελους αλλα μολις γυρισα,πηγα και ξαπλωσα και ξυπνησα στις 8.:rolleyes:

και θελαμε να παμε με τον αντρουλη να δουμε τον χαρυ ποτερ,αλλα μας πηρε ο υπνος και θα παμε μαλλον αυριο,που ειμαι παλι πρωι.

προσπ,μπραβο σου,που στην κατασταση σου κανεις τοσα πολλα πραγματα κι εθελοντικα.να μας βαλεις φωτο να δουμε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλησπερα..

merci elenada..

σημερα δεν πηγε τοσο οσο περιμενα αλλα οχι και χαλια αφου

α) ειναι Κυριακη και αρκετα παιδια ειχαν φυγει

β) δεν ειχαν κανει τακτικες ανακοινωσεις σχετικα με το ανοιγμα της παιδικης χαρας ως χωρο (επειδη μεχρι πριν λιγες μερες ανακατασκευαζοταν) και παραλληλα για τν εναρξη της λεσχης.

Ετσι τα παιδια που υπηρχαν στην περιοχη μαζευτηκαν μετα απο 40 λεπτα απο τον προγραμματισμενο χρονο και αφου καταλαβαν περι τινος προκειται, ειχαμε και εγγραφες νεων μελων και δανεισους βιβλιων και μια κοπελα με βοηθησε σημαντικα οσο εγω εκανα τα δικα μου.

Βεβαια εγω ημουν στην παιδικη χαρα απο τις 18.30 και ουσιαστικα μονη στολισα το χωρο με μπαλονια, ετοιμασα τα σνακ που θα βγαζαμε και παλι καλα που το κομματι της λεσχης οσον αφορα τους δανεισμους και τις εγγραφες το χα ηδη τακτοποιημενο και ετοιμο προς χρηση.

Καταληξαμε να εχουμε τελειωσει γυρω στις εννεα αλλα επειδη αργησαν να μαζευτουν τα παιδια -καμια δεκαρια περιπου στο συνολο των 60 παιδιων μελων- δεν βγαλαμε φωτογραφιες αφου ειχ αρχισει να σκοτεινιαζει και δυστυχως ακομη δεν εχουμε φωτισμο στο χωρο..υποτιθεται οτι απο στιγμη σε στιγμη ο Δημος θα το κανει..

εγω προσωπικα εμεινα ευχαριστημενη γιατι ηξερα με τι πλαισια και συνθηκες κινουμαστε, αλλοι ειχαν περισσοτερες απαιτησεις αλλα ειλικρινα δεν ιδρωνει το αυτι μου..εγω κανω αυτα που μπορω..και για ενα ατομο ειναι too much..

τωρα θα αρχισω να δουλευω τη δανειστικη καθε Πεμπτη και Κυριακη ενω τα Σαββατα που ειναι και τα περισσοτερα παιδια στον οικισμο θα κανω τις δραστηριοτητες που εχω οργανωσει με βαση το βιβλιο.

Παω να ξαπλωσω και να κοιμηθω, αυριο ο ανδρας μου δεν δουλευει και θα ναι μαζι μας, δυστυχως φευγει η μανα μου την οποια προτιμουσα να χω μαζι για Τριτη - Τεταρτη -Πεμπτη που θα λειπει η κουνιαδα και τωρα εχω το μυαλο μου στην μικρη και στην εκδηλωση του επομενου Σαββατου.

Καλημερα σε ολες τις ομορφες!

Ειμαστε καλα, απλα δεν βαζουμε κωλο κατω και ολη την ωρα κατι κανονιζουμε - κατι κανουμε.. Το Σ/Κ μας εφαγαν τα παρτυ!

Ξεκινησε και η τελευταια εβδομαδα που ειναι ανοιχτος ο παιδικος.. Απο Παρασκευη θα εχουμε την πριγκηπισσα κοντα μας μεχρι να επιστρεψουμε απο διακοπες (11/09) οπου μετα θα παει κανονικα σταθμο. Καλα να ειμαστε μεχρι τοτε βεβαια! Αντε να μπει και ο Αυγουστος σιγα - σιγα γιατι θελω διακοπες και δεν την παλευω αλλοοοοοοοο!!!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Η πρώτη εβδομάδα της άδειας του χάζμπαντ τελείωσε. Τώρα επιστρέψαμε, αυτός στη δουλειά, ο μικρος στον παιδικό (τελευταία εβδομάδα, μετά Σεπτέμβρη πάλι, ωχ μανούλα μου!) κι εγώ στην απομαγνητοφώνησή μου, στην καθημερινή ρουτίνα και στο "νοικοκυριό" μου. (λέμε τώρα)

Ωραία ήταν που είχα τον χάζμπαντ παρεούλα και βολτάραμε. Να μπορούσε να πάρει ένα μήνα άδεια, αμάν! Τέσπα, δουλειά να υπάρχει.

Εντωμεταξύ προχθές έμαθα ότι οι δυο συναδέλφισες που μείνανε στο γραφείο (και άτομα απο το πάνω γραφείο, έχουμε το ίδιο αφεντικό) παίρνουνε πέντε εβδομάδες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ άδεια άνευ αποδοχών και μάλλον επίδομα άδειας γιοκ. Και βλέπουμε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια...

αυτή η τσαγκαροδευτέρα...πτώμα είμαι μετά από ένα σκ "κραιπάλης"...στη θάλασσα!!!

πήγαμε σάββατο απόγευμα και κυριακή όλη μέρα...

το όλη μέρα δεν το ξανακάνω...μέχρι να συνέρθει το καμάρι μου...από την γκρίνια του,την μουρμούρα του...το "δεν χέλω,όχι " 100 φορές την ημέρα...

μόνο στη θάλασσα μέσα ήταν ήρεμη και την ώρα του φαγητού...πως να την απασχολήσω εκτός θάλασσας όταν δεν έχει άλλη παρέα??την περασμένη φορά είχαμε κηρομπογιές και παρέα το κοριτσάκι της ξαδέρφης μου...

μας τρύπησε και το στρώμα...μας το μάτιασαν κι αυτό...(θα το μπαλώσει όμως ο καλός μου)...

προσπ μπράβο σου,μια χαρά τα κατάφερες...

σας έφτιαξαν και κούνιες,"σπάταλος" ο δήμος!!χεχε

ελεναδίτσα πάλι μόνη??αχχχ έχεις πήξει και στη δουλειά...σας πληρώνουν τουλάχιστον στην ώρα σας?

μαέστρο ξεκουραστήκατε παρεούλα με τον άντρα σου? θα πάτε διακοπίτσες?

η βίκυ πρέπει να είναι διακοπές ήδη ε?λιγικά...

φαίη διάβασα στο φέις τι ωραία περνάτε το πρωί...ποιο πρωί δλδ...χαράματα...

τζεσικάκι πως πάει? αύριο τελειώνει και η καμπάνια...γιατί πρέπει να παίρνω εγώ όλους τηλ ότι τελειώνει η καμπάνια κι αν θέλουν κάτι??δεν έχω και μονάδες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...