Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαιη ολοι λεμε εδω οσα μας προβληματιζουν και το μακρυ και το κοντο μας..

συνεπως αντιλαμβανεσαι οτι δεν υπαρχει θεμα "φορτωματος" ουτε καποιου ειδους ενοχλησης..

σημερα εισαι εσυ στενοχωρεμενη, αυριο εγω η καποια αλλη και καπου εχουμε αναγκη να τα λεμε.. και εδω μιας και εχουμε κανει μια καλη παρεουλα ολες λιγο πολυ λεμε οτι μας προβληματιζει..

ΑΡΑ..μην ξναδιαβασω οτι δεν θα μας ξανα ..φορτωσεις...ειναι χαρα μας να συζηταμε και να βοηθαμε αν μπορουμε εστω και με αερα κοπανιστο..

για την ωρα φιλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

ΑΧ μαρη Μενεγακη.. που κανεις εκπομπη απο τη Ναξο και μας δειχνεις γραφικα τοπια..

να λυσσαω που δεν μπορω ΚΥΡΙΩΣ οικονομικα να παω ταξιδι σε ενα νησακι..

και μιλαω εγω που τωρα ειμαι σε νησι..αλλα το ξενο ειναι πιο γλυκο και οι αλλαγες χρειαζονται με το πνευμα του τουριστα που γυρνα απο εδω και απο εκει, βλεπει νεες ζωγραφιες και πληρωνει για να κοιμηθει καπου που δεν χρειαζεται να κανει δουλειες και να μαγειρευει..

ουφ!!!

:tongue: :tongue:

καλημερα!

που ειστε ολες?

εγω δεν εχω και πολλα να σας πω.δουλεια,σπιτι,δουλεια.

κι η μικρη μου θα ερθει μαλλον αυριο.ευτυχως απο την μια,γτ δεν θα την εβλεπα καθολου,ετσι κι αλλιως.

εδω κανει πολυ κρυο απο προχθες.εκει τι καιρο κανει?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα κοριτσάκια...

εδώ έχει τα απογεύαμτα μια ωραία δροσούλα και τα βράδυα...τώρα έχει ήδη 27 βαθμούς έξω...

ελεναδίτσα τι κάνει το σκυλάκι?το καημένο...άντεξε?

κι εγώ θέλω κάποια στγμή νσ της πάρουμε κουνελάκι,αν δεν το πετάξει κι αυτή από το μπαλκόνι...

πήξαμε στις απεργίες...

το σάββατο μας έκοψαν το ρεύμα για 2 ώρες,χθες 1,κάθε φορά την ώρα που τρώμε...πάλι καλά που προλαβαίνω να μαγειρεύω.

κι εμείς εδώ ήσυχα,χθες την βγάλαμε σπίτι,είχα σίδερο,πλυντήρια,μπαμπάς και κόρη πήγαν σούπερ μάρκετ.

Διαφημίσεις

Δροσερό αεράκι, είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Κοριτσάκια εμείς πάλι είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε την ίδια παροχή ρεύματος με το Ιπποκράτειο μάλλον και δεν το κόβουν, δεν το 'κοψαν ακόμα δηλαδή. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δροσερό αεράκι, είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Κοριτσάκια εμείς πάλι είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε την ίδια παροχή ρεύματος με το Ιπποκράτειο μάλλον και δεν το κόβουν, δεν το 'κοψαν ακόμα δηλαδή. :rolleyes:

μπα δεν χαμπαριάζουν. Όταν είχα τον μπαμπά μου στην εντατική του αχέπα γινόταν διακοπές και έτρεχε το προσωπικό για να παρέχουν οξυγόνο σε αυτούς που υποστηριζόταν 100% απο μηχανήματα ώσπου να πάρει μπροστά η γεννήτρια.

καλημέρα!

Απεργία 48ωρη και δεν μπορώ να ξεμπερδεύω με τα χαρτιά για τους παιδικούς, σταδιάλα.

