Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στιγμες οικογενειακης αντιληψης απειρου κάλους και κάλου..

μια φιλη προχθες μου πε: λειπει η νταντα (την εχει μονιμα μεσα στο σπιτι) στη χωρα της για τρεις εβδομαδες και ο ανδρας μου ειναι στο εξωτερικο και αυτος για δουλειες και εχω μεινει μονη με τα παιδια και κοντευω να τρελλαθω.. (το ενα ειναι 3,5 και το αλλο ενος ετους)..

ηθελα να παω να βγαλω τα φρυδια μου (παει εξω σε spa) και μια αλλη φορα στο σουπερ μαρκετ και αναγκαστικα αφησα το μωρο μονο του μιας και κοιμαται ενα τριωρακι στανταρ καθε μεσημερι.. μονο του.. εντελως..μιας και κοιμοταν επι δυο φορες..δεν ξερω και περισσοτερες...

αλλη ιστορια..

μια φιλη παλι εχει την αρχη τα παιδια της να μαθουν να εκφραζουν ευθεως τη γνωμη και τα συναισθηματα τους..

αποτελεσμα η κορη ειναι 5 ετων και το μονο που ακους ειναι:

1. Δεν μου αρεσει

2. Δεν σε θελω

3. Δε σε συμπαθω

4. Δεν παω στη γιαγια μου γιατι οι γριες μυριζουν και δεν μου αρεσει (αυτο της το χει εξηγησει η μαμα της εντωμεταξυ οτι οι μεγαλες γυναικες μυριζουν)

5. ...........

και οτι αλλο κατεβαζει η κουτρα σας..

εχω δρομο ακομη για να τις φθασω.. ειμαι βεβαιη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

βικάκι ο Μπάιος είναι πολύ καλό παιδάκι!!αν δεν βρίζει κι αυτό που πάει σχολείο...μπράβο του!!

η πεθερά όμως...χμμμ

το χειρότερο είναι έξω να τα πει όντως...μπορεί αυτό με το σχολείο να πιάσει...

θα την βάλεις παιδικό τον σεπτέμβρη?

βρε την γεωργίτσα!!!

η έλλη πάντως δεν έχει φτάσει ακόμα στις βρισιές,ούτε όμως στο ευχαριστώ και παρακαλώ...

αρνείται να τα πει...μάλλον δεν τα έχει εμπεδώσει ακόμα...ούτως ή άλλως δεν μιλάει ακόμα και πολύ καθαρά και καλά...

σήμερα το κορίτσι μου μου λέει "τσίσα",πάμε τουαλέτα,τα κάνει,είχε βρέξει όμως λίγο το βρακάκι,δεν πρόλαβε!!καλά πάμε για 2 μέρες μόνο,γιατί μόνο τα πρωινά ουσιαστικά το δουλεύουμε εντατικά το θέμα...

προσπ "μπράβο" στη φιλενάδα!!αν το κάνει αύριο μεθαύριο και η νταντά μην παραξενευτεί!!!

αφού το παιδάκι είναι καλά...πάλι καλά...

αχχ τι τραβάνε μερικά καημένα!!

Ο Μπάιος δεν έχει βρίσει ποτέ. Ούτε μ....ακα δεν έχει πει. Απο την πεθερά τα ακούει μάλλον...(κακές παρέες :tongue:)

Η Γεωργίτσα είναι πολύ ευγενική ακόμα και όταν ζητάει πράγματα και απο μένα. Μαμά θέλω χυμό πακαλώ, μαμά θέλω βοήθεια πακαλώ και όταν της προσφέρεις κάτι ευχαλιστώ πακαλώ:tongue: Αλλά αυτό το π.... καραμέλα το έχει κάνει. Kι εμένα ο Θοδωρής δεν βρίζει ..σίγουρα τα ακούει ομως από τον πατέρα μου... ειναι απλά μια φάση κ θα την κόψει σίγουρα....

Εσύ Τζες γιατί γελάς?????????:tongue::tongue::tongue::tongue: μέχρι και μαμω τη μανα σου έχω ακούσει να λέει το παπαγαλάκι .Είμαι χαλαρή ακόμα γιατί το κάνει μέσα στο σπίτι. Αν αποκαλέσει κανέναν άνθρωπο μ...... ή π.......:confused::confused::confused: να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

χαχα εμένα λεει "μαμώ τη π...ανα μου" κ μ@λ...κα σε όποιον μου κορνάρει..Πάντως μη σε απασχολεί.. .ειλικρινά επειδή το έχω περάσει με το Θοδωρή κ ντρεπόμουν όπως άνθρωπος ειναι καλοπροαίρετος δεν θα το παρεξηγήσει το κοριτσάκι σου γιατί απλά ειναι μια φάση

καλημέρα κορίτσια...

βικάκι ο Μπάιος είναι πολύ καλό παιδάκι!!αν δεν βρίζει κι αυτό που πάει σχολείο...μπράβο του!!

Ελα δεν βρίζουν όλα τα παιδιά στο σχολείο, εμένα ο μεγάλος πάντως που ακούει πολυ βρισίδι σε σχολείο κ παππουδογιαγιάδες δεν ξεστομίζει τέτοιες κουβέντες.. ειναι κ στο παιδί

η έλλη πάντως δεν έχει φτάσει ακόμα στις βρισιές,ούτε όμως στο ευχαριστώ και παρακαλώ...

