Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!που είστε καλέ όλες σήμερα?

και η ζέστη συνεχίζεται...

καλημερα!!εγω σπιτι ξεκαθαριζω της μικρης τα παιχνιδια,εκανα και καποιες μετατροπες στο δωματιο της και τωρα εχει πιο πολυ χωρο.

απο χθες σιδερωνω,μαζευω,τελειωμο δεν εχουν.αλλα ευτυχως φυσαει ενα ωραιο αερακι εδω.

σημερα δουλευω 4-12,κι ευτυχως αυριο εχω ρεπο κι ερχεται κι η μικρη μου!

την πηρα τηλεφωνο πριν λιγο κι εκλαιγε παλι,δεν μπορω να ερθω μου ελεγε...

το παιδι μου δεν με βλεπει καθολου και της λειπω..αλλα τι να κανω..

επιασε δουλεια ο αντρας μου απο την δευτερα και πηγαινει 10 και σχολαει 8,αλλα μαλλον δεν θα τον κρατησουν,γιατι θελουν λεει μαστορα κι οχι βοηθο,κι ο αντρας μου δεν κατεχει το αντικειμενο αυτο που θελουν.τωρα γιατι τον πηραν εξαρχης ιδεα δεν εχω..

αυτα τα νεα μας.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Κι εγω εδω... Συνεχιζω τη δικια μου μαχη με το σπιτι... Σημερα περιμενω να στεγνωσει ενα πλυντηριο με δυσκολα υφασματα (στεγνωνουν δυσκολα δηλαδη, παρολη τη ζεστη) και ετσι βρηκα ευκαιρια να βαλω ταξι στα παταρια.... :roll:

Ειναι ανιατη η κατασταση μου... Αφηστε με!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλώς τα κορίτσια...

ελεναδίτσα όντως γιατί τον πήραν?μακάρι να τον κρατήσουν...

θα έρθει το μπουμπούκι σου...μην στεναχωριέσαι...πολύ περίεργα ωράρια βρε παιδί μου έχεις κι εσύ...κι αυτή η πεθερά όλο το καλοκαίρι έτσι θα κάνει? πήγαινε έλα!!

αλλά από την άλλη κάνει και ζέστη...

κορίτσια αφήστε τις βαριές δουλειές...όσο έχει καύσωνα εγώ κάνω μόνο τα απαραίτητα...

αν και για πόσο θα το αποφεύγω??

σήμερα πάλι θα πάμε για μπάνιο,δεν καθόμαστε πάλι μέσα...χθες πάντως ήταν τόσο ζεστά τα νερά που δεν μπορείς να δροσιστείς!!

καλώς τα κορίτσια...

ελεναδίτσα όντως γιατί τον πήραν?μακάρι να τον κρατήσουν...

θα έρθει το μπουμπούκι σου...μην στεναχωριέσαι...πολύ περίεργα ωράρια βρε παιδί μου έχεις κι εσύ...κι αυτή η πεθερά όλο το καλοκαίρι έτσι θα κάνει? πήγαινε έλα!!

αλλά από την άλλη κάνει και ζέστη...

κορίτσια αφήστε τις βαριές δουλειές...όσο έχει καύσωνα εγώ κάνω μόνο τα απαραίτητα...

αν και για πόσο θα το αποφεύγω??

σήμερα πάλι θα πάμε για μπάνιο,δεν καθόμαστε πάλι μέσα...χθες πάντως ήταν τόσο ζεστά τα νερά που δεν μπορείς να δροσιστείς!!

καλα το κανετε μιαμαμα,η μονη βολτα ανεξοδη ειναι η θαλασσα,και περναει ευχαριστα η ωρα ολης της οικογενειας.

εγω εχω να κανω γενικο απο το πασχα,οποτε ειχαν μαζευτει πολλα.ευτυχως ειναι δροσερο το σπιτι μου,γτ ειναι σαν ημιυπογειο,και κανω ευχαριστα τις δουλειες.

ασε,η πεθερα μπορει τον αυγουστο, να κατσει ολο τον μηνα στο χωριο...:rolleyes:

κι οσο για τα ωραρια,δεν το περιμενα οτι θα ειναι τοσο χαλια,και δεν ξεκουραζομαι καθολου,γιατι εχουμε λιγα ρεπο,μονά συνηθως,κι ενα ρεπο τι να σου κανει.ασε που δεν δινει ρεπο τις κυριακες.αλλα εκει που μας καταντησανε,λεμε κι ευχαριστω...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κοπελιές!

Ήμουνα απ' τις 7.30 και για 2, 3 ώρες στο ΙΚΑ, έκανα καμπύλη σακχάρου. Τι άθλια εξέταση, σουρωτήρι με κάνανε πάλι!!!

Στο σπίτι ξάπλωσα λίγο και τώρα στον υπολογιστή, να κάνω και λίγη δουλειά και μετά να μαγειρέψω.

Ευτυχώς τουλάχιστον που ήταν νωρίς το πρωί και δεν ήμουνα μέσα στη ζέστη.

