Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή ιδέα η ομελέτα... εγώ ένα ριζότο θα φτιάξω με μελιτζάνα και κολοκύθι... γρήγορο είναι αλλά θέλει ανακάτεμα συνέχεια...

εμείς τα μεσημέρια πάνω δεν αντέχουμε χωρίς κλιματιστικό...

για την ώρα σέρνομαι στον καναπέ...έχω και ρούχα για σιδέρωμα,πλέον μόνο βράδυ με τόση ζέστη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

450γρ ρύζι καρολίνα

4 μελιτζάνες

3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

100γρ ελαιόλαδο

3 πιπεριές ψιλοκομμένες

αλάτι,πιπέρι,/2 κουτ του γλυκού ζάχαρη

2 ντομάτες ψιλοκομμένες

δυόσμο

400 καλαμποκέλαιο

λεμόνι

κόβουμε σε κύβους τις μελιτζάνες,τις βάζουμε σε ένα μπολ με αλατισμένο νερό και χυμό λεμονιού.μουλιάζουμε το ρύζι σε ζεστό νερό, σουρώνουμε τις μελιτζάνες,τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τηγανίζουμε στο καλαμποκέλαιο,τις αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο,προσθέτουμε ντομάτες και πιπεριές και ανακατεύουμε. προσθέτουμε 2 1/2 φλυτζάνια νερό,το ρύζι, τις μελιτζάνες,αλάτι,πιπέρι και βράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το νερό.κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα μυρωδικά,αφήνουμε το ριζότο να σταθεί για 15 λεπτά και σερβίρουμε...

είναι από ένα βιβλίο συνταγών,εγώ δεν το κάνω βέβαια ακριβώς έτσι...το κάνω λίγο πιο γρήγορα,τα σοτάρω όλα τα ύλικά και ρίχνω το ρύζι και το νερό,...

δεν έχω μελιτζάνες πολλές σήμερα οπότε θα βάλω και κολοκύθι...

αυτά...θα το βάλω στο μπλογκ αν θυμηθώ να βγάλω φώτο το φαγητό...

Aνεβάζω φωτό χθεσινές της Ανδρεινας, μόλις μου έστειλαν κ για τη Βίκυ και θα τις διαγράψω το βράδυ

http://imageshack.us/photo/my-images/219/andreina.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/99/andreinaii3.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/841/andreinaii1.jpg/

Διαφημίσεις

το κουκλί καλοπερνάει βλέπω!!!

έχει και κόκκινα μαγουλάκια!!!

και κόκκινα μπουτάκια κ κόκκινα χεράκια...χιχι μου την πήρε από ψηλά όμως κ δεν φαίνεται το ψηλό μου το κορίτσι

Αγγελούδι είναι η δικιά σου! Μοιάζει και αλλοδαπή τελείως, βορειοευρωπαία!

Ευχαριστώ... μου έρχεται να μπω στην οθονη να την φάω, μετρώ μέρες σαν τους φαντάρους για να παω

Διαφημίσεις

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ τους μεσα..η ΔΕΗ μονο τον κωλο της κοιταει.. οταν μας χρεωνει γ##$%^^ και ειναι να πληρωνουμε χιλιαρικα λογαριασμους μια χαρα ξερει και τα ζηταει..δεν ειχα ρευμα απο τις 9.30 μεχρι τωρα και θα δειτε ρε γμτ τη γκαντεμια μου..θα παρω τηλ στο ιατρειο στις 15.00 και κοβω οτι θα μου πουν οτι εχουν διακοπη η που θα παω εκει δε θα χουν ρευμα..την εχω ξαναπαθει στην εγκυμοσυνη της κορης μου.. και θα εχω ερθει απο τη Σαλαμινα αδικα..ελπιζω να βγω λαθος..(τα λεω τωρα για να μην εκνευριστω εκεινη την ωρα ..χαχα!!)

λοιπον, maestro εγω με το θεμα κρεβατι το κανονισα να γινει η μεταβαση Σεπτεμβρη ακριβως με τον γυρισμο απο το εξοχικο..συνεπως η κουνια ειχε εξαφανιστει και στη θεση της ειχε μπει ενα ανετο μονο κρεβατι που φροντισα να εχω περιποιηθει με πολυχρωμα σεντονια, μαξιλαρια και λοιπα για να γινει αρεστο συν προστατευτικοεπισης..παρατηρηση σε κατι που ειπες σχετικα με την αλλαγη της εταιρειας σταθερης τηλεφωνιας και συγκεκριμενα "αλλωστε ο Νοεμβρης ειναι πολυ κοντα"..Νοεμβρη γενναω.. αιωνα διανυω..χαχα!!

κουκλα η μικρη jesgk..ποιο εξοχικο βρε Miamamaaaaaaaaaaaa????? καυσωνας εδω..καυσωνας και εκει.. αφου δεν μπαινω σε θαλασσα τα ιδια ειναι παντου..χαχα!!εχθες οσο εγω ημουν στη λεσχη η μικρη ηταν με τον πατερα και τη γιαγια της στη θαλασσα.. βουτηξε ο ανδρας μου και επιασε ενα μεγαλουτσικο χταποδι και η μικρη επαιζε μαζι του και το αφησε να της αγκαλιασει το χερι με τα πλοκαμια και εκανε επιδειξη στην παραλια..επισης με την αποχη επιασαν γαριδες και ενω την προηγουμενη φορα ψιλοτρομαζε με τα τιναγματα της γαριδας και ηταν επιφυλακτικη στο να την πιασει, εχθες ειδε δυο μεγαλυτερα κοριτσακια και για να τους κανει εντυπωση επιασε τη γαριδα απο τα ποδια και τους ελεγε "ελατε κοριτσακια να δειτε τη γαριδα" και τα κοριτσακια εφευγα μακρυα..(5-6 ετων λεει ο συζυγος)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...