Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ πιστεύω πλέον στο μάτι...όλα συμπτώσεις δεν είναι...

το καημένο το αυτοκινητάκι σας...

βικάκι πότε φεύγετε για διακοπές?

οι υπόλοιπες? ξέρω καποιοι δεν θα πάμε καθόλου...εμεις τελευταία στιγμή κι όχι ακριβώς διακοπές,στα πεθερικά...θα εξαρτηθεί από πολλά...να έχουμε τα λεφτά για το ταξίδι 200-300Ε, να λείπει η κουνιάδα από το σπίτι στο χωριό...(φεύγει από κέρκυρα αργά φέτος,15-20 ιουλ) πότε θα πάνε οι κουμπάροι χωριό για να είμαστε τις ίδιες μέρες μαζί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζες καλο κουραγιο με τη φιλοξενια.. Εγω οσο χαιρομαι που θα εχω παρεα αλλο τοσο αγχωνομαι για να ικανοποιησω τον φιλοξενουμενο που δεν το ευχαριστιεμαι..

Βικακι κι εγω πιστευω και στο ματι αλλα και στη γλωσσοφαγια...

Κερκυραια μου εμεις θα παμε αργα διακοπουλες φετος. Μας εκαναν δωρο τα αφεντικα της μανας μου 9 μερες στα δωματια που εχουν στη Μονεμβασια (για τις υπηρεσιες που τους παρεχει). Ειναι ενα δωματιο 75 τμ. με κουζινουλα, κλιματιστικο, τηλεοραση και το συγκροτημα ειναι τυπου all included. Εχει πισινα με θαλασσινο νερο, παιδικη χαρα, φουσκωτα, καφετερια και στα 20 μ. παραλια και ταβερνες. Ο Β παιρνει αδεια στις 26/08 και θα φυγουμε τοτε μεχρι τις 04/09 γιατι 05/09 θελω να στειλω τη Μαρια σχολειο. Κανονικα ξεκιναει 01/09 αλλα επειδη πεφτει Πεμπτη και θα λειπουμε, θα τη στειλω απο Δευτερα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εμείς δε κλείσαμε ακόμα για διακοπές. Δε θα πάμε μακριά, Χαλκιδική για καμιά βδομάδα, αν βρούμε κάτι προσιτό. Ευτυχώς έχει πολλά, κάτι θα βρούμε θέλω να πιστεύω!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βικάκι πότε φεύγετε για διακοπές?

18 ιουλίου και για 7 μέρες Ζάκυνθο και απο εκεί Κεφαλονιά για 5 μέρες.

Σκόρδα πατρίδα, σκόρδα!

Ποιο τουτού ήταν που τράκαρες; Το μικρό;

Ναι , το μικρό . Αλλά επειδή είναι της mercedes έχει πανάκριβα ανταλλακτικά. Για πλαστικά μόνο δώσαμε 500 ευρώ και στο συνεργείο 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου τα περαστικά, αλλαγή κρεμαριέρας, δισκόφρενου, ευθυγράμμιση .:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κι εμείς δε κλείσαμε ακόμα για διακοπές. Δε θα πάμε μακριά, Χαλκιδική για καμιά βδομάδα, αν βρούμε κάτι προσιτό. Ευτυχώς έχει πολλά, κάτι θα βρούμε θέλω να πιστεύω!!!

μια χαρά και η Χαλκιδική. Στη Σάρτη μου αρέσει πολύ. ωραίες παραλίες (τύφλα να'χουν τα νησιά) και ωραία περαντζάδα το βράδυ.

ωραίο ακούγεται φαίη,είναι ωραία για να χαλαρώσεις μερικές μέρες η μονεμβασιά... όλα τα εστιατόρια έχουν απίστευτη θέα...και όπου είχαμε φάει πετύχαμε πολύ καλό φαγητό,είναι πολύ ρομαντικό μέρος,για ζευγαράκια...χιχι

και η χαλκιδική ωραία,τέλειες παραλίες...

η άφυτος είδικά μου άρεσε πάρα πολύ!!

ζάκυνθο και κεφαλονιά δεν έχω πάει,αλλά λένε ότι είναι πολύ ωραία...

δεν πληρώσατε και λίγα δλδ με το αυτόκινητο...βάλε ξανά το ματάκι σας!!

