Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μήπως η πεθερά θέλει να πάρει και την δική μου?

ευτυχώς αν ξυπνήσει η μικρή πρώτη πάει ο καλός μου...

θα ξεκουραστείς όμως λίγες μέρες...

έχεις δίκιο τζες πρέπει να το ράψω...το πότε δεν ξέρω...

η πούδρα κάνει δουλειά ανάμεσα στα πόδια...προσπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν αν πούμε στην έλλη "που είνα το κολί σου?" περπατάει πάνω κάτω και κουνάει τον κώλο αριστερά-δεξιά...θα της βγει η μέση στο τέλος!!πέφτω κάτω από τα γέλια κάθε φορά!!

σίγουρα δεν ειναι εύκολο αλλά θα νιώθεις απίστευτα περίεργα.. κ θα ξεκουραστείς πραγματικά

ακριβώς αυτά τα δύο ''παλεύω'' μέσα μου, οτι χρειάζομαι ξεκούραση και οτι θα μου λείπει αφάνταστα. Κατά βάθος παρακαλώ να αλλάξει γνώμη η πεθερά:mrgreen: είναι που λείπει και η μαμά μου Χαλκιδική, αλλιώς θα την λουζόταν :mrgreen:

λοιπόν αν πούμε στην έλλη "που είνα το κολί σου?" περπατάει πάνω κάτω και κουνάει τον κώλο αριστερά-δεξιά...θα της βγει η μέση στο τέλος!!πέφτω κάτω από τα γέλια κάθε φορά!!

η ουρά της λείπει:tongue::tongue::tongue:

ολες την κοπανησατε και καλα κανατε..

εγω ειχα αλλο να σεμιναριο στη κουνιαδα μου η οποια πηγε να κοιμησει τη μικρη αγκαλια, με κουνημα και νανουρισμα ΕΝΩ της εχω πει να τα κοψει αυτα και επειδη η μικρη ξερει πολυ καλα πως να κοιμηθει μονη στο κρεβατι και ενεκα του ερχομου του μωρου να ξεμαθει και να μην τα χουμε και τα δυο με αυτο το μοτιβο..

"εκανε" οτι με ακουγε...στο βαθος γραψιμο..

εχθες λογομαχησαμε καθως προπαθουσα να της εξηγησω τα λαθη που κανει με το θεμα πειθαρχια και μου ελεγε οτι κοτσανα της κατεβαινε.. αφου μου ανεβασε τη πιεση στα ταβανια μετα συνεργαστηκε στη κουβεντα..

δυστυχως η κα Douptfair δεν εναι υπαρκτο προσωπο...εις ματην..

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ εχω ταλκ τοσο καιρο στο ντουλαπι και ελεγα οτι στραφι παει αφου στη μικρη δεν το χρησιμοποιησα ποτε..

μου το πε και η μανα μου...αυτο θα χρησιμοποιησω αλλωστε ληγει μακρια και ειναι αχρησιμοποιητο..

πιστεψτε το..οσες δεν το πιστευετε...

ειμαι χονδρη.. ομοιομορφα στο σωμα αλλα λογω σωματοτυπου τα μπουτια ψηλα προεξεχουν...και εις ανωτερα!χαχα!

γεια σας κι απο μενα!

δεν προλαβανα να σας γραψω αυτες τις μερες,κι εχετε γραψει πολλα.

μαεστρια με γεια το κρεβατακι.

τζεσικα,καλα να περασεις με τα ζουζουνια σου!

βικη,θα σου κακοφανει πολυ την πρωτη φορα που θα αποχωριστεις τη μικρη,αλλα θα ξεκουραστεις.εγω βεβαια ακομα δεν εχω συνηθισει,αν φυγει καμμια βδομαδα,απο την πρωτη μερα την αναζηταω.

κι απο δευτερα θα φυγει παλι και θα ερθει την παρασκευη.

προσπ,υπομονη,με την κουνιαδα,τι αλλο να σου πω δεν ξερω.αλλα σε καταλαβαινω κι εγω.

εγω εχθες δουλευα 9-5 το βραδυ,και σηκωθηκα πριν λιγο,και δουλευω ξανα στις 4.δεν την παλευω με αυτα τα ωραρια,ξεσυνηθισα,και δεν εχω πολλες αντοχες...

καλο σ/κο να εχετε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας!

Κλασσικα αλλη μια μερα που δεν εχουμε βαλει κωλο οχι απλα κατω, αλλα και μεσα στο σπιτι..

Το πρωι ξυπνησαμε, πηραμε πρωινο, πηγαμε κουνιες και επιστρεψαμε 11μιση για να μη μας ξεκουδουνιασει εντελως ο ηλιος. Μετα φαγαμε φρουτοκρεμα και τη βγαλαμε στην πισινουλα μας. Η οποια εχει ξεφουσκωσει γιατι καπου τρυπησε το πανω μερος, αλλα ευτυχως το κατω μερος ζει κανονικα και με μια τεχνοτροπια του μπαμπα μας, πλατσουριζουμε κανονικα.

