Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχθες την πηρα τηλεφωνο και μου λεει μαμα δεν μπολω τωλα να μιλησω γτ ποναει η μεση μου..χιχι.

και μετα μου ελεγε ο πατέλας,που ειναι?:tongue:

ο μελαχροινός κλώνος της κόρης λεει τα ίδια... και εμένα ψάχνει τον πατέλα της, το μανάρι της.. που είναι κ τί κάνει..... ότι να'ναι αυτά τα παιδιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ελεναδίτσα...πονηρό και η αντζελίνα...

κατά της πεθεράς σίγουρα...αλλά τι να κάνεις...

υπομονή!!

τζες πάλι συμπίπτουν οι απόψεις μας??χιχι

και την μαρμελάδα εμπορίου βάζουμε ψυγείο,δεν ξέρω...

πάω να καθαρίσω γαύρο,λες κι έχω όρεξη...

Παιδιά σφραγισμένες οι μαρμελάδες ΔΕΝ θέλουν ψυγείο, όταν ανοιχτούν ναι. Εκατό χρόνια φτιάχνουμε στο χωριό βάζα με σάλτσες, μαρμελάδες, κλπ, μη με τρελαίνετε. Όσο είναι σφραγισμένες αρκεί σε σκιερό μέρος!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μέχρι 11/7, προλαβαίνεις. Δες πρόσκληση, αίτηση, κλπ, στο www.eetaa.gr :D.

thanks!εσυ τα εκανες να υποθεσω,ε?θα τα κανω κι εγω γτ δεν ειμαι σιγουρη οτι θα την παρουν στο δημοσιο που εκανα τα χαρτια μας.κι ευτυχως ειναι λιγα τα χαρτια σε σχεση με τα αλλα που θελουν στο δημοσιο...

ο μελαχροινός κλώνος της κόρης λεει τα ίδια... και εμένα ψάχνει τον πατέλα της, το μανάρι της.. που είναι κ τί κάνει..... ότι να'ναι αυτά τα παιδιά

κι εσενα πατελα τον λεει?πως τους εχει κολλησει αυτο,δεν ξερω,αλλα ειναι ολα τα λεφτα.τωρα τελευταια της λεω και λεξεις αγγλικες.i love you,daddy,bye,hi..κτλ.:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

thanks!εσυ τα εκανες να υποθεσω,ε?θα τα κανω κι εγω γτ δεν ειμαι σιγουρη οτι θα την παρουν στο δημοσιο που εκανα τα χαρτια μας.κι ευτυχως ειναι λιγα τα χαρτια σε σχεση με τα αλλα που θελουν στο δημοσιο...

Μπα, σήμερα τελείωσα κι εγώ με τα χαρτιά, είχε κι απεργία και καθυστέρησα με τον ΟΑΕΔ. Να τα κάνεις ναι, τι έχεις να χάσεις;;;!!!

Μιαμάμα, δες στο φβ, έβαλα δημιουργίες του Τζόνυ απ' τον παιδικό, που λέγαμε τις προάλλες. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σου ελεναδίτσα...πονηρό και η αντζελίνα...

κατά της πεθεράς σίγουρα...αλλά τι να κάνεις...

υπομονή!!

καλα,μην ειμαι κι αχαριστη,αν δεν ηταν αυτη θα τα ειχα βρει πολυ σκουρα,και την αγαπαει,την προσεχει,πανε συνεχεια βολτες,ειναι παντα ηρεμη,και δεν της φωναζει ποτε.

αλλα δεν της χαλανε χατηρι,και δεν θελω να γινει κακομαθημενη,που ειναι ηδη δηλαδη..ασε που εμενα δεν με ακουει καθολου οταν ειμαστε μαζι με την γιαγια της,ή τον παππου της.ειναι ανεξελεγκτη.

ενω στον παιδικο,μαθαινουν πειθαρχια,μαζι με πααρα πολλα πραγματα.και το εχω ξαναπει,οτι καθε μερα μου λεει οτι θελει να παει κολειο,γτ τρελαινεται να βλεπει παιδακια.

