Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι αλλά μην ξεχνάς την ''ατάκα'' στο τικεράκι σου;)

είσαι έγκυος άρα και δικαιολογημένη...

ναι..ναι!! σουπερ αλλοθι.. ο γιατρος δεν ξερω τι θα πει..χαχα!!

ειλικρινα εχω την εμφανιση και το βαρος οπως στον 8ο μηνα κυησης της κορης μου.. ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ να φανταστω πως θα μαι στον 8ο μηνα με αυτη την εγκυμοσυνη..αλλα καλοδεχουμενο ΟΠΩΣ και να ναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλο ΜΗΝΑ!!

Φαιη μου υπομονη κοριτσακι σε ολα..Ζουμε δραματικες στιγμες πιστευω..

Διαβασα πριν λιγο το κειμενο του εφαρμοστικου νομου κ μεπιασε η ψυχη μου..Οσοι ψηφισαν αυτο το πραγμα ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ..Ξεπουλανε τη χωρα ολη..Μεχρι και παραχωρηση ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΥ προβλεπει..Ολοι κρεμαλα θελουν.

Προσπ αγαπη μου μην κανεις ετσι..Απο τη στιγμη που ησουν παντα αδυνατη θα υα χασεις ευκολα..Τι να πω κι εγω που ειχα ξεκινησει με 7 παραπανω κ μετα πηρα 17 ακομη;;;;;;;;;; ΟΕΟ;;; Χαλαλι αυτο ειναι το λιγοτερο..Του γιατρου πες του να μεινει εγκυος πρωτα, να δει ποσα κιλα θα παρει κ μετα να μιλαει........Αμαν!! Λες κ ξερουν πως ειναι...

yRf6p1.png

καλημέρα κοριτσάκια...

φαίη σε πήραν τηλ από τον παιδικό?πως είναι τα πράγματα τώρα?μπορεί το πρωί να έχει κλάματα,αλλά μετά να το ξεχνάει.

βίκυ η γεωργίτσα κι αν είναι πονηρή σουπιά!!!

άκου να λέει ότι τα μαθαίνει από σένα...

προσπ τρως πολύ ή έτσι φουσκώνεις? και πάλι όμως χάνεις γρήγορα μετά έτσι δεν είναι?πάντως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική...

η έλλη βλέπει τομ και τζέρρυ και γελάει!!!!

χθες έκανε κακάκια στο βρακάκι της..."τέλεια"!!!λερώθηκε παντού...τα τσίσα τα προλαβαίνουμε συνήθως...

προσπ και η δική μου τέτοια κάνει...

πλέον!!

τσάμπα περίπου 2μιση χρόνια πήγαν,αγκαλιές πολλές δεν την έπαιρνα,νανουρίσματα δεν έκανα,χατήρια δεν έκανα συνέχεια,παπούδες να την κακομαθαίνουν δεν έχουμε...πρόγραμμα είχαμε...και το αποτέλεσμα είναι να τα έχει ανατρέψει όλα...

στράφι όλα!!

αν δεν της περάσει θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!!! θα γίνω σαν τη μάνα μου...το βλέπω!!

και εμενα βλεπει Τομ και Τζερυ αλλα της εξηγω οτι διαφορα δεν γινονται διοτι τα συγκεκριμενα παιδικα της Hanna Barbera και της Golden Mayers εχουν ενα μεγαλο κακο..μονιμως οι ηρωες κυνηγιουνται, χτυπιουνται, εξοντωνονται με διαφορους τροπους και δεν μπορουν να καταλαβουν την διαφορα καρτουν πραγματικοτητας..

αλλα την αμαρτια μου θα την πω.. οσο ελειπα η δουλευα δεν αφηνα και δεν επεδιωκα να βλεπει tv τωρα επειδη θελω να ξεκουραζομαι μιας και τα φαρμακα με ζαβλακωνουν την αφηνω μια ωρα την ημερα και βλεπει αν και προτιμω τα πρωινα της ΕΤ1

Διαφημίσεις

miamama

το πρωι πινω ενα ποτηρι γαλα με 50 γρ το πολυ κορν φλεικς.

για δεκατιανο καμια φετα ψωμι και τυρι

μεσημερι οτι εχω μαγειρεψει και ξανατρωω στις 8 για βραδυ συνηθως καμια σαλατα..ενιοτε πεταγεται και κανενα ξωφαλτσο ασχετο για τη λιγουρα αλλα επισης στο σπιτι κινουμαι περισσοτερο απο οτι αν ημουν γραφειο..

ειναι μαλλον στο προγραμμα να παχυνω ξερω γω????!! μεγαλο μωρο μαλλον!!:tongue: :tongue:

ειναι μαλλον στο προγραμμα να παχυνω ξερω γω

Κι εγώ μέχρι τον 5ο ειχα πάρει 8 κιλά αλλά στο τέλος στην Ανδρεινα ειχα συνολικά 12. Ενώ στο Θοδωρή που μέχρι τον 6ο δεν ειχα παρει ουτε 1κιλό κατέληξα στον 9ο να έχω 20 κιλά παραπάνω και στις 2 εγκυμοσύνες έτρωγα το ίδιο

θα δω.. παντως τις τελευταιες μερες νοιωθω βαρυα και σερνομαι..

να μην αναφερω οτι δεν κοιμαμαι και καθολου καλα βεβαια...γιατι αραγε?????!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ.. Τι θα κανω με ενα νεογεννητο και την γκρινια της κορης μου plus τις υστεριες της???????????

