Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΙΑ!! .

περαστικά στη μικρούλα

Εμεις σχετικα καλα.. Περναω μια φαση αρνησης σαν παιδι κι εγω.. Μου τη δινουν ολα.. Αλλα ενταξει, θα μου περασει.

Οταν εχεις προβλήματα οι αντοχές μειώνονται.. το ίδιο έχω πάθει κ εγώ που για 5 χρόνια δεν ειχε ακουσει ο Θοδωρής τη φωνή μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις κάναμε τσίσα και κακά στην τουαλέτα!!!!

χαχαχα!!!

είδατε τι ωραία ανακοίνωση που σας κάνω?και μόλις είχαμε φάει...

δεν μα το έκοψαν το ρεύμα τελικά...καλύτερα.

μπραβο..ούτε εδώ ακόμη περιμένω:cool:

Μπραβο Χριστινακι στην Ελλη! Μπραβο κοριτσαρα! Καλη συνεχεια να εχετε! :D:D

Τζες.. εσυ με καταλαβαινεις πιο πολυ.. Δεν ξερω αν "με πιανεις" στο τι θελω να πω.. Εχω προβληματα, ναι.. Αλλα ΔΕΝ φταιει η Μαρια για αυτα και θελω να εχω περισσοτερη υπομονη μαζι της.

Δεν της φωναζω ανευ λογου και αιτιας αλλα θα ηθελα να το χειριζομαι αλλιως.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν της φωναζω ανευ λογου και αιτιας αλλα θα ηθελα να το χειριζομαι αλλιως.. :(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Φαίη... κ δυστυχώς κ εγώ δεν ξέρω πως να το διαχεριιστώ όλοοοοο αυτό.... το Σεπτέμβρη φοβάμαι που θα ξαναγυρίσουν...κ υποτίθεται ότι προσπαθώ όταν είμαι μονη να τα βλέπω αλλιώς κ γενικότερα να έρθουν κ να ειμαι πιο ήρεμη αλλά δεν πιάνει...κ πέρσυ που ήταν Ιταλία υποτίθεται θα άλλαζα συμπεριφορά αλλά τζίφος

γειααα!

τι μου κανετε?

εγω μολις σχολασα,και ειμαι πτωμα.

για αντοχες μην λετε,δεν υπαρχουν..

κι εμενα μου λειπει η μικρη,αλλα απο την αλλη λεω καλυτερα που λειπει,γτ ετσι κι αλλιως ή θα δουλευω ή θα ειμαι κουρασμενη.ειμαι κι 7 μερες χωρις ρεπο,και τα εχω φτυσει.αυριο εχω ρεπο και με βλεπω να κανω γενικο,αφου καθε μερα ξυπνουσα και πηγαινα στην δουλεια.αυτα τα ωραια κι απο εμενα.

μπραβο μιαμαμα!ειδες?συνηθεια θα τους γινει σιγα-σιγα και θα μας το λενε μονα τους.

προσπ,περαστικα στην χριστουλα.

τι καιρο εχει εκει?εδω συννεφια και δροσουλα,χαλια δηλαδη.

φαιη,εσενα το εχω στειλει το βιβλιο που εστειλα και στ'αλλα κοριτσια?

λεγεται πειθαρχια χωρις ξυλο και φωνες.δεν λεω οτι μπορεις να κανεις παντα οτι λεει το βιβλιο,αυτα ειναι για οταν εισαι χαλαρη και δεν εχεις προβληματα στο κεφαλι σου.αλλα βοηθαει λιγο νομιζω..

αν κι εγω ειμαι γενικα φωνακλου,δεν ειμαι ηρεμο ατομο.. αυτη την αρετη την εχει ο μπαμπας μας.:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ευχαριστώ κοριτσάκια!!

βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ της φωνής!!δεν υπάρχει πλέον υπομονή...μας ακούει όλη η γειτονιά...είμαι μονίμως νευριασμένη...

προσπαθώ μερικές μέρες να κάνω ότι λέει το βιβλίο...δεν έχω αντοχή για να είμαι μόνιμα..θα έπρεπε να έχω ωτοασπίδες και παρωπίδες και να μην δίνω σημασία σε ότι κάνει...

ελεναδίτσα στείλτο και στη φαίη το βιβλίο,όλο και κάτι βοηθάει...

μόλις έβαλα τη μικρή για ύπνο.

κορίτσια τα φώτα σας.....

Αρχίσαμε τις βρισιές....

μέχρι τώρα έλεγε π.........ανα, αρκετές φορες την ημέρα και ειδίως όταν νευρίαζε. Δεν της έδινα σημασία και άλλαζα θέμα. Αυτή επαναρχόταν λέγοντας:μαμά, είπα π.....Και πάλι άλλαζα θέμα. Εννοείται πως το πρώτο στάδιο ήταν να της εξηγήσω όμορφα και ωραία πως δεν αρμόζει να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους λεξιλόγιο. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν η αδιαφορία μπας και καταλάβει πως αυτό που κάνει είναι αδιάφορο και δεν το συνεχίσει και σήμερα πολύ απλά εμπλούτισε το λεξιλόγιο της λέγοντας μ@κ@κ@ και μαμωτο. και το πιο κουλό μόλις αποκοιμήθηκε φώναζε στον ύπνο της π......ανα:shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Αρχίσαμε τις βρισιές....

Γέλασα πάρα πολύ... :eek: συγνώμηηηηη :tongue:

τα έχω περάσει κ με τα δύο παιδάκια... ειναι μια φάση που όσο φρικάρεις τόσο θα το λέει, συνέχισε την πλήρη αδιαφορία κ σε κανένα δίμηνο θα το σταματήσει

α) αυτο με τις βρισιες δειλα δειλα το γνωριζουμε και εμεις αλλα ακομη ελεγχομενα αφου εχει ..στειρο περιβαλλον μεσα στο σπιτι και οχι επιτηδες αλλα λογω νοοτροπιας..

