Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι σειρά?

Τhe song of Ice and Fire λέγεται η σειρά, έχουν βγει μέχρι τώρα 5, νομίζω, βιβλία.

Δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/A_Song_of_Ice_and_Fire .

Αν σου αρέσει να διαβάζεις αγγλικά, μπορώ να σου στείλω μερικά βιβλία.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε αγγλικά τα έχεις?...δεν μπορώ!!έχω να διαβάσω αγγλικά από όταν έφυγα από αγγλία...απαπα!!ούτε να τα δω...ευχαριστώ για την προσφορά πάντως κοριτσάκι μου...

το περίμενα ότι θα είναι epic fantasy!!σε ξέρω πια!!!

http://www.ebooks.gr/books/com/3/author/6481

κάτι σε rosamunde pilcher δεν έχεις???:tongue::tongue:

ή έστω dan brown!!:tongue:

καλα.. 2300 ευρω κουκετα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ να αγορασω

α) γιατι δεν μπορω

β) θεωρω πλεονασμο για παιδια κατι τοσο ακριβο αφου οι πιθανοτητες να το γδαρουν, γραψουν, βλαψουν ειναι υπαρκτες..

παρ αυτα και της μαεστρια και της jesgk που την εχω δει απο κοντα ειναι πολυ ομορφες..αν και εγω κλεινω προς τα μεταλλικα

γιατι δειχνουν πιο αναλαφρα και δεν βαραινουν τον χωρο με τον ογκο τους με μειονεκτιμα οτι εχουν ευκολη προσβαση προς τα πανω απο τα κεφαλαρια και τριζουν με τα χρονια οταν οι συγκολησεις χαλαρωσουν..

πριν λιγο η κορη μου καθως καθομουν στον καναπε και επαιζε ορθιαδιπλα μου πηρε ενα βαρυ βιβλιο με παζλ και το ριξε απευθειας πανω στην κοιλια μου δεξια..επι τοπου της εριξα αγριοφωναρα και

α) το μωρο η αρχισε τα κλωτσιδια επειδη πειραχτηκε απο το χτυπημα

β) η επειδη τρομαξε με το ξαφνικο της φωνης μου

βεβαια σε προηγουμενη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου εχει πει οτι δεν χτυπαει το μωρο τοσο ευκολα καθως ειναι καλα προστατευμενο απο τον σακο αλλα ελαφρως μια ανησυχια την εχω χωρις να με καταλαμβανει κιολας..

σε αγγλικά τα έχεις?...δεν μπορώ!!έχω να διαβάσω αγγλικά από όταν έφυγα από αγγλία...απαπα!!

Δεν τα 'χει ελληνικά στο Άμαζον κοπελιά! :tongue:

κάτι σε rosamunde pilcher δεν έχεις???:tongue::tongue:

ή έστω dan brown!!:tongue:

Έχω διαβάσει και τους δυο, εντάξ, δεν είναι και για χόρταση! Τα πιο "εμπορικά" που είχα τα 'χω δώσει σε φίλους, εδώ και καιρό. Τώρα μου 'χουν μείνει πολλά αγγλικά, που μάλλον θα τα δώσω σε κανένα χαριστικό όταν έρθει η ώρα και διάφορα επιστημονικά, που οκ δεν τα δίνω!

ΠΡΟΣΠ, ναι κι εμένα μου φαινόταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, γι' αυτό πήρα αυτή με τα 1300?. Μεταλλικά δεν μ' αρέσουν για παιδικό δωμάτιο, μου κάνει λίγο ψυχρό. Το ξύλο είναι πιο ζεστό και και χαρούμενο, άσε που βάλαμε και χρωματάκια! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

να μην ανυσηχείς προσπ...αλλά για κάτι τέτοια πρέπει να έχεις το νου σου...εδώ η δικιά μου που δεν είμαι κι έγκυος με έχει σακατέψει,κοιλιά,στήθος,πόδια.έρχεται σαν το βόδι και με πατάει!!!μάλλον ενοχλήθηκε το μπεμπέ...που να δεις τι έκανε η έλλη στη κοιλιά μου όταν 7 μηνών πήγα μπουζούκια!!!!χαχα

Δεν τα 'χει ελληνικά στο Άμαζον κοπελιά! :tongue:

Έχω διαβάσει και τους δυο, εντάξ, δεν είναι και για χόρταση! Τα πιο "εμπορικά" που είχα τα 'χω δώσει σε φίλους, εδώ και καιρό. Τώρα μου 'χουν μείνει πολλά αγγλικά, που μάλλον θα τα δώσω σε κανένα χαριστικό όταν έρθει η ώρα και διάφορα επιστημονικά, που οκ δεν τα δίνω!

