Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Αφηστε με... Εχω κανει τελικα πολλα λαθη σε αυτη τη ζωη και θα τα πληρωνω επ'αοριστον...Η κουνιαδα εχει να πατησει σπιτι μας απ'τα Χριστουγεννα αλλα φετος ειπε να μας ερθει ενα Σκ στο εξοχικο!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! δεν την καλεσε κανεις..Τι γυφτοι ειναι αυτοι ρε γμτ;;;;; Ολο το χρονο με γραφεις στα αρχ$%#$%& σου και τωρα με θυμηθηκες; Κ σημερα που της ειπα να ερθει σπιτι για καφε παλι οχι ειπε..

Επισης: το πρωι ειχα μαθημα και ειχα κανονισει να την κρατησει η πεθερα. Το πρωι μου στελνει μνμ η κουνιαδα οτι η μανα της δεν μπορει και να την κρατησει αυτη..Της ειπα οχι, ακυρωσα το μαθημα και μετα μου ειπε να παω σπιτι της.. ΔΕΝ επρεπε να παω αλλα πηγα μην παρεξηγηθω παλι και την βρηκα με αλλες 2 φιλες της...Πειτε μου ειμαι τρελλη που νιωθω μαλ#$%$^*%ς;;;;;;;;;;;;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ σημερα που της ειπα να ερθει σπιτι για καφε παλι οχι ειπε..

Επισης: το πρωι ειχα μαθημα και ειχα κανονισει να την κρατησει η πεθερα. Το πρωι μου στελνει μνμ η κουνιαδα οτι η μανα της δεν μπορει και να την κρατησει αυτη..Γιατί δεν της την πήγες να δει τί εστί βερύκοκο με δυο παιδιά;;Αφού προσφέρθηκε να την κρατήσει ας την άφηνες, έτσι μπορεί να σε πουν κ παράξενη κ να βγούν από πάνω.

Της ειπα οχι, ακυρωσα το μαθημα και μετα μου ειπε να παω σπιτι της.. ΔΕΝ επρεπε να παω αλλα πηγα μην παρεξηγηθω παλι και την βρηκα με αλλες 2 φιλες της...Πειτε μου ειμαι τρελλη που νιωθω μαλ#$%$^*%ς;;;;;;;;;;;;;;

;)σου έχω στείλει πμ

Εγω δεν θελω να γκρινιαξω καθολου σημερα... Αν και ψυχολογικα ειμαι θκατουλες... Αλλα νιωθω απλα πως εχω την αναγκη να σωπασω. Να μην νιωθω......

Το παιδακι μου καλα.. Το απογευμα πηγαμε μεχρι τη γιαγια μας και μετα επιστρεψαμε σπιτι και ζωγραφισαμε πρωτη φορα με τεμπερες και πινελα... Ξετρελαθηκε αλλα τα εκανε ολα τοσο χαλια που εκνευριστηκα μεχρι να τα συνεφερω. Ευτυχως βγηκαν με απλο μωρομαντηλο και τη μικρη με νερακι και πολυ ελαφρυ τριψιμο στο μπανιο. Ρουχα δεν της φορουσα, ηταν με την πανα και την πλαστικη ποδια που εχουμε για τη ζωγραφικη.

Πριγκηπισσουλα μου, οχι, δεν εχεις καθολου αδικο.. Και σε καταλαβαινω, τα ιδια τραβαω κι εγω με τον κουνιαδο.. Τοσα χρονια ουτε φωνη, ουτε ακροαση και τωρα που θελει σπιτι να μενει, το παιζουμε καλοι οικοδεσποτες... Τι να λεμε.. Καλο κουραγιο και σε εσενα!

Καλο Σ/Κ, πολλα φιλια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα σε ολες..

στο εξοχικο εγω απο χθες αλλα μαλλον στη διαδρομη επειδη την μοιραζουμε με δυο αυτοκινητα για να γλιτωνουμε τα εξοδα του φερυ μποουτ με το ενα αυτοκινητο κρατουσα αγκαλια τη μικρη στα ποδια μου επειδη δεν εχω καθισμα παιδικο και μαλλον επειδη αποκοιμηθηκε στα χερια μου πιεστηκα και απο χθες εχω πονους μαλλον απο το εντερο..δηλαδη το βαρος της κοιλιας, η ανορθοδοξη σταση στο αμαξι και το προβληματικο εντερο συνεργαστηκαν μια χαρα για να υποφερω ορθια η καθιστη μεχρι σημερα.. μονο ξαπλωμενη την παλευω και δεν ποναω..σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν εχει υποχωρησει.. υποθετω οτι αυριο η μεθαυριο θα χω συνελθει..

βεβαια ο συζυγος εμεινε μαζι μου προκειμενου να μη μου συμβει τιποτε και εφυγε ξημερωμα για δουλεια αντι να φυγει απο χθες τοβραδυ και σημερα παλι μαλλον θα ρθει μονο για το απογευμα για να παει τη μικρη και τη κουνιαδα για μπανιο και θα φυγει αργα ωστε να παει νωρις για δουλεια αυριο το πρωι.

