Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφηστε με να γκρινιαξω και αλλο σας παρακαλω!!!!!

παλι ειμαι μονη μου στο σπιτι γιατι ο ενας ειναι για δουλεια και η αλλη σε δουλειες εξω και με εχουν ζαβλακωσει τα χαπια, ειμαι αυπνη και εχω και την εποπτεια της μικρης ατακτουλας..

δεν την παλευω.. καμια δυναμη.. ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

κλιματισμος και βλεπουμε..

γκρινιαξε προσπ,δεν θα σου πει κανεις τιποτα.:tongue:

εχω κι εγω μια φιλεναδα εδω κι ειναι εγκυος,τον αλλον μηνα γενναει.κι εχει κι αλλο ενα στην ηλικια της κορης μου,αλλα αγορακι,και δεν τη παλευει καθολου.

αυτη βεβαια λειπει ο αντρας της συνεχεια και δεν εχει καθολου βοηθεια.τελεια..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια...πήγαμε για μπανάκι και είμαι πτώμα...

ευτυχώς ακόμα δεν έχει βάλει τρελες ζέστες... και μπαίνει ιούλιος!!

σήμερα η θάλασσα ήταν τέλεια!!η έλλη μούλιασε,δεν ήθελε να βγει...αφήστε που δεν ήθελε βοήθεια,όλο "μόμο μου" μας έλεγε...μόνη μου δλδ...

κι όλο καθόταν ανάσκελα στην θάλασσα μέσα κι επέπλεε!!πολύ γέλιο!!

καλα,τωρα το ειδα αυτο!ολα τα λεφτα!βιντεακι δεν εχουμε φετος?

κολυμπαει με μπρατσακια τωρα η μικρη γοργονα,μιαμαμα?

δεν εχω ουτε σωσιβιο ουτε μπρατσακια,και σκεφτομαι τι να της παρω,να την βολευει..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα και καλο μηνα

μετα ΞΑΝΑ οι γκρινιες "θελω αυτο, θελω εκεινο" κλπ .. τσιριδες κλπ κλπ και εγω τιμωρια στη τιμωρια..

Κι εμένα που τα κάνει αυτά αλλά για την ώρα δεν της περνάει... δλδ τσιρίδες κ τέτοια δεν κάνει ούτε να ξυπνάει από τις 6.
.

στράφι όλα!!

αν δεν της περάσει θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!!! θα γίνω σαν τη μάνα μου...το βλέπω!!

Εσύ παιδί μου συνειδητά δεν την έπαιρνες πολλές αγκαλιές μην την κακομάθεις;;

Πάντως φυσιολογικές αντιδράσεις ειναι όλες αυτές, γι'αυτό πρεπει να χαλρώσουμε όλες... το λέω κι εγώ για να το πιστεψω.. πάντως πραγματικά όλα ξεπερνιουνται αφου εχουν μπει σωστές βάσεις.

Εν τω μεταξύ όταν βρίζει την ρωτάει η πεθερά πού τα έμαθες αυτά και το κολόπαιδο απαντάει απο τη μαμά μου:shock::shock::evil:

Ξέρεις τί ειναι να μην έχουμε σηκώσει ποτέ χέρι στο Θοδωρή κ να ειμαστε σε τραπέζι με φίλους κ συγγενείς ( ήταν 4 χρ.) κ να λέει "γιατί με βαράτε τόοοοοσοοο πολύ";;;;; εκεί τί να πεις;;;

:shock:

αλλα την αμαρτια μου θα την πω.. οσο ελειπα η δουλευα δεν αφηνα και δεν επεδιωκα να βλεπει tv τωρα επειδη θελω να ξεκουραζομαι μιας και τα φαρμακα με ζαβλακωνουν την αφηνω μια ωρα την ημερα και βλεπει αν και προτιμω τα πρωινα της ΕΤ1

Εμένα πάλι τηλεοραση βλέπει μονο μαζί μας τα βράδυα ή τα σκ πριν πάει κούνιες, τώρα αν ήμουν όλη μερα σπιτι μπορει κ να το έκανα

μωρε τα χαπια να μην ηταν τοσο ναρκωτικα και ολα καλυτερα θα ταν..

βεβαια βαραινω πλεον..

και η κορη μου ειχε διαρροιες και πυρετο Τριτη και Τεταρτη, ιωση θα ναι..τωρα της εχει περασει..

Διαφημίσεις

Κι εμένα που τα κάνει αυτά αλλά για την ώρα δεν της περνάει... δλδ τσιρίδες κ τέτοια δεν κάνει ούτε να ξυπνάει από τις 6.

Εσύ παιδί μου συνειδητά δεν την έπαιρνες πολλές αγκαλιές μην την κακομάθεις;;

Ξέρεις τί ειναι να μην έχουμε σηκώσει ποτέ χέρι στο Θοδωρή κ να ειμαστε σε τραπέζι με φίλους κ συγγενείς ( ήταν 4 χρ.) κ να λέει "γιατί με βαράτε τόοοοοσοοο πολύ";;;;; εκεί τί να πεις;;;

:shock:

εμας με το πρωινο ξυπνημα μας εχει ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ.. απο καιρο.. οτι ωρα και να χει κοιμηθει τη νυχτα..

