Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον η μικρη εχει παθει πλακα με τις σερπαντινες...πριν λιγο μου λεγε η κουνιαδα μου οτι στολισαν με σερπαντινες το αλογακι της (σαν γαιτανακι) και εχει ξετρελαθει...το πρωι της ειχα βαλει ενα καπελο μαγισσες με φουκξια λαμε κροσια για μαλλια..καμαρωνε στον καθρεπτη δεν ξερω και εγω ποση ωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ναι! εχω παρει και τρελοκεραιες τις οποιες με βαζει και χθες και σημερα να τις φοραω απο το πρωι και να της κανω ζουζουνιες..ετσι μαγειρεψαμε πρωι πρωι..με στη καλη χαρα!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

Πλεον αλωνιζει μονη της στο σπιτι και δεν καθεται στιγμη κατω..δεν ειναι να την αφηνεις μονη σε ενα δωματιο εχει εξαφανιστει σε χρονο dt..

μου στελνει φιλακια με το χερι, λεει τα παντα μαμα και εμενα με λεει μπαμα..

εγω οταν κλαιει απο νευρα την αφηνω να χτυπιεται, δεν της δινω σημασια και βαζω ποστο και στους αλλους να κανουν πισω και να μην της μιλησουν..

απλα εγω εχω παραμαλακωσει μαζι της και οταν καθεται στην καρεκλα της πεταει τα παιχνιδια της επιδεικτικα ενω απειρες φορες την εχουμε μαλωσει για αυτο αλλα μολις της κανω την αυστηρη με γλυκοκοιταει και αμεσως με πιανουν τα γελια...(αυτο δεν ειναι καθολου καλο ομως..)

Προσπ και εγώ την μάλωνα όταν πετούσε τα παιχνιδάκια της κάτω, και μου το έκανε απο πολύ μικρή, αλλά χαλάρωσα απο τότε που είδα ένα dvd το οποίο εν ολίγοις έλεγε να μην τα ''κόβουμε '' τα παιδιά . Είναι ένας τρόπος με τον οποίο εξερευνούν και στη προκειμένη τη βαρύτητα. Το ένα που πέφτει κάνει θόρυβο, το άλλο όχι. Και η δικιά μου είχε μάθει τί θα κάνει θόρυβο και την ώρα που το πετούσε έκλεινε και τα μάτια της, ενώ όταν πετούσε ένα λούτρινο δεν τα έκλεινε. Επίσης έλεγε στο μπάνιο να τα δίνουμε ένα παιχνιδάκι που βουλιάζει και ένα που επιπλέει και να τους δείχνουμε τη διαφορά. Εγώ πλέον την αφήνω να τα κάνει μπάχαλο. Στην αρχή με ενοχλούσε αλλά τώρα συνήθησα. Ακόμα και όταν σιδερώνω την αφήνω να χώνεται στα ασιδέρωτα .

Προσπ και εγώ την μάλωνα όταν πετούσε τα παιχνιδάκια της κάτω, και μου το έκανε απο πολύ μικρή, αλλά χαλάρωσα απο τότε που είδα ένα dvd το οποίο εν ολίγοις έλεγε να μην τα ''κόβουμε '' τα παιδιά . Είναι ένας τρόπος με τον οποίο εξερευνούν και στη προκειμένη τη βαρύτητα. Το ένα που πέφτει κάνει θόρυβο, το άλλο όχι. Και η δικιά μου είχε μάθει τί θα κάνει θόρυβο και την ώρα που το πετούσε έκλεινε και τα μάτια της, ενώ όταν πετούσε ένα λούτρινο δεν τα έκλεινε. Επίσης έλεγε στο μπάνιο να τα δίνουμε ένα παιχνιδάκι που βουλιάζει και ένα που επιπλέει και να τους δείχνουμε τη διαφορά. Εγώ πλέον την αφήνω να τα κάνει μπάχαλο. Στην αρχή με ενοχλούσε αλλά τώρα συνήθησα. Ακόμα και όταν σιδερώνω την αφήνω να χώνεται στα ασιδέρωτα .

