Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ,ένα έχω. Είχαμε κάποια σκέψη να κλείσουμε τον χώρο στην είσοδο όπου είναι και ο χώρος του ασανσερ και να το κάνουμε δωμάτιο αλλά προς το παρόν λείπει το ρευστό. ίσως μελλοντικά. προς το παρόν έχω κατεβάσει τα κάγκελα κάτω εντελώς και είναι σαν προστατευτικά απλώς δεν μπορεί να κατεβεί μόνη της. Να , σου πώ καλύτερα απο να την έχω να αλλωνίζει. Προς το παρόν με φωνάζει της δίνω τί θέλει και ξανακοιμάται.

Αχ, αν μπορέσεις αργότερα να κάνεις δεύτερο παιδικό. Εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα να 'χει κάθε παιδί το δικό του χώρο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, Μαεστρο οπως λες κι εσυ για οποιον εχει χωρο, ετσι ειναι το ιδανικο.. Κι εγω μεχρι να αποφασισω πως δεν θα κανω 2ο, ελεγα πως ο ξενωνας θα γινει 2ο παιδικο δωματιο. Πλεον λεω πως θα παραμεινει ξενωνας! :lol:

Παντως ειναι ωραια να εχει το καθενα τον χωρο του... Νιωθει πιο ανεξαρτητο, πιο ελευθερο.

Εγω νευριαζα που το μοιραζομουν με την αδερφη μου γιατι ολο και κατι μου πειραζε και σκοτωνομασταν συνεχεια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αχ, αν μπορέσεις αργότερα να κάνεις δεύτερο παιδικό. Εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα να 'χει κάθε παιδί το δικό του χώρο.

συμφωνω ειδικοτερα αν ειναι αντιθετο φυλο..

maestria πονας πουθενα τωρα με την αυξηση του βαρους??

εγω εκτος απο το θεμα δυσκοιλιοτητα που με τυρραναει εχω αποκτησει ενα θεμα με το ..καθισμα.. ποναει η ουρα μου παααααρα πολυ..δεν μπορω να σηκωθω απο τον πονο..και με μαξιλαρι παλι δεν κανει τιποτε οσο περναει ο καιρος..

Διαφημίσεις

Σαφώς και είναι καλύτερα! Νομίζω πως αν κατορθώσουμε να μαζέψουμε μερικά χρήματα θα είναι η πρώτη μας ''επένδυση''. Βέβαια θα συμβουλευτού και έναν μηχανικό αν και μου φαίνεται εύκολο να γίνει.

Καλα το μοντελακι ειναι ολα τα λεφτα!

Μαεστριακι το φτυνω το παλικαρακι μας, δεν το ματιαζω αλλο! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι, στην πλάτη ΠΟΛΥ και φυσικά οι μυς της μήτρας πολλές φορές με "τραβάνε", ειδικά αν σηκώνομαι απότομα.

μόλις είδα και την κουκέτα σας!

Τέλεια! Πραγματικά!

Σαν φωλίτσα θα είναι το κρεβατάκι του...

Και το μοντελάκι δεν πάει πίσω, για να μην ξεχνιόμαστε....

Μα, δεν είναι; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω νοιωθω και βαρος στον κολπο λες και εχω μπουκωσει.. στοιχηματιζω οτι εχω βγαλει παλι κιρσους.. σημερα ειδα και τους πρωτουςκιρσους ενδοιαμεσα στα στηθη απο την αυξηση του ογκου..το ιδιο ειχα και στην κορη μου αλλα μετα τη γεννα εφυγαν.

Διαφημίσεις

εγω εκτος απο το θεμα δυσκοιλιοτητα που με τυρραναει εχω αποκτησει ενα θεμα με το ..καθισμα.. ποναει η ουρα μου παααααρα πολυ..δεν μπορω να σηκωθω απο τον πονο..και με μαξιλαρι παλι δεν κανει τιποτε οσο περναει ο καιρος..

λοιπόν η κολλητή μου έχει ενάμιση χρόνο που γέννησε και τώρα της βγήκα το πρόβλημα με την ουρίτσα. Είναι γιατί άλλξε θέση η λεκάνη μετα τον τοκετό. Μετα απο ακτινογραφίες ο γιατρός της έδωσε αγωγή , που προφανώς δεν αρμόζει στην περίπτωσή σου αλλά της χορήγησε και ένα μαξιλαράκι με βαθούλωμα στη μέση. τις προάλλες που ήρθε για καφέ σπίτι μου το είχε παραμάσχαλα η καημένη. Το κουβαλάει μαζί της πρώτον γιατί της το επέβαλε ο γιατρός και δεύτερος γιατί αλλιώς δεν μπορεί να κάτσει. Για λίγο που της το πήραν οι μικρές και το κάναν μπαλάκι καθόταν στο ένα κολομέρι η καημένη. άρα ίσως δεν ευθύνεται το βάρος σου πρόσπ. Μήπως να το κοιτούσες?

λοιπόν η κολλητή μου έχει ενάμιση χρόνο που γέννησε και τώρα της βγήκα το πρόβλημα με την ουρίτσα. Είναι γιατί άλλξε θέση η λεκάνη μετα τον τοκετό. Μετα απο ακτινογραφίες ο γιατρός της έδωσε αγωγή , που προφανώς δεν αρμόζει στην περίπτωσή σου αλλά της χορήγησε και ένα μαξιλαράκι με βαθούλωμα στη μέση. τις προάλλες που ήρθε για καφέ σπίτι μου το είχε παραμάσχαλα η καημένη. Το κουβαλάει μαζί της πρώτον γιατί της το επέβαλε ο γιατρός και δεύτερος γιατί αλλιώς δεν μπορεί να κάτσει. Για λίγο που της το πήραν οι μικρές και το κάναν μπαλάκι καθόταν στο ένα κολομέρι η καημένη. άρα ίσως δεν ευθύνεται το βάρος σου πρόσπ. Μήπως να το κοιτούσες?

κουλουρα σιγουρα χρειαζεται για να μη πεφτει ολο το βαρος εκει.. αλλα τωρα δεν μπορω να ασχοληθω με αυτο..μετα γεννα αν επιμεινει θα δω..

εγω νοιωθω και βαρος στον κολπο λες και εχω μπουκωσει.. στοιχηματιζω οτι εχω βγαλει παλι κιρσους.. σημερα ειδα και τους πρωτουςκιρσους ενδοιαμεσα στα στηθη απο την αυξηση του ογκου..το ιδιο ειχα και στην κορη μου αλλα μετα τη γεννα εφυγαν.

έτσι ένιωθα όταν είχα διαστολή γιατί καμιά βδομάδα ήμουν με διαστολή 2. Μήπως έχει πάρει θέση και είναι χαμηλά και γι'αυτό νιώθεις έτσι? Εμένα στον 6ο είχε πάρει είδη θέση.

πωωωωωωωωωω η κυρα κουνιαδα μη δει να κανω κατι που ηθελε να κανει πρωτα εκεινη.. λυσσαει.. τωρα καθαρισε βερυκοκα και θελει να κανει λεει μαρμελαδα για να παρουμε δηθεν στην Αθηνα να εχουμε..

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ Κ@#$Σ , θα κολλαει το συμπαν.. κουζινα, πατωμα, νεροχυτης..και εγω θα χω νευρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...