Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακι τι λες τωρα;; Αλλεργια στον ηλιο;;; Απο το πουθενα;;

Φανταζομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο! πως να αποφυγεις τον ηλιο στην Ελλαδα και καλοκαιριατικα;; Περαστικα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, καλα, ολα τα κουφα σε εμενα θα τυχουνε! :lol:

Φωτοδερματιτιδα -λεει-.... :roll:

Και πως ρε ανθρωπε λεω εγω μου προεκυψε αυτο στα 25 μου οταν τοσα χρονια εκτιθεμαι κανονικα στον ηλιο?

Τωρα χαλασε ο ηλιος λενε εκεινοι.....

Τι να πω! Το θεμα ειναι πως ενω εχω ξεφουντωσει, ξυνομαι σαν τη ψωριαρα... :mrgreen: Πολλη φαγουρα φιλεναδιτσες μου...

Η Μαρια σημερα ειναι τιγκα στη μυξα..... :rolleyes: και στο μπουκωμα. Πυρετο μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει, αλλα ειμαι σε επιφυλακη. Της εχω ριξει απειρο φυσιολογικο ορο και τραβαω με τη συσκευη της otrisalin. Το βραδακι θα της ριξω απο μια σταγονα otrivin στο καθε ρουθουνι να μπορεσει να κοιμηθει κανονικα. Αν ανεβασει πυρετο δεν θα τη στειλω σταθμο. Αν οχι, θα τη στειλω κανονικα, πακετακι με τις αμπουλες ορους, να της ριξουν κι εκει.

Κατα τα αλλα...... ΚΑΛΑ! :lol::lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Το παιδι μου εκκρινει ποταμια μυξας απο εχθες... Το πρωι μαλιστα ειχε ξεραθει η βλεννα και ηταν πασαλειμενο το μισο μουτρακι της. Της λεω λοιπον "Μαρακι μου μηπως θελεις καλυτερα να μην πας σχολειο σημερα? Να παρω τηλ. τον κυρ-Φωτη να μην ερθει? Θα κατσουμε εδω, θα παιξουμε, θα ζωγραφισουμε..." Με κοιταει με περιεργεια.... Συνεχιζω εγω.. "Λοιπον, τι λες?" Μου απαντα "παμε μαλαθα?" (δηλαδη θα παμε στη θαλασσα?) της εξηγω πως οχι, δεν μπορουμε κλπ κλπ και απαντα "Λολειοοοοοοο!! Γιαννηθ!" :lol::lol:

Μιας και ητανε απυρετη λοιπον, ειπα να μην μπω αναμεσα στο μεγαλο αυτο ερωτα. :mrgreen: Της εριξα κατι σταγονες otrivin για παιδακια και εβαλα αμπουλες φυσιολογικο ορο στην τσαντουλα της μηπως θελησουν να της ριξουν κι εκει. Αν γινει τιποτα (χτυπαω ξυλο), θα παω να την παρω.

Εσεις που ειστε εξαφανισμενες?

Σας φιλω ολες! :D

gM4vp2.png

καλημέρα κορίτσια...

να'μαι κι εγώ...πτώμα...

μας έχει φάει η ζέστη...3 μέρες συνεχόμενες θάλασσα και χθες το βράδυ είχαμε ξενύχτι με την μικρή...

ξυπνούσε συνέχεια κι ερχόταν στο δωμάτιο μας ή καθόταν έξω από το δωμάτιο της στο πάτωμα...μία ζητούσε νερό,μία ήθελε να της αλλάξουμε την πάνα,την ενοχλούσαν τα τσίσα...μην σας πω ότι κάθε 15 λεπτά ξυπνούσαμε...έκανε και ζέστη...γύρω στις 6 έκανε και κακά...που δεν κάνει ποτέ τέτοια ώρα...ίσως με το βρακάκι όλη μέρα της έχει επηρεάσει την τουαλετα αν και πάει κανονικά...μπορεί να την ενοχλούσε η κοιλιά της,δεν είπε τίποτα πάντως...σε κάποια φάση την βρήκα να κοιμάται έξω από το δωμάτιο μας στα πλακάκια...τι να πω...και βέβαια κοιμόμασταν μέχρι τις 10...που να σηκωθούμε...ο καλός μου ευτυχώς σηκώθηκε πιο πολλές φορές...

φάιη πως είσαι?είδα το θεματάκι σου με την αλλεργία...ετσι βγαίνουν οι αλλεργίες ξαφνικά...

το Μαράκι ερωτεύτηκε?χεχε

οι υπόλοιπες τι κάνετε?

πρινσέσα να σας ζήσει το μπουμπουκάκι!!

καλημερα!

τι κανετε?εγω εχω ρεπο σημερα,και την μικρη την πηραν στο χωριο παλι και θα ερθει την παρασκευη.

απο την μια στεναχωριεμαι,γτ θα την χορταινα λιγο σημερα,αλλα απο την αλλη πρεπει να κανω δουλειες και να ξεκουραστω λιγο..

φαιη μου περαστικα και στις δυο σας.πολυ χαλια αυτη η αλλεργια,απιστευτο..

