Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Εχω πλακωσει τις αναθεματισμενες για δουλειες, καθε φορα που φευγει η μικρη για το σχολειο. Προκειμενου να μη σκεφτομαι, επειδη εξακολουθει να φευγει με γκρινιτσα, το 'χω ριξει στην εργασιοθεραπεια...

Εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου μα καθολου καλα.. Κατι ονειρα εβλεπα, εντελως αψυχολογητα... Εν τελει με ξυπνησε το τηλ. στις 10 (τη μικρη την ετοιμασε ο Β για το σχολειο και με ενημερωσε πως ψιλο-εκλαψε) και ριχτηκα κατευθειαν στη μαχη με τα ασιδερωτα... Και μην νομιζετε πως σταματησε εκει ο πανικος μου.... Ανοιξα νεες δουλειες...

Αποφασισα να αλλαξω διαρρυθμιση στις ντουλαπες.... Που σημαινει ΟΟΟΟΟΛΑ τα ρουχα εξω, σαπουνισμα στα συρταρια κλπ κλπ και ξανα τοποθετηση μεσα.. Ειμαι τρελη το ξερω, αλλα το προτιμω 1000 φορες απο το να καθομαι και να σκεφτομαι ολη την ωρα και να ψιχοπλακωνομαι...

Μπηκα να σας διαβασω για λιγο γιατι με περιμενει δρομος!

Προσπ η Τζες μπορει να μην ειναι εδω, θα ειμαι εγω ομως.. ;) Μπορει να μην ειναι ακριβως το ιδιο, αλλα σου προσυπογραφω πως ολα θα ειναι πιο τελεια κι απο τελεια για το παλικαρακι μας! :D

Μαεστριακι εγω το κλιματιστικο το δουλευω στους 23 - 24. Στους 26 παλι ζεσταινομαι..

Ελεναδιτσα περαστικα στη μικρουλα μας κι απο εμενα!

Πριγκηπισουλα, εισαι πολυ ομορφη (σε ειδα στο φατσοβιβλιο :D)

Κερκυραια η δικια μου να δεις τι εκανε εχθες με το γιογιο. Οπως ξερετε ολοι εχουμε σταματησει καθε προσπαθεια για το κοψιμο της πανας. Εχθες πηγε μονη της στο wc, εβγαλε το γιογιο, το εφερε στο σαλονι και ζητησε να της βγαλω την πανα και να κανει κακα στο γιογιο. Της εβγαλα λοιπον την πανα, εκατσε στο γιογιο και μου λεει "φυγε". Μετα απο λιγο τη βλεπω ορθια. Παω στο γιογιο, αδειο. Κοιταω πισω απο την κουρτινα και τα ειχε αμολησει εκει... Πραγματικα κοριτσια, δεν το κοβω να τη βγαζουμε φετος την πανα, το παιδι αμολαει χαρταετο!

Βικακι μπραβο στο θαραλλεο κοριτσι σου.. Εμενα παλι, οοοοοοο,τι κι αν της πω, οοοοοοοο,τι κι αν της ταξω, δεν υπαρχει περιπτωση να συνεργαστει. Κλαιει απο την ωρα που ξεκιναμε, μεχρι την ωρα που θα φυγουμε απο το ιατρειο.

Τζες θα σου απαντησω στο πμ αναλυτικα αλλα ρε κοριτσι μου..... τι να πω! Χαρα στο κουραγιο σου, ειλικρινα!

Αυτα προς το παρον!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθες πηγε μονη της στο wc, εβγαλε το γιογιο, το εφερε στο σαλονι και ζητησε να της βγαλω την πανα και να κανει κακα στο γιογιο. Της εβγαλα λοιπον την πανα, εκατσε στο γιογιο και μου λεει "φυγε". Μετα απο λιγο τη βλεπω ορθια. Παω στο γιογιο, αδειο. Κοιταω πισω απο την κουρτινα και τα ειχε αμολησει εκει... Πραγματικα κοριτσια, δεν το κοβω να τη βγαζουμε φετος την πανα, το παιδι αμολαει χαρταετο! κουράδες αμολάει όχι χαρταετό....

