Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλα η μικρη jesgk..

ευχαριστω

επιασε τη γαριδα απο τα ποδια και τους ελεγε "ελατε κοριτσακια να δειτε τη γαριδα" και τα κοριτσακια εφευγα μακρυα..(5-6 ετων λεει ο συζυγος)

κι εμένα τέτοια κάνει, καβουράκια, γαρίδες, χταποδάκια πιάνουμε

νυχτερίδες, αυγά φιδιών κ σκιουρακια στην Ιταλια.. πολυ μου αρεσει που δεν φοβάται

Καλημερα κοριτσακια ομορφα! :D

Πολυ ζεστη κι εδω, αφορητη θα ελεγα. Πηγαμε Σ/Μ με τον αντρακο μου για κατι ψιλολοϊδια και γυρισαμε πισω μουσκιδι. Ανοιξαμε πριν λιγο το κλιματιστικο γιατι δεν παλευεται αλλο!

Τζες εισαι μια κουκλα!!! Φτου σου ρε κοριτσαρα, ματι να μην πεσει επανω σου! Οσο για την Ανδρεϊνα, απο που θα επαιρνε το παιδι? ;) Το Θοδωρη δεν τον βγαλατε καμμια φωτογραφια?

Κερκυραια μου, ωραια η συνταγη! Θα σου στειλω με πμ τη διευθυνση μου για τα παπουτσακια αν και δεν εχω καταλαβει πως θα γινει η συναλλαγη. Θα μου τα φερουν εδω και θα τους πληρωσω επιτοπου? Ή θα παω στο ταχυδρομειο της περιοχης μου να παραλαβω? Παντως να ξερεις κι εσυ πως τη Δευτερα πληρωνεται ο Β, οποτε πριν τη Δευτερα δεν εχω να σε πληρωσω!

Προσπ αυτη η παλιοΔΕΗ ειναι το μονιμο αγχος μου... Αφενος γιατι κανει συνεχεια διακοπες με τον καυσωνα και αφετερου γιατι με τη χρηση κλιματιστικου μας ερχεται ενα ωραιοτατο κουστουμακι κατα Σεπτεμβρη μερια και μου ερχεται να λιποθυμησω!

Μαεστρο μου καλο ξεμπερδεμα με τις απομαγνητοφωνησεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κι εμένα τέτοια κάνει, καβουράκια, γαρίδες, χταποδάκια πιάνουμε

νυχτερίδες, αυγά φιδιών κ σκιουρακια στην Ιταλια.. πολυ μου αρεσει που δεν φοβάται

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ.. Με κανει περηφανη αυτο..φοβος = ελλειψη τολμης και ανασφαλειασιχαμαρα = copy paste της θειας της..ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α ΩΡΑΙΑ!! Αμπελοκηποι ηταν μεχρι τις 12.30.. αν ισχυει μια χαρα τοτε..ΑΛΛΑ και παλι..εχω νευρα μαζι τους..εγω Φαιη το χειμωνα το 4μηνο πληρωνω 800-900 ευρω ρευμα διοτι εχουμε θερμοσυσσωρευτες και οταν στον τελευατιο λογαριασμο ζητησαμε διαπραγματευση (με δυο δοσεις παρακαλω μονο οπως επιττασουν) για πρωτη φορα αφου ποτε η κουνιαδα μου στη ζωη της δεν αφησε λογαριασμο απληρωτο ουτε καν εκπροθεσμο..ΧΑΡΗ λεει μας εκαναν..μη χ$$$$ τα τσουτσεκια..

Τζες εισαι μια κουκλα!!! Φτου σου ρε κοριτσαρα, ματι να μην πεσει επανω σου! Οσο για την Ανδρεϊνα, απο που θα επαιρνε το παιδι? ;) Το Θοδωρη δεν τον βγαλατε καμμια φωτογραφια?

Eυχαριστώ κορίτσι. Το γιόκα μου δεν τον βγάλανε κ έκανα παραπονα για τον κουκλο μου

μπα.. λιγο μπαρμπουτσαλα.. αλλα γραφουν αλλα κανουν..Αμπελοκηποι (σε μιας φιλης τη δουλεια) ξανακαναν και τωρα διακοπη που εγραφαν οτι στις 12.30 θα εληγε..δουλεμα κανονικο λεμε..

παω να σιδερωσω τα τζιν του προκομενου μου μιας και θα μεινει Αθηνα για το σκ..οχι.. για να μη λετε οτι τον καταπιεζω.. του πα να καθεται Αθηνα δυο βραδυα την εβδομαδα για να γλιτωνουμε τα εξοδα στα περα δωθε..και μονος του? χωρις γυναικοπαιδα και κουνιαδα??καλυτερο δεν θα χει.. αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα..

Διαφημίσεις

να'μαι κι εγώ...μαγειρεύω...και ιδρώνω,πάω να κάνω ντουζ πριν φάμε,γιατί δεν θα ευχαριστηθώ το φαγητό και θα έχω νεύρα...ποιος αντέχει την γκρίνια-ζέστης μου!!!

προσπ τουλάχιστον βούτα τα πόδια....πάρε μια πισινούλα για την αυλή!!!!

φαίη μην αγχώνεσαι,θα τα στείλω δευτέρα,περιμένω διευθύνσεις σας...

θα σου έρθει χαρτάκι,θα πας ταχυδρομείο να πληρώσεις και να παραλάβεις.

εμείς θα πάμε και σήμερα θάλασσα και αύριο....την κυριακή δεν θα προλάβουμε,έχουμε γάμο και θα λιώσουμε από τη ζέστη...19.30 ο γάμος!!

Ειμαι πολυ συγκινημενη! Ηρθε το Μαρακι απο το σχολειο και εφερε μαζι ενα δειγμα απο τις ζωγραφιες που εχουν κανει κατα καιρους και το ψαρακι που εφτιαξαν απο πλαστικο πιατακι και το ζωγραφισαν με δαχτυλομπογιες! Επισης μας εκαναν δωρο απο το σταθμο μια μπλουζιτσα μακω για τη θαλασσα! Ανεβασα φωτογραφιες στο face! Μεγαλωσε η σκατουλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...