Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

H ασφάλεια πληρώνει του αλλουνού τις ζημιές. δεν εχω μεικτή. Το φταίξιμο σε μένα χρεώνεται. ¨ημουν σταματιμένη σε στοπ. Δεξιά στη γωνία κάδος και πίσω παρκαρισμένο φορτηγό. Δεν έχω ορατότητα και κάνω λίγο πιο μπροστά για να δω αν έρχεται κανείς απο δεξιά και εκεί άκουσα το μπαμ πάνω στη δεξιά μου ρόδα .Ένα στενό πιο κάτω απο το σπίτι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα, θα δοκιμάσω και Cyta του χρόνου και μετά ίσως ξαναγυρίσω φόρθνετ.

Αφήστε, πήρα στη δουλειά τώρα τηλέφωνο, για να ρωτήσω κάτι, ήταν η μια συνάδελφος απ' τις δύο που μείνανε κι έχουν πάρει και μία κοπέλα από ΤΕΙ, που κάνει πρακτική, μη χέσω.

Πειράζει που όποτε παίρνω στην παλιά δουλειά μου, μετά πέφτω σε κατάθλιψη; Αισθάνομαι ότι έχω μείνει στην απ' έξω, ότι προχωράνε χωρίς εμένα (ενώ ειλικρινά δε χώνευα σχεδόν κανένα εκεί μέσα), ότι δε θα βρω να κάνω τπτ στη ζωή μου.

Τι θέλω και παίρνω; Ανάθεμα την ανάγκη μου!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άκου το σ%^& η ανδρείνα,μας πουλάνε και μας αγοράζουν αυτά!!!

βίκυ μου ατυχία...ευτυχώς που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό...θα πάει ένα χιλιάρικο έ? α παπα...

ποιος γκαντέμης σε είδε πρωί πρωί?

μαέστρο μου έτσι σκεφτόμαστε όλοι πλέον..μην στεναχωριέσαι κι εσύ... αυτό θέλουν πλέον στις δουλειές 20-22 χρονών να δουλεύουν για πενταροδεκάρες...και καλά πρακτική...

θέλουν πλέον στις δουλειές 20-22 χρονών να δουλεύουν για πενταροδεκάρες...και καλά πρακτική...

Τι πενταροδεκάρες καλό μου; Αυτή, αν πληρώνεται, παίρνει χαρτζιλίκι απ' το ΤΕΙ, όχι απ' την εταιρία.

Κι εμείς, επειδή δεν τους γλύφαμε.... Σταδιάλα, τι να το κάνω που 'χω μυαλό; Πολύ καλό που μου 'κανε. Κάνα ωραίο κ*λο έπρεπε να 'χω!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

στατιστικά λέει τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται κοντά στο σπίτι σου,εκεί που κυκλοφορείς πιο συχνά...γιάυτό πάντα ζώνη και τα παιδιά στα καρεκλάκια τους...

είμαστε πρώτοι και σε θνησιμότητα παιδιών σε ατυχήματα...

μιλάμε τα παίρνω καθημερινά...όλα κάνουν βόλτα στο πίσω κάθισμα...

και σου λένε μέχρι εδώ παρακάτω πάμε...

Aπαπαπαπα, ούτε γι' αστείο! Αν είναι για λίγο, θα το πάρω αγκαλιά, αλλά συνήθως στο καρεκλάκι του.

Η αδελφή μου - η ΕΚΑΒίτισσα - λέει ότι τα χειρότερα ατυχήματα τα 'χει δει μέσα στην πόλη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ένα στενό πιο κάτω απο το σπίτι...