ΠΡΟΣΠ, ναι κι εμένα μου φαινόταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, γι' αυτό πήρα αυτή με τα 1300?. Μεταλλικά δεν μ' αρέσουν για παιδικό δωμάτιο, μου κάνει λίγο ψυχρό. Το ξύλο είναι πιο ζεστό και και χαρούμενο, άσε που βάλαμε και χρωματάκια! :D

ειμαι σαν χαρακτηραςτου γεωμετρικου, λιτου και πειθαρχιμενου στυλ..αλλα οπως ειπα μου αρεσει και το στυλ της κουκετας σας και θα επελεγα να αγορασω κατι παρομοιο ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να μην επιβαλλω την δικη μου αισθητικη και να κανω πιο ζεστο το χωρο..

για πιο ρομαντικό στυλ...

σου ' χω κάτι ρομαντικό....:tongue:

_________________4b87b2c0603f0.jpg

καλημέρα!

και εγώ τις προάλλες κοιτούσα για δωμάτια. Δεν έχω σκοπό να πάρω άμεσα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα κουκέτα ή καναπέ με συρτάρι:confused: Νομίζω πως κλείνω προς τον καναπέ αλλά είμαι μπερδεμένη...

Διαφημίσεις

τρομερα περιγραφικη και σχεδον βιωματικη αλλα εχω να διαβασω καιρο νεα εργα της..

Στα τελευταία της επαναλαμβανόταν, ήταν τραγικά σε σχέση με το φοβερό που έγραψε το "Ο Γυρισμός", π.χ. Ε, είπαμε, δεν ειναι και για χόρταση.

Αχ, και το δικό μου σπόρι έχει φάει κουτουλιές απ' τον Γιάννη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1300?? έχουν πάει τόσο??

πες μαέστρο μου τις αμαρτιές σου...χαχαχα

γιάυτό είμαστε εδώ...

μου αρέσει η πίλτσερ...έχω τον γυρισμό του 1999, 2 τόμους θα το ξαναδιαβάσω,στην ανάγκη τι να κάνω...

να μην ανυσηχείς προσπ...αλλά για κάτι τέτοια πρέπει να έχεις το νου σου...εδώ η δικιά μου που δεν είμαι κι έγκυος με έχει σακατέψει,κοιλιά,στήθος,πόδια.έρχεται σαν το βόδι και με πατάει!!!μάλλον ενοχλήθηκε το μπεμπέ...που να δεις τι έκανε η έλλη στη κοιλιά μου όταν 7 μηνών πήγα μπουζούκια!!!!χαχα

βρε μη τραυματιστηκε με νοιαζει..ειναι και ευαισθητο..αλλα δεν πιστευω.. το ξαφνιασμα και των δυο θ ταν περισσοτερο..

εντωμεταξυ ο ανδρας μου το πρωι εδωσε 50 ευρω για να αγορασει ενα εμπορευμα που αξιζει 300 ευρω και καπου δεν προσεξε και του το εκλεψε ενας περαστικος.. βεβαια εκει στην υπαιθρια αγορα αυτα συμβαινουν κατα καιρους και μας εχουν ξανατυχει αλλα τωρα που τα χουμε και αναγκη δεν το ξεπερναει και ευκολα..

σου ' χω κάτι ρομαντικό....:tongue:

καλημέρα!

και εγώ τις προάλλες κοιτούσα για δωμάτια. Δεν έχω σκοπό να πάρω άμεσα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα κουκέτα ή καναπέ με συρτάρι:confused: Νομίζω πως κλείνω προς τον καναπέ αλλά είμαι μπερδεμένη...

ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ..ΧΑΧΑ !!!!:tongue::tongue: :tongue: :tongue:

Και τις χειροπεδες που θα τις δενει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...