Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

miamama σε καλό δρόμο είστε. Εμείς σχεδόν ένα μήνα είχαμε ατυχήματα. Και τώρα να της ξεφύγουν δεν θα εκπλαγώ. Θέλουν το χρόνο τους... Χθες το βράδυ στον ύπνο της κατούρησε στην πάνα της και με φώναξε αμέσως να την αλλάξω. Ήταν ζεστά ζεστά. την ενοχλεί πλέον να είναι βρεγμένη.

Για τον παιδικό είναι αρνητικός ο άντρας μου σκεπτόμενος τις ασθένειες.

Σήμερα το πρωί η μικρή έκλαιγε με τσιρίδες γιατί δεν ήθελε να πάει στην πεθερά ήθελε να την πάω στη μαμά μου. η πεθερά τη βάζει κατευθείαν για ύπνο και μέχρι τις 10 έχει κατεβασμένα ρολά. μετά κάνει τις δουλειές της και δεν ασχολείται μαζί της και φαίνεται το παιδί βαριέται και γι'αυτό αντιδράει. Μια βδομάδα που έλειπε η πεθερά και την πήγαινα στη μαμά μου μόλις την πήγαινα έβρισκε στρωμένο τραπέζι με το πρωινό της, έτρωγε, παίζανε και μετα πηγαίνανε στο πάρκο. η μαμά μου φρόντιζε να κάνει το φαγητό της στις 7 το πρωί ώστε να έχει χρόνο μετά. Με αφορμή το σημερινό θα συζητήσω με τον άντρα μου για παιδικό. Το παιδί δείχνει ότι θέλει να ασχολείται με δραστηριότητες. Βαριέται στο σπίτι. Θα συμβουλευτώ και τον παιδίατρο. ¨εχουμε έναν παιδικό 10 μέτρα απο το σπίτι. Και να θέλει να φύγει πάει και την παιρνει η πεθερά το πολύ πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το παιδί δείχνει ότι θέλει να ασχολείται με δραστηριότητες. Βαριέται στο σπίτι. Θα συμβουλευτώ και τον παιδίατρο. ¨εχουμε έναν παιδικό 10 μέτρα απο το σπίτι. Και να θέλει να φύγει πάει και την παιρνει η πεθερά το πολύ πολύ.

Kι εγώ θα στο πρότεινα Βίκη, είναι καλή ηλικία, έστω για 5-6 ώρες, ή και λιγότερο, όπως στέλνω εγώ τον δικό μου.

Όσο για τις αρρώστιες, μα αφού η δικιά σου ούτως ή άλλως έχει κολλήσει τα πάντα απ' τον Μάριο, που τα φέρνει απ' το σχολείο, δε θα 'χει μεγάλη διαφορά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν πάει καλά ο κόσμος..ειλικρινά.

Kαλημερα μανα με τον παίδαρο

Οταν με το καλό μπορέσεις κ ανέβεις Αθήνα να σου δείξω τα δικά μου, έχω σετάκι που ειχε φτιάξει μια μοδίστρα στην Ιταλία από ρουχα που δεν ήθελε πια η γιαγιά μου!! Ολοσωμες φόρμες, φουστες κλος, μπουστάκια, γιλέκα, σακάκια όλα για την barbie, αν θες σου στέλνω φωτό ειναι σούπερ!!!

ναι ναι θέλω φώτο!!εννοείται!:D:Dκι εγώ θυμάμαι κάτι έχω χειροποιήτο...αν μπορέσω και φτιάξω καλά θα είναι...βρήκα ωραία πατρόν...

miamama σε καλό δρόμο είστε. Εμείς σχεδόν ένα μήνα είχαμε ατυχήματα. Και τώρα να της ξεφύγουν δεν θα εκπλαγώ. Θέλουν το χρόνο τους... Χθες το βράδυ στον ύπνο της κατούρησε στην πάνα της και με φώναξε αμέσως να την αλλάξω. Ήταν ζεστά ζεστά. την ενοχλεί πλέον να είναι βρεγμένη.

Για τον παιδικό είναι αρνητικός ο άντρας μου σκεπτόμενος τις ασθένειες.

Σήμερα το πρωί η μικρή έκλαιγε με τσιρίδες γιατί δεν ήθελε να πάει στην πεθερά ήθελε να την πάω στη μαμά μου. η πεθερά τη βάζει κατευθείαν για ύπνο και μέχρι τις 10 έχει κατεβασμένα ρολά. μετά κάνει τις δουλειές της και δεν ασχολείται μαζί της και φαίνεται το παιδί βαριέται και γι'αυτό αντιδράει. Μια βδομάδα που έλειπε η πεθερά και την πήγαινα στη μαμά μου μόλις την πήγαινα έβρισκε στρωμένο τραπέζι με το πρωινό της, έτρωγε, παίζανε και μετα πηγαίνανε στο πάρκο. η μαμά μου φρόντιζε να κάνει το φαγητό της στις 7 το πρωί ώστε να έχει χρόνο μετά. Με αφορμή το σημερινό θα συζητήσω με τον άντρα μου για παιδικό. Το παιδί δείχνει ότι θέλει να ασχολείται με δραστηριότητες. Βαριέται στο σπίτι. Θα συμβουλευτώ και τον παιδίατρο. ¨εχουμε έναν παιδικό 10 μέτρα απο το σπίτι. Και να θέλει να φύγει πάει και την παιρνει η πεθερά το πολύ πολύ.

τώρα 2 φορές έκανε λίγα στο βρακάκι και λίγα στη τουαλέτα...πάνω της σήμερα τελείως δεν τα έχει κάνει,σε καλό δρόμο είμαστε.

