Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα από τη συννεφιασμενη Αθήνα... δεν το αντέχω αυτό το καλοκαίρι με τον καιρό που κάνει.

Σήμερα έχω hangoverάκι :D εχθές ειχε γενέθλια η Αννα κ πήγαμε από το σπιτι της, από το μεσημερι ξεκινήσαμε τα κρασιά μέχρι της 2:30 που ηρθαμε σπίτι κ είχα πιεί το σύμπαν, τί Mohito,τι Cosmopolitan, τι κρασιά, τί χυμούς, ότι να'ναι... έφαγα επίσης το σύμπαν.... αλλά ήταν τέλεια.

Φαίη καλή αρχή με τα μπανάκια, Ελένη συνήθεια ειναι, κ εμένα μου λείπουν τα μικρά αλλά το έχω πάρει απόφαση.

Αυριο πάλι δουλειά ...γκρρρρ ..ίουίου ίου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

ο καλός μου στη μία ώρα γύρισε,όπως μου είχε πει!!!

πήγε για ένα ποτάκι...οι υπόλοιποι πήγαν μπουζούκια μετά...και δεν ακολούθησε...

"τελικά υπάρχει νυχτερινή ζωή στη κέρκυρα" μου είπε...αν και δεν του αρέσει καθόλου αυτό το όρθιο με το ποτό στο χέρι!!

για μια φορά δεν έγινε και τίποτα...

η νύφη ήταν με την παρέα της αλλού, δεν τους ξέρω και πολύ καλά,άσε που έχουμε κι ένα παιδί...που κανείς δεν το κρατάει...

και στο γάμο μαζί θα το σέρνουμε...ενώ ο συνέταιρος με την ξαδέρφη μου μάλλον θα το αφήσουν στους παπούδες,είναι και λίγο άρρωστο...κλασικά!!

οπότε μας βλέπω μέχρι 12-12.30...το πολύ

ας σχολιάσω και τα τελευταία γεγονότα....

προσπ τέλεια τα νέα σου!μεγαλώνει ο μπουμπούκος σου!!!

τα ίδια κάνει και η έλλη με την χριστούλα!!!άσε!!στα ξαφνικά φωνή κακό,γκρίνια!!!

μετάλλαξη αυτό το παιδί!!!ελπίζω να είναι φάση,αλλιώς θα μας ακούει η γειτονιά καθημερινά!!

χθες το απόγευμα πήγαμε για μπάνιο,είχε έναν αέρα τρελό και η θάλασσα παγάκια!!! συνήθως δεν με νοιάζει αν είναι παγωμένα,αλλά ήταν λες κι έβαζες το χέρι σου στην κατάψυξη και πονάει!!!

τζες τα ήπιατε βλέπω!!!!μπράβο κορίτσι!!

χθες και σήμερα είχα καλλωπισμό!! νύχια,μουστάκι,φρύδια,ξύρισμα πόδια,αποτρίχωση χέρια...σιδέρωσα και τα ρούχα μας,μετά έχω μαλλιά...

σήμερα μαγειρεύει ο καλός μου...

μην μας κόψουν πάλι το ρεύμα...χθες 15.00-17.00 είχαμε διακοπή,δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε...με τα χίλια ζόρια...

Καλημερα και απο εμας!

Το μικρο τερατακι μολις αποκοιμηθηκε, πραγμα που σημαινει πως στις 2μιση θα ειναι ορθιο... :mad: Δεν μπορεσα να αντεξω αλλη γκρινια πραγματικα.. Εχθες και σημερα μας εχει διαλυσει... :evil:

Προσπακι κι εμενα τα ιδια μου κανει η Μαρω.. Οπως λεει και το Χριστινιω μας, μακαρι να ειναι φαση γιατι αλλιως θα καλεσουν το χαμογελο του παιδιου οι γειτονες απο τις τσιριδες μου!

Κερκυραια κι εμεις εχει τυχει 2-3 φορες να βγει ο καθενας μονος του. Εγω με παλιες μου συναδελφους και με παλιες φιλεναδες και εκεινος με την αλλαγη απο την υπηρεσια του. Ενταξει δεν ειναι κακο, αλλα καταλαβαινω πως σου ηρθε καπως μετα απο 10 χρονια! Ζηλεψα για το beaute, αλλα μονο στη σκεψη να το κανω κι εγω βαρεθηκα.. χαχαχα :lol: Καλα να περασετε το βραδυ!