Το μεσημερι λιωσαμε στον υπνο αλλα θα ηθελα λιγακι παραπανω. Δυστυχως για εμας απο τις 4 παρα η Μαρω ειναι ξυπνια.... Οποτε κι εμεις.

Τωρα τρωει και σκεφτομαι μηπως την παρουμε και παμε καμμια "μαλαθα" αλλα δεν ξερω σε τι φαση ειναι η βενζινη στο αμαξι και επειδη παμε Λαγονησι, ισως να μη μας βγαλει ως εκει. Θα δειξει.

Αυτα απο εμας!

Φιλακια και καλο Σ/Κ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΠΟσα γραψατε παλι καλε;;;

Χτες ημουν στο μαιευτηριο και δεν προλαβα να μπω..ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!

Αχ η μπεμπα ειναι μια γλυκα, ιδια ο αδερφος της!!! Πολυ μικρο μου φανηκε, αχ ποτε ηταν και τα δικα μας ετσι..Απιστευτο!

Μαεστρια το κρεβατι σας ειναι ΤΕΛΕΙΟ και το παιδι σας επισης!!! Πως τα πηγε; Συμφωνω οτι η τιμη ειναι τελεια τοσο κανουν κανονικα κρεβατια..Κι εγω θα τα εδινα για κατι πραγματικα καλο, αν και ειναι πολλα κακα τα ψεμματα..

Εγω με το θεμα του κρεβατιου δεν ξερω τι να κανω. Απο τη μια μου φαινεται πολυ νωρις γιατι ολο θα σηκωνεται και δεν θα το αντεξω..Εμας η κουνια γινεται κρεβατι μεχρι 5 ετων, αλλαζεις μονο στρωμα, για 2ο ουτε λογος ακομη οποτε θα παμε ετσι μεχρι τοτε και μετα θα παρουμε μεγαλο κρεβατι.

Χτες η μικρη εγραψε ΟΛΟ τον τοιχο με μολυβι και επαθα εγκεφαλικο..Βεβαια φταιει ο πατερας της που της το εδωσε, εγω ΠΟΤΕ δεν δινω μολυβια στην κουνια. Ετσι σημερα εφαγα ολη τη μερα για να τον καθαρισω και εκανα και καποιες αλλαγες γιατι τωρα μου φαινεται ΠΟΛΥ γεματο το δωματιο της..ΠΟΛΛΑ παιχνιδια..Ειχαμε και ενα τραπεζι στρογγυλο απο το ΙΚΕΑ και αυτο το εβαλα στο σαλονι, δεν μου πολυαρεσει βεβαια να εχω παιχνιδια στο σαλονι αλλα καπως επρεπε να αδειασει. Πολλα απο τα παιχνιδια στην αποθήκη και αρκετα φθαρμενα πια βιβλια για ανακυκλωση..Θα μου αρεσε αλλη διακοσμηση στο παιδικο, αλλα ουτε λεφτα περισσευουν και αφου δεν ειναι δικο μας το σπιτι δεν θελω να κανω εξοδα..

Που θα μπορουσα να δωσω παιχνιδια που δεν χρειαζομαστε;;;

yRf6p1.png

Καλησπερα πριγκηπισουλα μας!!

Να σας ζησει η μπεμπου, να ειναι παντα γερη και καλοτυχη στη ζωη της!

Για το παιδικο δωματιο και το κρεβατι... Κι εγω τις ιδιες ενστασεις ειχα, αλλα εν τελει την εβαλα απο 23 μηνων και περα απο τον 1ο μηνα που μας τρελανε στα περα - δωθε, τωρα κοιμαται κανονικα εκει απο την ωρα που θα τη βαλεις ως το πρωι. Απλα οταν θα ξυπνησει, δεν σου αφηνει το περιθωριο να κατσεις εστω λιγο να χουζουρεψεις... Πρεπει να σηκωθεις κι εσυ μαζι της.

Για το μολυβι στον τοιχο: Μαγικη γομα... Ετσι λεγεται αυτο το σφουγγαρακι, το αγοραζεις απο το Σ/Μ, το βρεχεις με απλο, τρεχουμενο νερακι βρυσης και σβηνει τα παντα με λιγο τριψιμο. Σωτηριο!!!! Μου εχει βγαλει ακομα και κραγιον απο τοιχο, παλι εμπνευση της Μαριας! :mrgreen:

Τελος για το σαλονι: Κι εμεις ετσι ειμαστε! Ειναι βεβαια αρκετα μεγαλο, εχουμε τον καναπε και τα επιπλα μας κοντα στο τζακι και στην μερια που υποτιθεται θα εμπαινε τραπεζαρια, εχουμε ενα τραπεζακι (τετραγωνο βεβαια εμεις) απο τα ΙΚΕΑ, καρεκλιτσες ασορτι, βιβλιοθηκουλα με τα παραμυθια της και τα ειδη ζωγραφικης και μπροστα απο εκει τα παιχνιδοκουτα της. Προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου που εχει παιχνιδια εκει. Ισα - ισα που μου αρεσει κιολας! :D Μεγαλωνοντας η μικρη και αφου φυγουμε απο το σταδιο του παιχνιδιου και στενης επιτηρησης θα παρω τραπεζαρια.. Αλλα αργουμε πολυ απ' οτι καταλαβαινεις! ;)

gM4vp2.png

Καλησπερα πριγκηπισουλα μας!!

