Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια βλέπω πιάσατε διαφορετικά πόστα σε νοσοκομεία!!χεχε

ας κάνουμε και λίγη πλάκα για να περάσει κι αυτό.

περιμένουμε νέα σας αύριο...

προσπ υπομονή με την κουνιαδούλα...

η δική μου να δεις τι θα έπαθε το απόγευμα...χαχα

της είπε ο καλός μου ότι θα πάμε χωριό 11-12 αυγούστου...

είμαι σίγουρη ότι σκέφτεται τι να κάνει...λέτε να φύγει νωρίτερα και να έχουμε το σπίτι δικό μας??χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Η μικρή τελικά έμεινε στο χωριό. Η Θεσσαλονίκη είναι καμίνι αναμμένο. Φαντάζομαι κάτω είναι χειρότερα τα πράγματα.

Επι τη ευκαιρία χθες κάθησα ως τις 11 το βράδυ και συμάζεψα το δωμάτιο της μικρής. Κατέβασα όλα τα μωρουδιακά που τα είχα στα πατάρια της ντουλάπας της τα οποία είχαν παραγεμίσει , τα έβαλα σε σακούλες φύλαξης ρούχων και πάνω στο πατάρι, το οποίο ευτυχώς δεν έχει υγρασία γιατί είναι σαν σοφίτα και καταλαμβάνει χώρο όσο είναι το σπίτι. Αν ήταν λίγο πιο ψηλό θα έβαζα εσωτερική σκάλα στο παιδικό και θα έκανα δωμάτιο πάνω:rolleyes: Επίσης ξεδιάλινα και τα παιχνίδια της. έναν τεράστιο αρκούδο, μια μεγάλη μπάλα και ότι έπιανε μόνο μέρος τα πακετάρισα και επίσης πάνω στο πατάρι. Τα έκανα αεροδρόμιο. Και τη ντουλάπα και το δωμάτιο. Τί καλά που είναι να συμαζεύεις και να μένουν συμαζεμένα . Καιρό είχα να το νιώσω....

κι εδώ ζέστηηηηηηηη

καλημέρα!χθες κοιμηθήκαμε με κλιματιστικά,δεν γινόταν και το παιδί μια χαρά...δεν ξύπνησε καμμία φορά...μάλλον από τη ζέστη ήταν το προηγούμενο ξενύχτι.

βίκυ κι εμείς την ίδια δουλειά κάναμε το σκ,σε κούτες όλα τα μωρουδιακά παιχνίδια και στην αποθήκη τα πήρε ο άντρας μου,το σπίτι αυτό δεν έχει μία αποθήκη...

άδειασαν τα καλάθια,τα κουτιά αποθήκευσης,το μπαουλάκι της...το παιδικό είναι πάντα τακτοποιημένο,αφού δεν παίζει πάνω μόνη της...

έχω μια απορία,σε αυτή την ηλικία με τι παίζουν τα δικά σας?γιατί μου φαίνεται δεν έχουμε πολλά παιχνίδια αυτή την εποχή...

έχουμε τα κουζινικά,τις barbie με μερικά ρουχαλάκια,παζλ,παραμύθια,καρότσι με μπέμπα,μερικά playmobil,το λαπτοπ της,σύνεργα ζωγραφικής...και κρυμμένα (της τα βγάζουμε κάποιες μέρες play doh και νερομπογιές)

έχω την εντύπωση ότι τα έχει βαρεθεί όλα...τα έχουμε και καιρό...

τις είχα κρύψει κάποια,τα ξαναέβγαλα πάλι...

βίκυ πως κοιμήθηκες χωρίς την μικρή?

αν αργότερα μπορείς να ανεβάσεις την σκέπη λίγο...γίνεται ένα σπίτι ακόμα...με σοφίτες,που είναι πολύ ωραίο.

Καλημέρα!

Κι εμείς με το κλιματιστικό κοιμηθήκαμε χθες, ε, δεν παλευόταν άλλο!!! Σήμερα είναι κάααααπως καλύτερα, αν και πάλι το 'χω χαμηλά, αφού αέρισα λίγο το σπίτι.