δεν πληρώσατε και λίγα δλδ με το αυτόκινητο...βάλε ξανά το ματάκι σας!!

Το έβαλα χθες! Ένα χιλιαρικάκι υπολογίζαμε αλλά μας πήρε σχετικά λίγα το συνεργειο. Αφού δεν ξεπεράσαμε τον ''προυπολογισμό'' πάλι καλά!

Εν τω μεταξύ με πήγαινε ο άντρας μου στη δουλειά με τη μηχανή και χθες άφησε τη μηχανή στο συνεργείο και πήρε το αυτοκινητό μου για να έρθει να με πάρει. Περίμενα έξω με το αφεντικό μου για να έρθει. Κατεβαίνει κάτω και μου δείχνει την πόρτα. Μα δεν χτύπησα πόρτα εγώ του λέω, πώς έγινε αυτό? Μου εξηγεί πως μόλις το έκανε ο ίδιος και αρχιζω εγώ: καλά βρε παιδί μου, δεν προσέχεις λίγο....και με σκουντάει με νόημα το αφεντικό μου: σκάσε μωρέ, τόση ζημιά έκανες και δεν σου είπε τίποτα το παλληκάρι...:oops::oops::oops::oops:

γυναίκες........

Ναι , το μικρό . Αλλά επειδή είναι της mercedes έχει πανάκριβα ανταλλακτικά. Για πλαστικά μόνο δώσαμε 500 ευρώ και στο συνεργείο 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου τα περαστικά, αλλαγή κρεμαριέρας, δισκόφρενου, ευθυγράμμιση .:rolleyes:

Ενταξ, το 'κανες σαν καινούριο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ενταξ, το 'κανες σαν καινούριο! :mrgreen:

Μα αφού και ο άντρας μου το παραδέχτηκε πως πετάει το αυτοκινητάκι μου:tongue:

Μωρέ καινούριο το'κανα! Αφού δεν χρειάστηκε να μου κάνει και ο Φουστάνος καινούρια φάτσα πάλι καλά.....:tongue:

Μα αφού και ο άντρας μου το παραδέχτηκε πως πετάει το αυτοκινητάκι μου:tongue:

Μωρέ καινούριο το'κανα! Αφού δεν χρειάστηκε να μου κάνει και ο Φουστάνος καινούρια φάτσα πάλι καλά.....:tongue:

α παπα!!ευτυχώς!!

Καλα θιξατε τα θεματα που με καινε κ μενα αυτες τις μερες..ΣΙΔΕΡΟ κ ΑΜΑΞΙ!

Χα κι εμεις το πηγαμε σημερα συνεργειο κ θα το παρουμε αυριο γιατι την προηγουμενη βδομαδα ξεπαρκαρε ο γειτονας κι επεσε πανω μου!!!!!!!!!!

Οσο για σιδερο μην μιλαει καμια! Εχω 5 λεκανες κ συνεχιζω το πλυντηριο..

Μια αλλη απορια: τα μαθαινουμε να μην φορανε πανα σωστα;;; Πως τα μαθαινουμε να μην την βγαζουν οταν τη φορανε και δη οταν ειναι γεματη με κατι βρωμερο καφετι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αχ η μικρη μου φωναξε οτι εκανε κακα και αυτοματως βγαζει και την πανα!!!!!! Εγκεφαλικο εγω! Αφου δεν λερωσε τιποτα παλι καλα..Ουτε ξερω πως το εκανε το ατιμο...

Παντως εχει αλλαξει πολυ, δεν κοιμαται, δεν τρωει, δεν πινει γαλα (καλα αυτο ιδιο εμεινε) και γενικα κανει οτι της ερθει στο κεφαλι..Με φωνες συμμορφωνεται κατι ειναι και αυτο αλλα δεν μπορω να φωναζω και συνεχεια πια!

Οσο για το θεμα της ψυχολογιας εχω να πω οτι ολοι ειμαστε πιεσμενοι σε απιστευτο βαθμο και λογικο να φτανουμε στα ορια μας..Κι εμενα ο χρηστος συνεχεια με μαλωνει γιατι δεν ειμαι καλα,αλλα δεν μπορω να ειμαι καλα με τοση αβεβαιοτητα κ ανασφαλεια..Ειναι θεμα χρονου να ερθουν τα χειροτερα..Αυτο με τρομαζει

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...