Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βίκυ ο άντρας μου λέει ότι κανονικά πρέπει να κάνεις αγωγή στον δήμο,που έβαλε εκεί τον κάδο!!!

Nαι κ αν βγάλεις άκρη σφυριξέ μου... κανονικά αν απαγορευόταν το πάρκινγκο στο δρομο στα δεξιά μου όπως στη δική μου περίπτωση που έκοβαν την ορατότητα έχουν πρόβλημα κ τα παρκαρισμένα αλλά με το τρακάρισμα ήρθαν πρώτοι να τα πάρουν τα τουτού τους.

βίκυ ο άντρας μου λέει ότι κανονικά πρέπει να κάνεις αγωγή στον δήμο,που έβαλε εκεί τον κάδο!!!

ναι? ο κάδος είναι συνέχεια εκεί και πολλές φορές το πρωί περιμένω το σκουπιδιάρικο για να περάσω γιατί σταματάει ακριβώς μπροστά στη διασταύρωση για να καθαρίσει εκείνον τον ηλίθιο κάδο. Σήμερα περίμενε εκείνο μέχρι να μετακινήσουν το αυτοκίνητο γιατί η δεξιά ρόδα πλάγιασε και δεν μπορούσα να το οδηγήσω:tongue:

Διαφημίσεις

ναι? ο κάδος είναι συνέχεια εκεί και πολλές φορές το πρωί περιμένω το σκουπιδιάρικο

Παρόλα αυτά έχω την αίσθηση ότι αυτό θα έπρεπε να δηλωθεί την στιγμή του ατυχήματος

αν ήρθε τροχαία είναι καταγγεγραμένο το συμβάν...

βίκυ για το γιογιό που έλεγες,τι είναι είπες ακριβώς?

πήρες σακουλίτσες σκέτες ή το σετ όλο? έχω δει ανοιγοκλυόμενο γιογιό!!

αν ήρθε τροχαία είναι καταγγεγραμένο το συμβάν...

βρε μανάρι μου χαίρω πολύ ...αλλά στο συμβάν θα πρεπει να ανεφέρεται τότε ότι εμπόδιζε ο κάδος.. λέω εγώ τώρα

Θέλω να πάω να φάω κ δεν το βλεπω με το γαμωγραφείο που δουλευω

Διαφημίσεις

Ναι φευγουμε οριτσικα , ο ανδρας μου ψαχνει επιγοντος δουλεια , και ελεναδα μου εχουμε συγγενεις και φιλους πανω εκεινος ξερει και την γλωσσα .. Ολα θα πανε καλα σημερα το συζητουσαμε παλι , και λεγαμε τι θα κανουμε 4 ωρες με τον μικρο στο αεροπλανο , ονειρα κανουμε συνεχεια για να δουμε !!!

Με το καλο να πατε Πελαγια μου τοτε! Ειναι ωραιο να κανεις ονειρα! :) Ολα καλα να σας πανε ευχομαι! :D

Το απόγευμα θα πάω με τον άντρα μου να παραλάβω το δώρο μου από το fashion bazaar

Τυχερουλα! Με το καλο!!! :D

ποιο είναι αυτό?

εγώ έχω πάρει το anew κονσίλερ.

Κι εγω αυτο εχω! Μαματο ειναι! ;)

Nα ρωτήσω κάτι; Επειδή παραγγείλαμε την κουκέτα και θα 'ρθει τον άλλο μήνα, όταν τους αλλάξατε κρεβάτια - γιατί θ' αντισταθεί το ξέρω - τους δώσατε επιλογή ή απλά εξαφανίσατε την κούνια, οπότε αναγκαστήκανε να κοιμούνται στο κρεβάτι;

Εγω απλα εξαφανισα την κουνια. Εν τω μεταξυ εμεις μετακομισαμε κιολας, οποτε φευγοντας απο το ενα σπιτι στο Λαγονησι, η καημενη ειχε να διαχειριστει τον ερχομο στην πολη (γιατι στο Λαγονησι ουσιαστικα ηταν εξοχη), το καινουριο μας σπιτι που ειναι το διπλασιο -σχεδον- απο το αλλο και την αλλαγη κρεββατιου. Μιλαμε τα επαιξε η κακομοιρα. Ειχαμε για κανενα μηνα περα - δωθε γιατι κατεβαινε απο το κρεβατι και εκοβε βολτες αλλα πιστευω πως της πεσανε πολλα μαζι. Εσας ολα καλα θα πανε, θα δεις! Βαλτου και τιποτα φανταχτερα σεντονακια, πες του πως πλεον ειναι μεγαλο παιδι και θα κοιμαται σε μεγαλο κρεβατι και ολα θα δρομολογηθουν! ;)