969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

βρε πλάκα που έχει το Μαράκι!

Η δικιά μου δεν έχει πρόβλημα να είμαι μπροστά. Καμιά φορά μου λέει: με την ησυχία μου, φύγε εσύ θα σε φωνάξω όταν τελειώσω.

Χθες στον παιδίατρο επειδή περιμέναμε καμιά ώρα μου ζήτησε τουαλέτα και την πήγα στην παιδική. Έκανε κακά. Σε κανένα 20λεπτο ξαναζητάει να κατουρήσει και επειδή ήταν η σειρά μας άφησα την πόρτα ανοιχτή για να δω αν βγουν οι προηγούμενοι και η μικρή τεντώνει το χέρι της μπροστά και μου λέει: έι, κλεισε την πόρτα.:tongue:

έχουν πολύ γέλιο τα σκατούλικα...όταν δεν μας νευριάζουν!!!!!

το καμάρι μου μάλλον "κρύωνε" και μου άναψε τα καλοριφέρ χωρίς να το πάρω είδηση, δεν φτάνει που δεν έχουμε πετρέλαιο ίσα ίσα για ζεστό νερό...κι εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε το σπίτι δροσερό...

Διαφημίσεις

έχουν πολύ γέλιο τα σκατούλικα...όταν δεν μας νευριάζουν!!!!!

το καμάρι μου μάλλον "κρύωνε" και μου άναψε τα καλοριφέρ χωρίς να το πάρω είδηση, δεν φτάνει που δεν έχουμε πετρέλαιο ίσα ίσα για ζεστό νερό...κι εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε το σπίτι δροσερό...

Δεν κλείνεις καλύτερα τον καυστήρα? Αν φτάσει το θερμόμετρο καμιά μέρα τους 50 βαθμούς μην απορήσεις...Τώρα που το έμαθε θα ξαναπάει...

Γεια σας κοριτσακια..

Αχ ζεστη,ζεστη, ζεστη..

Ερωτηση "φωτια" σε ολα τα γυναικεια περιοδικα: Τι μαγιο θα φορεσετε φετος; απαντηση: Το περσινο...Πλακα μας κανουν πια;;; Ολο μας το προβλημα αυτο ειναι..Χιχι

Αγαπητη Φαιη ευχαριστω πολυ για το κοπλιμεντο, μου εφτιαξες το κεφι!!!

Τζες η τρελλα δεν παει στα βουνα..Σου εστειλα και πμ βεβαιως βεβαιως..

Εγω πρεπει να φτιαξω ντουλαπες και βαριεμαι, τα παντα βαριεμαι..

yRf6p1.png

Koπελιές ήρθε η κουκέτα μας σήμερα! Είναι πανέμορφη, ταίριαξε ΕΝΤΕΛΩΣ με την ντουλάπα και τα χρώματα του δωματίου και ο μικρός όταν την είδε φώναζε "ΤΕΛΕΙΑ"!!! Φυσικά του φαινόταν περίεργο όταν ξάπλωσε, αλλά ήταν τόσο κουρασμένος (τον είχα στείλει στα πεθερικά μετά τον παιδικό για να καθαρίσω, στρώσω, κλπ) που κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα!

Ελπίζω να μην πέσει απ' το κρεβάτι - έχει καγκελάκι αλλά στο μισό μόνο, φοβάμαι μην στρυφογυρνάει και φτάσει στην άλλη άκρη και πέσει - κι επίσης ελπίζω να μην το κάνει συνήθειο να σηκώνεται το βράδυ και τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι!!! :-D

Aυτά τα ευχάριστα. Κατά τ' άλλα ΟΛΗ μέρα με το a/c μέσα στο σπίτι, κατά τις 9 το έκλεισα κι άνοιξα τα πάντα και ΠΑΛΙ μούσκεμα στον ιδρώτα είμαι!

Ωχ, υπομονή, δυο μήνες είναι, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα..

pelagia συγχαρητηρια για την πανα!!

maestro τι εννοεις αλλοι δυο μηνες? μεχρι να γεννησεις η για να φυγει το καλοκαιρι??