Ναι, δυο μερες τωρα θα παραλυσει το συμπαν... :(

Κι εδω καλα ειναι, εχει αερακι και δροσουλα. :)

κι εμείς εδώ ήσυχα,χθες την βγάλαμε σπίτι,είχα σίδερο,πλυντήρια,μπαμπάς και κόρη πήγαν σούπερ μάρκετ.

Για come to δωθε.... Δεν θες να ξερεις ποσο σιδερο εχω.... ΔΕΝ θες να ξερεις! :(

Όταν είχα τον μπαμπά μου στην εντατική του αχέπα γινόταν διακοπές και έτρεχε το προσωπικό για να παρέχουν οξυγόνο σε αυτούς που υποστηριζόταν 100% απο μηχανήματα ώσπου να πάρει μπροστά η γεννήτρια.

:shock: Και μετα σου λεει... Συστημα υγειας... :rolleyes:

Ημερα μποτε σημερα... Εκανα μια ολικη αναδομηση (μονη μου στο σπιτι) και εστρωσα επιδερμιδα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Δουλειά είμαι κ από το πρωι με πάει ...μην πω... Ειχε θέμα με μια παραγγελια που περιμένουν από την Αvοn και ενώ ζήτησα αποστολή Κολωνό την πήγαν Αιγάλεω, αλλού ειναι τα λεφτά, αλλού εγώ, κ άλλος θα την παραλάβει. Οτι να'ναι!!!!

Με τη δουλειά έφυγε ακόμη ένας οδηγός κ την έκατσα, τρεχάτε ποδαράκια μου

ωωω μπράβο!! Ομορφοκόριτσο αλλά και τα A v o n θεά σε κάνουν!!!

Ευχαριστω κοριτσαρα! Μου εκατσε η στραβη με το φυσικο αεριο αυτο το μηνα και πληρωσα ενα σκασμο λεφτα. Τον επομενο μηνα ομως, θα παρω το κατιτις μου, ειναι και τα αντιηλιακα που θελω! ;)

Καλο κουραγιο και σημερα στη δουλεια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστω κοριτσαρα! Μου εκατσε η στραβη με το φυσικο αεριο αυτο το μηνα και πληρωσα ενα σκασμο λεφτα. Τον επομενο μηνα ομως, θα παρω το κατιτις μου, ειναι και τα αντιηλιακα που θελω! ;)

Καλο κουραγιο και σημερα στη δουλεια!

Aχ ρε κορίτσι τι γλυκιά που εισαι... δεν το λεω γι'αυτό αλλά κάνω την διαφημισούλα μου από μια ευχαριστημένη πελάτισσα.

Εγώ νυστάζω τρελά κ θέλω μποτέ να κάνω αλλά με πήρε η νονά της κόρης εχθες οτι θα ανέβει Αθηνα για μερικές μέρες.. θα έρθει αυριο κ μας ειναι άγνωστο το πότε θα φύγει :confused:

Καλημέρα Βίκη, τι κάνεις;

μια απο τα ίδια...

πήρα και το αυτοκινητάκι μου εχθές! Καινούριο το έκανα, πετάει ! το'θελε το τρακαρισματάκι του...:tongue::tongue::tongue:

και το κουλό ποιό είναι:?::?::?: ¨οπως το βγάζει ο άντρας μου απο το συνεργείο του δίνει μια στην πόρτα και έτσι έκλεισε άλλο ένα ραντεβού στον βαφέα τουτέστιν άλλο ένα 80άρι:rolleyes:

και μετα σου λένε μην πιστεύεις στο μάτι. Την προηγούμενη του ατυχήματος έπεσε το ματάκι που είχα κρεμασμένο στον καθρέφτη και το είχα παρατημένο μέσα στο ντουλαπάκι. Μας μάτιασαν ΣΕ λέω πατρίδα...:tongue:

αχ αυτό το μποτέ να μας το έκανε άλλος...βαριέμαι μόνη μου,άσε που πρέπει να το κάνω βράδυ αργά να έχει κοιμηθεί το κορίτσι μου...

αυτό το σίδερο θα μας φάει τη ζωή!!

θα τη φιλοξενήσεις δλδ τζες τη κουμπάρα?

εμένα όποτε έρχονται φιλοξενούμενοι σκέφτομαι τα λεφτά...τι άλλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...