Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βίκη κι εσύ ένα παιδικό έχεις; Κοίτα, αφού το δεύτερο δεν είναι τόσο άμεσα να 'ρθει, όπως σ' εμένα, γιατί δεν της παίρνεις κρεβατάκι κι όταν έρθει δεύτερο παιδάκι βλέπεις τι θα κάνεις.

Αχ, έχει ΤΟΣΟ ωραία παιδικά!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Υπολειτουργω λογω ζεστης! :lol: Με τη μικρη ειμαστε συνεχεια στα περα - δωθε - γυρω - γυρω και κανουμε συνεχεια βολτουλες. Στο σχολικο εξακολουθει να μπαινει με γκρινιτσα αλλα τουλαχιστον δεν οδυρεται!

Για κρεβατακι που συζητατε... Επειδη κι εγω με τα οικονομικα δεν την παλευω, εβαλα τη μανα μου να κανει ερευνα αγορας και να αποφασισει εκεινη τι σηκωνει η τσεπη της. Εν τελει βρηκε μια βιομηχανια επιπλων και το παραγγειλε ετσι οπως το ειχε εκεινη στο μυαλο της. Το πηρε σε χρωμα κροκι και ειπε να ζωγραφισουν στο κεφαλαρι λουλουδακια. Το υψος το καθορισε παλι εκεινη, ειναι αρκετα χαμηλο θα ελεγα. Στρωμα μου αγορασε παλι εκεινη της candia strom με τον κοκοφοινικα. Δεν εχω ιδεα αν ειναι καλο ή οχι αλλα μιας και δεν εχω αλλη επιλογη, μια χαρα το δεχτηκα. Επισης σεντονια, μαξιλαρια και προστατευτικο καγκελο τα αγορασε η ιδια. Το καγκελο απο τα jumbo και σεντονια απο κανονικο μαγαζι με ειδη προικος και τετοια. Δεν ξερω ποσο κοστισαν ολα μαζι, δεν ρωτησα γιατι ξερω πως θα μου ερθει εγκεφαλικο! Παντως καταληξαμε εκει γιατι ειναι αρκετα μεγαλο για να χρησιμοποιηθει και για εφηβικο κρεβατακι ακομα. Ετσι κι αλλιως 2ο παιδι, δεν υπαρχει περιπτωση να κανω, το εχουμε συζητησει με το Β και εχουμε καταληξει πως καλυτερα με ενα, ειδικα στην κατασταση που ειμαστε λογω οικονομικων.

Κερκυραια... Σημερα η Μαρια φορεσε τα παπουτσια για 1η φορα ΚΑΙ στο σχολειο. Και μαντεψε: με ρωτησε η συνοδος του σχολικου απο που τα αγορασα και αν βγαινουν και σε μεγαλο νουμερο!!!!!! :lol::lol:

Προσπ "χοντρο" αυτο που εκανε η μικρουλα αλλα δεν το εκανε επιτηδες για να βλαψει το σπορακι... Εδωσε το παρον και ο μπεμπης ε? Ζορικο αντρακι!!! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

της φωναξα επειδη

α) τρομαξα

β) τελευταια σηκωνει χερι η οταν εχει νευρα πεταει πραγματα οπου βρει..

δυο σε ενα..δηλαδη..βεβαια αποσβολωθηκε και αρχισε να μου φιλαει την κοιλια και να μου ζηταει συγνωμη.. και εγω αρχισα τα χαδακια..

επισης εγω δεν προτιμω τα κρεβατια με συρταρωτο κρεβατι απο κατω γιατι ΝΑΙ μεν ειναι πολυ χρησιμα για να φιλοξενησεις καποιον..

εμεις ομως σπανια φιλοξενουμε αλλους και αν συμβει αυτο δεν θα ναι στο δωματιο των παιδιων..

και επειδη θελω να εχω προσβαση κατω απο το κρεβατι για να καθαριζω ευκολα..ειναι εστια μικροβιων αφου μαζευει σκονες και χνουδια και σιγα τωρα μην βγαζω το στρωμα καθε εβδομαδα..

Διαφημίσεις

Και με το συρταρωτό και τα στρώματα μέσα. Ήταν, σε πληροφορώ, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή για κουκέτα. :D

το 1300 απο το 2300 με ολα αυτα ειναι λογικη τιμη...το 2300 ειναι εκτος ελεγχου..

απαπα βίκυ είναι πολύ βαρύ για μένα...εμένα μου αρέσει μίνιμαλ και μοντέρνο,για την μικρή λίγο κοριτσίστικο ζητάω...

κι εμένα μου αρέσει καναπές με συρτάρι...

Χάνουν τη παιδικότητά τους με κάτι τέτοια τα παιδιά. Εμένα μου αρέσει το παιδικό να έχει χρώμα! πολλή χρώμα! όπως και της το έχω τώρα.