καλη βδομαδα να εχουμε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

να'μαι κι εγώ...πτώμα...

μας έχει φάει η ζέστη...3 μέρες συνεχόμενες θάλασσα και χθες το βράδυ είχαμε ξενύχτι με την μικρή...

ξυπνούσε συνέχεια κι ερχόταν στο δωμάτιο μας ή καθόταν έξω από το δωμάτιο της στο πάτωμα...μία ζητούσε νερό,μία ήθελε να της αλλάξουμε την πάνα,την ενοχλούσαν τα τσίσα...μην σας πω ότι κάθε 15 λεπτά ξυπνούσαμε...έκανε και ζέστη...γύρω στις 6 έκανε και κακά...που δεν κάνει ποτέ τέτοια ώρα...ίσως με το βρακάκι όλη μέρα της έχει επηρεάσει την τουαλετα αν και πάει κανονικά...μπορεί να την ενοχλούσε η κοιλιά της,δεν είπε τίποτα πάντως...σε κάποια φάση την βρήκα να κοιμάται έξω από το δωμάτιο μας στα πλακάκια...τι να πω...και βέβαια κοιμόμασταν μέχρι τις 10...που να σηκωθούμε...ο καλός μου ευτυχώς σηκώθηκε πιο πολλές φορές...

φάιη πως είσαι?είδα το θεματάκι σου με την αλλεργία...ετσι βγαίνουν οι αλλεργίες ξαφνικά...

το Μαράκι ερωτεύτηκε?χεχε

καλημερα μιαμαμα!ξενυχτι εχθες,ε?σε καταλαβαινω.εμενα αυτα τα κανει καθε βραδυ.εσενα μηπως ζεσταινεται πολυ?

καλα τα πατε κι εσεις με την πανα,ε?μπραβο!

κι εγω της πηρα το στεφανακι για την λεκανη και της αρεσει πιο πολυ εκει.

τωρα το εδωσα και της πεθερας να το παρει και στο χωριο,μην της ξαναβαλει πανα και μπερδευεται το παιδι..

α,το ξεχασα,myprincess,να σας ζησει το μωρακι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλώς την...δεν ξέρω τι την έπιασε χθες το βράδυ,θα της βάλω κλιματιστικό το βράδυ μην κάνει τα ίδια...

καλά πάμε με τις πάνες,στη θάλασσα μας έλεγε "κάνω τσίσα"... και στο σπίτι δεν έχουμε ατυχήματα πολλά πλέον 1-2 την ημέρα αν ξεχνιέται με κάποιο παιχνίδι ή αν βλέπει παιδικό στην τηλεόραση...

συνύθως όμως φωνάζει "τσίσα μου" και τρέχουμε τουαλέτα...

και η δική μου στο στεφανάκι κάνει,το γιογιό το έχουμε για να κολλάμε αυτοκόλλητα...

έφυγε το μπουμπούκι σου ε? θα καλοπεράσει εκεί σίγουρα.

Καλημέρα σααααααααααας!!!

Πρινσέσα ΠΟΙΟΣ γέννησε; Δεν κατάλαβα εγώ πάλι. Όποιος κι αν είναι, να το χαίρεστε. :D

Eγώ πέρασα ένα κουραστικό αλλά ωραίο σαβ/ριακο, καθότι πήγαμε δυτικά, στον Αμβρακικό κόλπο, στα βαφτίσια της Δέσποιναααααααας! Πανέμορφα ήταν σ' ένα εκκλησάκι στο βουνό, όπου ήθελε 4Χ4 να πας, κάναμε και τα μπάνια μας, γυρίσαμε, κουραστήκαμε, κόπηκα και τρελά απ' τη ζέστη, αλλά σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.

Πρωί πρωί πήγα στο ΙΚΑ, έγραψα και την καμπύλη σακχάρου - την Πέμπτη θα την κάνω, πρέπει να πάω απ' τις 7.30 εκεί! - έγραψα και χάπια, κατά τις 11+ γύρισα σπίτι και κλείστηκα στη δροσιά!!!

Αυτά τα νέα από εμένα!

Βρε μικρό, ξαφνικά σου βγήκε η αλλεργία; Περαστικά! Να προσέχεις όσο μπορείς, οι αλλεργίες είναι ύπουλα πράγματα.

Ελενάκι καλή ξεκούραση σήμερα, μην ξεπατώνεσαι στις δουλειές!

Κερκυραία καλημέρα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπερα

ζεστη εεε?? ψηνεις μπριζολες ανετα!!

σημερα ο ανδρας μου δεν δουλευε και πήγαμε στη θάλασσα από νωρίς..

δυστυχώς η κόρη μου ενώ είχε ξεκινήσει από τα μέσα Ιουνίου να κάνει μπάνιο χωρίς κανένα φόβο και τολμούσε βουτιές και παιχνίδια, ξαφνικά εδώ και τρεις μέρες άλλαξε εντελώς συμπεριφορά, δεν θέλει να κολυμπάει μόνη και λέει ότι φοβάται συνέχεια.. μάλλον κάπως συνδύασε την απεικόνιση του βυθού στο μυαλό της και όπως το βλέπει πάνω από το νερό και φοβάται λέει έστω και με παπουτσάκια να πατάει..

