Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζα! Τελειωσε και αυτο! :D

Τελειωσα απο πολυ νωρις κορες.

Άντε μπράβο! Καλή ανάρρωση τώρα, περαστικά κι αγύριστα!

καλησπερα!

Πηγαμε, καναμε την β επιπεδου και ολα πηγαν μια χαρα κατα τα φιανομενα..

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :D:D:D

όσο για το σόλο, αδιαθέτησα χθες...αλλά θα βάλω καμιά βολτίτσα στο πρόγραμμα απο σήμερα..

Ε, είσαι γκαντέμω κοπελιά! :tongue:

Τέσπα, κάνε καμιά βόλτα, πήγαινε κανένα σινεμά, τα γνωστά.

Τα αγόρια συνήθως μοιάζουν στις μαμάδες...

Ναι, τι να σου πω! Για ρώτα κι εμένα. :rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, είσαι γκαντέμω κοπελιά! :tongue:

Τέσπα, κάνε καμιά βόλτα, πήγαινε κανένα σινεμά, τα γνωστά.

Τουλάχιστον δεν θα έχω στις διακοπές....το είχα υπολογίσει βέβαια αλλά θα ήταν μεγαλύτερη γκαντεμιά να πήγαινα 2 βδομάδες διακοπές και την μια να ήμουν αδιάθετη, επομένως έχω λόγο να με παρηγορεί:tongue:

καλημερα!!

Αντε να γυρισω στο εξοχικο γιατι εδω στην Αθηνα μονο λεφτα χαλαω..

χθες θυμηθηκα (παλι καλα) οτι παντρευεται η συναδελφος μου στη δουλεια και επρεπε να της κανω δωρο.. εσκασα 55 ευρω για μια επαργυρη εικονα και αλλα 17 για ενα ζευγαρι δικα μου παπουτσια γιατι δεν ειχα εκτος απο κατι σαγιοναρες της κακιας ωρας και πηρα και κατι με 12 ευρω στη λεσχη αλλα θα τα ζητησω τα χρηματα απο το ταμειο τους να τα πληρωσουν και αλλα 6 σε ταξι..

με λιγα λογια ολες αυτες τις ημερες 230 ευρω τα χαλασα εκτος της β επιπεδου που τα πληρωσε ο συζυγος.

Και κανω το διαχωρισμο διοτι μαζευω ξεχωρα χρηματα για τη γεννα..

τουλαχιστον δεν θα εχω αλλες υποχρεωσεις μεχρι τελη Αυγουστου..

κατα τ αλλα..merci για τις ευχες..

καλημέρα κοριτσάκια!!

μπράβο φαίη και προσπ...ξεκουραστείτε τώρα...

προσπ σου μοιάζει κι εσένα λίγο το παιδί...

φαίη είσαι τρελή με όλο το θάρρος!!!άκου για τα πάντα ενοχική!!βρε γράψε τα όλα στα παλιά σου τα παπούτσια...

μαέστρο κι εσένα σου μοιάζει ο τζόνυ λίγο παιδί μου...

πρινσέσα καλά πάτε κι εσείς με το θέμα τουαλέτα ε?

κι εμείς πολύ καλά,1 ατύχημα την ημέρα μόνο κι όχι πάντα.

χθες που πήγαμε στους δικούς μου,της έβαλα πάνα γιατί είμασταν στην αυλή,έπαιζε και με τα μικρά και ήμουν σίγουρη ότι θα τα κάνει πάνω της ...γρεμίστηκε κιόλας και μάτωσε τα γόνατα...αυτό το οικόπεδο δεν είναι για παιδιά...τσιμέντα παντού,πουθενά πλακόστρωτο,χώματα...γκρεμός αφύλαχτος...ανηφόρες κατηφόρες...

