Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...

Δεν ειμαι τοοοοοοοσο αχαριστη..αλλα θεματα με εκνευριζουν μαζι της που αφορουν την συμβιωση μας ως ενα βαθμο...αλλα που να αλλαξει ο γερος μυαλα!!!

ναι μωρέ το καταλαβαίνω.. δεν είπα ότι εισαι αχάριστη απλά λογικό ειναι αφού σε έχει κουράσει η συμβίωση να υπάρχουν κ άλλα πράγματα να σε ενοχλούν

Καλά αποκλείεται να αλλάξει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε πιάνω προσπ!!!

καταλαβαίνω!!

χιχι

εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση της θα προτιμούα να έμενα σε μια γκαρσονιερίτσα μόνη μου κοντά και να κρατάω το παιδί.

καθένας σκέφτεται διαφορετικά. η κουνιάδα ίσως θεωρεί την προσπ ''εισβολέα'' επειδή το σπίτι είναι το πατρικό της...και όχι ότι συγκατοικεί με ένα ζευγάρι. Ίσως νομίζει οτι η προσπ συγκατοικεί με αυτή και τον αδερφό της...

Διαφημίσεις

σε πιάνω προσπ!!!

καταλαβαίνω!!

χιχι

εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση της θα προτιμούα να έμενα σε μια γκαρσονιερίτσα μόνη μου κοντά και να κρατάω το παιδί.

Kι εγώ είμαι αυτής της άποψης, πείτε με αράξενη αλλά στο σπίτι μου δεν θέλω κανέναν, όταν έρχεται ο άντρας μου μου αρέσει να περνάω χρονο μαζί του, η μαμά μου με το που γυρίζω σπίτι φεύγει, νιώθεις πιο άνετα αν ειναι μονο του το ζευγάρι

Εμένα η καημενούλα μια βδομάδα κλεισμένη μέσα είναι. Κάνει πολλή κρύο. Μες στο σπίτι και παρ' όλα αυτά από τον βήχα της ξύπνησε το πρωί. Πού να την βγάλω και έξω δηλαδή. Μάλλον έτσι θα πάει ο χειμώνας. γκού χου γκούχου και αψού!

Διαφημίσεις

Kι εγώ είμαι αυτής της άποψης, πείτε με αράξενη αλλά στο σπίτι μου δεν θέλω κανέναν, όταν έρχεται ο άντρας μου μου αρέσει να περνάω χρονο μαζί του, η μαμά μου με το που γυρίζω σπίτι φεύγει, νιώθεις πιο άνετα αν ειναι μονο του το ζευγάρι

Ευτυχώς και η μαμά μου έτσι είναι. Την προηγούμενη βδομάδα ήρθε να κοιτάξει την μικρή για να βγούμε και έξι η ώρα το πρωί που γυρίσαμε κατέβηκε με τις μπιτζάμες για να την γυρίσει ο άντρας μου στο σπίτι. Απο την άλλη κακό βέβαια γιατί σηκώθηκα στις 8 για γάλα και 10 ξυπνήσαμε εντελώς !

καπως ετσι και ας μη το παραδεχεται..για αυτο και εφοσον δεν εχω σκοπο να την αφησω μονη της πλεον τουλαχιστον θα θελα να κτισουμε ενα νεο σπιτικο και να παμε να ζησουμε εστω ολοι μαζι ωστε να ξεφυγουν απο την ιδεα αυτου του πατρικου -μαυσωλειου..

κατα τ'αλλα καλα...χαχα!!

η κουνιαδα μου παιδια απλα θελει να κανει πραγματα και λεει ακομη περισσοτερα χωρις κανεις να της κανει υποδειξεις για το αν ειναι σωστα η οχι...και αυτη ειναι η νοοτροπια που καλλιεργησε 60 χρονια διπλα στη μαμα και στο μπαμπα και νομιζει οτι ολοι μεσα στο σπιτι πρεπει να την αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο

αυτο λοιπον ειναι το πρωτο βασικο προβλημα μας

το δευτερο ειναι οτι ειναι σαβουρομαζωχτρα και εχουμε ενα σπιτι 130 τετραγωνικα οπου τα 40 ειναι αποθηκη (Σε διαφορες μορφες) στεροντας μας οφελημο χωρο που πεισματικα αρνιεται να μας διαθεσει..και εγω εκει γινομαι εξαλλη...κανω οτι δεν τα βλεπω αλλα συχνα πυκνα μου ρχεται εγκεγφαλικο...τουλαχιστον εχω συμβιβαστει οτι στους χρηστικους χωρους δεν μου χει πια φορτωμενες τις "αντικες" της (οτι ειναι πανω απο 50 ετων το λεει αντικα)

jesgk δεν παρεξηγηθηκα καλε!!!

καπως ετσι και ας μη το παραδεχεται..για αυτο και εφοσον δεν εχω σκοπο να την αφησω μονη της πλεον τουλαχιστον θα θελα να κτισουμε ενα νεο σπιτικο και να παμε να ζησουμε εστω ολοι μαζι ωστε να ξεφυγουν απο την ιδεα αυτου του πατρικου -μαυσωλειου..

κατα τ'αλλα καλα...χαχα!!

η κουνιαδα μου παιδια απλα θελει να κανει πραγματα και λεει ακομη περισσοτερα χωρις κανεις να της κανει υποδειξεις για το αν ειναι σωστα η οχι...και αυτη ειναι η νοοτροπια που καλλιεργησε 60 χρονια διπλα στη μαμα και στο μπαμπα και νομιζει οτι ολοι μεσα στο σπιτι πρεπει να την αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο

αυτο λοιπον ειναι το πρωτο βασικο προβλημα μας

το δευτερο ειναι οτι ειναι σαβουρομαζωχτρα και εχουμε ενα σπιτι 130 τετραγωνικα οπου τα 40 ειναι αποθηκη (Σε διαφορες μορφες) στεροντας μας οφελημο χωρο που πεισματικα αρνιεται να μας διαθεσει..και εγω εκει γινομαι εξαλλη...κανω οτι δεν τα βλεπω αλλα συχνα πυκνα μου ρχεται εγκεγφαλικο...τουλαχιστον εχω συμβιβαστει οτι στους χρηστικους χωρους δεν μου χει πια φορτωμενες τις "αντικες" της (οτι ειναι πανω απο 50 ετων το λεει αντικα)

jesgk δεν παρεξηγηθηκα καλε!!!

Έχεις δίκιο. Αν αλλάξεις σπίτι εκεί εξ΄ολοκλήρου θα μένει αυτή μαζί σας και όχι εσείς μαζί της που μπορεί να σκέφτεται με το μυαλό της και ο λόγος θα είναι δικός σου και για την διακόσμηση και για όλα και σε όποιον δεν αρέσει σπίτι του...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...