Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια! :D

Σημερα πηγαμε για μπανιο Λαγονησι. Εγω υποτιθεται δεν επρεπε να κανω μπανιο λογω της επεμβασης για τους πολυποδες και λογω της φωτοδερματιτιδας αλλα μια χαρα κανονικο μπανιο εκανα! :D Δεν μπορεσα να αντισταθω στην παλιοθαλασσα. Το παιδι μου εμαθε να μπαινοβγαινει μονο του στην παραλια και σημερα απλα ημασταν διπλα της σε ρολο επιτηρητη. Μαζεψε και ενα σωρο πετρες και μας τις εδινε!

Το απογευμα θα τη βγαλουμε ειτε σε τιποτα κουνιες ειτε στα ξαδερφακια της Μαρως και αυριο λεμε να παμε μονοημερη Ερετρεια να κανουμε μπανακι! :D

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια κι απο μενα!

μπραβο φαιη,αυτα ειναι τα ωραια.μπανακια και χαλαρωση.

κι εμενα ηρθε εχθες επιτελους απο το χωριο,και πηγαμε στην θαλασσα,και πρωτη φορα φετος,εμπαινε ευχαριστα μεσα και δεν ηθελε να βγει.

σημερα δεν θελει ο μπαμπας μας να παει παλι θαλασσα,και θα παμε επισκεψη μαλλον στον βαφτισιμιο μου που εχει μια μεγαλυτερη αδερφουλα και παιζουν με την μικρη μου,ή στην νονα μας,που εχει 2 κορουλες.

μετα δουλευω στις 10-6 το πρωι...:rolleyes:

με τις πανες τα παμε πολυ καλα,αν κι εχουμε ακομα ατυχηματακια,αλλα 1 φορα την ημερα.επισης εχει κοψει τον μεσημεριανο υπνο,και κοιμαται μια και καλη στις 10.

κι εχει παθει και μια φοβια με την δουλεια μου,και μολις με δει να βαφομαι,βαζει τα κλαμματα γιατι λεει δεν θελει να παω στην δουλεια.:(

να δω ποτε θα συνηθισει..

αυτα κι απο μενα!φιλακιααα!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Μιαμαμα απορω γιατι ΝΑ ΜΗΝ σου μπει η ιδεα..Αλλα στη βραση κολλαει το σιδερο..Κατσε ψαξτο και οργανωσου..Εγω τοσο καιρο συλλεγω πληροφοριες..Οταν βρεθει η καταλληλη ευκαιρια εχω φυγει! Δεν μπορω να κατσω εδω..Μου την εχει δωσει σε ολους τους τομεις..

Κατα τα αλλα πολυ ζεστη κι εδω..Χτες φυτεψα το μπαλκονι μας οπου ειχαν ξεραθει ολα και δεν ηθελα να το βλεπω αλλο ετσι..Εγινε πολυ ωραιο..Τωρα πινουμε σουπερ καφε στο μπαλκονακι μας, τουλαχιστον!!!

Η μικρη τα παει τελεια με το γιο γιο και πολυ χαιρομαι..Κανενα ατυχηματακι!!!

yRf6p1.png

Καλησπερα και απο εμας!

Τελικα σημερα δεν πηγαμε Ερετρεια, γιατι το ατιμο ρεζερβουαρ ηταν ενα βημα πριν αναψει η ενδειξη πως θελει ξανα γεμισμα (να μην μιλησω καλυτερα για την τιμη της αμολυβδης). Καταφεραμε να παμε μεχρι Λαγονησι, αλλα ηταν η τελευταια φορα (και κυριολεκτω) που προσπαθησαμε να παμε για μπανιο οπουδηποτε Κυριακη. Ξεκινησαμε 9 παρα 20 απο το σπιτι. 9 η ωρα ημασταν κολλημενοι στη Βαρης - Κορωπιου οπο ενα σκασμο αυτοκινητα. Το αποτελεσμα ηταν να φτασουμε 9μιση στο Λαγονησι και να μη βρουμε ξαπλωστρα ουτε για δειγμα. Το παιδι στον ηλιο δεν το κραταω με τιποτα, οποτε μπηκαμε στο αυτοκινητο και πηγαμε Σαρωνιδα. Ουτε εκει ειχε ξεπλωστρες, αλλα τουλαχιστον εκει ειχε δεντρα και ισκιο και αραξαμε εκει περα. Ευτυχως, στην επιστροφη δεν συναντησαμε κινηση αν και η ρεζερβα εκανε το χαρακτηριστικο "μπιπ" μολις φτασαμε Λεωφορο Βουλιαγμενης.

Το απογευμα τη βγαλαμε για λιγο σε κουνιες και μετα σπιτι γιατι η ζεστη δεν παλευοταν.