κινητή διαφήμηση το Μαράκι...μπράβο φαίη!!

τουλάχιστον είναι 3 κρεβάτια αυτά που πήρες...μαέστρο μου...

τίποτα δεν είναι να αγοράζεις πλέον...ευτυχώς για μερικά χρόνια ακόμη έχουμε τη κούνια κρεβατάκι,αν κάνουμε 2ο βλέπουμε...

για κρεβατι που θα χωραει και τα δυο θα αγχωθω απο του χρονου ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ αν και θα μαζευω χρηματα για τη βαπτιση..

ειδατε τι προγραμματακι εβγαλα παλι?? ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ να μη ξεχνιεμαι!!

τα συρταρωτά,επειδή ο καναπές μας είναι έτσι,είναι εύκολο να το μετακινείς,έχει ροδάκια...

και καθαρίζεις...

όταν δεν έχεις πολλά δωμάτια,φιλοξενείς όπου βρεις...

συμφωνώ βίκυ,κι εγώ θέλω χρώμα...εννοείται,έχεις δει στο μπλογκ μου κάποια παιδικά που έχω βάλει?και το δικό μας έχει χρώμα αρκετό,φούξια-ροζ-λιλά!!

Διαφημίσεις

και επειδη θελω να εχω προσβαση κατω απο το κρεβατι για να καθαριζω ευκολα..ειναι εστια μικροβιων αφου μαζευει σκονες και χνουδια και σιγα τωρα μην βγαζω το στρωμα καθε εβδομαδα..

Είναι με ροδάκια το τρίτο κρεβάτι και βγαίνει πολύ εύκολα, δεν ειναι τπτ.

Εμένα μου αρέσει το παιδικό να έχει χρώμα! πολλή χρώμα! όπως και της το έχω τώρα.

ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!! :D Και το 'χω πολύχρωμο και με ζώα κι αεροπλάνα στους τοίχους.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βίκη κι εσύ ένα παιδικό έχεις; Κοίτα, αφού το δεύτερο δεν είναι τόσο άμεσα να 'ρθει, όπως σ' εμένα, γιατί δεν της παίρνεις κρεβατάκι κι όταν έρθει δεύτερο παιδάκι βλέπεις τι θα κάνεις.

Αχ, έχει ΤΟΣΟ ωραία παιδικά!!!

Ναι ,ένα έχω. Είχαμε κάποια σκέψη να κλείσουμε τον χώρο στην είσοδο όπου είναι και ο χώρος του ασανσερ και να το κάνουμε δωμάτιο αλλά προς το παρόν λείπει το ρευστό. ίσως μελλοντικά. προς το παρόν έχω κατεβάσει τα κάγκελα κάτω εντελώς και είναι σαν προστατευτικά απλώς δεν μπορεί να κατεβεί μόνη της. Να , σου πώ καλύτερα απο να την έχω να αλλωνίζει. Προς το παρόν με φωνάζει της δίνω τί θέλει και ξανακοιμάται.

Συμφωνω στα περι χρωματος... Και αν ειχα καπου να τη στειλω μια εβδομαδα, θα εφερνα να της κανουν τοιχογραφια με οποια παρασταση διαλεξει εκεινη. Πολυ θα μου αρεσε κατι τετοιο.

Υπαρχει βεβαια και η διευκολυνση να παω το κρεβατι της στον ξενωνα για λιγες μερες αλλα ειναι και το οικονομικο που με κολλαει.. Εχω ακουσει πως ξεκινανε απο 250 ευρω και ανεβαινουν, αναλογως το σχεδιο, τα τετραγωνικα του τοιχου, τα χρωματα κλπ.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Συμφωνω στα περι χρωματος... Και αν ειχα καπου να τη στειλω μια εβδομαδα, θα εφερνα να της κανουν τοιχογραφια με οποια παρασταση διαλεξει εκεινη. Πολυ θα μου αρεσε κατι τετοιο.

Υπαρχει βεβαια και η διευκολυνση να παω το κρεβατι της στον ξενωνα για λιγες μερες αλλα ειναι και το οικονομικο που με κολλαει.. Εχω ακουσει πως ξεκινανε απο 250 ευρω και ανεβαινουν, αναλογως το σχεδιο, τα τετραγωνικα του τοιχου, τα χρωματα κλπ.

και εγω ηθελα να βαλω μια φιλη να φιλοτεχνησει το δωματιο της αλλα δεν το προσπαθησα..

μαλλον ταπετσαρια θα βαλω στον ενα τοιχο οπυ θα μετακινησω την ντουλαπα της για να γινει χωρος για την κουνια οταν μετακομισει ο μπεμπης στ δωματιο της μικρης και μεχρι να αποφασισω να αγορασω κουκετα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...