Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω παλι διοργανωνω διακοπες μπας και ανεβει λιγακι η διαθεση μου...

Ο Β εφυγε για δουλεια, η Μαρια κοιμαται..

Την επομενη εβδομαδα θα στειλω κεϊκ στο σταθμο να κερασει η μικρη που γιορταζει τον Δεκαπενταυγουστο μιας και τοτε θα ειναι κλειστος ο σταθμος.

Βαριεμαι και εχω τρελη νυστααααα! Αλλα αν κοιμηθω τωρα, θα ξυπνησω με νευρα και με πονοκεφαλο, οποτε το αφηνω καλυτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαριεμαι και εχω τρελη νυστααααα! Αλλα αν κοιμηθω τωρα, θα ξυπνησω με νευρα και με πονοκεφαλο, οποτε το αφηνω καλυτερα!

Εγώ έχω:

σίδερο

καθάρισμα

ξεσκόνισμα

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ

χαιρετω και παλι.. σε λιγο παμε παραλια με το νυχτωμα δηλαδη αφου εμεινε σημερα μαζι μας ο συζυγος και καταπιαστηκαμε με δουλειες, ψωνια και λογω οτι αργα ειχαμε ελευθερο χρονο δεν πηγαμε για μπανιο λογω ηλιου.. τωρα τελειωνω τα γεμιστα για αυριο και σε λιγο θα παμε παραλια.. θα ρθει και η κουνιαδα και αυριο το απογευμα η μανα και ο αδελφος μου ενω εγω ετοιμαζομαι για το μεγαλο σκ που ανοιγει η λεσχη και η παιδικη χαρα..

παω πρωινα 7.30-9.30 στη λεσχη για να ετοιμασω ωστε να μη με τρωει η πολυ ζεστη..

αυτα απο μενα..

φιλια

Διαφημίσεις

ααα.. βλεπω σας επιασε το καλοκαιρι για τα καλα..

εγω δεν κοιμηθηκα καλα ολη τη νυχτα αφου τελειωσα καποιες προετοιμασιες για τη λεσχη στη 1.30 και απο εκει και υστερα η κορη μου μουρμουραγε διαρκως στον υπνο της μεχρι που στις 3.00 ηρθε φαντης μπαστουνι και με τρομαξε κιολας πανω απο το κεφαλι μου και βεβαια ηθελε να κοιμηθω μαζι της και δεν την επαιρνε και ο υπνος.. πρεπει να κοιμηθηκα στις 4.00 με διαλλειματα παλι.. και σηκωθηκα 6.15, πηγα γυρω στις 7 παρα στη λέσχη όπου γκάζωσα και τελειωσα την αρχειοθέτηση (πηγα τοσο νωρις διοτι εκει δεν υπαρχει κλιματισμος και απο τις 8.00 βαραει νταλα ο ηλιος..παλι καλα σημερα φυσαγε και ο βοριας και ηταν πιο δροσερα..)

σημερα θα ασχοληθω με καποιες λεπτομερειες καθως τη Κυριακη θα ανοιξει επισημα η παιδικη χαρα και η λεσχη και οργανωνω μπαλονια, δωρα κλπ.

Αυριο Παρασκευη θα παω Αθηνα ενεκα του ραντεβου μου με το γιατρο (να δουμε το μπεμπε τι κανει...ελπιζω καλα και να μη βγει οταν ερθει η αγια ωρα και με βαραει) και θα κανω ψωνια και αλλα διαφορα..

οτι του φανει του Λολοστεφανη..

τωρα ετοιμαζω τον λογο μου για την Συνελευση του Σαββατου.. δεν μου αρεσει το ετοιματζιδικο και ετσι φτιαχνω ενα πλανο στο μυαλο μου..

καλημέρα κορίτσια...

κάνει ζέστη και δεν μπορώ να κάθομαι πολύ ώρα στον υπολογιστή...χεχε

εγώ κάθε βράδυ κοιμάμαι 2.30-3.00...ξεχνιέμαι και το πρωί σέρνομαι...

χθες εκεί που ετοιμαζόμουν να με πάρει ο ύπνος η έλλη σηκώθηκε 3 φορές σε μισή ώρα...μία ερχόταν στο δωμάτιο μας...κι εμένα με τρόμαξε προσπ...

μία καθόταν στο πάτωμα έξω από το δωμάτιο μας...

μία ήθελε νερό...

μετά κοιμήθηκα,ελπίζω να μην ξανασηκώθηκε και δεν την άκουσα...

τι άγχος κι αυτό,δεν το είχα όταν ήταν μωρό και το έχουμε τώρα.

προσπ βλέπω ετοιμασίες υπερπαραγωγή!!τυχερά τα παιδάκια,θα έχει πολλά?

ποιος τα πληρώνει όλα αυτά?έχετε ταμείο?δεν σε βοηθάμει κάποια άλλη μαμά με τις ετοιμασίες?

περιμένουμε νέα αύριο για το μπεμπέ.

οι υπόλοιπες που είστε?τι κάνετε?

εμεί χθες πήγαμε ένα μπανάκι,είχε συννεφιά βέβαια και λίγο αεράκι,αλλά καλά ήταν...πήραμε της έλλης ένα μακαρόνι,και της άρεσε πολύ!!