αχ τα λεφτά φεύγουν στο λεπτό!!το μηχανάκι εμάς ακόμα χαλασμένο,και δεν ξέρω πότε θα το φτιάξουμε και με αυτό βενζίνη ξεδεύαμε 5Ε την εβδομάδα...τώρα ο άντρας μου πάει στη δουλειά με το αυτοκίνητο που σημαίνει 5Ε κάθε 2 μέρες...

κοιμήθηκα σερί....χωρίς να ξυπνήσω καθόλου. Κοινώς κοιμήθηκα:D:tongue:

Δεν έχουμε άλλο υψόμετρο σύμφωνα με την πολυεδομία δυστυχώς...

καλά και το δικό μου σπίτι στην εφορία είναι δηλωμένο 45τμ!!ο σπιτονοικοκύρης δεν το έχει δηλώσει,το πάνω είναι παράνομο...αλλά έτσι πληρώνω λιγότερα στη δεη!!χαχα

Μια χαρά είναι ο παίδαρος ! Νομίζω πως η μικρή έχει και απο σένα.

Τα αγόρια συνήθως μοιάζουν στις μαμάδες...μόνο στην κουνιάδα μην μοιάσει και έχει να κοκορεύεται:tongue:

αχ αυτό ξαναπέστο!!!εννοείται πως κοκορεύονται!!!η έλλη πιο παλιά μου θύμιζε την πεθερά και τις κουνιάδες...και τώρα βλέπω ότι έχει πάρει το σώμα της κουνιάδας...δλδ...βύζι τεράστιο...κοιλιά,χοντρές γάμπες,λεπτούς αστραγάλους,νύχια χάλια...ελπίζω να μην βγώ αληθινή!!αν δείτε την πατούσα του άντρα μου και της έλλης είναι ακριβώς ίδια...πλατιά μπροστά και στενή πίσω...για κορίτσι δεν είναι ωραία πάντως...:rolleyes::rolleyes:

γιατί δεν πήρε το δικό μου σώμα ε??που πριν παχύνω είχα της jennifer lopez το σώμα??:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλα.. οταν γεννηθηκε η κορη μου εμοιαζε στην πεθερα μου την μακαριτισσα και στην κουνιαδα μου.. τωρα μοιαζει σε εμενα και τον ανδρα μου και περιστασιακα μου θυμιζει τις αλλες συγγενεις.. ωστοσο με το να μεγαλωνει μονιμα διπλα στη θεια σιγουρα και στο χαρακτηρα θα παρει στοιχεια της ΚΑΙ εχω και δειγματα απο το σωματοτυπο αν και δεν ειχε γενικα ασχημο σωμα.

Τη γλωσσα της και τη μ#$$@$ της να μη παρει και ολα καλα..

το μονο που θα θελα να εχει απο εκεινη ειλικρινα ειναι οτι ειναι ευγενικη, καλοπροαιρετη αν και ενοχλητικη συχνα και κοινωνικη.. ολα τα αλλα απλως Χ.

μακάρι να έπαιρναν μόνο τα καλά...αλλά συνήθως παίρνουν αυτά που δεν θέλουμε...

αχ ένα πράγμα έλεγα πριν γεννήσω,να μην μοιάσει στα σόια αλλά σε μένα και τον άντρα μου...ε το λούστηκα!!

τα γονίδια είναι ισχυρά...για να δούμε όταν μεγαλώσουν πως θα είναι...

μακάρι να έπαιρναν μόνο τα καλά...αλλά συνήθως παίρνουν αυτά που δεν θέλουμε...

αχ ένα πράγμα έλεγα πριν γεννήσω,να μην μοιάσει στα σόια αλλά σε μένα και τον άντρα μου...ε το λούστηκα!!

τα γονίδια είναι ισχυρά...για να δούμε όταν μεγαλώσουν πως θα είναι...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ????!!!

