Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω πάρει εγώ σε φυτό...όχι χάπια,που το έβρασα και το ήπια σαν τσάι,βρωμάει και δεν μου έκανε και τίποτα,υποτίθεται σε ηρεμεί και σου φέρνει υπνυλία...τίποτα δεν έκανε...

πάρε να δοκιμάσεις,κακό δεν κάνει.μπορεί σε χάπι να είναι πιο δραστικό...

ελεναδίτσα κάτσε να κοιμηθείς σήμερα,κι εγώ νυστάζω...πτώμα είμαι...τι να κοιμηθω,δουλευω στις 3.κι αυριο στις 12..

κι εμείς το σκεφτόμασταν για κάμπινγκ αλλά τα προηγουμε 2 καλοκαίρια θα ήταν καλύτερα,φέτος δεν νομίζω,είναι σε μια ηλικία τα σκατόπαιδα που θέλουν το δικό τους, από τη θάλασσα δεν βγαίνει κλπ...μην μας διώξουν κακήν κακώς φοβάμαι... σιγα μη σας διωξουν,βρε.αλλα εχεις δικιο.μαλλον μικρα ειναι ακομα για καμπινγκ τα παιδακια μας

τζες από τώρα προεφηβία?χαθήκαμε!!καλό κουράγιο!!

τζες,τι εννοεις προεφηβια?τι εχει δηλαδη?νευρα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλησπερα

αυτη τη συμπεριφορα του Θοδωρη την εχω δει και στον αδελφο μου απο νωρις.. απο τη μια ειναι οτι αρχιζει να ψαχνει την ταυτοτητα του..κατα κοσμον προεφηβεια..και ωσαν πρωτοτοκος και Παρθενακι το βρισκω λογικο να σκεφτεται πολλα αρκετα νωρις, απο την αλλη μην ξεχνας οτι ζεις και σε ενα ..παραλληλο συμπαν με παππου και γιαγια που εχουν μια στανταρ τακτικη στη ζωη του, ενω παραλληλα με εναν αλλο τροπο υπαρχει η μαμα και ο μπαμπας.. ισως καπου αρχιζει να μπερδευεται με το ποιος χαρακτηρας και ποιο προτυπο του ταιριαζει.. (τα λεω επειδη σε αυτες τις ηλικιες και εγω αλλα και ο αδελφος μου ειχαμε τετοια θεματα)

δεν ξερω ποσο βαθυ ειναι το θεμα του αλλα σιγουρα ΜΟΝΟ με ψυχραιμια, στοργη και πολυ διαθεση για κουβεντα μαζι του (οχι δασκαλιστκη αλλα με φιλικη διαθεση που να δηλωνει οτι θες να ακουσεις αυτα που θελει να σου πει γιατι ΜΑΛΛΟΝ εχει να σου πει..) θα βγαλεις ακρη μαζι του..απο εδω και στο εξης ο δρομος ειναι μακρυς και ελπιζω οχι δυσκολος μεχρι την ενηλικιωση του..

εμεις εξοχικο ειμαστε, σημερα εφυγε η κουνιαδα (ελεος..λιγο αποτοξινωση..εχω κλειστει και εδω μεσα και η μονη "παρεα" μου ειναι η γεροντοπαραξενια της..πλεον τρωγομαστε με το παραμικρο..)

θα ρθει βεβαια αυριο βραδυ αφου η μανα μου κανονισε να λειπει ταξιδακι αναψυχης στηνοντας με αλλη μια φορα και αναγκαζοντας με να εξαρτωμαι παλι απο την θειτσα..

ελπιζω οτι ο ανδρας μου θα ερθει παλι αυριο βραδυ και θα μεινει τη Τεταρτη που αναμενεται και το ζενιθ του καυσωνα..

Παρασκευη πρωτα ο Θεος θα παω Αθηνα γιατι εχω ραντεβου στο γιατρο μου

και θα κανω μερικες αγορες για τη λεσχη μιας που καταληξαμε να μιλησω δημοσια στη γενικη συνελευση της περιοχηςτο Σαββατο και να γινουν τα εγκαινια της παιδικης χαρας τη Κυριακη..

συνεπως σχεδιαζω να αγορασω μπαλονια για να στολισω καποια σημεια της παιδικης χαρας και να βγαλω μια μπλουζα δικη μου με το λογοτυπο της λεσχης ωστε να εμφανιστω επισημα με αυτη.