ΠΡΟΣΠ με το καλό ο υπέρηχος, να μας πεις νέα!!! :D

Βίκη, απολαύστε με τον χάζμπαντ τη βδομάδα που 'στε σόλο, μη κάθεσαι να στενοχωριέσαι, ναι; Ρίξτο στις βόλτες και στις τρέλες. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!

εδω φυσαει αρκετα σημερα,μια χαρα,για να μη σκαω στη ζεστη στη δουλεια.

κι εμενα τωρα που η μικρη ειναι στο χωριο,θα κατσω να ξεκαθαρισω τα παιχνιδια της,γιατι εχει πολλα λουτρινα,και μπιχλιμπιδια,βραχιολακια και βλακειες απο παιχνιδοσακουλες,κι εχουν σπασει τα νευρα μου.

κατα τ'αλλα μιαμαμα,κι εμενα τα παζλ,ζωγραφικη,πλαστελινες,μωρακια, και κουζινικα παιζει.τπτ αλλο.

ε,τωρα ειναι ωραια εξω στην αυλη,με κουνια,τραμπαλα,τσουληθρα και πισινουλα.

εγω θελω και μια σκηνη να της παρω,κι ειμαστε μια χαρα.

προσπ και φαιη καλη επιτυχια με τον υπερηχο και την επεμβαση.

βικη,ειδες,εχει και τα υπερ του να λειπει για λιγο το παιδι απο το σπιτι.κι αυτο ξεσκαει,κι εσυ εχεις περισσοτερο χρονο,για να κανεις οτι σε ευχαριστει.

παω να ετοιμαστω για δουλιτσα.bye!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλώς τες...

αχ σκέφτομαι ότι θα ανοίξω αργότερα φούρνο...και θα καούμε και θα βρωμίσει το σπίτι ψαρίλα...

ελεναδίτσα μια χαρά είστε εσείς με την αυλή...εμείς έχουμε μια σκηνή στο σαλόνι...

και κούνια που την κρεμάμε στο μπαλκόνι,όχι συνέχεια όμως...

αν είχαμε αυλή δεν θα με ένοιαζε...γιάυτό είμαστε μια θάλασσα,μια παιδική χαρά...

το απόγευμα θα πάμε στους γονείς μου και θα παίξει με τα ανήψια μου,που έχει να τα δει καιρό,αύριο μας βλέπω θάλασσα.

Γεια σας κοριτσακια..Τι ζεστη πια..Τα νευρα μου..

προσπ με το καλο η β επιπεδου! Αχ εγω 12/7 αλλα το 2008 ειχα κανει αυχενικη..Μαυρη μερα..

Γεννησε η κολλητη μου και μια απο τις νονες μας!!! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες..Χτες πηγαν σπιτι τους..

Γενικα εχω ξεπατωθει στις δουλειες! Αλλα επιτελους εχω ενα σπιτι περιπου οπως το θελω! Περιττο να πω οτι δεν εχω και τιποτα ασιδερωτο!!!!

Προσπ και μενα με τη θαλασσα φετος δυσκολα τα πραγματα, βεβαια εχουμε παει 2 φορες μονο..Απορια: ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;

Βικυ κι εγω το ψιλοαδειασα το δωματιακι μας αλλα το τραπεζι ΙΚΕΑ επεστρεψε υστερα απο απαιτηση της μικρης και του μπαμπα της..Ετσι δεν ειναι οπως πριν αλλα ειναι πολυ καλυτερα τωρα..

αυτα..Θελω να πιω εναν καφε...Ποια θα ερθει ε;;;;;;;;

Δεσποινα ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ!!!

yRf6p1.png

Xριστίνα κι εγώ ψάρια θα κάνω, τώρα σε λίγο. Αλλά έχει πεθυμήσει ο χάζμπαντ, οπότε τι να κάνουμε; Τουλάχιστον τα πήρα καθαρισμένα.

Πρινσέσα γιατί ξεπατώθηκες παιδάκι μου στις δουλειές μ' αυτή τη ζέστη;

Εγώ πάλι μόνο λίγη απομαγνητοφώνηση κάνω και συμμάζεμα. Δεν μπορώωωωωωωω τη ζέστη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άλλος είναι έγκυος,άλλος ζητάει φαγητά!!χαχα

κι εγώ καθαρισμένα από τη μαμά...μόνο τον γαύρο δεν μου καθαρίζει,δεν προλαβαίνει στο μαγαζί...