επισης ξερετε τι παρατηρησαμε? πως αν πχ το απογευμα την παμε παιδοτοπο η για μπανιο η για παιχνιδι (δηλαδη σε κατι με εντονη δραστηριοτητα) τις νυχτες για αρκετη ωρα δεινοπαθουμε καθως ξυπναει συνεχως και κλαιει και παραμιλαει.. αυτο δεν ξερω πως θα λυθει..

οσο για το Θοδωρη.. αντε και τι να πεις εκει?? τα ιδια κανει και η κορη μου σιγα σιγα..

Εν τω μεταξύ όταν βρίζει την ρωτάει η πεθερά πού τα έμαθες αυτά και το κολόπαιδο απαντάει απο τη μαμά μου:shock::shock::evil:

Πω πω σ' έδωσε στεγνά, ε;

Καλημέρα κοπελιές! Εμένα πως μ' αρέσει αυτή η δροσιάααααααα! Προσπαθώ να μείνω στον κόσμο μου και να μη σκέφτομαι τπτ απ' αυτά που γίνονται στην πολιτική σκηνή.

Σήμερα δροσούλα, δουλειά σπίτι και λίγο καθάρισμα. Το βράδυ φεύγει ο χάζμπαντ γι' Αθήνα και θα 'μαι σόλο με τον μικρό το σ/κ. Ήδη άρχισα να καλώ κόσμο. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kaι τί έρχεται να κάνει "στας Αθήνας" παρακαλώ...

Έχει μια μεγάλη διοργάνωση η ΜΚΟ στην οποία είναι μέλος και θέλει κι αυτός να συμμετάσχει, έστω και για λίγο.

Ε, θέλει να κάνει και μια βόλτα. Άστον μωρέ, κρίμα είναι το παιδί. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Έχει μια μεγάλη διοργάνωση η ΜΚΟ στην οποία είναι μέλος και θέλει κι αυτός να συμμετάσχει, έστω και για λίγο.

Ε, θέλει να κάνει και μια βόλτα. Άστον μωρέ, κρίμα είναι το παιδί. :tongue:

ναι.. ναι!! τα καημενα τα παιδια!!... τα ιδια λεω και για τον ανδρα μου αλλα λυσσαω απο πισω γιατι ξερω και τι κανει οταν ειναι μονος εδω στην Αθηνα.. το καημενο το παιδι..

ναι.. ναι!! τα καημενα τα παιδια!!... τα ιδια λεω και για τον ανδρα μου αλλα λυσσαω απο πισω γιατι ξερω και τι κανει οταν ειναι μονος εδω στην Αθηνα.. το καημενο το παιδι..

Nα μη λυσσάς κοπελιά!

Εγώ δε λυσσάω, πήγα κι εγώ μόνη στο Βόλο πριν λίγο καιρό. Είναι η σειρά του. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nα μη λυσσάς κοπελιά!

Εγώ δε λυσσάω, πήγα κι εγώ μόνη στο Βόλο πριν λίγο καιρό. Είναι η σειρά του. :D

με καποιες σημαντικες διαφορες..

η πιο αθωα ειναι οτι εγω και εσυ ειμαστε..εγκυες και φερεγγυες.. αυτοι δεν ειναι.. εγκυες τουλαχιστον!!!χαχα!

ελεναδίτσα περαστικά στο κοριτσάκι σου...

βλέπω καλά πάμε με τα βρακάκια μας και τα τσίσα μας!!

άσε βίκυ με ξεβρώμισε το σκατοπαιδό μου!!!

έτριβα πόση ώρα...την επόμενη θα φάει σουτ το βρακί...

και μόλις έγραφα αυτές τις γραμμές...έκανε κακά δίπλα μου στη καρέκλα."γράφει"στο λάπτοπ της...

λίγα πάνω της,λίγα στη τουαλέτα...

αυτά...

συνεχίζω...ελενάδα εμάς μας βόλεψε το σωσίβιο το πρώτο καλοκαίρι που ήταν μωρό...πέρσυ μόνο στην αρχή,μετά με τα μπρατσάκια και μόνη της,θυμάσαι...

φέτος πάλι με μπρατσάκια,θα τραβήξω και βίντεο...

τζες εννοείται συνειδητά όχι όλη μέρα αγκαλιά,όχι νανούρισμα και κούνημα...την έβαζα να την παίρνει ο ύπνος μόνη της...

όλα αυτά από μωρό...γιατί ήδη είχα δει τι τραβούσαν οι υπόλοιποι!! σιγά μην καθόμουν να τη κουνάω μέχρι 2 χρονών αγκαλιά ή στο καρότσι...

αρχίσαν τα ψέμματα...τα σκ^&*λια!!

Αμα είναι να κάνεις την π****νιά, θα την κάνεις κοπελιά. ;)

Άντε καλέ, καλύτερα να ξεσκάει ο άλλος. Απ' το να 'ναι εδώ και να 'χει νεύρα επειδή δεν πήγε, καλύτερα να πάει, να με πεθυμήσει κιόλας. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...