Εμένα λέει ευχαριστώ πάντα κ αν το ξεχάσει αρκεί να την κοιτάξω, μιλάμε με τα μάτια τα δυό μας... σήμερα το πρωί ξεκίνησα πάλι τα αντισυλληπτικά κ θυμήθηκα την κορούλα που με ειχε ρωτήσει τί ειναι κ της ειχα πει "τα χάπια μου" και την 1η μέρα που κατέβηκε στο χωριό ήρθε στο τηλ. κ με ρώτησε "μαμά τα πίνεις τα χάπια σου" ... 8α την ακουγε κανένας κ θα νομιζε ότι χαπακώνομαι :tongue::shock:

Διαφημίσεις

Εμένα λέει ευχαριστώ πάντα κ αν το ξεχάσει αρκεί να την κοιτάξω, μιλάμε με τα μάτια τα δυό μας... σήμερα το πρωί ξεκίνησα πάλι τα αντισυλληπτικά κ θυμήθηκα την κορούλα που με ειχε ρωτήσει τί ειναι κ της ειχα πει "τα χάπια μου" και την 1η μέρα που κατέβηκε στο χωριό ήρθε στο τηλ. κ με ρώτησε "μαμά τα πίνεις τα χάπια σου" ... 8α την ακουγε κανένας κ θα νομιζε ότι χαπακώνομαι :tongue::shock:

μια απο τα ιδια..χαχα!

αναγκαστικα αφησα το μωρο μονο του μιας και κοιμαται ενα τριωρακι στανταρ καθε μεσημερι..

Δεν κατεβαζω ούτε τα σκουπίδια κάτω όταν ειναι τα παιδιά σπίτι να τα αφήσω πάνω... όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λένε...... έχω μείνει άναυδη με την ανευθυνότητα μερικών γυναικών

Δεν κατεβαζω ούτε τα σκουπίδια κάτω όταν ειναι τα παιδιά σπίτι να τα αφήσω πάνω... όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λένε...... έχω μείνει άναυδη με την ανευθυνότητα μερικών γυναικών

Το ερωτημα ειναι: τι περιμενε να απαντησω..να πω γενικα.. απλα δεν ειπα τιποτε..

μόλις κάναμε τσίσα και κακά στην τουαλέτα!!!!

χαχαχα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! :tongue:

Ασε κι εγω σκεφτομαι τον Αυγουστο που κλεινει ο παιδικος και απορω τι θα κανω...

Άσε, δε θέλω να το σκέφτομαι!!!

ειναι μια φάση που όσο φρικάρεις τόσο θα το λέει, συνέχισε την πλήρη αδιαφορία κ σε κανένα δίμηνο θα το σταματήσει

Κι εγώ αυτό κάνω στις βρισιές. Αδιαφορώ και δε τις ξαναλέει.

Καλημέρα κοπελιές. Τι καλή; Τέσπα. Να δούμε τι θ' απογίνουμε τώρα που μας πουλήσανε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγώ ένα απ' τα κουφά που είδα παιδιά αυτές τις μέρες είναι μαι κυρία που μπήκε στο φούρνο κι αντί να βάλει και το μωρό μέσα, το άφησε στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, σε ντάλα ήλιο κι αυτή ψώνιζε μέσα.

Μόλις έφυγε ρωτάω τη φουρνάρισα "Μα, ΓΙΑΤΙ δεν έβαλε το καρότσι μέσα στο μαγαζί;"!!!

Έλεος ρε σεις, για 1 λεπτό θα ήταν, ποιον θα ενοχλούσε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστώ μαέστρο μου!!

ο κόσμος έχει σαλέψει...

χθες κοιτούσα ρούχα για barbie στο internet,βρήκα και μερικά πατρόν...

μήπως έφτιαχνα κάτι,θέλω να ψάξω και στη μαμά μου,στην αποθήκη,πρέπει να μας έχει κρατήσει τα ρούχα από τις bibobo!!

ήταν τέλεια!!

της αρέσει πολύ η barbie της έλλης..."διαβάζει" το περιοδικό με προσήλωση!!,στην τουαλέτα συνήθως!!χιχι

Έλεος ρε σεις, για 1 λεπτό θα ήταν, ποιον θα ενοχλούσε;

Δεν πάει καλά ο κόσμος..ειλικρινά.

Kαλημερα μανα με τον παίδαρο

χθες κοιτούσα ρούχα για barbie στο internet,βρήκα και μερικά πατρόν...

μήπως έφτιαχνα κάτι,θέλω να ψάξω και στη μαμά μου,στην αποθήκη,πρέπει να μας έχει κρατήσει τα ρούχα από τις bibobo!!

ήταν τέλεια!!

Οταν με το καλό μπορέσεις κ ανέβεις Αθήνα να σου δείξω τα δικά μου, έχω σετάκι που ειχε φτιάξει μια μοδίστρα στην Ιταλία από ρουχα που δεν ήθελε πια η γιαγιά μου!! Ολοσωμες φόρμες, φουστες κλος, μπουστάκια, γιλέκα, σακάκια όλα για την barbie, αν θες σου στέλνω φωτό ειναι σούπερ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...