ακόμα βέβαια δεν τα έχει φέρει ο άντρας μου,να δω τι ώρα θα τα ψήσω.

πρινσέσα βλέπω όλοι το σκ κάναμε ξεκαθαρίσματα...

κι εγώ προσπαθώ να μην κάνω πολλές δουλειές μαζεμένες...λιώνω με τη ζέστη... έχω 3 λεκάνες με ρούχα...και κάθονται...

κι έτσι με αυτή τη ζέστη θα πάει όλη η εβδομάδα...αχχχ

Διαφημίσεις

Τζα! Τελειωσε και αυτο! :D

Τελειωσα απο πολυ νωρις κορες. 7 ημουν ηδη μεσα, 8 παρα 20 με ειχαν ξυπνησει κιολας. Δεν καταλαβα απολυτως τιποτα. Απλα ο ενας απο τους δυο ηταν πολυ μεγαλος και αιμορραγησε περισσοτερο στο βγαλσιμο, τιποτα παραπανω. Μου εκαναν και εναν ορο γλυκοζης μετα το χειρουργειο γιατι εχω θεμα με τις ζαλαδες και τους ιλιγγους. 8 με ανεβασαν στο θαλαμο της ανανηψης παρεακι με τον ορο μου, μου εφεραν και εφαγα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ πρωινο -και μαλιστα ο γιατρος μου αστειευοταν, επειδη οταν γεννησα τις πρωτες μερες μεχρι να ρυθμιστει το σακχαρο δεν ετρωγα οσα οι υπολοιπες απο το δωματιο, οποτε σημερα ελεγε γελωντας, φερτε της να κανει αποσβεση για το 2009 :lol:- και στις 9μιση που τελειωσε ο ορος, με αποσυνδεσανε :mrgreen: και με στειλανε στην ευχη της Παναγιας!

Η βιοψια θα βγει σε 3 εβδομαδες περιπου και οι οδηγιες που ελαβα ηταν οχι μπανιο στη θαλασσα (καλα ετσι κι αλλιως με τη φωτοδερματιτιδα δεν το ειχα σκοπο) και οχι επαφες για 2ο μερες. Μου ειπε να παρω για 3 μερες απο σημερα πρωι και βραδυ μια αντιβιωση vibramycin και τελος.

Μετα πηγαμε για καφεδακι με το Β και κατα τις 12 παρα ανεβηκαμε Καρεα και μασαμπουκιασαμε. Εν τελει δεν χρειαστηκε καν να περιμενει η μανα μου εδω για το Μαρακι, αφου πριν λιγο μπηκαμε και η Μαρια θα επιστρεψει σε κανενα μισαωρο. Μολις τη βαλω για υπνο θα πεσω κι εγω να ξεραθω γιατι μια υπνηλια την εχω η αληθεια ειναι!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα!

Πηγαμε, καναμε την β επιπεδου και ολα πηγαν μια χαρα κατα τα φιανομενα.. μαλιστα νομιζω οτι εδω το προσεξα περισσοτερο το μωρο καθως ειχε και μια βολικη θεση και μαλιστα σε μια δοση κοιτουσε προς τον υπερηχο..μαλιστα ειδαμε και το προσωπο σε τεσσερις διαστασεις.. μαλλον και εδω ο μπαμπας εχει βαλει ξανα τα γονιδια του να καταπατησουν τα δικα μου..χαχα!

εσκασα 130 ευρω εκει,

27,50 ευρω που αγορασα ενα σουτιεν θηλασμου (παιδια ειναι σουπερ σουτιεν αυτο και μονο στο babyline το πουλανε..ειναι σταυρωτο και κραταει πολυ καλα το στηθος οπως επισης και ανοιγει πολυ πρακτικα)

μετα εσκασα αλλα 25 ευρω σε δυο δωρα για μια υποχρεωση που ειχα και στο τελος πηγαμε να αγορασουμε ενα πλαστικο δαπεδο σε ρολο απο εναν προμηθευτη μας υποτιθεται με 6 ευρω το τετραγωνικο και ο ανδρας μου κατεληξε να παρει κατι σαν ψευτικο γκαζον με 7,80 αλλα δεν καταλαβαινε τις διαστασεις του ρολου, συμφωνησε για 8 τετραγωνικα και τελικα με το ΦΠΑ μας βγηκε στα 76 ευρω..!!!!! ελεος.. στην αρχη τα εριξε σε εμενα αλλα μετα καταλαβε οτι ..δεν καταλαβε με τις διαστασεις και οτι την πατησε..