Γενικα η μερα ειναι καπως, αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες. Ευχομαι η αυριανη να απεχει ΠΟΛΥ απο τη σημερινη.

Ελενακι καλο κουραγιο με τη ζουζουνα!

Πριγκηπισουλα μπραβο για το μπαλκονακι σας!

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα κορίτσια?βλέπω απουσίες...

μετά από ένα σκ "μουλιάσματος" στη θάλασσα και καμμένη από τον ήλιο να΄μαι πάλι...μετά από 20 μπάνια έμεινα μια ολόκληρη μέρα στον ήλιο και κάηκα...έγινα σαν αστακός...

το σάββατο πήγαμε το απόγευμα για μπανάκι...η έλλη κολυμπούσε κι εμείς καθόμασταν στη πετσέτα μας...δίπλα στο κύμα...

θέλει να είναι συνέχεια μέσα...

και συνέχεια μπαινοβγαίναμε εγώ κι ο άντρας μου για να είμαστε μαζί της...

την κυριακή πήγαμε από το πρωί θάλασσα με τον συναίτερο,την ξαδέρφη και την μικρή τους...σε μια παραλία που δεν είχα ξαναπάει,πολύ ωραία,βρήκαμε και σκιά κάτω από ένα δεντράκι...από τις 10.30 το πρωί φύγαμε τις 20.00...

κουβάλούσαμε τα πάντα...καρέκλες,ψυγεία,παγούρια κλπ...

οι άντρες πήγαν με τις μάσκες,δεν έπιασαν τίποτα,μετά πήγαμε οι γυναίκες και βγάλαμε μερικούς αχινούς...χεχε εκεί κάηκα...γιατί έβαζα συνέχεια στον καλό μου και στο παιδί αντηλιακό κι εγώ ξέχασα....μόνο λίγο λάδι!!τώρα τσούζω και πονάω...

είχαμε φουσκώσει και το στρώμα το διπλό και κάναμε τις ξάπλες μας και τις βουτιές μας...

ειδικά η έλλη κώλο κάτω δεν έβαλε...

εννοείται το μεσημέρι δεν μπορούσε να κοιμηθεί κάτω στις πετσέτες...θέλει το κρεβάτι της....γύρω στις 18.30 κι αφού ήταν 2 ώρες στη θάλασσα πέφτει στη πετσέτα ξερή,χαμπάρι δεν πήραμε,κι έτσι κάναμε και την βουτιά μας όσο κοιμόταν...

μιλάμε μουλιάσαμε...βρήκε κι ο μπαμπάς μας έναν ωραίο αστερία!!

το βράδυ γυρίσαμε πτώματα...

τωρα σερνόμαστε σπίτι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλως σας βρήκα. Επέστραψα εχθες από το χωριό. Πέρασα καλά (φυσικά αν ήμουν μόνη με τα παιδιά θα ήταν ακόμη καλύτερα) κ απλά αναμένω τις επόμενες διακοπές μου σε 3 εβδομάδες.

Τα παιδάκια μου ειναι καλά, τους ειχα λείψει πολύ κ μου έλειψαν κ αυτά ακομη περισσότερο. Η μικρή ειναι δελφινάκι στη θάλασσα κ όλο κάνει κόλπα, ο γιός μεγάλος άντρας που μάλλον ξεκινά προεφηβεία κ τις έχει τις περίεργες αντιδράσεις του.

Κάναμε προσπάθειες με την πάνα, για την ώρα λίγο σκούρα τα βλέπω, θα δειξει.

Νέα σας δεν διάβασα κ δεν με βλέπω να πηγαίνω πίσω τόοοσες σελίδες. Εγινε κάτι συνταρακτικό που πρέπει να ξέρω.

Καλημερα κοριτσακια..

Αχ βρε Μιαμαμα, το καψιμο απ'τον ηλιο ειναι πολυ εκνευριστικο..Παντως καλοπερνατε! Εμεις μεχρι τις 30/7 με τα κυαλια την θαλασσα!!!

Φαιη το εχω κοψει το κυριακατικο μπανιο ΧΡΟΝΙΑ τωρα..Πολυ ταλαιπωρια!

yRf6p1.png

Καλημέρα, καλως σας βρήκα. Επέστραψα εχθες από το χωριό. Πέρασα καλά (φυσικά αν ήμουν μόνη με τα παιδιά θα ήταν ακόμη καλύτερα) κ απλά αναμένω τις επόμενες διακοπές μου σε 3 εβδομάδες.