Χθες πήγα και με δυο φίλες μου για βουτιά το πρωί, ήπιαμε παραθαλάσσιο καφέ - εκεί που θα τον πίναμε μέσα στα τσιμέντα - και ήταν ΤΟΣΟ ωραία!!! Θέλω κι άλλη θάλασσαααααααααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπερα

εγω σημερα εκανα ΤΑΑΑΑΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και εχω να κανω και αλλα μεχρι το βραδυ..

πηγα στο ΙΚΑ με τον ανδρα μου να αφησω ουρα για γενικη εξεταση, μετα με πηγε μεχρι το γραφειο σε ενα κλιμα εντασης και παροξυσμου απο το τιποτα..εκει εκατσα ενα διωρο και εκανα διαφορα επειγοντα και μετα εφυγα με τα ποδια απο τα Εξαρχεια μεχρι τη Βαρβακειο αγορα (σιγα σιγα) κανοντας ενδιαμεσα και αλλες δουλειες και κατεληξα στο ΙΚΑ να παρω τις εξετασεις μου.

Απο εκει βγηκα στην Αθηνας να παρω ταξι για το σπιτι αλλα μου πε ο ταξιτζης οτι το Μεταξουργειο ειναι κλειστο απο πορεια και ετσι πηρα τα ποδια μου και πηγα στο μετρο οπου απο εκει κατεβηκα Σεπολια, μπηκα στο σουπερ μαρκετ που ναι ακριβως απ εξω για να παρω σαλαμι και τυρι για τη μικρη και οπως παντα αγορασα και ενα σκασμο αλλα πραγματα αφου σκεφοτμουν οτι δεν θα προλαβαινα να τα παρω το απογευμα με τον ανδρα μου αφου τελευταια στιγμη μας φορτωνεται και ο κουμπαρος μας τον οποιο στο φευγα για το εξοχικο θα τον παμε και στο λιμανι..

κουραστηκατε???

κουβαλουσα τα ψωνια αργα αργα κανα δεκαλεπτο και επειδη δεν ηθελα να τα αφησω κατω και να σκυβω να τα πιασω για τους γνωστους λογους στα 3/4 της διαδρομης τα αφησα στο μαγαζι μιας γνωστης και τα πηγα σπιτιμ ε δοσεις..

ηρθα σπιτι, εβαλα, πλυντηριο, εβαλα φαγητο και μαζεψα τα περισσοτερα που θα παρουμε παλι μαζι στο εξοχικο..

και ακομη περιμενω να ρθει ο κουμπαρος που περιμενει και φαγητο να εχω..και να τελιεωσω το σπιτι πριν φυγουμε..

κομματια λεμε..ας ειναι καλα τα φαρμακα..αλλιως..

αιματοκριτης 33 εντωμεταξυ..

Καλημέρα!

Έχει ΤΡΑΓΙΚΗ ζέστη σήμερα! Μ' αρέσει που θέλω να σιδερώσω κιόλας μετά, μιας που φαγητό έχω απο χθες και είπα να προχωρήσω σίδερο. Δε νομίζω ν' αντέξω, ούτε με το a/c στα 20!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια...

προσπ βλέπω ωραία ξεκουράζεσαι...

χμμμ...

αχ αυτό το σίδερο...κι εγώ λέω το απόγευμα να το επιχειρήσω...σήμερα δεν πάμε για μπάνιο πάλι...πήγαμε 2 μέρες,θα πάμε και το σκ...

σήμερα έχουμε ρεπό από θάλασσα...

βαριέμαι...θέλω να πάω να βάλω ψωμί να γίνεται στον αρτοπαρασκευαστή και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...

Διαφημίσεις

άσε κάθε βράδυ κοιμάμαι 2.30-3 παρά...

λίγο τηλεόραση,λίγο ένα βιβλίο...ξενυχτάω...

αχ πάλι μας μπήκε η ιδέα να την κάνουμε για εξωτερικό...

δεν πάμε καθόλου καλά γενικά...

Καλησπερα!

Εχθες το βραδυ βγηκα με 4 συμφορουμιτισσες!

Περασα καταπληκτικα, γελασα πολυ και παρολο που "σπασαμε" αργα (2 παρα με μαζεψε ο αντρας μου απο την πλατεια Καισαριανης), επεστρεψα σπιτι και δεν μου κρατησε μουτρα κανεις!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D Τωρα δεν ξερω... Ηταν απλα στις καλες του αυτος που δεν μου κρατησε μουτρα? Εμπιστευεται περισσοτερο τα ατομα με τα οποια βγηκα εχθες (τα 2 απο αυτα που γνωριζει τουλαχιστον)? Αγνωσται αι βουλαι.. Το θεμα ειναι πως δεν μου βγηκε απο τη μυτη για αλλη μια φορα!

