Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε, ναι ρε συ Τζες, δε μπορώ να κάνω παιδικό κρεβάτι και ΜΕΤΑ εφηβικό. Πολλά έξοδα και περιττά αν θες τη γνώμη μου. Είχε κάτι ΤΕΛΕΙΑ (εφηβικά μάλιστα, μεγάλα) στα Laro, πήγαμε να δούμε, ήταν 1000? παραπάνω απ' την τιμή που μας έκανε ο τύπος εδώ κοντά στο σπίτι. Δεν είναι καιρός για περιττά, δυστυχώς. :(

Θα μου μείνει κι εκείνη η κουκέτα (2.300? παρακαλώ) πάντως, τόσο όμορφη ήταν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, ναι ρε συ Τζες, δε μπορώ να κάνω παιδικό κρεβάτι και ΜΕΤΑ εφηβικό. Πολλά έξοδα και περιττά αν θες τη γνώμη μου.
Κι εγώ έτσι ακριβώς το σκέφτηκα όταν την αγόρασα... απλά έχω παίξει με τα χρώματα στους τοίχους για να δίνει μια αίσθηση παιδικού δωματίου

Kι εμένα μου αρέσουν τα laro αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω 2 φορες. Απλά πήραμε της Νεοσετ κ αγοράσαμε όμως πολύ καλά στρώματα για να μας βγάλουν χρόνια.. αυτά

To σχέδιο ειναι αυτό αλλά τα πλαΙνά ειναι πορτοκαλί

img0051slidercopy.jpg

και η σκαλα της ειναι αποσπόμενη, πριν 2,5 χρονια που την αγόρασα δεν την έβγαζε με αυτή τη σκάλα

Κι εγώ παρόμοια πήρα, με τρίτο συρρόμενο κρεβάτι από πάνω, αλλά έχει μοβ και λαχανί λεπτομέρειες, στα χρώματα του δωματίου. Είναι πολύ χαριτωμένη.

Με γειές!! Πολύ όμορφη.. κι εγώ έχω 3ο κρεβάτι που ακόμη δεν έχω χρησιμοποιήσει κ δδεν ξέρω αν τελικά έπρεπε να πάρω συρτάρι..

Διαφημίσεις

Εμένα για τις ανηψιές μου και μόνο θα χρειαστεί, έρχεται και η μάνα μου απ' το χωριό, δε θα πάει χαμένο και θα 'χω κι ελεύθερο το σαλόνι, γιατί όποτε ερχόταν μέχρι τώρα, έπρεπε να πάμε όλοι νωρίς για ύπνο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια!

μεγιές μαέστρο...πως κοιμήθηκε το πρώτο βράδυ?

εμείς έχουμε ακόμα περιθώριο να το σκεφτούμε τι θα πάρουμε...το κρεβατάκι μας είναι εώς 5 ετών περίπου...

η κουκέτα είναι καλή λύση,επίσης και το κρεβάτι το μονό με συρταρωτό άλλο κρεβάτι από κάτω. αν κι εμένα μου αρέσει ένα κρεβάτι μεταλλικό κρεμ που έχει στα ικέα,μοιάζει με καναπέ κρεβάτι...για πιο ρομαντικό στυλ...αλλά αν κάνουμε 2ο αλλάζουν πάλι τα σχέδια...και τι φύλο θα είναι...

τζεσικάκι θα δεις τα παιδάκια σου σήμερα ε?μπράβο!!

αχ αυτά τα laro έχουν κάψει καρδιές...κι εμένα μου αρέσουν τρελά...

ξέρετε άνετα παίρνεις το σχέδιο και το δίνεις σε δικό σου μάστορα!!

αυτό με το σαλόνι το είχα αθήνα,εδώ κανένας δεν κοιμάται στο σαλόνι,δεν μπορώ,τσαντίρι όλο το σπίτι γίνεται...αλλά και στο παιδικό να βάλω κάποιον πάλι τσαντίρι πρέπει να γίνουμε.

και η έλλη τέτοιες σκαλίτσες τις ανεβαίνει για πλάκα...καλύτερα αποσπώμενη...

Διαφημίσεις

εγώ θέλω να βγάλω το μονό το κρεβάτι από το παιδικό,τσάμπα το έχω εκεί,δικαιολογία κιόλας να μην φιλοξενώ πλέον...

και να μείνει το λιλιπούτειο κρεβατάκι του παιδιού,αλλαξιέρα(που θα γίνει ραφιέρα),συρταριέρα,βιβλιοθήκη,κουτιά με παιχνίδια,μπαουλάκι,αυτά...

ευτυχώς χώρο έχει το δωμάτιο...και ίσως του χρόνου πάρω ένα τραπεζάκι ακόμα ικέα...

είμαι μόνη ....τι ωραία,πήρε ο μπαμπάς το κορίτσι μαζί του για κάτι δουλειές και σούπερ μάρκετ!!αχχχχ τι ωραία ησυχία...τις τελευταίες μέρες πολλά νεύρα...συνέχεια τιμωρία την βάζω...κα να έχω και τον άντρα μου ατάραχο!!!!

Κουράστηκες μάλλον και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Εγώ πάλι νυστάζω οικτρά, αλλά κάνω δουλειά, σε λίγο φαγητό κι έχω και σίδερο, να ετοιμάσω ρούχα για το σ/κ.

Έχω πάρει μια τέλεια σειρά βιβλίων, αλλά όταν κολλάω με βιβλία (ή σειρές) το κακό είναι ότι χάνω ύπνο. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν σας είπα και το καλύτερο...μετά τον βραστήρα,μίξερ,φούρνο...χάλασε και το μηχανάκι!!!!!!

και θέλει μάστορα,το έλυσε ο άντρας μου αλλά δεν βρίσκει πρόβλημα,μπαταρία,μπουζί οκ...

φυσικό ήταν αφού έχουμε να του κάνουμε σέρβις 4 χρόνια....

αυτό σκεφτόμουν,ότι θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο...και τα έχω βάλει σε κούτες όλα στην αποθήκη των γονιών,πρέπει να ξεθάψω κανένα παλιό,για καινούριο ούτε λόγος...

τι σειρά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...