της εχει γινει εμμονη το π#$$$% της Γεωργιτσας.. χαχα!! Υπνοπαιδεια!!

β) οι φωνες δεν οδηγουν πουθενα με θετικο αποτελεσμα κανεναν..ουτε εμενα..ουτε το παιδι.. αυτο προσπαθω παντα να θυμαμαι πριν φωναξω η οταν εχω αρχισει να φωναζω..

ρωτηστε με του χρονου παλι...:rolleyes:

βικάκι κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα καμμία σημασία μην δώσεις...το θέμα είναι να το τηρούν και οι άλλοι,ο άντρας σου,τα πεθερικά...

από τον Μπάιο τα ακούει?

φάση είναι κι αυτή...όπως κι όλα τα άλλα που περνάνε...

είμαι σίγουρη ότι θα περάσει...

το βαφτηστίρι ξέρεις πως μιλάει?δεν βρίζει,αλλά μιλάει με άσχημο τρόπο,καθόλου σεβασμός...και δεν του κάνουν καμμία παρατήρηση...

αυτό είναι χειρότερο,όχι οι 2 βρισιές...

παίρνει ύφος και λέει στους γονείς του..."δεν ακούς τι λέω? πας καλά? πάλι τα ίδια θα λέω? " και διάφορα άλλα...

βικάκι κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα καμμία σημασία μην δώσεις...το θέμα είναι να το τηρούν και οι άλλοι,ο άντρας σου,τα πεθερικά...

από τον Μπάιο τα ακούει?

φάση είναι κι αυτή...όπως κι όλα τα άλλα που περνάνε...

είμαι σίγουρη ότι θα περάσει...

το βαφτηστίρι ξέρεις πως μιλάει?δεν βρίζει,αλλά μιλάει με άσχημο τρόπο,καθόλου σεβασμός...και δεν του κάνουν καμμία παρατήρηση...

αυτό είναι χειρότερο,όχι οι 2 βρισιές...

παίρνει ύφος και λέει στους γονείς του..."δεν ακούς τι λέω? πας καλά? πάλι τα ίδια θα λέω? " και διάφορα άλλα...

Ο Μπάιος δεν έχει βρίσει ποτέ. Ούτε μ....ακα δεν έχει πει. Απο την πεθερά τα ακούει μάλλον...(κακές παρέες :tongue:)

Η Γεωργίτσα είναι πολύ ευγενική ακόμα και όταν ζητάει πράγματα και απο μένα. Μαμά θέλω χυμό πακαλώ, μαμά θέλω βοήθεια πακαλώ και όταν της προσφέρεις κάτι ευχαλιστώ πακαλώ:tongue: Αλλά αυτό το π.... καραμέλα το έχει κάνει. Σήμερα πρωί πρωί πάλι κάτι ξεστόμισε και της εξήγησα πως αν συνεχίσει έτσι δεν θα τη δεχτούν οι δασκάλες στο σχολείο γιατί εκεί πάνε τα παιδάκια για να μάθουν να μιλάνε όμορφα κλπ. Φάνηκε να με ακούει με προσοχή.

Εσύ Τζες γιατί γελάς?????????:tongue::tongue::tongue::tongue: μέχρι και μαμω τη μανα σου έχω ακούσει να λέει το παπαγαλάκι .Είμαι χαλαρή ακόμα γιατί το κάνει μέσα στο σπίτι. Αν αποκαλέσει κανέναν άνθρωπο μ...... ή π.......:confused::confused::confused: να ανοίξει η γη να με καταπιεί....

καλημέρα!

καλημερα

βρε Βικυ.. τοσες λεξεις μαζεμενες..τελικα ποιος μιλαει τοσο ασχημα? διοτι αν το μαμω τη μανα σου εχει ειπωθει το θεμα ειναι απο ποιον και γιατι ενωπιον του παιδιου? εκτος αν η τηλεοραση ειναι ανεξελεγκτα ανοικτη νυχθημερον και ακουει τα απειρα που λεγονται ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ

και εμενα οταν της δωσεις κατι που θελει λεει σχεδον παντα ευχαριστω πολυ και οταν το θυμαται και ζηταει κατι κοτσαρει διπλα και ενα "παρακαλω"

εμεις ηρθαμε Αθηνα για βολτα..καθως η μικρη ξυπνησε μεσα στη γκρινια και στη μουρμουρα απο τις 6.20 με μια πανα υπερχειλισμενη απο τσισα (ισως το τσαι να της εφερε περισσοτερα ουρα αφου ηπιε για πρωτη φορα) και μου λεγε "θελω να παμε στο σπιτι μου στην Αθηνα" καθως εχει σκυλοβαρεθει το παιδι κλεισμενο μεσα στο σπιτι συνεχεια ειτε λογω καιρου, ειτε λογω οτι ειχε αρρωστησει προχθες, ειτε επειδη δεν εχω καποιον να μας μεταφερει σε αλλα μερη μεσα στην ημερα και ετσι ακολουθησα (με πολλους εκνευρισμους για ασχετους λογους) τον ανδρα μου και την μανα μου που ουτως η αλλως θα γυρνουσαν Αθηνα ο καθενας για τις δουλειες τους και τωρα ειμαστε στο σπιτι εγω εδω και η μικρη μεσα ζωγραφιζει..

το βραδυ θα γυρισουμε μαλλον μαζι με τη κουνιαδα και τον ανδρα μου στο εξοχικο..αφου ολα τα εχω εκει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...