Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα τη βάλω στο μπλογκ όταν τελειώσε...

θα μπορούσα να σκαλίσω κάτι επάνω αλλά δεν έχω εργαλεία,έχω κάνει ξυλογλυπτική στο πανεπιστήμιο και μου άρεσε πολύ...

τί τέλειο ..μπράβο του αναμένουμε φωτό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όποτε μπορείς...πήγα κι εγώ προχθές σε μια χάλια αποθήκη που έχουν οι δικοί μου...βρήκα την ραπτομηχανή σε αθλία κατάσταση αλλά την έφτιαξε ο άντρας μου,τίγκα στη σκουριά ήταν...τα ρούχα από τις κούκλες δεν μπορούσα να τα βρω...έπεφταν σοβάδες επάνω μου,είναι καταχωνιασμένα...και η έλλη να γελάει...μας κορόιδευε...

και η έλλη να γελάει...μας κορόιδευε...

κάνε παιδί να δεις καλό. Μίλησα με την Ανδρείνα στο τηλ .και τί μου είπε η καθαρματίας;;; "Μαμά σήμερα πήγα για μπάνιο κ έκανα τα κόλπα μου κ εσύ δεν πήγες....χαχαχαχα"

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοπελιές; Εγώ σήμερα χαλαρουίτα στο σπίτι, ο χάζμπαντ τρέχει να κάνει κάποιες δουλειές που δεν μπορεί όταν δουλεύει, αλλά εγώ δε τολμάω να βγω με τέτοια ζέστη!

Θέλω, λέω, το απόγευμα να πάω κέντρο για έναν καφέ, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω την κίνηση ν' αφήσω το a/c. Βλέπουμε!!!

Καλό απόγευμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hello..

εδω, στο εξοχικο, σημερα ολη μερα μονη με τη μικρη, εκεινη τσιτσιδι, ουτε βρακι, εγω με τα εσωρουχα και ποτε στον κλιματισμο, ποτε εξω στη ντουζιερα..εκαναφρεσκο χταποδακι με μακαρονακι σουπερ και κοιμηθηκαμε μαζι ενα διωρο..περασε ηρεμα και σχετικα δροσερα η ζεστη αυτη μερα..μερα ηρθε και ο συζυγος αργουτσικα με διαφορα κακα μαντατα οικονομικης φυσεως και πηγαμε στη θαλασσα να ξεσαλωσουν τα δυο τους..και αυριο μια απο τα ιδια μεχρι το βραδυ που θα ξαναρθει και η θεια..θελω δε θελω αλλα τωρα την εχω και αναγκη..

αυτα τα φοβερα.

Καλησπέρα, κορίτσια ειμαι κομμάτια, πηγαμε μια βόλτα με το Στ. στα μαγαζιά για ομφαλμόλουτρο.

Προσπ απόλαυσε τις στιγμές μοναξιάς πριν την κουνιάδα.

Μάλλον θα βάλουμε καμμια ταινία για να αποκοιμηθω

Ανέβασα φωτό στο fb. Βίκυ σου έστειλα κ εσένα

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Μαλλον καπου ποναει η μικρη και υποθετω δοντια (ΕΛΕΟΣ!) γιατι της εδωσα μιση δοση ντεπον εχθες και κοιμηθηκε σερι ως τις 8 το πρωι. Βεβαια αφηνω κι ενα 2% στο οτι λυσσαξαμε εχθες στο σπιτι.. Μια στην πισινουλα, μια που ειδαμε dvd με παιδικο παραμυθακι, μια που ζωγραφισαμε με δαχτυλομπογιες, μια που την ελιωσα στην κουνια και την τσουληθρα που εχουμε στο μπαλκονι μας, ισως εν τελει να κουραστηκε αρκετα.