η έλλη μέχρι τώρα δεν πολυκαιγόταν για τηλεόραση...

παρόλο που είναι ανοιχτή πολλές ώρες την ημέρα...παιδικά δεν έβλεπε τις καθημερινές μόνο το σκ,τα kids songs...

της αρέσουν οι διαφημίσεις και οι εκπομπές μαγειρικής...κάθε πρωί βλέπαμε άκη στο πρωινό μου!!χιχι

τώρα σιγά σιγά θέλει την μπάρμπι και στην ετ1 το τσίρκο της τζοτζο,και το κλαμπ μίκυ... μετά αλλάζω κανάλι και τα βαριέται όλα τα υπόλοιπα... σε dvd έχουμε μόνο την ντόρα για μια ώρα ανάγκης,αλλά σκέφτομαι να της πάρουμε από το τηλέραμα της ταινίες της μπάρμπι...

προσπ δεν τρως πολύ...μια χαρά.μάλλον είναι εγκυμοσύνη.μπορεί να είναι υγρά βέβαια όλα αυτά!!

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πω...όταν είχα παραγγείλει τα βρακάκια,έκαναν 2 εβδομάδες να φτάσουν,είχαν αργήσει,στέλνω μυν στο πωλητή...μου λέει θα στείλει άλλα,προφανώς χάθηκαν...1-2 μέρες μετά τελικά ήρθαν...και χθες ήρθαν και τα δεύτερα που έστειλε!! οπότε αγόρασα 10 και ήρθαν άλλα 10!!!μου βγήκε 50λεπτά το βρακάκι!! τώρα έχω 27 βρακιά...πήξαμε στο βρακί!!χιχι εννοείται πως δεν του είπα ότι τα έλαβα όλα...!!!

καλό μήνα είπα?εύχομαι να είναι καλύτερος από τον ιούνιο!!

αφηστε με να γκρινιαξω και αλλο σας παρακαλω!!!!!

παλι ειμαι μονη μου στο σπιτι γιατι ο ενας ειναι για δουλεια και η αλλη σε δουλειες εξω και με εχουν ζαβλακωσει τα χαπια, ειμαι αυπνη και εχω και την εποπτεια της μικρης ατακτουλας..

δεν την παλευω.. καμια δυναμη.. ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

κλιματισμος και βλεπουμε..

ξέχασα να σας πω...όταν είχα παραγγείλει τα βρακάκια,έκαναν 2 εβδομάδες να φτάσουν,είχαν αργήσει,στέλνω μυν στο πωλητή...μου λέει θα στείλει άλλα,προφανώς χάθηκαν...1-2 μέρες μετά τελικά ήρθαν...και χθες ήρθαν και τα δεύτερα που έστειλε!! οπότε αγόρασα 10 και ήρθαν άλλα 10!!!μου βγήκε 50λεπτά το βρακάκι!! τώρα έχω 27 βρακιά...πήξαμε στο βρακί!!χιχι εννοείται πως δεν του είπα ότι τα έλαβα όλα...!!!

καλό μήνα είπα?εύχομαι να είναι καλύτερος από τον ιούνιο!!

μια χαρα!!!!

μακαρι να ειναι καλυτερος και να χει και μισθο..χαχα!

καλημερα!

καλο μηνα!ελπιζω..

γιατι μ'εμας δεν μπηκε και πολυ καλα ο μηνας.απο χθες το βραδυ η μικρη κανει εμετους και διαρροιες,ακομα δεν ηρθε..

κι ενω ολη μερα ηταν μια χαρα.εκανε τσισα στο γιογιο της με το που ηρθε απο το χωριο,μετα βγαλαμε την πανα και κοιμηθηκε με το βρακακι,και μετα πηγαμε στην νονα της με το βρακακι,κι επαιζε με τα κοριτσακια της νονας.μια χαρα!

αλλα μετα που γυρισαμε σπιτι αρχισε η γκρινια και το κλαμα.ηπιε το γαλα της,και κοιμηθηκε,κι εκανε 2 φορες στον υπνο της εμετο.και σημερα την εχουμε αλλαξει 3 φορες την πανα,κανει διαρροιες.αυτα!

φαιη μου,ελπιζω να ειναι κατι περαστικο,αυτο με τον παιδικο.προσαρμογη δηλαδη κανει τωρα το μαριω?δεν ξερω κι εγω απ'αυτα,αλλα αφου λενε τα κοριτσια οτι περναει,θα περασει.

κι εμενα μιαμαμα βλεπει το πρωι ερτ1,σημερα μου ελεγε θελω να δω την τζοτζο.τωρα βλεπει ντορα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

χθες έκανε κακάκια στο βρακάκι της..."τέλεια"!!!λερώθηκε παντού...τα τσίσα τα προλαβαίνουμε συνήθως...

πέταξα καμιά 5αριά βρακιά. Αν ήταν σκληρά τα πετούσα στη λεκάνη και το βρακί πλύσιμο απευθείας αλλά με τα παστωμένα δεν τη πάλευα, στον κάδο απευθείας. Για αρκετό καιρό και η δικιά μου ενώ τα τσίσα τα έκανε πάντα στο γιογιό ή στην τουαλέτα τα κακά πάνω της. Μόνη της ξεκίνησε να πηγαίνει να κάνει κακά στο γιογιό. Πλέον και 3 φορές την ημέρα να κάνει και τις τρις στο γιογιό θα πάει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...