ααα..στο θεμα του μπανιου ακομη ειμαι χαλαρη..κανω πλατσα πλουτσα μαζι της και χτυπαω με την παλαμη μου το νερο και τα κανουμε ολιγον μουσκεμα αλλα το διασκεδαζουμε..αλλωστε εγω τα μαζευω..

Διαφημίσεις

λοιπον η μικρη εχει παθει πλακα με τις σερπαντινες...πριν λιγο μου λεγε η κουνιαδα μου οτι στολισαν με σερπαντινες το αλογακι της (σαν γαιτανακι) και εχει ξετρελαθει...το πρωι της ειχα βαλει ενα καπελο μαγισσες με φουκξια λαμε κροσια για μαλλια..καμαρωνε στον καθρεπτη δεν ξερω και εγω ποση ωρα

Εγώ αν βάλω σερπατίνες θα τις φάει! Εγώ τα Χριστούγεννα είχα ένα αγιοβασιλιάτικο καπέλο και όταν της το φορούσα μου έδειχνε τον καθρέφτη για να πάει να καμαρωθεί.

ακόμα δεν έχω βρει στολή και την κυριακή θέλω να την ντύσω!!

ήρθε και η σειρά μου για ετοιμασίες για τα γενέθλια!!!

αχχχχ!!

Έχεις σκεφτεί τί θα κάνεις? Θα έχεις πολλή κόσμο?

κι εγώ αν της δώσω σερπαντίνες θα τις βάλει στο στόμα...εδώ βρίσκει κάλτσες τις βάζει στο στόμα,βρίσκει τα πόδια μου τα βάζει κι αυτά στο στόμα!!!

για τα γενέθλια έχω σκεφτεί jumbo για στολισμό,μπουφέ,γύρω στα 20 άτομα θα είμαστε,εκτός κι αν έχουμε αρρώστους.

κι από παιδάκια θα είναι όλα μικρά και λίγα.

5 παιδάκια μαζί με την δική μου.

τούρτα λέγαμε να φτιάξουμε μόνοι μας,θα δω αν θα έχω και χρόνο.

έχω κάνει ήδη πλάνο,την εβδομάδα πριν τα γενέθλια έχω δουλειές!!

στον μπουφέ λέω να βάλω

ρολό χοιρινό στο φούρνο,

πατάτες φούρνου,

2 σαλάτες,

τζατζίκη,

ρώσικη,

τυριά,

αλλαντικά,

μακαρόνια ωγκρατέν,

κεφτεδάκια,

αυτά για την ώρα έχω σκεφτεί!!!

ο χρόνος δεν ξέρω αν θα φτάσει!!

μμμ μιαμ μιαμ μιαμ...πεινασα βρε Κερκυραια!!!

Προς το παρον με τις σερπαντινες της κανουμε βραχιολια και κολιεδες και χαιρεται..τωρα αν θα τα βαλει στο στομα ακομη δεν εχει δειξει τετοια σημαδια αλλα μια φορα γινεται το καλο!!

κι εγώ αν της δώσω σερπαντίνες θα τις βάλει στο στόμα...εδώ βρίσκει κάλτσες τις βάζει στο στόμα,βρίσκει τα πόδια μου τα βάζει κι αυτά στο στόμα!!!

για τα γενέθλια έχω σκεφτεί jumbo για στολισμό,μπουφέ,γύρω στα 20 άτομα θα είμαστε,εκτός κι αν έχουμε αρρώστους.

κι από παιδάκια θα είναι όλα μικρά και λίγα.

5 παιδάκια μαζί με την δική μου.

τούρτα λέγαμε να φτιάξουμε μόνοι μας,θα δω αν θα έχω και χρόνο.

έχω κάνει ήδη πλάνο,την εβδομάδα πριν τα γενέθλια έχω δουλειές!!