ασχετο.εχω ρεπο σημερα,κι εχω 5 πλυντηρια να σιδερωσω,και μου ηρθε και περιοδος..τελειαααα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κι εσενα πατελα τον λεει?πως τους εχει κολλησει αυτο,δεν ξερω,αλλα ειναι ολα τα λεφτα.τωρα τελευταια της λεω και λεξεις αγγλικες.i love you,daddy,bye,hi..κτλ.:D
το ρ έρχεται λιγο πιο μετά κ σε μερικές λέξεις το λέει ήδη, στο νερό ας πούμε το λέει κανονικά... το ποιηματάκι της όταν τον βλεπει είναι "πατέλα μου, αγάπη μου, λατρεία μου, μανάρι μου, σε λατρευω" και λιώνειιιι ο άλλος

Καλημερα κοπελιες.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα..

Το Μαρακι δεν ηθελε να παει στο σταθμο σημερα, μπηκε με κλαμματα στο σχολικο. Γυρω στις 11 παρα, με πηρανε τηλ. πως κλαιει και να περασω απο εκει να την παρω. Την πηρα, την εφερα σπιτι και εκτοτε ολα καλα. Μιλησα με τη διευθυντρια στο τηλ. και αφου την ενημερωσα πως ειναι καλα στην υγεια της (δεν εκλαιγε δηλ. επειδη πονουσε καπου), μου ειπε πως μπηκαμε στο θαυμαστο κοσμο που λεγεται προσαρμογη.. Ενταξει, αναμενομενο ητανε, ολα τα παιδακια περνανε, απλα η δικια μου αργησε να το συνηδητοποιησει.. Αυτο που με τρομαζει ειναι το τι θα επακολουθησει απο εδω και στο εξης.. Δεν μπορω να σκεφτομαι πως το παιδι μου ειναι καπου και κλαιει.. Παρολαυτα δεν θελω να κανω και πισω γιατι απο Σεπτεμβρη θα τραβαω τα μαλλια μου...

Ευχομαι μονο να μην κρατησει πολυ αυτη η παλιοπροσαρμογη....

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι προσωπικα στην καθεμια, σας διαβασα, μου ανοιξατε την ορεξη με τις μαρμελαδες, γελασα με τις βρισιες και με την προφορα που εχουν τα παιδακια σας, χαρηκα με την προοδο της Ελλης και ευχαριστω την Προσπ για το λινκ του ιατροπαιδαγωγικου.. Απλα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου, ολο να κλαιω θελω!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

και η δικιά μου δεν τον φωνάζει πατέλα αλλά μπαμπά αλλά όταν τον αναζητάει πολλές φορές τον λέει πατέλα. Τις προάλλες είχε κατεβεί κάτω ο άντρας μου χωρίς να το καταλάβει η μικρή και αφού γύρισε όλα τα δωμάτια έρχεται και μου λέει : πού είναι ο πατέλας μου ο τελός?:tongue: και πρέπει να το έμαθε απο μενα γιατί όταν δεν τα βγάζω πέρα μαζί της , της λέω θα φωνάξω τον πατέρα σου (και πολύ που φοβήθηκε.....:rolleyes:)

το ρ έρχεται λιγο πιο μετά κ σε μερικές λέξεις το λέει ήδη, στο νερό ας πούμε το λέει κανονικά... το ποιηματάκι της όταν τον βλεπει είναι "πατέλα μου, αγάπη μου, λατρεία μου, μανάρι μου, σε λατρευω" και λιώνειιιι ο άλλος

και η δικιά μου έτσι με το ρ. Σε μερικές λέξεις το λέει είδη. Πχ θέλω ένα ποτήλι νερό. Αλλά νε το νεράκι το λέει νελάκι.

Καλημερα κοπελιες.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα..

