Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοπελιές. Έχω στο σπίτι την ανηψιά μου (στα 14) εδώ και μερικές μέρες και είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια. :-D Καλά είναι, η αλήθεια έιναι ότι με βοηθάει ΠΟΛΥ με τον μικρό!!! Κατεβήκαμε σήμερα και αγορά και ήταν ωραία, κοριτσοπαρέα.

Αχ, γιατί ζέστανε, ε;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!που είστε και σήμερα??

πρινσέσα τα πήρες ε?μπράβο!!!μεγιές!!!με το καλό να τα χαρείτε!!

προσπ ωραίες ερωτήσεις ξεκίνησε το καμάρι σου!!

χεχε

μαέστρο έχεις βλέπω καλή παρεούλα...μην σε ξεχάσει όταν γεννήσεις όμως...έτσι κι εγώ βοηθούσα την θεία μου με τα ξαδέρφια μου...

ο καιρός έχει σαλέψει...μία ζέστη,μία δροσιά...

χθες κατεβήκαμε μια βόλτα με την κουμπάρα και τα μικρά σε ένα καφέ δίπλα στη θάλασσα να παίξουν τα παιδιά με κάτι παιχνίδια που έχει εκεί το μαγαζί,με κέρμα εννοείται...

και αρχίζει την ψιχάλα,βάζει έναν αέρα που κόντεψε να μας πάρει το κεφάλι... σηκωθήκαμε και πήγαμε στη κουμπάρα στο μπαλκόνι, και παραγγείλαμε πιτόγυρους!!

σήμερα λέμε για μπάνιο αν κάνει καλό καιρό...

καλημερα!

εχω ρεπο σημερα επιτελους,αν και δε μου φτανει με τιποτα.εχω πολυ σιδερο,και αλλες δουλειες,αλλα θελω να παμε κι ενα μπανακι με την μικρη που δεν την βλεπω πολυ.

ευτυχως η ιωση ηταν 2 μερες και τωρα ειμαστε ολοι καλα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημερα - καλημερα! :D

Εχθες το απογευμα πηγαμε ξανα για μπανιο Λαγονησι. Ειχε αρκετο κοσμο, η θαλασσα ψιλοβρωμικη και λιγο κυματακι. Η Μαρια δεν ξεκολλουσε, κλασσικα. Ετρεμε -οπως ολες τις φορες που εχουμε παει-, αλλα δεν ηθελε με τιποτα να φυγουμε. Παιξαμε για λιγακι εξω στην αμμουδια και φυγαμε απο εκει 9 παρα. :shock: Ευτυχως που δεν ειχε κινηση στο γυρισμο γιατι θα φταναμε καλες 10 στο σπιτι. Τελικα επιστρεψαμε στις 9:15. Ο Β μπανιαρισε τη μικρη κι εγω της εφτιαξα λιγο τραχανα τον οποιο κατασπαραξε γιατι ξελιγωθηκε στη θαλασσα, παρολο που εφαγε φρουτοκρεμα (με 7 φρουτα μεσα).

Μετα η Μαρια κοιμηθηκε, εγω επλυνα - απλωσα, μετα φαγαμε, ο Β εφυγε για δουλεια, επλυνα τα πιατα, μπανιαριστηκα κι εγω και επεσα στο κρεβατακι μου στη 1.

Παω να συνεχισω τη μαχη με τα ασιδερωτα και τα λεμε ξανα αργοτερα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αχ αυτο το σιδερο θα μας ξεκανει καλοκαιριατικα..

Εγω χτες σιδερωσα 2 απο τις 5 λεκανιτσες..

Η ζεστη μου τη δινει απιστευτα!

Χτες ψωνισα τελικα για την κουμπαρα-κολλητη της οποιας ο γιατρος δεν λεει να την βαλει να γεννησει να τελειωνουμε επιτελους!! Αχ λατρευω τα μωρουδιστικα!! Αλλα πηρα και της κορης ενα φορεματακι αλλο πραγμα με 30%!!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

πλακώσαNε οι δουλειές κορίτσια βλέπω..κι εγώ χθες το απόγευμα μόλις είχα ξεκινήσει...είχα στείλει και την μικρή με τον μπαμπά της που θα πήγαινε σε δουλειά και με παίρνει τηλ η κουμπάρα και ξεσηκώθηκα...