και υποτιθεται οτι εγω ηθελα να αγορασω ενα φορεμα για μενα αφου δεν μου κανουν τα ρουχα μου, να γεμισω το μελανι του εκτυπωτη μου, να αγορασω κατι για τη λεσχη και να ψωνισω για το εξοχικο καποια ειδη πρωτης αναγκης.. σκ$$%%ς δηλαδη..θα πρεπει να τα στερηθω απο αλλου δυστυχως..

μου φαινεται καλυτερα να μην ερχομαι στην Αθηνα για εδω χαλαω πιο ευκολα λεφτα..

αυτααααααααααααα..

η κουνιαδα Myprincess ειναι ΕΠΙΣΗΣ Παρθενος ΑΛΛΑ του Αυγουστου.. ητοι: πιο κοκετα, πιο ανυποφορη, πιο αγχωδης και πιο υπεροπτικη αλλα και ενοχικη απο του Σεπτεμβρη.. και κανω το διαχωρισμο διοτι ξερω αρκετους του Σεπτεμβρη και του Αυγουστου και η διαφορα υπαρχει σε καποια σημεια αισθητα..

Φαιη μου μπραβο κοπελα μου! Σιδερενια..

Προσπ πολυ χαιρομαι για τον μπεμπουλη-κύημα! Δεν χαρηκα καθολου που ξεφραγκιαστηκατε! που θα το βαλεις το ψευτικο γκαζον, στην αυλη να υποθεσω;;;Ασε μωρε φευγουν λεφτα απο το πουθενα! Εγω σημερα πηγα 2 σελιδες για επισημη μεταφραση και πρεπει να σκασω 80 ευρω!! Ελεος πια..Δεν ηξερα οτι εχουν τετοιες διαφορες οι Παρθενοι..Κι εμενα η δικια μου Αυγουστου ειναι γι΄αυτο τραβαω τοσα...Παντως ΔΕΝ ειναι κοκετα και ΔΕΝ ξερει τι θα πει ενοχη..

Αν σας πω τι εκανα σημερα..Δεν ξερω τι με εχει πιασει..Απ'το πρωι δεν σταματησα καθολου..Μπαλκονια, παντζουρια, τζαμια, μπανιο, κουζινα, ξεσκονισμα, σκουπισμα,σφουγγαρισμα και τακτοποιηση στο συρταρι των cd που ειχε βαλει η μικρη το χερακι της και γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ!!!! Μαλλον κανω δουλειες για να μην σκεφτομαι και να ηρεμουν τα νευρα μου..

Επισης εχω να πω οτι 2 μερες τωρα φοραμε μονο βρακακι και δεν ειχαμε κανενα ατυχηματακι..ισα ισα σημερα την καταλαβα οτι κρατιοταν επειδη δεν ηθελε να διακοψει το εργο που εβλεπε..Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι..

yRf6p1.png

Γεια σου ρε Προσπ! Μπραβο κοπελαρα μου!! :D:D:D:D Το ειδες το αντρακι μας τι καλο που ειναι? Σας κοιτουσε κιολας!! Για τα λεφτα μη χολοσκας... Θα γινουν ολα.. Με ζορι αλλα θα γινουν! ;)

Πριγκηπεσσα μου μπραβο στο κοριτσακι μας!

Εγω ακομα παλευω με τις ντουλαπες αλλα ειμαι σε καλο δρομο. Εχω ακομα 5 πλυντηρια να σιδερωσω και μετα τερμα. Ηρθαμε σε σειρα.

