Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

Εγώ έχω ζαλιστεί στο γραφείο. το ένα το αφεντικό είναι στο εξωτερικό και το άλλο στα περιξ για δουλειές και όλο το βάρος πέφτει πάνω μου...

σήμερα φεύγει εκτάκτως ο άντρας μου Αθήνα με τον περιφεριάρχη Β.ελλάδος. τον κάλεσαν χθες να παρευρεθεί στο συμβούλιο στο μέγαρο για να παρουσιάσει μια δουλειά του και είχα προγραμματίσει παιδίατρο σήμερα για εμβόλιο. 6 μήνες έχουμε να πάνε. Να δω πώς θα τα βγάλω πέρα μόνη μου μαζί της. Μόνο που με άκουσε να μιλάω μαζί του στο τηλέφωνο έκλαιγε....ουφ!

και εσυ βρε! δεν της το κρατουσες για...εκπληξη????!!! και αν περιμενετε καμια εβδομαδα να πατε παιδιατρο τι διαφορα εχει? εννοω ωστε να πατε μαζι με τον συζυγο..

Ατσα ο συζυξ.. πολυ γκλαμουρια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να δω πώς θα τα βγάλω πέρα μόνη μου μαζί της. Μόνο που με άκουσε να μιλάω μαζί του στο τηλέφωνο έκλαιγε....ουφ!

Μια χαρά θα τα καταφέρεις, κι εμένα έτσι χτυπιέται σαν το χταπόδι που το ψήνουν όταν πάμε γιατρό.. εχω συνηθίσει.. πάντα μονη παω

και εσυ βρε! δεν της το κρατουσες για...εκπληξη????!!! και αν περιμενετε καμια εβδομαδα να πατε παιδιατρο τι διαφορα εχει? εννοω ωστε να πατε μαζι με τον συζυγο..

Ατσα ο συζυξ.. πολυ γκλαμουρια!!

χμμμμ.....την άλλη βδομάδα λέει η πεθερά θα κάτσει στο χωριό με τα εγγόνια και την πιο άλλη δευτέρα ξημέρωμα ταξιδεύουμε για Ζάκυνθο άρα μόνη μου θα φάω την παπάρα:rolleyes:

Για έκπληξη δεν της το κρατάω γιατί όταν με ρωτήσει πού θα πάμε δεν θέλω να της πω ψέματα. δεν θέλω να χάσω την εμπιστοσύνη της και να την κάνω επιφυλακτική στα λεγόμενά μου. Σήμερα δεν της έχω αναφέρει τίποτα ακόμα αλλά κατα την αναχώρησή μας αφού σίγουρα θα ρωτήσει να μάθει τον προορισμό θα την ενημερώσω πως πάμε στον Δήμο για εμβόλιο...

εμείς πάλι εμβόλιο το Σεπτέμβρη.. θα γυρίσει με μια χαρά.... άλλο πράγμα :(

Την λυπάμαι πολύ....τώρα καταλαβαίνουν κι όλας. Παλιότερα την ντύναμε , φεύγαμε , φτάναμε στο ιατρείο και αφού έβλεπε τον γιατρό έκλαιγε . Τώρα άντε να την πείσω να έρθει και για τους παραπάνω λόγους που προείπα δεν θέλω να της πω πώς πάμε βόλτα.

Διαφημίσεις

Την λυπάμαι πολύ....τώρα καταλαβαίνουν κι όλας. Παλιότερα την ντύναμε , φεύγαμε , φτάναμε στο ιατρείο και αφού έβλεπε τον γιατρό έκλαιγε . Τώρα άντε να την πείσω να έρθει και για τους παραπάνω λόγους που προείπα δεν θέλω να της πω πώς πάμε βόλτα.

οχι κ εγώ δεν συμφωνώ να μην της πεις την αλήθεια

οχι κ εγώ δεν συμφωνώ να μην της πεις την αλήθεια

όταν έκλεισα το τηλ και ρώτησε ποιός ήταν της είπα πως έκλεισα ραντεβού με τον Δήμο για εμβόλιο. ¨αρχισε την κλάψα. Αφού της υπενθίμισα πως θα της δώσει και γλιφιτζούρι της πέρασε η γκρίνια. Θα της τάξω και κανέναν παιδότοπο , ή θα την αφήσω να επιλέξει τί θέλει να κάνουμε μετά, που μάλλον ''παιδόποτο'' θα ζητήσει και μάλλον θα την καλμάρω κάπως...

δεν ειπα να της πεις ψεμματα.. απλα δεν χρειαζεται να της πεις τιποτε.. η στην καλυτερη πες της "¨εκπληξη!!" ειτε στη μια περιπτωση ειτε στην αλλη θα κλαψει..οποτε..

λεω εγω τωρα....:rolleyes: αν η διαπραγματευση μπορει επιφερει αποτελεσμα εχει καλως αλλα στην εμμονη οτι θα πονεσει στον παιδιατρο δεν νομιζω οτι παιζει περιθωριο διαπραγματευσης..

καλημέρα κοριτσάκια!!!

τι κάνετε σήμερα?

βικάκι τι έγινε με τον παιδίατρο,γκρίνιαζε το κορίτσι?

στην πρώτη παιδίατρο που πηγαίναμε από νεογέννητο λίγο πρίν φύγουμε στον χρόνο περίπου έκανε μια γκρίνια όποτε πηγαίναμε...στη 2η ποτέ δεν κάνει τίποτα,μάλλον τη συμπαθεί...νομίζει ότι πάμε για καφέ στο ιατρείο...χεχε,κι εμείς τον αύγουστο έχουμε να πάμε για εμβόλιο. λογικά πριν φύγουμε για χωριό.