Το παιδι μου ξυπνησε στις 8. Ετοιμαστηκαμε για το "λολειο" χαλαρα και κατεβηκαμε κατω να μας παρει το σχολικο. Οπου εκει μας ενημερωσαν πως προεκυψε καποια δουλεια στον οδηγο του σχολικου και το μεσημερι θα επρεπε να παραλαβουμε εμεις τη μικρη κυρια απο το σταθμο. Σφιχτηκε το στομαχι μου στην ιδεα γιατι την περασμενη φορα ειχε αντιδρασει πολυ ασχημα οταν μας ειδε εκει. Εν τελει πηγαμε εκει προετοιμασμενοι για τα χειροτερα. Μπηκαμε μεσα και στην αρχη καθησαμε στο γραφειο να πουμε και δυο κουβεντες με τη διευθυντρια. Μας ειπε πως αποτυπωνει πολυ ευκολα και εκτελει εντολες επισης πολυ ευκολα. Εχει μαθει τις ημερες της εβδομαδας και τους τις λεει, αν και στο σπιτι δεν εχει κανει καμμια τετοια προσπαθεια παρολο που τη ρωταμε. Επισης μπερδευει τους μηνες με τις εποχες (π.χ. προχθες τη ρωτησα "τι εποχη εχουμε Μαρακι μου?" και πηρα για απαντηση ενα μεγαλοπρεπες "Ιουλιο!" :lol:) αλλα μας εξηγησε πως ειναι πολυ μικρη και ηδη ξερει πολλα για την ηλικια της και να μην αγχωνομαστε. Με τα αλλα παιδια ειναι κοινωνικοτατη και μαλιστα εχει δημιουργησει πιο "στενη" φιλια με αλλα 2 παιδακια: τη Μαρινα και το Γιωργακη. Πηρα και το πλανο με τις δραστηριοτητες του σταθμου οπως μου ειπε εχθες το Αριακι μας για να την απασχολω τον Αυγουστο που θα ειμαστε σπιτι. Μετα ριξαμε μια κρυφη ματια στην αιθουσα που βρισκοταν πριν εισβαλουμε και την ειδαμε να κρατα μια κουκλα και να τη ντυνει με διαφορα ρουχαλακια που ειχαν πανω στο τραπεζακι τους. Η αντιδραση μου ηταν καπως ετσι :shock: αφου το δικο μου παιδι, σιχαινεται κυριολεκτικα τις κουκλες. Εν τελει, ανοιξαμε την πορτα και μολις μας ειδε χαμογελασε πλατια και ετρεξε στην αγκαλια του πατερα της :rolleyes: Χαιρετησε τα παιδακια, φιλησε στο μαγουλο τη δασκαλα της και τη διευθυντρια και φυγαμε ηρεμοι. Πανω λοιπον που πιστεψαμε πως ειχαμε γλιτωσει τα χειροτερα, λιγο πριν φτασουμε στο σπιτι με το αυτοκινητο, αρχισε να κλαιει και να αναζητα τον οδηγο του σχολικου... :roll: Τελικα μολις ανεβηκαμε σπιτι, επεσε κατευθειαν για υπνο.

Ο Β ειναι στη δουλεια, σχολαει 8 σημερα. Εγω νυσταζω πολυ μετα τη χθεσινη κρεπαλη αλλα πρεπει να αντεξω γιατι το απογευμα της εχω ταξει κουνιες.

Φιλακια σε ολες!! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια και απο εμενα!!

ο αιματοκριτης εχει να κανει με διατροφη αλλα και αυτο ειναι σχετικο αφου απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη το θεμα.. παιζει.. στη κορη μου ημουν σταθερα 35.. εδω παιρνω 2 σιδηρους, το πληρωνω με μια φρικτη δυσκοιλιοτητα και ομως τιποτε.. βεβαια δεν τρωω συχνα μοσχαρι και κοκκινο κρεας και αυτο γινεται μια με δυο φορες την εβδομαδα σε αμελητεες ποσοτητες κυριως διοτι δε μου αρεσει το κρεας..

τεσπα απο χθες ειμαι στο εξοχικο οπου ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ και με ενα κλιματιστικο δυσκολα βγαινει..

ημουν μονη ολη μερα με τη μικρη και πριν καμια ωρα ηρθε η κουνιαδα (η οποια μου χει παιξει τραγικα τα νευρα δυο μερες τωρα) και η κορη μου με ταραξε στη γκρινια αφου δεν ηξερε τι ηθελε μεχρι που την αφησα να κλαιει και αποκοιμηθηκε.

τωρα κατεβηκα στο κατω οροφο που ειναι ενα μπαχαλο, μεσα στη σκονη και την ακαταστασια για να δω την αλληλογραφια μου, θα παω να ξαπλωσω και μετα θα παμε τη μικρη στη θαλασσα..

και να δω τι θα τραβηξω σημερα αφου τελευταια "κλωτσαει" με το μπανιο απο του πουθενα..

εν τω μεταξυ η παιδικη χαρα φτιαχνεται και μου ζητησαν την αλλη Κυριακη να κανουμε τα εγκαινια και μαλλον με την παρουσια του Δημαρχου και ετσι ηδη αρχιζω να ξαναδουλευω πανω στο ολο θεμα..

ο ανδρας μου Αθηνα και εκει τον βλεπω μεχρι Κυριακη.. αυτος μια χαρα την περναει και ας κλαψουριζει ωρες ωρες..

αυτα για την ωρα.. φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...