καλησπερα!

λεει Βορεια Ελλαδαθα χει βροχες και νοτια θα βραζει στο ζουμι της.. εδω εχει ΖΕΣΤΗ.. και σημερα εχω ξυπνησει χαλια..μεγαλη υπνηλια και απο την μια την μικρη να μη με αφηνει σε ησυχια και απο την αλλη η μανα μου να μην ξυπναει με τιποτε για να τη κρατησει (ωρες ωρες ειναι δεν ειναι μαζι μας ενα και το αυτο..)

κατα τ'αλλα ησυχα.. μπηκα να δω τι κανετε και θα ξεκλεψω λιγο υπνο στη δροσια του κατω σπιτιου και μετα θα ανεβω για φαγητο..γεμιστα εκανα..

και το απογευμα μαζι με τον συζυγο θα ρθει παλι και η κουνιαδα μου.. δεν καθοταν λιγο ακομη Αθηνα.. τεσπα...

αυτα..

παω να γκρινιαξω αλλου..χαχα!

σημερα το τικερ λεει 21 εβδομαδες..

21 και 22 τις εχω απο ..κακο ματι λογω παρελθοντος..

που εισαι jesgk να με μαλωσεις και να με ενθαρρυνεις λεγοντας..

"θα κανω την β επιπεδου στην ωρα της και ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.." χαχα!!

θα λειπεις κιολας τοτε διακοπες και δεν θα χω την ευνοια σου..χαχα!

Διαφημίσεις

θα λειπεις κιολας τοτε διακοπες και δεν θα χω την ευνοια σου..χαχα!

Καλησπέρα σε όλες!!!

Εδώ ειμαι κι εγώ ..σήμερα πιο χαλαρή... ΦΥΣΙΚΑΑΑΑ και όλα θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ με το αγόρι μας

Εγώ γραφείο... βαρετά

Καλημέρα κορίτσια!

Ζέστηηηηηηηηηηηη και λένε ότι θα χειροτερέψει. Αχ, δε θέλωωωωωωω!

Σήμερα πήγα κομμωτήριο και τώρα ήρθα, έβαλα την ανηψιά να σκουπίσει κι εγώ έφτιαξα γεμιστά.

Καλή συνέχεια. :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

Εγώ έχω ζαλιστεί στο γραφείο. το ένα το αφεντικό είναι στο εξωτερικό και το άλλο στα περιξ για δουλειές και όλο το βάρος πέφτει πάνω μου...

σήμερα φεύγει εκτάκτως ο άντρας μου Αθήνα με τον περιφεριάρχη Β.ελλάδος. τον κάλεσαν χθες να παρευρεθεί στο συμβούλιο στο μέγαρο για να παρουσιάσει μια δουλειά του και είχα προγραμματίσει παιδίατρο σήμερα για εμβόλιο. 6 μήνες έχουμε να πάνε. Να δω πώς θα τα βγάλω πέρα μόνη μου μαζί της. Μόνο που με άκουσε να μιλάω μαζί του στο τηλέφωνο έκλαιγε....ουφ!

Καλησπέρα σε όλες!!!

Εδώ ειμαι κι εγώ ..σήμερα πιο χαλαρή... ΦΥΣΙΚΑΑΑΑ και όλα θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ με το αγόρι μας

Εγώ γραφείο... βαρετά

ΕΤΣΙ..ΕΤΣΙ..ΧΑΧΑ!!

Υπομονη.. σε δυο μερες ειναι Παρασκευη..

Καλημέρα κορίτσια!

Ζέστηηηηηηηηηηηη και λένε ότι θα χειροτερέψει. Αχ, δε θέλωωωωωωω!

Σήμερα πήγα κομμωτήριο και τώρα ήρθα, έβαλα την ανηψιά να σκουπίσει κι εγώ έφτιαξα γεμιστά.

Καλή συνέχεια. :-D

και αλλη ζεστη εεε?? να δω πως θα επιβιωσουμε και μεις εδω..ενα κλιματιστικο σε καθε οροφο..ελπιζω ο ανδρας μου αυριο να ξαναρθει απογευμα (βεβαια την πληρωνει με τα περα δωθε μεσα στον καυσωνα)

και εγω γεμιστα εκανα.. κανω οτι μπορω για να στουμπωνω ολο και πιο πολυ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...