Κατα τα αλλα καλα.. Μου τη δινει αυτη η κwλοζεστη και το οτι κατα καποιο τροπο μας εγκλωβιζει, μας στερει επιλογες. Ο Β δουλευει σαν το σκυλο (και αυτη τη φορα το εννοω, δεν αστειευομαι).. Ωραρια ο,τι να 'ναι, βαρδιες δεν υπαρχουν, ενημερωνεται απο την προηγουμενη μερα, λιγη ωρα πριν σχολασει για την αυριανη υπηρεσια. Ρεπο εχει να παρει απο τις 02/07 και εχθες που πηγε να κανει φασαρια για να του το δωσουν σημερα, του ειπανε να κανει υπομονη μεχρι να παρει αδεια. Με απλα ελληνικα, δεν προβλεπεται να παρει ρεπο πριν τις 26/08... :roll: Εχουμε να τα πουμε σαν ανθρωποι δεν θυμαμαι κι εγω εδω και ποσο καιρο... Μπαινει σπιτι, λεμε τα βασικα, και μετα ξεραινομαστε και οι δυο στον υπνο. Εκεινος αποθεωμενος απο τη δουλεια κι εγω απο το σπιτι και τη μικρη. Πλεον το παιδι εχει παψει να κλαιει οποτε τον βλεπει να φευγει για δουλεια. Της φαινεται τοσο "οικειο" το να λειπει ο μπαμπας απο το σπιτι.... Εν τω μεταξυ τεθηκαν και καποιες σκεψεις να βρει 2η δουλεια γιατι τα οικονομικα μας εξακολουθουν να ειναι στο ναδιρ και αναρωτιεμαι αν τοτε θα τον βλεπουμε εστω και λιγο! Τεσπα, ολα θα γινουν δεν γκρινιαζω. Απλα καταθετω σκεψεις και αναμενω..

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα κοριτσάκια.

και η ζέστη καλά κρατεί!!

είπαμε να κατέβουμε χθες κέντρο μετά από 2-3 εβδομάδες...βολτίτσα...

έχει κόσμο και να παρκάρεις δεν βρίσκεις...

σήμερα λέμε για μπανάκι,το ζητάει η έλλη κάθε μέρα...

προχθές ζωγράφιζε με νερομπογιές και κηρομπογιές κι αυτή...θα σας βάλω φώτο στο φέις κάποια στιγμή...

χθες είδαμε και μια κοπέλα πλανόδια που ζωγράφιζε πίνακες για να πουλήσει,και η έλλη κόλλησε,δεν ήθελε να φύγει,παρακολουθούσε που ζωγράφιζε.

πως πάτε από φωνές και στριγκλιές??εμείς το έχουμε επί καθημερινή βάση....

τα έχω πάρει...συνέχεια στριγκλίζει με το παραμικρό...την βάζουμε τιμωρία συνέχεια αλλά δεν ακούει καθόλου...μία στην καρεκλίτσα στη γωνία,μία στη σκηνή της,μία την ανεβάζω στο δωμάτιο της...μία της παίρνω τα παιχνίδια της...μία κλειστή η τηλεόραση όλη μέρα...τι άλλο να κάνω?

χθες κοιμήθηκε 11 και ξύπνησε 7...ούτε σχολείο να πηγαίναμε κι εμείς να είμαστε ερείπια...

καλημερα!!

2 μερες τωρα με την απεργια των ταξι δεν ξερετε τι περπατημα και τι ιδρωτα εχω ριξει!:twisted:κλεινουν τον δρομο προς το αεροδρομιο χιλιομετρα πιο πριν,και αφηνουν μονο τους πεζους και τα μηχανακια,κι εγω με το αυτοκινητο παρκαρω μακρια για να παω μετα με τα ποδια..

αλλα σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι εχω 2 μερες ρεπο και θα χορτασω την κορακλα μου λιγο!

ο αντρας μου ξαναπηγε εκει που ηταν και τον χειμωνα,αλλα αυτη τη φορα λεει θα του βαλει κι ενσημα.αντε να δουμε..

μιαμαμα,εμενα κλαιει καθε μερα,για να μη φυγω στην δουλεια,κατα τάλλα πιο πολυ γκρινιαζει,αλλα την απασχολουμε με κατι αλλο και ξεχνιεται.υπομονηηηη

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...