Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγαλωσε η σκατουλα!

μπράβο το κορίτσι!!!μεγάλωσε..πάει "κολείο"!!!:tongue:

μαέστρο κι εσένα σου φέρνει?

τζες γοργόνα με τα όλα της!

Χριστινάκι τί φινέτσα είναι αυτή καλέ που έχει το κορίτσι? Και τί στήσιμο!!!! πόδι για φάγωμα:tongue::tongue:

το φρατζολάκι μου!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

μπράβο το κορίτσι!!!μεγάλωσε..πάει "κολείο"!!!:tongue:

μαέστρο κι εσένα σου φέρνει?

Ναι, κάθε μέρα σχεδόν. Τα πιο ωραία ήταν στολίδια για Χριστούγεννα (τα 'βαλα στο δέντρο) και Πάσχα (τα έβαλα στο ράφι, ένα ωραίο καλάθι για αβγά και μια κάρτα).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πηγαμε στο γιατρο.. μας εδειξε κατα παραγγελια και πως βλεπει το ..τσουτσαρι.. λιγα καταλαβαμε αλλα ικανοποιηθηκαμε δειχνει αναπτυγμενο μωρο αφου για 19η εβδομαδα ζυγιζει γυρω στα 330 γρ που στα βιβλια ειναι γυρω στα 150-170 μεσο ορο..επισης εξυνε τη μυτη του και ειχε πολυ πλακα και μου κλεισε β επιπεδου λιγο πιο μακρυα απο οτι υπολογιζα δηλαδη στις 12 του Ιουλη αλλα αν ολα ειναι οκ οπως λεει τοτε μου αρκει..τραχηλος 3,6 νομιζω οτι καλα ειναι..3,8 ηταν την αλλη φορα.. μου δειξε και το ραμμα της περιδεσης που φαινοταν..και ενα σωρο φαρμακα και αντιβιωση παλι προληπτικα απο αυριο και σε δουλεια να βρισκομαστε.. θα μειωσω ομως την προγεστερονη και κατι ειναι και αυτο..ολα καλα.. αγορακι..χαχα!!

Καλησπερα κοριτσακια!

Προσπ πολυ χαρηκα με τα νεα του γιοκα σου! Μπραβο που ειναι θρεφταρακι, ολα καλα θα πανε!

Εμεις καναμε το πρωτο μας μπανιο για φετος. Μελανιασαμε απο το κρυο αλλα ριχναμε τρελο κλαμμα οποτε την επαιρνα να βγουμε εξω. Καλα ηταν παντως σε γενικες γραμμες!

Αυτα τα ολιγα και περιεκτικα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

τωρα ξυπνησα εγω!χορτασα υπνο αφου πηγε η μικρη στο χωριο παλι.αλλα μου λειπει απο τωρα γμτ.σημερα δουλευω 8 με 4 το βραδυ..

καλα νεα προσπ,μπραβο,με το καλο να κανετε το β' επιπεδου!

φαιη και μαεστρια,τελεια που σας φερνουν δωρακια φτιαγμενα απο τα χερακια τους!ανυπομονω κι εγω να παει παιδικο να μου φερνει πραγματακια!

μιαμαμα,κανενα ανεμιστηρα δεν εχετε απο κατω να σπαει λιγο την ζεστη?

α,ηθελα να σε ρωτησω αυτο το γιογιο που εβαλες απο που μπορουμε να το αγορασουμε?μου αρεσε πολυ!

τζεσικακι,τελειες οι φωτο,της ανδρεινας,ειδικα αυτη στην παραλια ειναι ολα τα λεφτα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αντε Φαιη.. καλο καλοκαιρι! καλη αρχη!!

elenada τι ωραρια ειναι αυτα βρε παιδι μου ομως!! βλεπω και την ξαδελφη μου στο Βενιζελος.. χαλια ωραρια..

check in κανεις?

εγω ειμαι ψοφια.. η μικρη απο το μεσημερι μου κανε χονδρα νουμερα πχ μου εχυσε επειδεικτικα το νερο της στο κρεβατι μου και με ακουσε το νησι..και μετα εκανε αλλα διαφορα κουλα..απο τη μια ελεγε συγνωμη απο την αλλη με κοροιδευε και μου λεγε "εσυ το κανες" "δεν ειναι κακο" "δεν ειναι λαθος"

και μιλαμε για πολυ υπομονη...

τελικα την πηγαμε με τα ποδια στη θαλασσα, εκανε λιγο μπανιο, εγω πεταχτηκα στη λεσχη που τελικα αναστελλεται η λειτουργια της επειδη θα περασει επιθεωρητης απο τον Δημο για να πιστοποιησει την παιδικη χαρα και πριν γινει αυτο δεν ,μπορουμε να κανουμε δρασεις στον χωρο.

Απο τη μια με ανακουφιζει γιατι μου δινει χρονο και μου μειωνει τα σκ της περιοδου, απο την αλλη ειχα κανει προετοιμασια για διαφορα και θα ναι πιο στενα τα περιθωρια..αλλα πιστευω πως οταν αρχισει θα ειναι ολα καλα..

βεβαια ηδη εχουν μαζευτει παιδια στη περιοχη και θα προτιμουσα να την ανοιγα εστω για δανεισμο βιβλιου αλλα λογω της θεσης του κτιριου δεν θα μπορουμε μεχρι να παρουν την αδεια για τη χρηση της παιδικης..

αυτα.. και το κεφι συνεχιζεται.. παω να ξεκουραστω!!

αυτές οι αμερικανιές ...μπάτσελορ....και μ$%^&

αύριο είμαστε σε γάμο και πήρε τηλ ο γαμπρός,τον άντρα μου να πάει για ποτάκι πριν λίγο... και μου στολίστηκε και πήγε...

πρώτη φορά στα 10 χρόνια που είμαστε μαζί,εγώ σπίτι,κι αυτός έξω...

έχουμε πάει κι άλλες φορές σε μπάτσελορ,αλλά είχα βγει κι εγώ...όχι να κάθομαι σπίτι...

χμμμ

τζεσικακι,τελειες οι φωτο,της ανδρεινας,ειδικα αυτη στην παραλια ειναι ολα τα λεφτα!

Ευχαριστώ :)

αύριο είμαστε σε γάμο και πήρε τηλ ο γαμπρός,τον άντρα μου να πάει για ποτάκι πριν λίγο... και μου στολίστηκε και πήγε...

χμμμ

Ελα μπουμπούκι δεν πειράζει.. θα τύχει αλλη φορά να βγείς μονο εσύ. Η νύφη δεν κανονίσε κάτι;

πρώτη φορά στα 10 χρόνια που είμαστε μαζί,εγώ σπίτι,κι αυτός έξω...

έχουμε πάει κι άλλες φορές σε μπάτσελορ,αλλά είχα βγει κι εγώ...όχι να κάθομαι σπίτι...

χμμμ

και εμεις καπως ετσι ειμαστε σε κατι τετοια.. δεν σημαινει κατι κακο ομως..λεμε τωρα..χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...