Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άλλη μια ιδέα είναι να πάρεις τυράκια τυροτρέλα και να καρφώσεις κεφτεδάκια σε οδοντογλυφίδα και να βάλεις απο πάνω τα τυροτρέλα για μαλλάκια ή όπως αλλιώς νομίζεις τέλος πάντων. Και τα κεφτεδάκια ζύμωσέ τα απο την προηγούμενη το βράδυ , κάντα μπαλάκια και στο ψυγείο. Επομένως μόνο τηγάνισμα ανήμερα. Θα γλυτώσεις πολλή ώρα . πώ πω μου άνοιξες την όρεξη και έχω ωραίο φαγητό σήμερα.

έλεγα να τα τηγάνίσω από την προηγόυμενη,καλά δεν θα είναι?

Μήπως αλοιωθεί η γεύση στο ψυγείο? Εσύ ξέρεις καλύτερα πως θα τα βολέψεις με το χρόνο σου. Ότι ταιριάζει να κάνεις απο την προηγούμενη θα σου λύσει τα χέρια. Και ξεκίνα απο νωρίς γιατί θα δείς πολλή το τρέξιμο. Το ρολό μη σου πώ να το βάλεις και απο τις 10 , αν χρειάζεσαι το φούρνο και για άλλο ψήσιμο.

ναι γιάυτό κάνω πλάνο,για να κάνω κάποιες δουλειές από πριν.

μια μέρα έχουμε το σούπερ μάρκετ,μια τα τα αμυγδαλωτά.μια μέρα το σπίτι.

ε ρε τρέξιμο!!!

άντε να δούμε!!

κι είμαι και στην δουλεία τα πρωινά!!

που είναι οι υπόλοιπες σήμερα?

Διαφημίσεις

μπραβο miamama που θα επιχειρησεις να τα κανεις ολα αυτα εγω αρκεστηκα σε ετοιματζιδικα αλλα θα σας εκφρασω τις μαγειρικες μου ανησυχιες απο του χρονου μαλλον..

viki1 δεν ξερω τι κανει και τι δεν κανει η κουνιαδα οταν λειπω απο το σπιτι (οχι οτι δεν την εχω ικανη να καθεται με τις ωρες και να δειχνει κοσμηματα και ρουχα στη μικρη..αυτη μονο τετοια ξερει να κανει καλα..ολα τα υπολοιπα μονο να μας ψηνει το ψαρι στα χειλη ξερει..αστε με και εχω νευρα μαζι της..παλι)

αλλα βεβαια εκεινη μου λεει οτι δεν της δειχνει τιποτε και μονη της η μικρη τα κανει..

μπορει κιολας..την π.....α την εχουμε στο αιμα μας..χαχα!

μπραβο miamama που θα επιχειρησεις να τα κανεις ολα αυτα εγω αρκεστηκα σε ετοιματζιδικα αλλα θα σας εκφρασω τις μαγειρικες μου ανησυχιες απο του χρονου μαλλον..

viki1 δεν ξερω τι κανει και τι δεν κανει η κουνιαδα οταν λειπω απο το σπιτι (οχι οτι δεν την εχω ικανη να καθεται με τις ωρες και να δειχνει κοσμηματα και ρουχα στη μικρη..αυτη μονο τετοια ξερει να κανει καλα..ολα τα υπολοιπα μονο να μας ψηνει το ψαρι στα χειλη ξερει..αστε με και εχω νευρα μαζι της..παλι)

αλλα βεβαια εκεινη μου λεει οτι δεν της δειχνει τιποτε και μονη της η μικρη τα κανει..

Η κουνιάδα δεν έκανε οικογένεια?

prosp καταλαβαίνω ότι τα "παιρνεις" κρανίο με την κουνιάδα αλλά αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή ειναι κουνιάδα, να χαίρεσαι που ασχολείται μαζί της εξάλλου ακ να της τα μαθαίνει αυτά γουστόζικα ειναι, υπάρχουν άλλοι που τα παιδιά τα έχουν μπροστά από μια τηλεόραση αρκει να έχουν την ησυχία τους

Διαφημίσεις

Κομμένα τα μαγειρεματα για εμένα στα πάρτυ κάθε χρονο με ρώταγαν "τι θα φάμε φέτος" όχι κάτι άλλο, πλέον έτοιμα τυροπιτοειδή κ πίτσες κ σε όποιον αρέσει

Μη σου πω παιδότοπος! Ούτε μαγείρεμα ούτε συμάζεμα!

καθήστε...από την σκέψη ως της υλοποίηση έχουμε μια απόσταση!!!

για να δούμε τι θα κάνω στο τέλος!!

ωραίο σιτε βίκυ,thanks!!

πολλές γιαγιάδες έτσι κάνουν,τα βάζουν στην τηλεόραση μπροστά!!

αλλά νομίζω ότι η προσπ μιλάει για προβλήματα συγκατοίκησης!!

εγώ εκεί θα είχα πρόβλημα!!

prosp καταλαβαίνω ότι τα "παιρνεις" κρανίο με την κουνιάδα αλλά αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή ειναι κουνιάδα, να χαίρεσαι που ασχολείται μαζί της εξάλλου ακ να της τα μαθαίνει αυτά γουστόζικα ειναι, υπάρχουν άλλοι που τα παιδιά τα έχουν μπροστά από μια τηλεόραση αρκει να έχουν την ησυχία τους

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...

Δεν ειμαι τοοοοοοοσο αχαριστη..αλλα θεματα με εκνευριζουν μαζι της που αφορουν την συμβιωση μας ως ενα βαθμο...αλλα που να αλλαξει ο γερος μυαλα!!!

καθήστε...από την σκέψη ως της υλοποίηση έχουμε μια απόσταση!!!

για να δούμε τι θα κάνω στο τέλος!!

ωραίο σιτε βίκυ,thanks!!

πολλές γιαγιάδες έτσι κάνουν,τα βάζουν στην τηλεόραση μπροστά!!

αλλά νομίζω ότι η προσπ μιλάει για προβλήματα συγκατοίκησης!!

εγώ εκεί θα είχα πρόβλημα!!

ακριβως..

καποτε οταν η YIOUPI μας ελεγε οτι ψαχνει γυναικα να κραταει το παιδι της ενα πραγμα της ειπα ..να μην φροντισει να θελει να ασχολειται και με τις δουλειες του σπιτιου γιατι πολυ απλα δεν θα ασχολειται με το παιδι..θα κανει τα απαραιτητα με το παιδι και μετα θα το παρκαρει στην Tv η σε οτιδηποτε αλλο και θα κανει εκεινη τα δικα της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...