Με τα πολλά το επόμενο πρωί πάει πάλι με νάζι κ του λέει "ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ" και της λέει ο μπαμπάς της ..δεν τα λέγαμε εχθές.. τα αγοράκια κοκορες και τα κορίτσια κοτουλες.... Κ σηκώνεται η κυρία τον κοιτά με ύφος σταθερό κ του λέει

"ΕΓΩ.. ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΚΟΡΑΣ, ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΤΑ"... σταματά για λίγο (ο πατέρας της κ εγώ ειχαμε μείνει μλκς) και γυρνά κ του ξαναλέει... 'ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ'

:lol::lol::lol: Ε, το σκατουλι! :lol::lol::lol:

Σκατα! Σκατα! Σκατα!

πριν ένα μισάωρο μπήκα στο γραφείο. Πρωί πρωί τράκαρα. ευτυχώς μόνο υλικές οι ζημιές. ένα χιλιαρικάκι μες στο νερό θα κάνει φτερά αύριο. Τελικά ούτε κατοστάρικο δεν μπορούμε να αποταμιεύσουμε εμείς.....Είμαι να σκάσω.

Μη στεναχωριεσαι κοριτσακι για παλιοσιδερα! Αφου εισαι καλα και εχετε ολη την υγεια σας, ολα αντιμετωπιζονται!

Η αδελφή μου - η ΕΚΑΒίτισσα - λέει ότι τα χειρότερα ατυχήματα τα 'χει δει μέσα στην πόλη.

Θα συμφωνησω με την αδελφη σου! Ηθελα κι εγω να δουλεψω στο ΕΚΑΒ (εχω τελειωσει νοσηλευτικη) αλλα ας οψεται! :|

Εμεις σχετικα καλα. Πηγαμε "λολειο" σημερα μετα απο τοσες μερες! Ολα καλα, εφαγε, επαιξε, ηταν ευδιαθετη, αλλα απο την ωρα που γυρισε στο σπιτι μας εχει τιναξει τα νευρα στον αερα.. Πολλη γκρινια ρε αδερφακι μου.. Αει στα τσακιδια πια!

Το απογευμα μαλλον θα κανουμε κλυσματακι καθως εχουμε να κανουμε κακα εδω και σχεδον 5 μερες. Αν μας ακουσετε και οι Θεσσαλονικες, μην ανησυχησετε, δεν το σφαζουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γειά σου Φαιη! Που πήγαν οι υπόλοιπες... που είσαι Κερκυραία κ Σαλονικές;; Μόλις έφαγα, ειχα κάνει ένα τέλειο κοτόπουλο στο φούρνο .. μιαμ μιαμ

Φαίη βγήκε καινούριος κατάλογος!!

μόλις φάγαμε,πάω να ξαπλώσω για να πάμε μετά θάλασσα,πήρα τα σανδάλια σήμερα, πρινσέσα και φαίη,στείλτε διεύθυνση με πμ,θα τα φτιάξω το βράδυ κι αύριο πάει ο άντρας μου ταχυδρομείο...

τα δικά σας είναι λιλιπούτεια μπροστά στο δικό μου τέρας!!άκου 25 εμείς, κι εσείς 23!!!

see you later!!

μόλις φάγαμε,πάω να ξαπλώσω για να πάμε μετά θάλασσα,πήρα τα σανδάλια σήμερα, πρινσέσα και φαίη,στείλτε διεύθυνση με πμ,θα τα φτιάξω το βράδυ κι αύριο πάει ο άντρας μου ταχυδρομείο...

τα δικά σας είναι λιλιπούτεια μπροστά στο δικό μου τέρας!!άκου 25 εμείς, κι εσείς 23!!!

see you later!!

Εμείς πάντα στη μέση 24 με τα όλα του

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...