Να σας ζησει η μπεμπου, να ειναι παντα γερη και καλοτυχη στη ζωη της!

Για το παιδικο δωματιο και το κρεβατι... Κι εγω τις ιδιες ενστασεις ειχα, αλλα εν τελει την εβαλα απο 23 μηνων και περα απο τον 1ο μηνα που μας τρελανε στα περα - δωθε, τωρα κοιμαται κανονικα εκει απο την ωρα που θα τη βαλεις ως το πρωι. Απλα οταν θα ξυπνησει, δεν σου αφηνει το περιθωριο να κατσεις εστω λιγο να χουζουρεψεις... Πρεπει να σηκωθεις κι εσυ μαζι της.

Για το μολυβι στον τοιχο: Μαγικη γομα... Ετσι λεγεται αυτο το σφουγγαρακι, το αγοραζεις απο το Σ/Μ, το βρεχεις με απλο, τρεχουμενο νερακι βρυσης και σβηνει τα παντα με λιγο τριψιμο. Σωτηριο!!!! Μου εχει βγαλει ακομα και κραγιον απο τοιχο, παλι εμπνευση της Μαριας! :mrgreen:

Τελος για το σαλονι: Κι εμεις ετσι ειμαστε! Ειναι βεβαια αρκετα μεγαλο, εχουμε τον καναπε και τα επιπλα μας κοντα στο τζακι και στην μερια που υποτιθεται θα εμπαινε τραπεζαρια, εχουμε ενα τραπεζακι (τετραγωνο βεβαια εμεις) απο τα ΙΚΕΑ, καρεκλιτσες ασορτι, βιβλιοθηκουλα με τα παραμυθια της και τα ειδη ζωγραφικης και μπροστα απο εκει τα παιχνιδοκουτα της. Προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου που εχει παιχνιδια εκει. Ισα - ισα που μου αρεσει κιολας! :D Μεγαλωνοντας η μικρη και αφου φυγουμε απο το σταδιο του παιχνιδιου και στενης επιτηρησης θα παρω τραπεζαρια.. Αλλα αργουμε πολυ απ' οτι καταλαβαινεις! ;)

Καλε το ξερω..4 ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΟΜΕΣ ΧΑΛΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!:P Αλλιως θα θελαμε παλι βαψιμο.. και μενα απο την μια μου φαινεται καλη ιδεα γιατι θα καθεται μαζι μας και δεν θα πρεπει να ειναι μονη στο δωματιο της. Εμενα δεν ειναι πολυ μεγαλο το σαλονι αλλα χωραει και δεν μας ενοχλει. Θα δουμε

yRf6p1.png

Γεια σας και παλι...

Τελικα πηγαμε για μπανιο Λαγονησι.. Ειχε παρα πολυ κοσμο, μετα βιας βρηκαμε ξαπλωστρα αλλα προς μεγαλη μας εκπληξη, η θαλασσα ηταν πεντακαθαρη παρολη την πολυκοσμια..

Μπηκα μαζι με το παιδι και σε καποια φαση αισθανθηκα μεγαλο τσουξιμο και φοβερη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.. Βγηκα εξω και ειχα τουμπανιασει ολοκληρη, ειχα κατακοκκινησει λες και ειχε χυθει πουμαρο επανω μου και ειχα κατα σημεια καντηλες σε μεγεθος καρουμπαλου. Μιλαμε τα επαιξα, φοβηθηκα πολυ ειδικα με το πρηξιμο, προσπαθουσα να βγαλω τη βερα και δεν εβγαινε με καμμια Παναγια!

Εν τελει εκατσα κανονικα στη θαλασσα γιατι δεν ηθελα να κοψω τη χαρα στο παιδι και φυγαμε γυρω στις 8μιση. Αφησαμε το παιδι σπιτι με τη μανα μου αφου τη μπανιαρισε και την κοιμισε ο Β και πηγαμε στο Συγγρου. Με εξετασαν, μου εκαναν μια ενεση κορτιζονης, μου εδωσαν ενα σκασμο αλοιφες (οι οποιες πρεπει να γινουν μιξη ολες μαζι σε ενα βαζακι) και με εδιωξαν. Επισης μου ειπαν πως ακομα και υψηλη αντιηλιακη προστασια να χρησιμοποιω, αυτο ισως μου ξανασυμβει. Ειναι κατι σαν "αλλεργια" του δερματος στον ηλιο. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο εκτος απο το να αποφευγω τον ηλιο οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται.

Το πρηξιμο εχει υποχωρησει μετα την ενεση και οι καντηλες εχουν ηρεμησει, αλλα εξακολουθω να εχω τρελη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.

Αυτα τα "ευχαριστα" απο εμας!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...