Τζες νυχτοπερπαταμε - νυχτοπερπαταμε?? Αντε να συνελθεις τωρα απο την επηρρεια του αλκοολ κοριτσι! Ευτυχως που τα παιδακια σου ειναι διακοπουλες! ;)

Ελενακι καλο κουραγιο με αυτες τις βαρδιες!

Κατα τα αλλα καλα.. Ηρεμια - ταξη και ασφαλεια! :-P

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα!

κι εδω συννεφιασμενο το ηρακλειο..

τωρα σηκωθηκα παλι,αφου κοιμηθηκα στις 5.ηρθα κι ειχα μια πεινα,δεν ειχα φαει τπτ απο τις 7 που εφυγα απο το σπιτι.και τωρα θα πιω καφε και θα παω στην δουλεια στις 4,παλι νηστικη.

προσπ,στο check-in ειμαι,σε μια εταιρια που εξυπηρετει μονο charter εξωτερικου,τα οποια ειναι πολλαααα!ειμαστε γυρω στα 60 ατομα στην εταιρια και παλι δεν φτανουμε,ειδικα τις κυριακες...

τζες,μπραβο,χρειαζεται κι αυτο που και που!

μιαμαμα μου, κι ο αντρας μου της ιδιας αποψης με τον δικο σου ειναι,τα μπαρακια δεν τα παει καθολου.εγω δεν εχω προβλημα,αλλα κι οι δυο προτιμαμε τα μπουζουκια.στα μπατσελορ συνηθως παμε κι οι δυο αλλα ο αντρας μου με το ζορι παει.

οσο για τα ζουζουνια μας που λετε,προχθες ξερετε τι εκανε η δικια μου?

γυρισα απο τον παιδικο που ειχα παει να την γραψω και την ειχε βαλει τιμωρια η γιαγια της γιατι πεταξε λεει το μωρο σκυλακι απο το μπαλκονι!:shock:

ευτυχως που ειχε χορτα απο κατω και δεν επαθε τπτ το καημενο...

αυτα τα λιγα..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

οσο για τα ζουζουνια μας που λετε,προχθες ξερετε τι εκανε η δικια μου?

γυρισα απο τον παιδικο που ειχα παει να την γραψω και την ειχε βαλει τιμωρια η γιαγια της γιατι πεταξε λεει το μωρο σκυλακι απο το μπαλκονι!:shock:

ευτυχως που ειχε χορτα απο κατω και δεν επαθε τπτ το καημενο

:shock::shock::shock: Παναγιτσα μου! Πως της ηρθε καλε?

Ζορικο το κοριτσι μας Ελενακι ε?

Καλο κουραγιο και σημερα με τη δουλεια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σκατα μερα ξημερωσε και για εμας....

Το πρωι πηγαμε να πληρωσουμε το ποσο των 400 ευρω που ηθελαν απο την εταιρεια φυσικου αεριου προκειμενου να μην αφαιρεσουν τον μετρητη. Τα δωσαμε και μας ενημερωνει η υπαλληλος πως η παροχη φυσικου αεριου εχει διακοπει λογω των ληξιπροθεσμων οφειλων και πως τωρα που πληρωσαμε θα πρεπει να ερθει τεχνικος να κανει την επανασυνδεση και οταν γινει αυτο (θα μας καλεσουν) θα πρεπει να δωσουμε +100 ευρω τελη επανασυνδεσης.................................

Φευγουμε απο εκει και λεμε δεν παμε να πληρωσουμε τον παιδικο σταθμο? (Μεχρι τωρα τα δινω στην κοπελα του σχολικου και μου βαζουν την αποδειξη στην τσαντουλα της Μαριας). Μπαινουμε στον παιδικο σταθμο, χαιρεταμε και μας βλεπει η Μαρια απο τη μεσα αιθουσα που καθοντουσαν σε κυκλο και κατι εφτιαχναν και τρεχει καταπανω μας με ενα παραπονο..... :-( Στην αρχη νομιζαμε πως σκεφτηκε οτι θα την παρουμε απο το σταθμο και γι' αυτο αντεδρασε ετσι. Στη συνεχεια ομως, πηγε στην πορτα και ελεγε "παμε βολτα" και εκει σφιχτηκε η καρδια μου. Τελικα της απεσπασε την προσοχη η Ρενα και την καναμε με ελαφρα.... Μου εκανε εντυπωση που κρατιοταν να μην κλαψει μπροστα στα αλλα παιδακια.. Το δικο μου παιδι που κλαιει με ευκολια, το ενιωθα πως ηταν ετοιμη να τα μπηξει αλλα εν τελει δεν το εκανε. Ελεγε μονο στο Β να παει μαζι της μεσα να παιξουνε.. Και εκει βρηκε ευκαιρια η δασκαλα της να της πει να παει να φερει μια μπαλα και να φυγουμε..

Δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου για κανενα λογο... Ελπιζω να μην εκλαιγε οταν φυγαμε... :-( Στο μεταξυ γυρισε και η δασκαλα της και μας ειπε "εχετε το πιο καλο, συνεργασιμο και εξυπνο παιδι του σταθμου". Χαρηκα απιστευτα αλλα οσο θυμαμαι τη φατσουλα της σφιγγεται η καρδια μου!

Που ειστε εξαφανισμενες ολες?

gM4vp2.png

φαιη και μαεστρια,τελεια που σας φερνουν δωρακια φτιαγμενα απο τα χερακια τους!ανυπομονω κι εγω να παει παιδικο να μου φερνει πραγματακια!

Ναι ωραία είναι, τα δείχνουν και με καμάρι! Να δεις, θα σου αρέσει!!! :D

Καλημέρα κοπελιές!

Εγώ πέρασα αναπάντεχα καλά στο γάμο στην Καρδίτσα. Ήμανε μια κιουρία με τα πρώην αφεντικά και συναδέλφους, ευτυχώς, ενω είχε ΤΡΕΛΗ ζέστη, σε κάποια φάση δρόσισε και ήταν ευχάριστα μετά.

Σήμερα σπίτι, λίγη δουλίτσα χαλαρά και συμμαζέματα στο σπίτι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια...

ξενυχτυσμένη είμαι,χάλια είμαι... γυρίσαμε 2.30 σπίτι,και η έλλη πέρασε τέλεια,έφαγε,κυνηγούσε κάτι μεγάλα παιδάκια που έπαιζαν κρυφτό,έτρεχε στο γκαζόν,χόρευε συνέχεια μέχρι τις 2.00!!δεν κουράστηκε στιγμή,και με το που μπήκαμε στο αυτοκίνητο ξεράθηκε...

ωραία ήταν...

πρινσέσα διεύθυνση???σήμερα θα πάει ταχυδρομείο ο άντρας μου.

Καλημερα!

Σκατα μερα ξημερωσε και για εμας....

Καλημέρα... λέμε τώρα... εγώ το βράδυ δεν κοιμήθηκα σκεφτόμενη όσα χρωστάμε κ δεν έφτανε αυτό δεν έχω πλέον κ κινητό, μου το έκοψαν κ θα αργήσει πολύ να ενεργοποιηθεί.... πάλι καλά που λείπουν τα παιδιά, ευχαριστώ το Θεό που δεν ειναι Αθήνα... θα ειχα κ αυτή την έννοια να με βασανίζει

Διαφημίσεις

Μαμησε με Τζες... Εχω σαλταρει απο το πρωι.. Ολο λεφτα δινω και ολο καινουριες υποχρεωσεις ξετρυπωνουν...

Μαμω την καταδικη μου... Μαμω τα κωλοχαρτα που καθοριζουν τη ζωη μας...

Στανταρ εχω κανει κατι πολυ κακο στη ζωη μου και το πληρωνω ετσι... Δεν ζητησα ποτε να εχω και να βαζω στην ακρη.. Ουτε να περναω πλουσιοπαροχα ζητησα.. Να μη χρωσταω και να μη με τρεχουν ολη την ημερα ζητησα.. Να μην με παιρνουν τηλ. 100.000 νοματαιοι να μου θυμιζουν την καταντια μου. Αλλα κι αυτο πλεον δεν γινεται.. Αστα σου λεω, ενα δραμα...

:(:(:(:(

gM4vp2.png

Καλησπερα σε ολες.. μολις γυρισαμε απο τη θαλασσα αν και δεν ειναι η πιο ζεστη ημερα του κοσμου..

Φαιη μου αντιληπτες οι δυσκολιες σου αλλα ο καθενας κουβαλαει το δικο του σταυρο και αν κατσουμε ξεχωριστα να λεμε τις ιστοριες χρεων και εξοδων θα φαμε πολλες σελιδες και σιγουρα δεν ειναι θεμα συγκρισεων.. ΕΙΔΙΚΑ απο εδω και στο εξης τα πραγματα μονο κατα διαολου θα πηγαινουν συνεχπως ο καθενας θα κοιταξει την παρτη του για το συμφερον της οικογενειας του και συγκεκριμενα για την επιβιωση εστω και σε στοιχειωδη βαθμο.. αφυ κρατος δεν υπαρχει..ο καθενας μεχρι να υπαρξει..καααααααααααααποτε συσπειρωση ουσιαστικη θα κανει κρατος εν κρατη..

