Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαθόλου δεν χαίρομαι κ θέλω πολύ κουράγιο. 1ον απλά μου ανακοίνωσε ότι θα έρθει χωρίς να με ρωτήσει αν μπορώ, 2ον τρωει μονο βιολογικά κ όχι κατεψυγμένα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φάει τίποτα αν περιμένει να πάω εγώ να ψωνίσω αυτά που θέλει επειδή πολύ απλά έχω 5? στην τσέπη, 3ον δεν θα έχει φευγιωμό αφού θα έρθει αύριο κ θα κάτσει "μερικές μέρες"... κ ενώ ειχα την ελπίδα να φύγει Κυριακή στο άκουσμα ότι έχω μια βάπτιση μου είπε ότι θα παει κάπου βόλτα εκείνη την ημέρα να μην αγχωθώ... δλδ το 5ημερο το έχω σίγουρο αν κ πιστεύω ότι θα φύγει παρα μονο όταν πάω στο χωριό την Παρασκεύη 8/7 κ καταλαβαίνετε ότι θα ειμαι πολύ πάρα πολύ νευριασμένη επειδή δεν θα προλάβω πάλι να τακτοποιήσω το σπίτι όπως μου έκανε το Πάσχα που περίμενε μέχρι τελευταία μέρα να φύγω για το χωριό για να φύγει.

Συγνωμη αλλα ολο αυτο μου ακουγεται πολυ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ για να μην πω τιποτα αλλο! Δηλαδη η κουμπαρουλα θα κανει διακοπες στις δικες σου πλατες;;; Ρωταει αν μπορεις; Δεν καταλαβαινω..Της εχεις μηπως τοση υποχρεωση και παιρνει θαρρος; Νομιζω οτι θα πρεπει να της μιλησεις και να της εξηγησεις οτι δεν μπορεις..Αν ειναι δυνατον..Σε τετοιες εποχες πως υποχρεωνεις τον αλλο;;;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρινσέσα μου μετάλλαξη έχουν πάθει!!!άσε!!μια από τα ίδια κι εδώ!!μας ακούει όλη η γειτονιά!!σήμερα είμαστε με το βρακάκι όλη το πρωί...όλα τα τσίσα στο πάτωμα έκτος από μία φορά στην τουαλέτα με το στεφανάκι...το μεσημέρι πάνα, και τώρα βρακάκι πάλι...αλλά τουλάχιστον δεν την βλέπω αρνητική και δυσαρεστημένη όπως τις προηγούμενες φορές...

αυτό να μην βγάζουν την πάνα...πάει τώρα...πρέπει να τα παρακολουθούμε συνέχεια...

......

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Τζες η παράθεση της πρινσέσας σε προδίδει....

όσο για την πάνα εμείς δεν την λερώνουμε καθόλου πλέον με κάποιες νυχτερινές εξερέσεις.

Σε αποστάσεις με το αυτοκίνητο της τη φοράω με το ζόρυ γιατί δεν τη θέλει και αν κατουριέται και της πω κάντα στην πάνα αρνείται, κρατιέται μέχρι να πάει τουαλέτα. Το'χει πιάσει καλά το νόημα.

Χειμώνιασε και πάλι σήμερα...

καλημερα

δεν απαντασατε στο ερωτημα που ειχα υποβαλλει μερες πριν..

ΜΟΝΟ την ημερησια πανα κοβετε η προσπαθειτε και τη βραδυνη?

εγω επαναλαμβανω οτι τη βραδινη δεν την προσπαθω καθολου αφου δεν βλεπω και απο μερους της καποια ενδειξη συνεργασιας..συν οτι καθε πρωι γινεται μαχη να βγει η πολυ κατουρημενη πανα.. ενω την ημερα ειναι κυρια.. ολα στη λεκανη, με εξαιρεση 4 φορες εχθες που επαθε ευκοιλια και τις 2 τις εκανε πανω της αφου δεν μπορει να το κοντρολαρει και λογω μαλλον ιωσεως αφου το ξενυχτησαμε με 39 πυρετο..τωρα εχει πεσει αλλα δεν επαναπαυομαι..

jesgk απο τα λιγα που διαβασα καλα σου λενε τα κοριτσια.. ξερω οτι εισαι ευγενικος ανθρωπος και δεν θες να δημιουργεις προβληματα αλλα ομως.. ΠΡΕΠΕΙ..