καλοριζικη η κουκετα.. στο κατω κρεβατι φανταζομαι τον κοιμιζεις.. αποπειραθηκε να θελει να ανεβει επανω??

και εγω πηγα IKEA και ειδα κουκετες αλλα ειλικρινα εχω ενστασεις διοτι

α) οι μχαμηλες σε υψος ειναι που αναφερονται σε παιδια εως 6 ετων οπου σημαινει οτι μετα θα πρεπει να αγορασω αλλη κουκετα για εφηβους

β) οι παιδικες ηταν πιο χαριτωμενες

γ) οι εφηβικες ειναι αυτες που θα επαιρνα σε προτεραιοτητα αλλα εχουν μεγαλο υψος και θεωρω οτι η κορη μου του χρονου (4 ετων) δεν θα ειναι και παλι ετοιμη για να κοιμαται σε τετοιο υψος.. βεβαια εμενα θα με διευκολυνει στο σκεπτικο να ξαπλωνω με το μωρο διπλα στο κατω κρεβατι αν ακομη θηλαζω και να με βοηθησει στον αποθηλασμο σταδιακα οπως εγινε και με τη μεταφορα στο μονο κρεβατι που εκανα περσι στην κορη μου..

ειμαι σε διλημμα αλλα δεν παιζει να εχουν ξεχωριστα κρεβατια παροτι το δωματιο ειναι 16 τετραγωνικα και ανετα θα μπορουσαν να τα χουν ετσι γιατι σκοπος μου ειναι να εχουν ανεση στο χωρο.. ειδικα τωρα που θα ειναι και διαφορετικο φυλο αυτο μεταφραζεται και σε διαφορετικα παιχνιδια και ενδιαφεροντα..

μεταξυ μας.. χιχι.. αν δεν ειχαμε τη θεια θα ειχαμε αλλο ενα δωματιο ελευθερο παροτι βλεπει στο δρομο και δεν μου αρεσει..αλλα...αλλα... :mrgreen:

Καλημέρα κοπελιές τί κάνετε;; Σήμερα Παρασκευή, το απόγευμα θα φύγουμε για το χωριό!! Επιτέλους θα πάω να δω τα παιδάκια μου!!!

Pelagia μπράβο με την πάνα! Maestria σε καταλαβαίνω με τη ζέστη, το πέρασα έγκυος στο Θοδωρή κ δεν παλεύεται το καλοκαίρι

Καλημέρα κορίτσια!

Προσπ ήθελε ν' ανέβει πάνω, αλλά του είπαμε ότι είναι μικρός και θ' ανέβει όταν θα μεγαλώσει. Άλλωστε, δεν μπορεί τώρα, οπότε το ξέχασε.

Προτιμώ κουκέτα (είναι παραγγελία σε τοπικό μαγαζί, απευθείας κανονικό κρεβάτι 1Χ2 μ.), για να μείνει ελεύθερος χώρος για τα 2 παιδιά στο μέλλον. Επίσης, θ' αφήσει χώρο και για την κούνια. Οπότε ο μικρός θα 'χει μια ολόκληρη κρεβατάρα για την πάρτη του, για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Ναι βρε Προσπ, για να τελειώσει το καλοκαίρι εννοώ, ΤΙ ΑΛΛΟ να εννούσα;! :D

Oυφ και σήμερα το ίδιο έκανα, παιδικό, ψώνια, σπίτι με a/c!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια!

Προσπ ήθελε ν' ανέβει πάνω, αλλά του είπαμε ότι είναι μικρός και θ' ανέβει όταν θα μεγαλώσει. Άλλωστε, δεν μπορεί τώρα, οπότε το ξέχασε.

Εμένα δεν την πείθουν αυτές οι "φτηνές δικαιολογίες" το κορίτσι κόκορας ανεβαίνει κ κατεβαίνει όποτε της κατέβει κ πάει κ ξυπνάει τον αδερφό της το πρωί.

Κι εμενα κανονικές διαστάσεις έχουν κ ειναι ψηλά η δεύτερη.. είπα αφου τα έσωσα τα λεφτά να μου βγάλουν 5-10-15-40 χρόνια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...