Τα παιδάκια μου ειναι καλά, τους ειχα λείψει πολύ κ μου έλειψαν κ αυτά ακομη περισσότερο. Η μικρή ειναι δελφινάκι στη θάλασσα κ όλο κάνει κόλπα, ο γιός μεγάλος άντρας που μάλλον ξεκινά προεφηβεία κ τις έχει τις περίεργες αντιδράσεις του.

Κάναμε προσπάθειες με την πάνα, για την ώρα λίγο σκούρα τα βλέπω, θα δειξει.

Νέα σας δεν διάβασα κ δεν με βλέπω να πηγαίνω πίσω τόοοσες σελίδες. Εγινε κάτι συνταρακτικό που πρέπει να ξέρω.

Καλως ορισες κοριτσι!! Ησυχια στο καφε, οπως θα διαπιστωσεις!

Υπομονη με την πανα, κι εγω ετσι ελεγα αλλα τα παμε τελεια τωρα!

Που θα παει θα περασουν οι βδομαδουλες!:P

yRf6p1.png

καλώς μας ήρθες τζες...εδώ τα ίδια και τα ίδια...

το τζόκερ δεν το κερδίσαμε ακόμα...

θα ξαναπάς χωριό ε?τέλεια..κι εμείς ελπίζω...μου έκατσαν κάτι λεφτάκια από πραγματάκια του μαγαζιού που πούλησα...στη μαμά μου δλδ και σε έναν ξάδερφο...κι έτσι αισίως πάμε στα 400Ε(μιλάμε για τρελό ποσό)...μόνο να πάμε και να γυρίσουμε με 2 φέρρυ που παίρνουμε θέλουμε 250Ε...μάλλον μέχρι την θάλασσα θα πηγαίνουμε μόνο...παρά τίποτα καλό κι αυτό...

πρινσέσα γιατί δεν πας μια καθημερινή με την μικρή για μπάνιο?

όταν ήμουν αθήνα πηγαίναμε για μπάνιο ίσθμια,κάναμε και κάμπινγκ φυσικά,από πετρούπολη σε 50 λεπτά είμασταν στον ισθμό...για λαγονήσι και παρακάτω πιο πολύ ώρα θες...

κι εμείς με την πάνα μια χαρά...1 ή κανένα ατύχημα την ημέρα...

η πρωτη εβδομάδα ήταν δύσκολη,θα συνιθίσει τζες το κορίτσι σου.

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα το ξενυχτισμενο απο την δουλεια 2 μερες τωρα..

σαν μπαργουμαν νιωθω με τοσα ξενυχτια.:rolleyes:

καλως ηρθες τζες!κανατε μπανακια,πως περασατε?

μιαμαμα,μπραβο,τελεια περνατε!κι εγω τρελαινομαι για καμπινγκ και αχινους!!

λεω να παμε ενα σ/κο καμπινγκ τον αλλον μηνα,αν μου το δωσουν στην δουλεια.

κι εδω τις κυριακες γινεται χαμος παντως..

απο χθες εχει καυσωνα,δεν φυσαει καθολου..ουφ..

myprincess μπραβο στην ναταλια που εκοψε την πανα.

εμενα κοιμηθηκε κι ενα μεσημερι χωρις πανα,και σηκωθηκε στεγνη,και το βραδυ πριν κοιμηθει μου το λεει αν θελει να παει στην τουαλετα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

έχω πάρει εγώ σε φυτό...όχι χάπια,που το έβρασα και το ήπια σαν τσάι,βρωμάει και δεν μου έκανε και τίποτα,υποτίθεται σε ηρεμεί και σου φέρνει υπνυλία...τίποτα δεν έκανε...

πάρε να δοκιμάσεις,κακό δεν κάνει.μπορεί σε χάπι να είναι πιο δραστικό...

ελεναδίτσα κάτσε να κοιμηθείς σήμερα,κι εγώ νυστάζω...πτώμα είμαι...

κι εμείς το σκεφτόμασταν για κάμπινγκ αλλά τα προηγουμε 2 καλοκαίρια θα ήταν καλύτερα,φέτος δεν νομίζω,είναι σε μια ηλικία τα σκατόπαιδα που θέλουν το δικό τους, από τη θάλασσα δεν βγαίνει κλπ...μην μας διώξουν κακήν κακώς φοβάμαι...

τζες από τώρα προεφηβία?χαθήκαμε!!καλό κουράγιο!!

πάρε να δοκιμάσεις,κακό δεν κάνει.μπορεί σε χάπι να είναι πιο δραστικό...

μακάρι να μου κάνει τίποτα

τζες από τώρα προεφηβία?χαθήκαμε!!καλό κουράγιο!!

είδα ότι η προεφηβεία είναι μεταξύ 10-14...ο Θοδωρής ειναι 8... μάλλον κάτι άλλο ειναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...