παρ αυτα.. εσυ ξερει καλυτερα απο ολους μας ΤΙ θα κανεις τελικα.

Διαφημίσεις

αχ αυτό το μποτέ να μας το έκανε άλλος...βαριέμαι μόνη μου,άσε που πρέπει να το κάνω βράδυ αργά να έχει κοιμηθεί το κορίτσι μου...

Για αυτο και εγω τα εκοψα τα μποτε εδω και χρονια.. θα φαω και ενα κερατο ΝΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθειο (αν δεν το χω φαει ηδη!) και ολα καλα..

υγεια να υπαρχει και χρημα..χαχα!!

αυτα.. καλα σας ειδα και για σημερα :tongue:

παω να μελαγχολησω για χiλιους δυο λογους που εχω..δοξα το Θεο!χαχα!!

(αν και το νουμερακι 20 weeks μου ανεβαζει το ηθικο)

αν δεν μου κοψουν το ρευμα παλι οπως χθες

αν δεν ξαναχεστει η μικρη πανω της και δεν κολλησει σα βδελα πανω μου

αν δεν ξανατσακωθω με τον ανδρα μου που λειπει Αθηνα

αν δεν ξανατσακωθω με τη μανα μου που καπνιζει σα φουγαρο ολη την ωρα και πληρωνω και την κλιμακτηριο της (ατελειωτη η π#$%%%) και ειναι σα να ειμαι εντελως μονη μου

αν, αν, αν, αν, αν.. ισως βρω χρονο να ξαναμπω..

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ever!!!!!!???????

καλημερα

δεν απαντασατε στο ερωτημα που ειχα υποβαλλει μερες πριν..

ΜΟΝΟ την ημερησια πανα κοβετε η προσπαθειτε και τη βραδυνη?

εγω επαναλαμβανω οτι τη βραδινη δεν την προσπαθω καθολου αφου δεν βλεπω και απο μερους της καποια ενδειξη συνεργασιας..συν οτι καθε πρωι γινεται μαχη να βγει η πολυ κατουρημενη πανα.. ενω την ημερα ειναι κυρια.. ολα στη λεκανη, με εξαιρεση 4 φορες εχθες που επαθε ευκοιλια και τις 2 τις εκανε πανω της αφου δεν μπορει να το κοντρολαρει και λογω μαλλον ιωσεως αφου το ξενυχτησαμε με 39 πυρετο..τωρα εχει πεσει αλλα δεν επαναπαυομαι..

το βράδυ της φοράω , άλλοτε είναι στεγνή και άλλοτε κατουρημένη. νομίζω δεν χρειάζεται προσπάθεια για τη βραδυνή. Απλώς όταν κατα συροήν είναι στεγνή τη βγάζεις. Τους γίνεται ''βίωμα'' και υποσυνείδητα κρατιούνται και το βράδυ. Το πρωί που ξυπνάει μου ζητάει κατευθείαν να κατουρήσει και να της φορέσω βρακί.

ναι βικυ και οι περισσοτεροι μου λενε οτι η βραδυνη πανα συνηθως αργει να κοπει εκτος αν το παιδι (εχω δυο φιλες σχετικα) το κανει απο μονο του νωριτερα παραλληλα με την ημερησια.. απλα εχω αρχισει και φοβαμαι μηπως η ελευση του δευτερου μπεμπε την κανει να οπισθοδρομησει σε τετοια διαδικαστικα θεματα.. οι γνωστες αντιδρασεις δηλαδη.. επειδη θηλαζει το ενα, θελει και το αλλο, επειδη τρωει κρεμα το ενα, να τρωει και το αλλο, επειδη αλλαζει πανες το ενα, να κανει το ιδιο και το αλλο...και παει λεγοντας..

απο την αλλη οχι οτι εχω κουραγια για τετοιες μεταμεσονυκτιες προσπαθειες αλλα δεν θελω να αγχωνομαι κιολας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...