Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

Τους υπερήχους στους έκανε και εσένα ο γιατρός μοντέλο?😀😀

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κι ο δικός μου σήμερα, ενώ φορούσε ακόμα τη βραδινή πάνα μου λέει με πονηρό χαμόγελο "κατουριέμαι". Του λέω πάμε τουαλέτα, αλλά - ο τεμπελάκος - προτίμησε να κάνει μαι τελευταία φορά στην πάνα. Τα πάει πολύ καλά πάντως. Το βραδυνό δε το βιάζομαι, ας κόψει με την ησυχία του. Κι εγώ μικρή άργησα να κόψω το βραδινό, εύχομαι να μη μου μοιάσει σ' αυτό. :(

Μ' αρέσει που 'χει δροσιά!!!!!!!

Καλημέρα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βικυ και οι περισσοτεροι μου λενε οτι η βραδυνη πανα συνηθως αργει να κοπει εκτος αν το παιδι (εχω δυο φιλες σχετικα) το κανει απο μονο του νωριτερα παραλληλα με την ημερησια.. απλα εχω αρχισει και φοβαμαι μηπως η ελευση του δευτερου μπεμπε την κανει να οπισθοδρομησει σε τετοια διαδικαστικα θεματα.. οι γνωστες αντιδρασεις δηλαδη.. επειδη θηλαζει το ενα, θελει και το αλλο, επειδη τρωει κρεμα το ενα, να τρωει και το αλλο, επειδη αλλαζει πανες το ενα, να κανει το ιδιο και το αλλο...και παει λεγοντας..

απο την αλλη οχι οτι εχω κουραγια για τετοιες μεταμεσονυκτιες προσπαθειες αλλα δεν θελω να αγχωνομαι κιολας..

δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Βλέπεις κανέναν να κυκλοφορεί με πάνα???:tongue:

όσο για τις αντιδράσεις , δεν μπορείς να τις προβλέψεις. φρόντισε να τη ''διορίσεις'' βοηθό σου στη φροντίδα του μπέμπη και βλέπεις...

δεν ευχήθηκα περαστικά η γαϊδούρα στο κορίτσι:oops::oops:

καλημέρα κορίτσια...

περαστικά στην χριστούλα...

εμείς χθες είχαμε όλο το πρωί την πάνα και 1-2 ώρες το απόγευμα...σήμερα πάλι χωρίς πάνα από το πρωί...λέει από μόνη της να πάει για τσίσα,δεν κάνει στη τουαλέτα και τα κάνει πάνω της...τέλεια??

χθες και σήμερα 2 φορές τα έκανε τουαλέτα,τις υπόλοιπες πάνω της...

για τον ύπνο ούτε καν το σκέφτομαι...ακόμα ξυπνάει με την πάνα μούσκεμα μεσημέρι βράδυ...

πάντως ξέρω παιδιά που το έκοψαν συγχρόνως και το βράδυ και χωρίς ατυχήματα κι άλλα που είναι 4 χρονών και φοράνε ακόμα πάνα...είναι το κάθε παιδί διαφορετικό...

το βαφτηστίρι ας πούμε 1 χρόνο έχει βγάλει την πάνα κι ακόμα έχει ατυχήματα και αρκετά μάλιστα...κάθε φορά που βρισκόμαστε έξω...

εμείς ακόμα είμαστε στην πολύ αρχή...

οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες σίγουρα...

θα σου πω προσπ από την ανηψιά μου...

το καλοκαίρι που έβγαλε τις πάνες,ήταν έγκυος η αδερφή μου...γεννούσε τέλος σεπτέμβρη...

η ανηψιά ήταν 2 1/2 χρονών τον ιούνιο...έβγαλαν την ημερήσια μόνο,με τα κακά είχαν λίγο θέμα,ήθελε την πάνα να τα κάνει...μετά γεννάει η αδερφή μου και δεν είχε θέματα με την μπέμπα...μόνο προσωπικά της ανηψιάς...φοβίες,λίγο θέμα με τον ύπνο...τέτοια πράγματα...φαντάσου ότι τώρα είναι 4 1/2 η μεγάλη,21 μηνών η μικρή και της ρίχνει ξύλο της μεγάλης κανονικά...και η άλλη κάθεται...όλα τα υπομένει η καημένη....

Διαφημίσεις

κι εγώ λατρεύω αυτή τη δροσιά,χθες είχαμε πάει βολτούλα στη μαρίνα με τα σκάφη,έχει παιδική χαρά,χώρο για ποδήλατα και καφετέρια...και είχε ένα ωραίο αεράκι...

είχε κι άλλα παιδάκια,κάτι γνωστά και συνομίλικα...

λες? μήπως έχουν αλλάξει τα δεδομένα...εδώ δροσιά όλο το καλοκαίρι κι εκεί καύσωνα...

θέλω να πάμε για μπάνιο και δεν γίνεται...είναι παγωμένα τα νερά πιο πολύ κι από τον μάιο...

τώρα μαγειρεύω καρμπονάρα,γιατί 14.00-15.30 θα έχουμε διακοπή ρεύματος...

