Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

12 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

12 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενταξει, αυτο το αντεχω, να πηγαινει δηλαδη κλαιγοντας και μετα απο λιγο να συνερχεται.. Αυτο που με στεναχωρει ειναι το να συνεχιζει το κλαμμα και μετα απο ωρα.. Ξερω πως περναει καλα εκει, ισα - ισα που μεχρι τωρα εκλαιγε οποτε την εφερναν σπιτι..

Μακαρι να μην περασει ετσι πολυς καιρος..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω προχθες της ειπα "ελα να μιλησεις στον πατερα σου" και αρχισε: "ελα πατερα μου.." εισαι καλα πατερα μου?"

το ρ ποτε το λεει ποτε οχι, ομως δεντ ο προφερει ως λ.

νυσταζω.. και πειναω..

ετσι λενε οτι το β τριμηνο ειναι μεχρι 24η εβδομαδα (δηλαδη απο το τελος της) εγω ειμαι στον δευτερο μηνα του β τριμηνου τωρα..

ετσι λενε οτι το β τριμηνο ειναι μεχρι 24η εβδομαδα (δηλαδη απο το τελος της) εγω ειμαι στον δευτερο μηνα του β τριμηνου τωρα..

Τι να πω; Νωρίς μου φαίνεται. Ακόμα 6ο μήνα είμαι. Σήμερα δηλαδή που μπαίνω στην 25η εβδομάδα είμαι στο τελευταίο 3μηνο; ΠΟΛΥ κρατάει παιδιά το τελευταίο!!! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να πω; Νωρίς μου φαίνεται. Ακόμα 6ο μήνα είμαι. Σήμερα δηλαδή που μπαίνω στην 25η εβδομάδα είμαι στο τελευταίο 3μηνο; ΠΟΛΥ κρατάει παιδιά το τελευταίο!!! :mad:

αιωνας...:tongue:

Κοριτσακια ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εγω εχω κατσει λιγακι και προσπαθω να ηρεμησω και να προετοιμαστω για τα αυριανα που θα εχουμε με τη μικρη. Ευχομαι απλα να πανε ολα καλα....

Καλο μας βραδυ, μακαρι να ξημερωσει μια καλυτερη αυριανη για ολες μας!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Βασικά Προσπ, ρώτησα και τη γιατρό μου, γιατί πέρασα σήμερις να τις δείξω κάτι εξετάσεις και μου είπε "μπούρδες, το 3ο τρίμηνο ξεκινάει την 27η εβδομάδα".

Οπότε ΔΕΝ μπήκα ακόμα, έχω 2,5 εβδομάδες. Αχ, βαχ, γενικώς!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσάκια...πήγαμε για μπανάκι και είμαι πτώμα...

φαίη μου όπως σου είπαν τα κορίτσια,φάση θα είναι...

κάνε υπομονή...

κοντεύετε κοριτσάκια να γεννήσετε,υπομονή κι εσείς...

ευτυχώς ακόμα δεν έχει βάλει τρελες ζέστες... και μπαίνει ιούλιος!!

σήμερα η θάλασσα ήταν τέλεια!!η έλλη μούλιασε,δεν ήθελε να βγει...αφήστε που δεν ήθελε βοήθεια,όλο "μόμο μου" μας έλεγε...μόνη μου δλδ...

κι όλο καθόταν ανάσκελα στην θάλασσα μέσα κι επέπλεε!!πολύ γέλιο!!

Καλημερα και καλο μηνα....

Παλι με κλαμματα μπηκε σημερα στο σχολικο.. Ειχε σκυψει το κεφαλι και ετρεμε το σαγονι της.. Με κοιταξε με τετοιο παραπονο... :(

Γυρευε τι θα κανει στο σχολειο τωρα.......

gM4vp2.png

μαέστρο ένα βιβλίο που έχω για εγκυμοσύνη λέει ότι το τρίτο τρίμηνο είναι 25η-36η εβδομάδα.

δηλαδη οπως της εγραψα απο το τελος της 24ης και μετα..