εγώ το ρίχνω και στη θεία επίσης (άλλο που δε θέλω) διότι τρεις μέρες τώρα ναι μεν τη βάζει ση θάλασσα για μπάνιο αλλά επειδή αγχώνεται και φοβάται με τη μικρή και τις αντιδράσεις της είμαι βέβαιη ότι αυτό της το μεταδίδει και την έχει επηρεάσει αρκετα΄..βέβαια εγώ δε μπόρώ να κάνω μπάνιο και έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω τις ημέρες που μαστε μόνες γιατί κάνουμε σε απότομη και με κύμα θάλασσα.

Ενώ σήμερα που πήγαμε σε πιο ήρεμη και βατή παραλία παρότι κλωτσούσε η μικρή τ διαχειρίστηκα διαφορετικά.

Μπήκα μεσα στ νερό μέχρι τα μπούτια και την έβαλα δήθεν να περπατάει για να βρίσκουμε ωραίες πέτρες για να τις βγάλουμε έξω στη παραλία..

μόλις γέμισε το κουβαδάκι την έπεισα και έκανε μπάνιο με τον πατέρα της και δύο φορές μάλιστα με ελάχιστες αντιδράσεις..

αν ο άδρας μου έμενε ΄λίγες μέρες σερί μαζί μας πιστεύω θα το ξεπερνούσε αλλά με τη θεία δεν πιστεύω ότι θα κρατήσει αυτό..

και απόψε ΄γυρίζουμε Αθήνα, στα aircondition μονο μιας και αύριο επιτέλους αλλά με αγωνία έχω την πολυαναμενόμενη Β επιπέδου..

για να δουμε!!

Διαφημίσεις

Βρε Φαίη..

ανευ παρεξηγήσεως σε παρακαλώ..

πριν λίγο καιρό σου χα πει πως όλο κάτι σας συμβαίνει και μου πες ότι δεν ισχύει αυτό...

μήπως να αναθεωρήσεις???:rolleyes::tongue:

φωτοδερματίτιδα (συμβαινει σε αρκετούς ανθρώπους μεγαλώνοντας)

η μικρή πάλι με συνάχι..

καλο καλοκαίρι δηλαδή.. ;)

και ειλικρινα.. περαστικα σας...!!

μαέστρο μου όλο εκδρομούλες είσαι...

μπράβο!!

Δεσποινάκι να σου ζήσει το μπουμπούκι σου!!να είναι ευτυχισμένο!!

κορίτσια απίστευτη ζέστη...ευτυχώς με τα κλιματιστικά πάνω κάτι κάνει και κάτω...από το πρωί ανοιχτά,τώρα τα κλείσαμε...αύριο θάλασσα σίγουρα...σήμερα ξαπλώσαμε να ξεκουραστούμε...γιατί το βράδυ μας ήταν χάλια...

προσπ σίγουρα είναι δουλειά της κουνιαδούλας σου...θα το ξεπεράσει όμως.

τα παιδιά θέλουν και τον κατάλληλο άνθρωπο για να νιώσουν καλά χωρίς να φοβηθούν...

πέρσυ η ανηψιά 3.5 χρονών δεν πλησίαζε την θάλασσα...με το που ασχολήθηκε λίγο ο άντρας μου(το έχει αυτό με τα παιδιά,έχει απίστευτη υπομονή) η μικρή κολυμπούσε μετά από λίγο με τα μπρατσάκια της...

Γεια σας και απο εμενα για λιγακι..

Προσπ που θα κανεις το Β' επιπεδου αυριο? Θα ειμαι στο "Μητερα" γυρω στις 07:00, θα κανω αφαιρεση 2 πολυποδων που εχω στη μητρα.. Αν δεις καμμια χοντρη με κοκκινο μαλλι και εντελως φρικαρισμενη εγω θα ειμαι! Φωναξε "Φαιη" και φυγαμε για καφεδακι μολις ξεμπερδεψουμε και οι δυο μας!!

Ολα καλα θα πανε! Θα δεις το αγορακι μας ειναι σουπερ!! :D

Κερκυραια μου σε ευχαριστω πολυ!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

Φαιη καλη επιτυχια με την επεμβαση και περαστικα να ειναι!!

Εχω ραντεβου στο Ιασω, εκει συνεργαζεται ο γιατρος μου..αρα.. θα αφησω το θεαμα της φρικαρισμενης να το απολαυσουν αλλοι..χαχα!!:tongue: :tongue:

προτιμώ να σε συναντήσω σε πιο ηρεμη και χαλαρη στιγμη η αληθεια ειναι!!

miamama ευχαριστω για τις ευχες..και εγω που λες το ιδιο πιστευω.. η θεια , αθελα της ευθυνεται σε ενα ποσοστο.. αλλα δεν παιρναει απο το χερι μου αφου μπανιο δεν κανω και ο ανδρας μου λειπει μερα παρα μερα..

υπομονη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...