Διαφημίσεις

κοριτσια και εγω σκεφτομαι ολα αυτα που λετε και δεν με ενοχλει αν αργησει η βραδυνη πανα, οχι ομως οτι θα με ενοχλουσε και να τελειωναμε και με αυτη μεχρι του χρονου..αλλα δεν θα την πιεσω καθολου και απλα θα κανω τεστακια κατα καιρους και αν δω οτι ανταπεξερχεται η το κοψει απο μονης της εχει καλως..

ναι jesgk ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΙΑ!! Σημερα σκοτωνω ανθρωπο ανετα.. αφου ειμαι αυπνη αποτ ις 3.30 που ειχαμε παλι διαρροιες με τη μικρη και πυρετο και δεν θελω να παω να κοιμηθω...μεσα στη τσιτα ειμαι..

μεχρι που ειπα στον προκομενο μου να μην ερθει στο εξοχικο ουτε σημερα γιατι δεν μου χρειαζεται σε κατι.. μα ποσο σκυλα γινομαι οταν θελω για να τσιγκλισω τον αλλο!!!!!

επισης.. σκεφτομαι να επικοινωνησω με το κεντρο ψυχικης υγειας (τη δημοσια υπηρεσια) καθως ξερω οτι κανουν support και σε οικογενειες που θελουν να ρυθμισουν θεματα σχετικα με το μεγαλωμα ενος παιδιου και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για να καταφερω να συγκαλεσω σε τετοιο meeting και τη κουνιαδα μπας και ακουσει μερικα πραγματα απο το στομα τριτου και ειδικου (γιατι μονο τους τριτους λαμβανει υποψη της..εμας μας εχει καταγραμμενους) σχετικα με την πιθανη βελτιωση της απεναντι στην ..καλομεταχειριση που μετατρεπει τη μικρη σταδιακα σε ενα κωλοπαιδακι του κερατα και αυτο ως επενδυση για το μελλον..

ο ανδρας μου επαθε μολις το ακουσε αλλα δεν αρνηθηκε συνεπως αν κλεισω ραντεβου θα παω μονη μαζι του να συναντησουμε τη παιδοψυχολογο και να εκθεσω ανοιχτα το θεμα της συμβιωσης με τη κουνιαδα και οτι στο θεμα πειθαρχιας χωλενει μπας και μας βοηθησει σε αυτο και σε αλλα θεματακια..

αα.. παροτι μας εχουν γ##$%$ στις διακοπες ρευματος..εφτιαξα μια μαρμελαδα βερυκοκο αρκετα καλη..

εχω γινει χαρωπη νοικοκυρα..(καλα..για το χαρωπη δεν ορκιζομαι..)

τωρα λεω να κανω και μια κερασι..

επαθε ευκοιλια και τις 2 τις εκανε πανω της αφου δεν μπορει να το κοντρολαρει και λογω μαλλον ιωσεως αφου το ξενυχτησαμε με 39 πυρετο..τωρα εχει πεσει αλλα δεν επαναπαυομαι..

Περαστικα στη μικρουλα!

για τον ύπνο ούτε καν το σκέφτομαι...ακόμα ξυπνάει με την πάνα μούσκεμα μεσημέρι βράδυ...

Κι εμενα ετσι σηκωνεται.. Μετα το μεσημεριανο αλλα και το βραδυνο υπνο, η πανα ειναι σαν τουβλο απο τα τσισα.

Εγω θα ξαναπροσπαθησω τον Αυγουστο που κλεινει και ο παιδικος αλλα εχω ΠΟΛΥΥΥΥΥ δρομο μπροστα μου, δεν συνεργαζεται και εχω την εντυπωση πως δεν ειναι ετοιμη ακομα. Δεν χανω κατι να προσπαθησω βεβαια.

Άσε, άκουσα χθες ότι δυτική Ευρώπη έχει καύσωνα και τρέμω, όλο και θα 'ρθει κατά 'δω. :shock::-(

Κι εγω δεν την αντεχω τη ζεστη με τιποτα. Η χειροτερη μου ειναι!

επισης.. σκεφτομαι να επικοινωνησω με το κεντρο ψυχικης υγειας (τη δημοσια υπηρεσια) καθως ξερω οτι κανουν support και σε οικογενειες που θελουν να ρυθμισουν θεματα σχετικα με το μεγαλωμα ενος παιδιου

Πολυ ενδιαφερον ακουγεται αυτο. Μπορει να απευθυνθει ο οποιοσδηποτε εκει? Θα με ενδιεφερε κι εμενα αν εχω το δικαιωμα να απευθυνθω γιατι νομιζω τα εχω σκατωσει αρκετα με τη μικρη ειδικα με το θεμα της φωνης (φωναζω πολυ, εννοω). Μπορεις να δωσεις λιγες παραπανω πληροφοριες?

Εμεις σχετικα καλα.. Περναω μια φαση αρνησης σαν παιδι κι εγω.. Μου τη δινουν ολα.. Αλλα ενταξει, θα μου περασει.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...