Για τους Παρθενους που λετε... Δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι. Εμενα ειναι ο ωροσκοπος μου Παρθενος. Ειμαι Ζυγος. Αλλα γενικα εχω πολυ Παρθενο στο χαρτη μου και αυτο που λεει η Πριγκηπισσα με την ενοχη το εχω στο φουλ. Αν π.χ. ειμαστε ολοι εξω βολτα (λεμε τωρα) και ερθει η Κερκυραια π.χ. μουτρωμενη, κατευθειαν θα σκεφτω "ωχ! μηπως εκανα κατι εγω και την πειραξε? :?" Και γενικα νιωθω ενοχες.. Για τα παντα.. Για τα κιλα μου, για το οτι φωναζω της μικρης, γιατι μου αρεσει να κωλοβαραω, γιατι δεν κατεβαινω στις πορειες να διαδηλωσω και περιμενω απο το σπιτι να αλλαξουν τα πραγματα, γιατι εχω παραμερισει ολες μου τις αλλες ιδιοτητες για να ειμαι Μανα πανω απο ολα....... Ενα κατεβατο λιστα φτιαχνω για ολα οσα νιωθω guilty! :roll:

Μη σας ζαλιζω αλλο! Θα τα πουμε το πρωι με καθαρο μυαλο!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

βίκυ πως κοιμήθηκες χωρίς την μικρή?

αν αργότερα μπορείς να ανεβάσεις την σκέπη λίγο...γίνεται ένα σπίτι ακόμα...με σοφίτες,που είναι πολύ ωραίο.

κοιμήθηκα σερί....χωρίς να ξυπνήσω καθόλου. Κοινώς κοιμήθηκα:D:tongue:

Δεν έχουμε άλλο υψόμετρο σύμφωνα με την πολυεδομία δυστυχώς...

Βίκη, απολαύστε με τον χάζμπαντ τη βδομάδα που 'στε σόλο, μη κάθεσαι να στενοχωριέσαι, ναι; Ρίξτο στις βόλτες και στις τρέλες. ;)

Προς στιγμήν το'ριξα στη δουλειά. ¨ηταν καλή ευκαιρία για ξεκαθάρισμα μια που τα σκ λείπαμε και μες στη βδομάδα με την μικρή στα πόδια μου αδύνατον να τα κάνω. Τα είχα μεταθέσει για Σεπτέμβριο με σκοπό να στείλω μια ολοήμερη ''εκδρομούλα'' την μικρή στη μάνα μου αλλά έτσι έφυγε ένα βάρος απο το κεφάλι μου. Μιλάμε το σπίτι μου είναι αεροδρόμιο. Έχω να το δω πολυυυυυυυυ καιρό έτσι.(και μάλλον για λίγο ακόμα:tongue:)

όσο για το σόλο, αδιαθέτησα χθες...αλλά θα βάλω καμιά βολτίτσα στο πρόγραμμα απο σήμερα..

βικη,ειδες,εχει και τα υπερ του να λειπει για λιγο το παιδι απο το σπιτι.κι αυτο ξεσκαει,κι εσυ εχεις περισσοτερο χρονο,για να κανεις οτι σε ευχαριστει.

Βρε λές να πώ την πεθερά να κάτσει άλλη μια βδομάδα αφού γυρίσουμε απο διακοπές?:tongue:

Τζα! Τελειωσε και αυτο! :D

Σιδερένια Φαίη!

Πηγαμε, καναμε την β επιπεδου και ολα πηγαν μια χαρα κατα τα φιανομενα.. μαλιστα νομιζω οτι εδω το προσεξα περισσοτερο το μωρο καθως ειχε και μια βολικη θεση και μαλιστα σε μια δοση κοιτουσε προς τον υπερηχο..μαλιστα ειδαμε και το προσωπο σε τεσσερις διαστασεις.. μαλλον και εδω ο μπαμπας εχει βαλει ξανα τα γονιδια του να καταπατησουν τα δικα μου..χαχα!

Μια χαρά είναι ο παίδαρος ! Νομίζω πως η μικρή έχει και απο σένα.

Τα αγόρια συνήθως μοιάζουν στις μαμάδες...μόνο στην κουνιάδα μην μοιάσει και έχει να κοκορεύεται:tongue:

καλημέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...