κι εμείς είμαστε στο όχι για τον παιδικό...δεν έχει αρρωστήσει κιόλας μέχρι τώρα.αλλά όπως λέει και η μαέστρο έχει αρπάξει ένα σωρό ήδη η γεωργίτσα...

miamama κρατα γερα.. θα δεις σ ελιγο καιρο θα χει μπει στο ρυθμο της με την τουαλετα.. μη περιμενεις βεβαια τα ατυχηματα να σταματησουν εντελως αλλα δεν θα ναι και το χαλι το μαυρο..

τώρα 2 φορές έκανε λίγα στο βρακάκι και λίγα στη τουαλέτα...

Κι ο Γιάννης στην αρχή έτσι έκανε. Κάναμε στην τουαλέτα μεν, πλύνε βρακιά δε! :tongue:

Αλλά όσο πάει βελτιώνεται, θα δεις, θα βελτιωθεί και η δικιά σου. Να περιμένεις όμως και παλλινδρομήσεις, μου είπε κι ο παιδίατρος ότι είναι αναμενόμενες. Οπότε κάποιες μέρες θα τα πηγαίνει χάλια και θα νευριάζεις, απογοητεύεσαι, κλπ, να κάνεις υπομονή, σιγά σιγά θα στρώσει! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ερωτηση

εφτιαξα μαρμελαδα βερυκοκο και μαρμελαδα κερασι..

μολις τα εβαλα στα αποστειρωμενα βαζακια τα σφραγισα και τα εχω εξω σε ενα ραφι..

πρεπει να τα βαλω στο ψυγειο?????

ερωτηση

μολις τα εβαλα στα αποστειρωμενα βαζακια τα σφραγισα και τα εχω εξω σε ενα ραφι..

ΟΧΙ. Όταν ανοίγονται κι όσο θα τα τρώτε, τότε θέλουνε ψυγείο. Τώρα θέλουν σκιερό μέρος.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΟΧΙ. Όταν ανοίγονται κι όσο θα τα τρώτε, τότε θέλουνε ψυγείο. Τώρα θέλουν σκιερό μέρος.

και εγω αυτο ξερω.. αλλα η κουνιαδα θα με τρελλανει.. ας την παρει καποιος απο κοντα μου για κανα μηνα ...Please δηλαδη.. οσο με εξυπηρετει με τη μικρη ωρες ωρες τοσο δε παλευεται..

η εγω δεν εχω διαθεση να την παλευω μαζι της πλεον..

χαχα!!

ερωτηση

αν ''πιάσαν'' καλά τα βάζα δεν θέλει ψυγείο. ¨οπως είπε είπε και ο μαέστρος όταν ανοιχτούν.

τι να κάνουμε...υπομονή...αλλά πολύ τσίσα βρε παιδί μου,συνέχεια πάμε...

εγώ όσες φορές έχω βάλει σε αποστειρωμένα βάζα μουχλιάζει...ανάλογα τα βαζάκια δλδ...οπότε τα βάζω ψυγείο για να είμαι σίγουρη.

Διαφημίσεις

τι να κάνουμε...υπομονή...αλλά πολύ τσίσα βρε παιδί μου,συνέχεια πάμε...

εγώ όσες φορές έχω βάλει σε αποστειρωμένα βάζα μουχλιάζει...ανάλογα τα βαζάκια δλδ...οπότε τα βάζω ψυγείο για να είμαι σίγουρη.

κι εγώ δεν θα το διακινδύνευα, θα τα έβαζα ψυγείο

ok αντιπολιτευση miamama και Jesgk.. και με εσας συμφωνω αλλα διερωτωμαι..

το ψυγειο δεν δημιουργει υγρασια? δεν αυξανει την πιθανοτητα για μουλιασμα αν τελικα δεν εχουν πιασει καλα τα βαζα?

καλημερα!

ολα τα κοριτσια μαζεμενα σημερα?

εγω κανω δουλιτσες και περιμενω να ερθει το παιδι μου επιτελους!

μπραβο στα ζουζουνια σας που τα πανε καλα με το θεμα πανας!

εμεις την εχουμε αφησει την επιχειρηση κοψιμο πανας στην μεση,να δουμε ιντα θα ξετελεψουμε...

εγω παντως ειμαι υπερ του παιδικου,και κατα της πεθερας..:tongue:

για πολλους λογους...

ετσι κι αλλιως απο 9 μηνων ερχοταν σε επαφη με παιδακια κι αρρωσταινε η δικια μου,οποτε..

μαεστρια μεχρι ποτε ειναι το εσπα?

βικη,σε καταλαβαινω.εμενα λεει σε ολους σκασε λε!

και δεν μου αρεσει καθολου.φανταζομαι εσενα..αλλα αυτο δεν μπορουμε να το αποφυγουμε δυστυχως.

κι εμεις τις προαλλες πηγαμε σε ενα φιλικο σπιτι που βριζουν ετσι,αλλα ευτυχως η μικρη ηταν απορροφημενη με ενα αγορακι κι επαιζε και δεν εδωσε σημασια.ελπιζω δηλαδη..

αα,και στο χωριο εχει λεει ενας, εναν σκυλο και τον φωναζει κερατα.:rolleyes:

και το λεει κι αυτο,η μικρη αλλα ευτυχως στο ασχετο..τι να πεις τωρα εκει...

εχθες την πηρα τηλεφωνο και μου λεει μαμα δεν μπολω τωλα να μιλησω γτ ποναει η μεση μου..χιχι.

και μετα μου ελεγε ο πατέλας,που ειναι?:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...