Το Μαρακι δεν ηθελε να παει στο σταθμο σημερα, μπηκε με κλαμματα στο σχολικο. Γυρω στις 11 παρα, με πηρανε τηλ. πως κλαιει και να περασω απο εκει να την παρω. Την πηρα, την εφερα σπιτι και εκτοτε ολα καλα. Μιλησα με τη διευθυντρια στο τηλ. και αφου την ενημερωσα πως ειναι καλα στην υγεια της (δεν εκλαιγε δηλ. επειδη πονουσε καπου), μου ειπε πως μπηκαμε στο θαυμαστο κοσμο που λεγεται προσαρμογη.. Ενταξει, αναμενομενο ητανε, ολα τα παιδακια περνανε, απλα η δικια μου αργησε να το συνηδητοποιησει.. Αυτο που με τρομαζει ειναι το τι θα επακολουθησει απο εδω και στο εξης.. Δεν μπορω να σκεφτομαι πως το παιδι μου ειναι καπου και κλαιει.. Παρολαυτα δεν θελω να κανω και πισω γιατι απο Σεπτεμβρη θα τραβαω τα μαλλια μου...

Ευχομαι μονο να μην κρατησει πολυ αυτη η παλιοπροσαρμογη....

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι προσωπικα στην καθεμια, σας διαβασα, μου ανοιξατε την ορεξη με τις μαρμελαδες, γελασα με τις βρισιες και με την προφορα που εχουν τα παιδακια σας, χαρηκα με την προοδο της Ελλης και ευχαριστω την Προσπ για το λινκ του ιατροπαιδαγωγικου.. Απλα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου, ολο να κλαιω θελω!

Φιλακια σε ολες!

Φαίη μήπως να μην τη ζόριζες? Απο τη στιγμή δηλαδή που είσαι σπίτι και μπορείς να την αναλάβεις άστην να επιλέξει σπίτι ή παιδικό για να μην το δει σαν εξαναγκασμό. Αν δούλευες και έπρεπε αναγκαστικά να πάει θέλει δε θέλει εκεί νομίζω θα πονούσε πιο πολύ η καρδιά σου.

αν τη ρωτήσεις γιατί δεν θέλει να πάει , αν κάτι την ενόχλησε, μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις? Μήπως είχε κάποιο θεματάκι με κανένα παιδάκι ή κάποια παιδαγωγό?

Φαίη αυτά τα πισωγυρίσματα θα στα κάνει. Μη σου πω ότι και το Σεπτέμβρη, αν κάνει διάλειμμα Αύγουστο, θα τα κάνει. Κι ο δικος μου - είμαι σίγουρη - ότι θα τα κάνει!

Θέλει επιμονή, υπομονή και να την αφήσεις να προσαρμοστεί με το ρυθμό της. Αν περνάει καλά εκεί, κάποια στιγμή θα ηρεμήσει. Ίσως για λίγες μέρες να την πηγαίνεις μια δυο ώρες μόνο. Αλλά δε συμφωνώ να την κόψεις τελείως, κι ας ζορίζεται λίγο, γιατί μετά είναι που ΔΕΝ θα προσαρμοστεί με τίποτα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Της ιδιας γνωμης ειμαι κι εγω Μαεστρο μου.. Και επειδη απο Σεπτεμβρη ευελπιστω να βρω κι εγω δουλεια, εκει δεν θα υπαρχει περιθωριο να τη βοηθησω. Αυτο που λες με τις λιγες ωρες το κανονισα ηδη. Πηγαινε 7 με 1 και τωρα θα πηγαινει 9 με 1. Και ο Θεος βοηθος..

Σας ευχαριστω πολυ ολες.. Ειλικρινα ευχαριστω, μου δινετε πολυ δυναμη! Να ειστε καλα ολες σας! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εδώ ο δικός μου πάει απ' τον περασμένο Σεπτέμβρη και επειδή το Μάιο δεν πήγε καθόλου, λόγω ασθενειών, νοσοκομείου, κλπ, ξέρεις πόσο με ζόρισε μετά; Έκλαιγε κάθε πρωί όταν τον άφηνα.

Τον πήγαινα όμως, λίγο λίγο στην αρχή, και σιγά σιγά συνήθισε. Τώρα πάει όλη τη βδομάδα και με το χαμόγελο ο σκατιάρης! Έχουνε κι αυλή και κάνει κάθε μέρα κούνια και τσουλήθρα, στο σπίτι τι θα 'κανε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...