Εμείς το '12 νομίζω πάλι για εμβόλιο, εκτός κι αν μας ζητηθεί απ' τον παιδικό κάποια που ο γιατρός θα προτιμούσε και να μην τα κάνουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια. ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ σήμερα αφόρητα κι έχω κλειστεί σπίτι με το a/c!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

τι κάνετε σήμερα?

βικάκι τι έγινε με τον παιδίατρο,γκρίνιαζε το κορίτσι?

στην πρώτη παιδίατρο που πηγαίναμε από νεογέννητο λίγο πρίν φύγουμε στον χρόνο περίπου έκανε μια γκρίνια όποτε πηγαίναμε...στη 2η ποτέ δεν κάνει τίποτα,μάλλον τη συμπαθεί...νομίζει ότι πάμε για καφέ στο ιατρείο...χεχε,κι εμείς τον αύγουστο έχουμε να πάμε για εμβόλιο. λογικά πριν φύγουμε για χωριό.

Καλημέρα. τελικά η διαπραγμάτευση έκανε δουλειά.

Με το που πήγα να την πάρω απο τη γιαγιά της και της είπα πως πάμε πάνω να την ετοιμάσω για να πάμε στο γιατρό για εμβόλιο άρχισε τα κλάματα και τα παρακαλητά να μην πάμε. Της εξήγησα πως ο Δήμος μας περιμένει και δεν είναι σωστό να μην δεν πάμε, πως της έχει ετοιμάσει ένα γλιφιτζούρι και πως μετά θα πάμε στον παιδότοπο. Της είπα πως η μανούλα θα σε έχει αγκαλίτσα και δεν θα πονέσεις καθόλου. Σου το υπόσχομαι. Και με εμπιστεύτηκε. Πήγε στο δωμάτιο της σήκωσε το ακουστικό απο ένα τηλεφωνάκι της και την ακούω που λέει: Δήμο, εντάσει θα έθω:tongue: Φεύγοντας χαιρέτησε και τον παππού της στην αυλή ενημερώνοντάς τον πως πάει για εμβόλιο. Την ώρα της αναμονής έπαιζε με τα άλλα παιδάκια, αφού φρόντισα να μάθω αν είναι άρρωστα ή περιμένουν για εμβόλιο:mrgreen:. Όταν μπήκαμε στο ιατρείο χαιρέτησε τον γιατρό και πρώτη φορά δεν τη πήραν τα ζουμιά. Δεν αρνήθηκε να βγάλει τα ρούχα της όπως συνήθιζε και την ώρα της εξέτασης απλά έπιασε την κουβέντα με τον γιατρό. ¨οταν πήγε μέσα να φέρει τη σύριγγα τον ρωτάει : με έκανες εμβόλιο? ¨οχι της λέει τώρα θα το κάνουμε. Α! εντάσει απαντάει. Κοιτούσε πώς της το έκανε και απλά άρχισε να τρέμει το χειλάκι της. δεν πρόλαβε να κλάψει και κατευθείαν την ενημέρωσα πως είμαστε έτοιμοι για τον παιδότοπο. Μόλις την έντυσα πάει στον γιατρό και λέει πού είναι το γλιφιτζούλι μου? Επαιδή είσαι πολύ καλό κορίτσι της λέει και δεν έκλαψες καθόλου δεν θα πάρεις μόνο γλιφιτζούρι και της έδωσε και ένα σετάκι αυτοκόλλητα. ¨εκανε αγκαλίτσα τον γιατρό, της έδωσε ένα φιλάκι και όλα καλά...

Την έκπληξη της την έχω περάσει για κάτι ευχάριστο. δεν ήθελα να της περάσω και την έννοια της δυσάρεστης έκπληξης. Σε αυτή την περίπτωση ίσως τα κλάματα του σπιτιού τα βάζαμε στο ιατρείο.

Τώρα ξανά εμβόλιο όταν γίνει 4άρων. Τον Φεβρουάριο του 2013!

καλημερα

και εγω ζεσταινομαι αφορητα αλλα δεν εχω την πολυτελεια να ειμαι σε κλιματισμο σε οποιο δωματια θελω.. περιμενω και μια φιλη απο το φορουμ για καφε με τη κορη της και ετομαζω τυροπιτακια και αλλα διαφορα..

και εμενα τη δικη μας παιδιατρο την συμπαθει πολυ και ετσι ποτε δεν γκρινιαζει.. το 12 εχουμε και εμεις εμβολιο αλλα αν ολα πανε καλα θα δουμε τη παιδιτρο νωριτερα και λογω του νεου μπεμπε..:D

κι εγώ κλεισμένη στη δροσιά του σπιτιού...όση δροσιά μπορεί να έχει...

26 λέει το θερμόμετρο,καλά είμαστε ακόμα...

μπράβο στην γεωργίτσα,ήταν δυνατό το κορίτσι!!

βαριέμαι και για δουλειές σήμερα...χθες το απόγευμα,σκούπισα σφουγγάρισα και τους 2 ορόφους...έβαλα και πλυντήριο...αυτά τα λίγα...

Εγώ δεν έχω θερμόμετρο μέσα στο σπίτι, αλλά έχω το a/c στους 26, χαμήλωσα και το φαν λίγο (γιατί εδώ στο γραφείο με χτυπάει γμτ) και κάθομαι να κάνω λίγη δουλίτσα.

Δε βγαίνω έξω αν δεν πέσει ο ήλιος λέμε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...