Ταλαιπωρειται τωρα αλλα δεν πειραζει.. ειμαι στην αναγκη..

εδω ζεστη τρελλη, ειχαμε και διακοπη ρευματος..μια χαρα δηλαδη..

παω να χαπακωθω, να τσιμπισω το δεκατιανο μου και να ξαπλωσω οσο με αφησει η μικρη..

α ναι.. ειμαι και μονη με τη κουνιαδα παλι και ειναι μεσα στη μουρμουρα, στη γκρινια και παει απο παρεξηγηση σε παρεξηγηση σε σημειο να της ζητησω τις σποντες της να θυμαται να μου τις πεταει προσωπικα και οχι μπροστα στο παιδι.. ξερετε, εχει αρχισει να ξεσαλωνει και λεει διαφορα οταν την ενοχλει κατι..το καημενο το κοριτσι..ζει παντως σε εναν δικο της απιθανο κοσμο..

Καλησπεραααα! :-D

Πηγαμε για μπανακι σημερα.. Ημασταν στη "μααθα" (που θα πει θαλασσα κατα το Μαρακι :mrgreen:), απο τις 9μιση ως τις 12. Λαγονησι για αλλη μια φορα, ωραια ηταν, καταφεραμε και πιασαμε ξαπλωστρα μπροστα - μπροστα αφου πηγαμε ετσι νωρις.. Μετα απο κανενα μισαωρο βουλιαξε η παραλια..

Το Μαρακι κολυμπησε μονο του με τα μπρατσακια του. Κουνουσε χερακια, ποδαρακια και δεν ηθελε να την ακουμπαμε, ηθελε απλα να ειμαστε κοντα της γιατι οποτε απομακρυνομασταν φωναζε "ελα γιω"! :lol: Παιξαμε λιγακι και με τα κουβαδακια μας και την αμμο και στις 12 την ειδα ψιλονυσταγμενη και ειπα του Μπιλη να φυγουμε.

Ε, μετα γυρισαμε σπιτι, καναμε μπανακι, της εδωσα ενα γιαουρτακι να μην πεσει τελειως νηστικη για υπνο και την εβαλα για νανακια. Ευτυχως εχει μεινει φαγητο απο εχθες για εμας και μολις φαμε θα παω να ξεραθω. Ξεκινησα κι ενα καινουριο μυθιστορημα "οι μεγαλοι ερωτες δε φορανε νυφικο" λεγεται. Μου αρεσει πολυ, εμενα τουλαχιστον που ειμαι του "αναλαφρου" ρεπερτοριου και ειναι καλο για καλοκαιρακι..

Προσπ περαστικα βρε κοριτσι.. Ευχομαι να μην πονας ακομα, να περασε!

Αυτα τα ολιγα!

Μακια σε ολες! :-D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω Φαιη μου.. μια χαρα ειμαι τωρα..πολυ καλυτερα απο το πρωι.. σιγουρα απο το εντερο ημουν ετσι..

ετσι και εμενα με τα μπρατσακια.. νομιζει οτι κολυμπα μονη της και μας κανει και κουμαντο..:P

τωρα ειναι βολτα με τη θεια της στην παραλια γιατι ουτως η αλλως φυσαει και ειναι χαλια η θαλασσα για μπανιο..εμας εδω το πρωι βραζει ο τοπος αφου το βλεπει απο παντου ο ηλιος και δεν ειναι για παραλια εκτος αν παμε κατι χιλιομετρα πιο περα με το αυτοκινητο (οπου δεν εχω αν δεν ειναι ο ανδρας μου εδω που συνεπαγεται μια φορα την εβδομαδα για την ωρα) και καθομαστε μεχρι τις 12-13.00 αφου εχει δενδρα και καλη σκια..

εγω τον ηλιο τον φοβαμαι και δεν μου αρεσει καθολου η σκια της ομπρελας.. χαλιεμαι τρελλα αλλα στην αναγκη μπορω να το υποστω..οχι τοσο οταν εχω το παιδι μαζι..

hello girls!!!α καλά διακοπάρει!!ξενοδοχείο την έχει δει!!!

κι εμείς μπανάκι,πριν λίγο γυρίσαμε,3 μέρες συνεχόμενα,κουράστηκα!!

κι εγώ να δείτε νεύρα...

τα κουμπαράκια μας ενώ παίρνουν πάντα άδεια από το 15αύγουστο και μετά,και συναντιόμαστε στο χωριό,φέτος...θα πάρουν τις 3 πρώτες εβδομάδες,οπότε 21 του μήνα φεύγουν...εμείς υπολογίζαμε να πάμε τέλος αυγούστου για να έχει φύγει η κουνιάδα από το εκεί σπίτι της και να έρθει εδώ που πιάνει δουλειά πάλι...

100τμ σπίτι έχει με αυλή...

αυτή όμως φέτος δεν έχει ξεκουβαληθεί από εδώ λόγω γκόμενου,θα φύγει 15-20 ιουλίου...και άγνωστο πότε θα επιστρέψει...θα πάει κι αυτός μαζί της σίγουρα...