Βεβαια μερικα παιδακια εμαθα οτι δεν θα βρισκονται αποτ ην αλλη εβδομαδα στη περιοχη γιατι θα πανε και αλλου διακοπες και στενοχωριεμαι γιατι ηταν κοριτσακια και απο τα καλα παιδακια που παντα χρειαζομαι για να υπαρχει θετικη ενεργεια στη προσπαθεια..

αυτα απο εμενα.. παω να σδερωσω η να πληξω με καποιο αλλο τροπο.. φιλια!

Kαλησπέρααααααα!

Εμείς την Κυριακή τελειώσαμε την φετινή τουρνέ σε γάμους και βαφτίσια. Καλά ήταν, κουραστήκαμε, του χρόνου πάλι. :D

Αυτή τη βδομάδα έχω τον χάζμπαντ παρέα, αδειούχος, οπότε κάνουμε βολτίτσες, δουλειές και μπάνια όσο μπορούμε, σήμερα όλο το πρωί στα Φλογητά ήμασταν.

Ο Γιάννης την έκοψε την πάντα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ατυχήματα έχουμε μόνο όταν ξεχνιέται, λόγω παιχνιδιού, π.χ., ή βαριέται. Τη βραδυνή δεν ξέρω πως να την κόψουμε. Ιδέες;

Καλή βδομάδα κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!

Σερνομαι ρε φιλε, σερνομαι!

Το παιδι μου, παρολο που χθες το απογευμα μια χαρα εκτονωθηκε, καθως πηγαμε στο Χριστινακι και επαιξαν με την πισινα, χορεψαν κλπ., σημερα ξυπνησε 6!!!! Δεν την παλευω με τιποτα ομως... Την ξαναεβαλα πισω, σηκωθηκε 6:25, την ξαναεβαλε ο Β και στις 07:00 που σηκωθηκε εν τελει, δεν δεχοταν με καμμια Παναγια να ξαναξαπλωσει. Οπως καταλαβαινετε, μας αποτελειωσε σημερα.

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω πως τρωει εντελως μονη της, χωρις να λερωνεται -πολυ-. Οποτε της εφτιαξα τα δημητριακα της, της εβαλα classical baby στο λαπτοπ και την αφησα να χαζεψει λιγακι. Μετα ντυθηκαμε και κατεβηκαμε στο σχολικο.

Θελω να ελπιζω και να ευχομαι πως δεν θα τους κουρελιασει τα νευρα στο σταθμο εξαιτιας του τελειως πρωινου εγερτηριου (την πιανει νυστα και κατα συνεπεια και γκρινια). Κατα τα αλλα, καλα!

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Τζες καλο κουραγιο στο γραφειο, ευχομαι να εχετε κλιματισμο! :)

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τζες καλο κουραγιο στο γραφειο, ευχομαι να εχετε κλιματισμο! :)

Κι εγώ έκανα βλακεία κ κοιμήθηκαμε στις 2πμ και τώρα σέρνομαι.

Κλιματισμό έχουμε αλλά με πιάνει κ πονοκέφαλος

καλημέρα...

κι εγώ σέρνομαι...κοιμήθηκα στις 4.30!!!!!!!!

κόλλησα με ένα βιβλίο...

χθες όλο το απόγευμα έκανα δουλειές μέχρι τις 23.00!!

μέχρι πριν λίγο ήμουν στον καναπέ,η έλλη ξύπνια από τις 8...ποιος έχει κουράγιο?

μπράβο φαίη στο κορίτσι σου...

κι εμείς τρώμε τέλεια πλέον...από τον γενάρη...δεν πέφτει τίποτα εκτός πιάτου...και πάντα με πηρούνι ή κουτάλι,τίποτα με το χέρι...και σκουπίζεται συνέχεια έτσι και λερώσει χέρι ή στόμα...

έγκυες τι κάνετε?πως πάτε?

τζες όλα καλά??

ζεσταίνομαι,είπα να μην ανοίξω κλιματιστικά κι έσκασα...βάζω πλυντήρια,πλένω 2-3 πράγματα στο χέρι κι αυτό ήταν έλιωσα...

σας είπα ότι ο μπαμπάς μας φτιάχνει ντουλάπα για τα ρούχα της barbie?από ξύλο!!

θα τη βάλω στο μπλογκ όταν τελειώσε...

θα μπορούσα να σκαλίσω κάτι επάνω αλλά δεν έχω εργαλεία,έχω κάνει ξυλογλυπτική στο πανεπιστήμιο και μου άρεσε πολύ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...