Πριν οταν μπηκα σπιτι πηρε το ματι μου στο σαλονι ενα σπιατκι πλαστικο που εχει θεμα τα χριστουγεννα και το βγαζει απο περσι η κουνιαδα για να παιζει η μικρη.. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ της εχω πει να το μαζευει και να της το δινει εκεινη την περιοδο και αλλες τοσες το χει μαζεψει και εχει συμφωνησει να μη της το βγαζει.. και επειδη η μικρη λεει με ζητουσε το πρωι που εφυγα..ταχα μου θυμηθηκε το σπιτακι και αρχισε να της το ζηταει και για να μη στενοχωριεται της το εβγαλε..

Το γελειο ειναι οτι στην αρχη αρνουταν οτι το αχε βγαλει..διοτι στα μουλωχτα οταν μπηκα στο σπιτι εκανε να το μαζεψει..

την κοιταξα βεβαια καταματα (κατι που κανω ΜΟΝΟ οταν θελω να την καρφωσω στον τοιχο) και της λεω.."μπορεις να κοροιδευεις το διχρονο αλλα οχι και εμενα.."

και μετα δεν ηξερε που να το μαζεψει το πραγμα..

βρε..πατε καλα?? εδω κοιμαται στη τραπεζαρια καθως το δωματιο της ΞΑΝΑΓΙΝΕ αποθηκη (το χω παρει αποφαση η γυναικα δεν θα γινει καλα ποτε.. η εισαι η δεν εισαι) και επειδη βαζουμε κλιματισμο κοιμαται και σκεπαζεται με...φλις κουβερτακι..ΕΛΕΟΣ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καθε χρονο απο το κακο στο χειροτερο..

Καλησπερα κοριτσακια και ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! :)

Σας διαβαζω αλλα δεν εχω πολλη ορεξη και επισης δεν εχω καθολου χρονο. Η επιχειρηση "αλλαγη διακοσμησης στις ντουλαπες" εχει πετυχει, αλλα εμενα με εχει ξεκ0λ0σει στην κυριολεξια. Ολη μερα πλενω - απλωνω - σιδερωνω. Και στα ενδιαμεσα, ταϊζω, αλλαζω, κοιμιζω, παιζω, μαγειρευω και συμμαζευω ενα σπιτι που ναι μεν ειναι μαζεμενο στην εντελεια, αλλα θελει παλι γενικη δε γιατι ξαναβγηκε σκονη και το πατωμα οπως ειναι φυσικο θελει παλι σκουπισμα - σφουγγαρισμα. Πφφφ, τι να σας λεω! Αυτα τα δικα μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια κι απο μενα!!μολις γυρισα απο την δουλεια,

εφαγα ενα σουβλακι κι εκατσα να ξεκουραστω.

φαιη μου περαστικα σου.ξεκουρασου κι εσυ λιγο,γτ μαζεμενα σου εχουν πεσει τον τελευταιο καιρο και το χρειαζεσαι.

προσπ,τον ειδατε τον γιοκα,ε?μπραβοοο!!

καλα με την κουνιαδα πρεπει να εχεις πολυ υπομονη!δεν παλευεται.

να μου πεις ποια κουνιαδα παλευεται?:tongue:και στην δικια μου τα εχω μαζεμενα,δεν μενει μαζι μας,αλλα μενει απο πανω,λιγη διαφορα εχει.

εμενα η κορη μου,νομιζω εχει παρει το σωματοτυπο το δικο μου,και τα χειλια μου.κατα τ'αλλα ολοι μου λενε οτι μοιαζει του αντρα μου.

βικη ειδες?χρειαζεται και το διαλειμμα απο τα μικρα μας που και που.

βεβαια τωρα εχω το σπιτι κι εγω μαζεμενο,που λειπει,αλλα μου φαινεται αδειο..

με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες..:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

μπορει να σας διαβαζομαι πικροχολη με τη κουνιαδα αλλα δυστυχως οταν μενει μαζι σου ενας τριτος που δεν μπορει να συνεργαστει σε τιποτα ειναι θεμα ειδικα οσο περνουν τα χρονια..