στον μπουφέ λέω να βάλω

ρολό χοιρινό στο φούρνο,

πατάτες φούρνου,

2 σαλάτες,

τζατζίκη,

ρώσικη,

τυριά,

αλλαντικά,

μακαρόνια ωγκρατέν,

κεφτεδάκια,

αυτά για την ώρα έχω σκεφτεί!!!

ο χρόνος δεν ξέρω αν θα φτάσει!!

Να σου δώσω ιδέα για τα κεφτεδάκια? Εγώ τα κάρφωσα σε ξυλάκι, καλαμάκι μάλλον το λέτε εσείς, και έβαλα ενδιάμεσα αγγουράκι και gouda. Τίλυξα ένα στρόγγυλο ψωμί με αλουμινόχαρτο και κάρφωσα εκεί τα κεφτεδάκια μου. Και το χοιρινό το σέρβιρα σε πιατέλα στρωμένη με μαρούλι και στις γωνίες έβαλα τριμμένο καρότο . έδωσε ωραίο χρώμα.

Διαφημίσεις

και μόνο που τα βλέπω γραμμένα φαίνονται πολλά!!

κι έχω και το σπίτι να ετοιμάσω!!

τέλεια!!

τα δικά σας κάνουν σαν κοριτσάκια!!!

η δική μου δεν κάνει πολλά τέτοια!!

χθες όμως της έβαλε ο μπαμπάς ένα φουλάρι δικό μου και της άρεσε πολύ!!!

Να σου δώσω ιδέα για τα κεφτεδάκια? Εγώ τα κάρφωσα σε ξυλάκι, καλαμάκι μάλλον το λέτε εσείς, και έβαλα ενδιάμεσα αγγουράκι και gouda. Τίλυξα ένα στρόγγυλο ψωμί με αλουμινόχαρτο και κάρφωσα εκεί τα κεφτεδάκια μου. Και το χοιρινό το σέρβιρα σε πιατέλα στρωμένη με μαρούλι και στις γωνίες έβαλα τριμμένο καρότο . έδωσε ωραίο χρώμα.

πολύ ωραία ιδέα!!!

τα ξυλάκια τα είχες κόψει πιο μικρά???

έτσι έχω σκεφτεί να καρφώσω ντοματίνια!!

μμμ μιαμ μιαμ μιαμ...πεινασα βρε Κερκυραια!!!

Προς το παρον με τις σερπαντινες της κανουμε βραχιολια και κολιεδες και χαιρεται..τωρα αν θα τα βαλει στο στομα ακομη δεν εχει δειξει τετοια σημαδια αλλα μια φορα γινεται το καλο!!

απο που τα βλέπει αυτά η μικρή προσπ και τα μιμείται??????? Απο την κουνιάδα μήπως:wink: Εγώ πάντως κοσμίματα δεν φοράω βρε κορίτσια. Μόνο ένα ρολόι που μόλις πάω στο σπίτι το βγάζω μετά το μπουφάν και τα δαχτυλάδια μου. Α! Και έναν σταυρό που μου χάρισε ο άντρας μου όταν γέννησα.

πολύ ωραία ιδέα!!!

τα ξυλάκια τα είχες κόψει πιο μικρά???

έτσι έχω σκεφτεί να καρφώσω ντοματίνια!!

Όχι δεν τα έκοψα. Μπορείς να βάλεις εναλλάξ κεφτεδάκια και ντοματίνια. Εγώ μια ιδέα έδωσα . Μπορείς να δημιουργήσεις με τη φαντασία σου και να κάνεις ακόμα πιο ωραία αριστουργήματα. Κάτι πολύ απλό που έκανα και άρεσε ήταν το εξής: Τηγάνισα κοτομπουκίτσες , πήρα μια στρόγγυλη πιατέλα , στη μέση έβαλα ένα μπωλάκι με μουσταρδομαγιονέζα και ένα κουταλάκι και γύρω γύρω έστρωσα τις κοτομπουκίτσες σε τρίς σειρές. Γίναν ανάρπαστες. Σε 3 λεπτά έτοιμες και σε άλλα 5 παραταγμένες στην πιατέλα!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...