Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

KATI ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!! Εγω τωρα το μαθαινω..αν και πριν την κορη μου που παλι περιμενα αγορι ειχα συχνα κλωτσιες αλλα οχι με τετοια δυναμη..ειλικρινα..

ζωη να χουν και υγεια μονο!

Δεν έχεις ανάγκη εσύ. Σε έχει σκληραγωγήσει η μικρή:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και στα καλύτερα σπίτια συμβαίνει....Άσε τον ρόλο της κακιάς μάγεισας στην κουνιάδα και υιοθετήστε άλλους ρόλους εσείς. ¨εχει και νεράιδες , πρίγκιπες, πριγκίπισσες...Και με τον ερχομό του μπέμπη λογικά θα μείνουν πίσω όλα αυτά...Αφού είστε δεμένοι...

ειμαστε δεμενοι.. αυτο ισχυει..

ευχαριστω πολυ κοριτσια!

Δεν έχεις ανάγκη εσύ. Σε έχει σκληραγωγήσει η μικρή:tongue::tongue:

ναι η ατιμη!! τωρα της εξηγουσα τι ειναι ενας εγχρωμος ανθρωπος και ενας λευκος.. επειδη απορησε με εναν μαυρο ζογκλερ στο Ουρανιο Τοξο της ΕΤ και την ειδα λιγο μπερδεμενη.. αλλα δεν τρομαζει οπως το βαφτηστηρι μου..

KATI ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!! Εγω τωρα το μαθαινω..αν και πριν την κορη μου που παλι περιμενα αγορι ειχα συχνα κλωτσιες αλλα οχι με τετοια δυναμη..ειλικρινα..

ζωη να χουν και υγεια μονο!

Είναι πιο δυνατά τ' αγοράκια, μυικά λέω, απ' τη στιγμή που θα γεννηθούνε. Έκανα εγώ μπράτσα, να τον σηκώνω και να τον αλλάζω, ντύνω, κλπ. Αφού έβλεπα την αδελφή με την ανηψιά μου (τη μικρότερη της πολύτεκνης) κι έσκαγα απ' το κακό μου! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είναι πιο δυνατά τ' αγοράκια, μυικά λέω, απ' τη στιγμή που θα γεννηθούνε. Έκανα εγώ μπράτσα, να τον σηκώνω και να τον αλλάζω, ντύνω, κλπ. Αφού έβλεπα την αδελφή με την ανηψιά μου (τη μικρότερη της πολύτεκνης) κι έσκαγα απ' το κακό μου! :tongue:

καταλαβαινω τι λες..

εμενα η κορη μου ειναι ακομη 12 κιλα και για μενα ειναι ευκολακι να την παιρνω αγκαλια απλα οχι για αρκετη ωρα πλεον..ενω το βαφτηστηρι μου ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ να κανω οτι τον σηκωνω.. 18 κιλα εντωμεταξυ...

Διαφημίσεις

ναι η ατιμη!! τωρα της εξηγουσα τι ειναι ενας εγχρωμος ανθρωπος και ενας λευκος.. επειδη απορησε με εναν μαυρο ζογκλερ στο Ουρανιο Τοξο της ΕΤ και την ειδα λιγο μπερδεμενη.. αλλα δεν τρομαζει οπως το βαφτηστηρι μου..

όταν βλέπει η δικιά μου διαφημίσεις της unisef λέει αυτά τα παιδάκια είναι μαύα.

Εγώ σηκώνω 29 κιλά το Θοδωρή κ 12 την Ανδρείνα = 41!!!! οταν παίζουμε στο σπιτι κ θέλουν κ τα δύο αγκαλιά ... αντέχω από το δωμάτιο μέχρι το σαλόνι..μετά τέλος... ε ειμαι κ 52κιλά... πόσα να σηκώσω η γυναίκα

μόλις πήρα τηλ στο σπίτι και πατέρας και κόρη ξαπλώνουν και βλέπουν παιδικά. Μου λέει ο άντρας μου πως προηγουμένως την είχε αγκαλιά και της έλεγε : εσύ είσαι η καρδούλα μου, είσαι το λουλούδι μου , και απαντάει η μικρή : και εσύ είσαι το λουλούδι μου:tongue:

Διαφημίσεις

μόλις πήρα τηλ στο σπίτι και πατέρας και κόρη ξαπλώνουν και βλέπουν παιδικά. Μου λέει ο άντρας μου πως προηγουμένως την είχε αγκαλιά και της έλεγε : εσύ είσαι η καρδούλα μου, είσαι το λουλούδι μου , και απαντάει η μικρή : και εσύ είσαι το λουλούδι μου:tongue:

ειναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΕΣ.....αστο.. χαμενες ειμαστε..χαχα!

Εγώ σηκώνω 29 κιλά το Θοδωρή κ 12 την Ανδρείνα = 41!!!! οταν παίζουμε στο σπιτι κ θέλουν κ τα δύο αγκαλιά ... αντέχω από το δωμάτιο μέχρι το σαλόνι..μετά τέλος... ε ειμαι κ 52κιλά... πόσα να σηκώσω η γυναίκα

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΑ

καλο σκ κοριτσια.. ηρθαν τα αδελφακια και παω να μαζευτω για το εξοχικο.. φιλια!

ετσι ειναι τα κορίτσια... εμείς έχουμε προχωρήσει.. εισαι η γυναίκα της ζωής μου, η κούκλα κοπέλα μου κ τέτοια.. :D

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΑ

καλο σκ κοριτσια.. ηρθαν τα αδελφακια και παω να μαζευτω για το εξοχικο.. φιλια!

Kαλά να περάσετε. Και εγώ μόλις πάμε σπίτι πρέπει να ετοιμάσω πράγματα για να πάμε στο χωριό. Αν και με αυτόν τον καιρό για πουθενά δεν είναι. Anyway, αυτή την βδομαδα δεν θα έχουμε τραπεζόματα, θα πάμε για κανενα τσιπουράκι παραθαλάσσια και ίσως ξεκουραστώ λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...