αλλα αριθμητικα η εγκυμοσυνη προκυπτει σε 40 εβδομαδες αρα σε 10 μηνες κυησης και οχι 9.. απλα οταν μια γυναικα λεμε μπηκε στον μηνα της εννοουμε οτι πατησε τον 9ο..μεχρι να τον συμπληρωσει τοτε ολοκληρωνονται οι 40 εβδομαδες..

εγω την κορη μου την εκανα τελη 37ης εβδομαδας, καπου εκει.

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα

και εμεις ξυπνησαμε θελαμε δε θελαμε απο τις...6.00..ξανα! με γκρινια οπως συνηθιζει πλεον το τελευταιο εξαμηνο..και απαιτησεις παραλογισμου..

μετα απο διαπραγματευση που χα ανελαβε ο πατερας της σημερα και με αφησαν κακην κακως να κοιμηθω αλλη μια ωρα και 7.30 ειχα σηκωθει απο συνηθεια κιολας..

μετα ΞΑΝΑ οι γκρινιες "θελω αυτο, θελω εκεινο" κλπ .. τσιριδες κλπ κλπ και εγω τιμωρια στη τιμωρια..

ετσι ειναι η κορη μου πλεον.. οτι να ναι..

και απορω... που πηγαν τοση τρυφεροτητα και αγκαλιες και φιλια και χαδια που της εδινα δυο χρονια σχεδον?? τωρα δεν ειναι καθολου προσφορη και δεν εκφραζει τιποτε αλλο παρα μια κακομαθημενη συμπεριφορα..

βεβαια εχει μεριδιο ευθυνης και η κουνιαδα που μονιμα το αποποιειται και εκνευριζομαι..αποτελεσμα να καταληξει να λεει στη θεια της "η μαμα ολο μου φωναζει θεια" .. βεβαια δεν με εχει ακουσει μεχρι τωρα να φωναζω οπως ξερω.. και απορω ποιος θεος με κρατα απο το να μην της ερθει καμια αναποδη ωρες ωρες.. αλλα..προσπαθω να μην κανω τα λαθη που καναμε στον αδελφο μου..

αυταααααααααααααααα.. για να δουμε.. θα πληρωθω αραγε απο τη δουλεια?? αν οχι την εκατσα τη βαρκα ΑΝ και εκανα προσφατα απο το σπιτι κατι πολυ σημαντικο.. για να δουμε

καλημέρα και καλό μήνα!

ιούλιος μήνας και έξω φθινόπωρο:rolleyes:

Βρε Φαίη γιατί έτσι το κορίτσι? Μόνο που φέρνω την εικόνα στο μυαλό μου στεναχωριέμαι. Βρε μπας και έγινε κάτι και δεν θέλει να πάει?

Εμείς χθες πήγαμε βολτίτσα. τη ρώτησα πού θέλει να πάμε και μου είπε ''παιδοποτο'' και όταν γυρίσαμε έπεσε ψόφια γύρω στις εννιά.

χθες κάτι της είπα και η απάντησή της: πονηρή σουπιά....

Εν τω μεταξύ όταν βρίζει την ρωτάει η πεθερά πού τα έμαθες αυτά και το κολόπαιδο απαντάει απο τη μαμά μου:shock::shock::evil:

ποιο φθινοπωρο?? ΚΑΥΣΩΝΑΣ εδω.. μολις γυρισα απο το σουπερ μαρκετ με τη μικρη και στη σκεψη να την αφησω λιγο στην παιδικη εγκατελειψα οταν ενοιωθα τον ηλιο να μας βραζει...δεν φυσαει κιολας..

σιγουρα οταν παμε στο εξοχικο το απογευμα θα πανε για μπανακι..δεν παιζει..

ναι τα μικρα μας εχουν αρχισει να λενε και αναληθειες.. δυστυχως.. και οποιος θελει να επωφελειται η τα πιστευει λογω νοημοσυνης (δες κουνιαδα) ειναι η καλυτερη του

ζυγιστηκα σημερα το πρωι...

8 κιλα εχω παρει...:shock: :shock: :shock::mrgreen: και εις ανωτερα κοριτσι μου..:tongue::?

ναι αλλά μην ξεχνάς την ''ατάκα'' στο τικεράκι σου;)

είσαι έγκυος άρα και δικαιολογημένη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...