δεν μπορει να ταισει τη μικρη νορμαλ, ολο τη κυνηγα, μεχρι και με τρια διαφορετικα πιατα μπορει να την ταισει προκειμενου να την κανει να ενδιαφερθει

να μη πω μαλωμα η να επιβαλλει μεσημεριανο υπνο..

αυτα μονο εγω τα κανω..

απορω οταν παω στη δουλεια πως θα κουμανταρει τη μικρη και θα φροντιζει και το μωρο.. ΜΑΚΑΡΙ να μπορω να στειλω τη μικρη σε σχολειο..αλλιως δεν θα γινεται..

Προσπ πιστευω πως οτι και να λες ειναι λιγο..Μην απολογεισαι..Εδω εμενα που την εχει η μαμα μου και προσπαθει να μην την κακομαθαινει οταν ειναι σπιτι της κανει τα παντα..Στο δικο μας Απολυτως τιποτα! Γιατι ξερει οτι πεφτει καλο μαλωμα..Αλλα γενικα ειναι κριμα να μην σε ακουει!!!(η κουνιαδα) και οπως και να το κανουμε ειναι περιεργο..Στους 2 τριτος δεν χωρει!!! Υπομονη!

yRf6p1.png

Προσπ πιστευω πως οτι και να λες ειναι λιγο..Μην απολογεισαι..Εδω εμενα που την εχει η μαμα μου και προσπαθει να μην την κακομαθαινει οταν ειναι σπιτι της κανει τα παντα..Στο δικο μας Απολυτως τιποτα! Γιατι ξερει οτι πεφτει καλο μαλωμα..Αλλα γενικα ειναι κριμα να μην σε ακουει!!!(η κουνιαδα) και οπως και να το κανουμε ειναι περιεργο..Στους 2 τριτος δεν χωρει!!! Υπομονη!

ε καλα.. αυτη ειναι δικη μου επιλογη αλλωστε χρονια πριν..βεβαια πλεον αν με ρωτησετε δεν θα αρνουμουν οτι δεν θα θελα αυτονομια αλλα δεν θα μπορουσα να την αφησω και μονη.. και παλι θα την ειχαμε συνεχως μαζι μας.. τι θα αλλαζε? το οτι θα πηγαινε στο σπιτι της το βραδυ?

Ναι κατι ειναι και αυτο αλλα μεγαλωνει και εκεινη σιγα σιγα και ειναι πραγματικα μονη..

δεν το κανω απο οικτο αλλα γιατι δεν μου αρεσει οι ανθρωποι να ζουν μονοι ΟΤΑΝ δεν εχουν μαθει να ζουν ετσι.. ξερω οτι υποφερουν περισσοτερο και ας την εχω να μουρμουραει ωρες ωρες πως δνε την θελω και δεν την αγαπαω και τετοιες βλακειες που μου ανεβαζουν την πιεση..

ο καθεις με το πονο του..

καλα..ειμαι ψοφια οοοολη μερα και αφου κοιμηθηκα με διακοπες λογω γκρινιας της μικρης καμια ωρα, ξαφνικα τσιτωσα και εδω και δυο ωρες κωλοβαραω (ας πουμε) κανοντας εργασιες για τη λεσχη που απο οτι μιλησα σημερα προκειται να λειτουργησει απο αυτο το σκ..

απλα και λιτα..

μαλλον φταιει που εφαγα τελευταια παγωτο, caprice και λιγο κεικ.. με πηρε η ζαχαρη σε υπερενταση..

αντε να δω πως θα σηκωθω αυριο που χω να παω ΙΚΑ για εξεταση ουρων και μετα απο το γραφειο και κατι αλλες δουλιτσες μονη μου.. και καπακι να μαζευτω, να μαγειρεψω αφου θα ρθει ο κουμπαρος μου και το απογευμα αργα βουρ για το εξοχικο..

δεν παω καλα μου φαινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...