τεσπα.. κουραγιο σε ολους μας γιατι οπως ηδη τα ξερουμε ολοι εχουμε τα οικονομικα μας θεματα.. τουλαχιστον να ειμαστε υγιης..

επισης για τη μικρη συ Φαιη.. ετσι παει συνηθως.. στα σχολεια ειναι τα πιο συνεργασιμα και προσελκισημα παιδια ενω στο σπιτι μεταμορφωνονται σε μικρους διαβολακους..χαχα!!!! μια χαρα ειναι το κοριτσι σας!

Γεια σας κοριτσακια, επιστρεψαμε!

Δεν μπορω να πω οτι περασα καλα γιατι το σπιτι ηταν ανω κατω κ η μικρη ηθελε να πηγαινει παντου ενω ΔΕΝ γινοταν αλλα ειμαι σιγουρη οτι ηρεμησα λιγο..Η εξοχη ειναι αλλιως..Βεβαια θυμηθηκα οτι παλι ερχεται καλοκαιρι κ αντε να βγω στην παραλια γιατι τα πηρα τα κιλακια μου και απο σημερα παλι διαιτα..

ΠΕΛΑΓΙΑ κοπελα μου! ΝΑ ΠΑΤΕ στη Σουηδια με ολη μου την καρδια..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!! δεν σου κρυβω οτι ειμαστε κι εμεις σε οριακο σημειο για να την κανουμε..Στειλε μας τα νεα σου...

Οταν ακουσα για τους νεους φορους κοντεψα να παθω εγκεφαλικο, τι ειναι αυτοι ρε;;;;Εδω δεν εχουμε να φαμε θα πληρωνουμε κι αλλα;;;;;;;; ΟΥΣΤ!

Προσπ ΠΟΛΥ χαιρομαι για τον μπεμπη σου..Με το καλο η Β επιπεδου..

Η μικρη κοιμηθηκε τωρα για μεσημερι..Καηκαμε..Με τις πανες κανουμε κι εμεις μικρα κ σταθερα βηματακια..Μια τα λεει μια οχι αλλα τωρα τη βλεπω οτι ΘΕΛΕΙ να κοψει το Παμπερς..Θελω κι εγω να βρω τετοιο γιο γιο ειναι προβλημα οταν βγαινει εξω..Εγω της βαζω πανα αλλα μαλλον την παει λιγο πισω αυτο..

yRf6p1.png

Φαιη μου αντιληπτες οι δυσκολιες σου αλλα ο καθενας κουβαλαει το δικο του σταυρο και αν κατσουμε ξεχωριστα να λεμε τις ιστοριες χρεων και εξοδων θα φαμε πολλες σελιδες και σιγουρα δεν ειναι θεμα συγκρισεων.. ΕΙΔΙΚΑ απο εδω και στο εξης τα πραγματα μονο κατα διαολου θα πηγαινουν συνεχπως ο καθενας θα κοιταξει την παρτη του για το συμφερον της οικογενειας του και συγκεκριμενα για την επιβιωση εστω και σε στοιχειωδη βαθμο.. αφυ κρατος δεν υπαρχει..ο καθενας μεχρι να υπαρξει..καααααααααααααποτε συσπειρωση ουσιαστικη θα κανει κρατος εν κρατη..

επισης για τη μικρη συ Φαιη.. ετσι παει συνηθως.. στα σχολεια ειναι τα πιο συνεργασιμα και προσελκισημα παιδια ενω στο σπιτι μεταμορφωνονται σε μικρους διαβολακους..χαχα!!!! μια χαρα ειναι το κοριτσι σας!

Χαιρομαι που "καταλαβαινετε" τους προβληματισμους μου και συγγνωμη αν "φορτωσα" με παραπανω σελιδες τον browser. Δυστυχως αυτη ειναι η πλευρα που βιωνω και δεν εχω να πω κατι αλλο πιο ευχαριστο. Φυσικα και δεν συγκρινα τον εαυτο μου με κανεναν/καμμια και ουτε αντιλεγω πως υπαρχουν ατομα με περισσοτερες δυσκολιες. Απο σημερα και στο εξης (γιατι δεν το κοβω να αλλαζουν τα πραγματα) θα καλημεριζω και δεν προκειται να σας "ξαναφορτωσω" με προσωπικα μου ζητηματα. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τη Μαρια.

Κερκυραια μου τα περιμενω και ας αργησουν. Σε ευχαριστω πολυ!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...