κι έτσι δεν έχουμε που να μείνουμε,χώρος υπάρχει αλλά σε τι κατάσταση...

υπάρχει το στούντιο που μέναμε παλιά(το μαγειριό της πεθεράς με απίστευτη υγρασία)και εξωτερική τουαλέτα και ντουζ που δεν δουλεύουν,που να πάω με παιδί??

κι όλα αυτά γιατί τα σπίτια γράφτηκαν σε άλλους!!

τώρα προσπαθώ να σκεφτώ λύσεις...

εύχομαι να γυρίσει η κουνιάδα πριν το 15αύγουστο και να πάμε εμείς...

ο καλός μου δεν μιλάει να πει "φτιάξτε την τουαλέτα ή μην μαγειρεύεις στο δωματιάκι...αλλιώς δεν ερχόμαστε"

οπότε...

είμαι να σκάσω...

Καλο πακετακι.... :(

Τζες.. κουραγιο ματια μου! Τα ιδια κι εγω.. Θα πρεπει να ανεχομαι τον κουνιαδο Σ/Κ παρα Σ/Κ μεχρι τον Φεβρουαριο του 2012..

Προσπ κι εμενα δεν μου αρεσει ο ηλιος, κοκκινιζω και ευκολα και ειδικα με το παιδι προτιμω πιο σκιερα μερη..

Κερκυραια μου τι να πω.... Κι εμεις στην ιδια φαση, κατεβαινουμε στους δικους του και ειμαστε στιβαγμενοι σαν τα ζωα σε ενα δωματιο.. Ασε που πρεπει να κανουμε ο,τι λεει το δικο τους προγραμμα.. Ειδικα με το παιδι δεν ειναι καθολου ευκολο αυτο.. Οποτε πλεον το κανουμε πολυ σπανια. Εχουμε να κατεβουμε απο τα Χριστουγεννα να φανταστεις!

Λοιπον.. Η Μαρια ειναι ξετρελαμενη με τα καινουρια της παππουτσια! Επρεπε να δειτε τη φατσα της οταν γυρισε εχθες απο το σχολειο και τα ειδε.. Τσιριζε, χοροπηδουσε, "παπουθα μου - παπουθα μου" :lol: Σημερα τα βγαλαμε και βολτα. Χριστινακι για αλλη μια φορα μπραβο για την καλη δουλεια! ;)

gM4vp2.png

καλημερα

Miamama τι να σου πω.. οπως ερθουν τα πραγματα. Λεει ο λαος "μονος σου χορευε και οσο θελεις πηδα"..ετσι ειναι δυστυχως..αρα στη περιπτωση σας απλα υπομονη..

jesgk ριξε αλατι μπας και φυγει..χαχα!!

μεγια τα παπουτσακια Φαιη

Διαφημίσεις

καλημέρα...

αυτά είναι...τα σπίτια δόθηκαν αλλού με την προοπτική να προσέχει και τα πεθερικά κάποιος...αλλά 3 από τα 4 παιδιά έχουν πάρει τα βουνά...

τεσπά...

φαίη μου εντάξει τα σανδαλάκια?βγάλε φώτο με το μοντέλο!!!μεγιές σας,να τα χαρείτε!!

φιλάκια

σήμερα έχει μια συννεφιά...πάει το μπάνιο μας...

Καλημερα κοριτσακια!

Η Μαρια απο το πρωι ζητουσε "μαλαθα" οποτε τη βγαλαμε πισινατα σημερα..

Εγω απο οτι φαινεται αδιαθετησα και ανυπομονω να τελειωσω να παω να αφαιρεσω τον πολυποδα να ηρεμησω.

Ο μπαμπας μας για δουλεια, σχολαει στις 6. Το απογευμα θα τη βγαλουμε στις κουνιες. Αυριο ο Β δουλευει πρωι και θα το περασω τελειως μονη το μανικι του αποχωρισμου οταν ερθει το σχολικο... Ααααχχχ... Θα βαλω στη σειρα τα xanax να παιρνω ενα καθε μισαωρο ως ωτου να σχολασει η Μαρω! :lol:

Φιλακια σε ολες!

Α! Κερκυραια, τις ανεβασα τις φωτο, σε επεσημανα κιολας. Αν δεν τις θες, κανε αφαιρεση! ;)

gM4vp2.png

Δεν της ειναι μεγαλα, ισα - ισα δηλαδη που το 23αρι ειναι οριακο, δηλαδη ισα που θα ευχαριστηθουμε καλοκαιρακι! Αλλα κι εγω ετσι το ηθελα, δεν ηθελα να της ειναι "τσαρουχια"! ;)

Ουτε στενα της ειναι, τα κλεινουμε στην 3η τρυπουλα και οταν τα βγαζουμε δεν εχουμε ουτε ενα σημαδακι!

Μιλαμε Χριστινιω, απο οταν τα φορεσε η μικρη, σχεδον ολοι οσοι τα εχουν δει, με ρωτανε απο που τα αγορασαμε.. Ζηλεια - ζηλεια... Εκεινοι δεν μπορουν να τα βρουν!!! χαχαχα :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...