πήραμε και το γιογιό ταξιδίου,αλλά δεν χωράνε οι σακούλες καλά,πάντως δεν είναι σαν αυτό που είχα δει στο βιντεάκι,ποιος ξέρει πόσο θα κάνει.

πήγαμε τζάμπο πηγαίνοντας θάλασσα.

οτίς τι κάνεις?καλά τα μπουμπούκια σου????

καλημερα..

για την ωρα, ολα μονη μου τα κανω και τα εξοδα καποια του συλλογου και καποια προσωπικα μου..

προσωρινα το αντεχω και με ευχαριστει.. δεν μπορω να εκτιμησω το ποσα παιδια θα ειναι τη Κυριακη, αν και το Σαββατο λογω της γενικης συνελευσης θα πρεπει να χουμε κοσμο..

μπράβο σου...είναι ωραία απασχόληση...

βγάλε και καμμιά φώτο να μας δείξεις το event!!

κορίτσια έβαλα στο μπλογκ νέες συνταγές...το σοφρίτο που μου είχε ζητήσει η βίκυ κι ένα ριζότο.

δε μου τα φτιαχνεις βρε miamama για να τα φαω ετοιμα τωρα που λυσσοπειναω??

μολις ξυπνησα και παω πανω στο μικρη και να ντερλικωσω απο τα γεμιστα μου..

παντως προχθες το χταποδι με το κοφτο μακαρονι εγινε λουκουμι..

αντε να δω τι θα φαμε αποψε που θα ρθει η μανα με τον αδελφο μου..

αχ ελπιζω τωρα που θα ανεβω πανω να μην βρω ενα σπιτι μπαχαλο και τη θεια να χει ξεσαλωσει..τα νευρα μου...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε; Μπήκα να πω ένα γειά κ θα βγώ να συνεχίσω. Σήμερα ειμαι πάαααρα πολύ πιεσμένη με τη δουλειά... Τελείωσα με τα δρομολόγια των οδηγών αλλά εχω ακόμα την καταχώρηση των ζυγολογίων, τις φωτοτυπίες τους (περίπου 200 σελ) κ να ετοιμάσω κάτι εντολές παραλαβών από ιδιώτες... ουφ ...

εγώ να στα φτιάξω,εσύ πως θα τα φας?να τα στείλω με κούριερ??

χαχαχα

για γεμιστά τρελαίνομαι...

το χταπόδι με μακαρονάκι ποτέ δεν μου άρεσε,αλλά από τότε που το φτιάχνω εγώ το προτιμώ και το τρώω άνετα,γίνεται πεντανόστιμο...

μερικά φαγητά δεν μπορώ να τα φάω από άλλους...

Γεια σας κοριτσακια μου! Συγγνωμη που δεν μπηκα νωριτερα!

Οπως σας εχω ηδη πει, νοητα κανω ηδη διακοπες! Μονιμως σκεφτομαι αποσκευες και ταξιδια και δραστηριοτητες!

Σημερα πηγαμε και πηραμε εμεις τη μικρη απο το σχολειο, επαιζε ησυχη με κατι πλαστελινες. Στεναχωριεμαι που θα κλεισει ο παιδικος την αλλη Παρασκευη, συνηθισα να μιλαω με τις δασκαλες της και να εχω λιγακι χρονο για εμενα.. Αλλα ενταξει, μεσολαβουν διακοπουλες και θα την παλεψουμε, ετσι κι αλλιως μια χαρα τα βγαζαμε περα και πριν γραφτει η μικρη "λολειο".

Να ρωτησω κι εδω: με τι πλενετε τα ρουχα σας? Η ιστορια με εμας εχει ως εξης: τα δικα μας (δικα μου + του Β) τα πλενω με ariel ανθη μηλιας και μοσχολεμονο και μαλακτικο βαζω ενα αγνωστης μαρκας, απο το Σ/Μ που δουλευει η μανα μου που εχει μυρωδια παιδικης πουδρας. Της Μαριας τα πλενω ακομα ξεχωρα και χρησιμοποιω ariel baby & soft και μαλακτικο το cajoline το ασπρο που ειναι υποαλλεργικο. Στο σιδερωμα (και για τα δικα μας αλλα και για του παιδιου τα ρουχα), χρησιμοποιω ειτε στην πρεσσα ειτε στο σιδερο το μωβ cajoline αντι για σκετο νερακι, που αρωματιζει ελαφρα τα ρουχα. Κι εχθες γυριζει ο Β το βραδυ και μου λεει "να αλλαξεις απορρυπαντικο γιατι στη δουλεια μου ειπανε πως μυριζω σαν γκομενα" :roll: Κι ερωτω εγω: πως πρεπει να μυριζει δηλαδη? Να βρωμοκοπαει? Τι να κανω? Να κοψω το cajoline στο σιδερωμα? Να αλλαξω απορρυπαντικο?? Για πειτε καμμια γνωμη! (Προβληματα που εχει ο κοσμος ε? :rolleyes:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να βρωμοκοπαει? Τι να κανω? Να κοψω το cajoline στο σιδερωμα? Να αλλαξω απορρυπαντικο?? Για πειτε καμμια γνωμη! (Προβληματα που εχει ο κοσμος ε? :rolleyes:)

να βρωμοκοπησει για να εκτιμήσουν οι συνάδελφοι στη δουλειά το απορρυπαντικό σου :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...