Δυστυχως στα σημεία που γνωρίζεις γίνονται οι στραβές, έτσι ακριβώς τρακαρα πριν 2 χρόνια 2222? οι ζημιές

Αισθάνομαι ότι έχω μείνει στην απ' έξω, ότι προχωράνε χωρίς εμένα (ενώ ειλικρινά δε χώνευα σχεδόν κανένα εκεί μέσα),
Κι εγώ έτσι νιώθω με τη δουλειά!!
Πολύ καλό που μου 'κανε. Κάνα ωραίο κ*λο έπρεπε να 'χω!!! :evil:

κ' γω που έχω ωραιο κωλό ...απλήρωτη ειμαι ....:tongue: ειναι να εισαι κωλοφαρδος ...αλλά όχι κ να γλυφω το συχαινομαι

Διαφημίσεις

Δυστυχως στα σημεία που γνωρίζεις γίνονται οι στραβές, έτσι ακριβώς τρακαρα πριν 2 χρόνια 2222? οι ζημιές

Στρογγυλός αριθμός, να τον θυμάσαι εύκολα. :mrgreen:

Κι εγώ έτσι νιώθω με τη δουλειά!!

Και φαντάσου εσύ δουλεύεις ακόμα. Εμένα που με διώξανε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εν τω μεταξύ το αφεντικό μου, ένας συναδελφος και το παιδί απο το συνεργείο μου κάναν την ίδια εξης ερώτηση: φώναζε ο άντρας σου? ευτυχώς μόλις του το είπα ούτε καν αναστέναξε. Είπε δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά. βέβαια και απο το ύφος μου κατάλαβε οτι δεν ήμουν για περισσότερα....

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φωνάζουν οι περισσότεροι ,αυτοί δεν μπορούν να πάθουν κάτι αστιστοιχο? ¨η μαλλον αυτοί έχουν το δικαίωμα, εμείς γιατί?

και μάλιστα το παιδί απο το συνεργείο σίγουρος οτι άκουσα κατσάδα μου λέει έλα μην στεναχωριέσαι άστον να φωνάζει αυτός θα του περάσει, εγώ σε κάτι τέτοια δε δίνω σημασία, έγινε δεν αλλάζει , το φτιάχνουμε τελείωσε. Σε όλους μπορεί να συμβεί και όλοι το ίδιο νιώθουμε μετά. Χρήστο του λέω όλα οκ, δεν με κατσαδιασε καθόλου, αλλιώς δεν θα μιλιόμουν. Μπράβο μου λέει , τις περισσότερες φορές απο τον τόπο του ατυχήματος μέχρι να έρθουν εδώ μπινελικώνουν:tongue:

εν τω μεταξύ το αφεντικό μου, ένας συναδελφος και το παιδί απο το συνεργείο μου κάναν την ίδια εξης ερώτηση: φώναζε ο άντρας σου?

ΕΛΕΟΣ καλέ, στα 1950 στην κάνανε αυτή την ερώτηση; Μα τι καφρίλα! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φωνάζουν οι περισσότεροι ,αυτοί δεν μπορούν να πάθουν κάτι αστιστοιχο? ¨η μαλλον αυτοί έχουν το δικαίωμα, εμείς γιατί?

oυτε εμένα μου ειχε φωναξει ...τώρα να ήμουν με το δικό του που η αξία του ειναι 4 φορες το δικό μου δεν ειμαι κ τόσο σίγουρη

Aπαπαπαπα, ούτε γι' αστείο! Αν είναι για λίγο, θα το πάρω αγκαλιά, αλλά συνήθως στο καρεκλάκι του.

Η αδελφή μου - η ΕΚΑΒίτισσα - λέει ότι τα χειρότερα ατυχήματα τα 'χει δει μέσα στην πόλη.

ούτε αγκαλιά καλύτερα...έχω δει crash test,σε ατύχημα αν κρατάς ένα μωρό αγκαλιά γίνεται 100 κιλά βάρος...μπορείς να το κρατήσεις?δεν νομίζω...εγώ μία φορά έχω πάρει το παιδί αγκαλιά,πέρσυ που με πήρε η πρινσέσα με το αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω να συναντήσω τον άντρα μου.

ωραίο νούμερο!!:tongue:

ΕΛΕΟΣ καλέ, στα 1950 στην κάνανε αυτή την ερώτηση; Μα τι καφρίλα! :shock:

ακριβώς...τι δλδ επειδή είμαστε γυναίκες??σωστός ο άντρας σου βίκυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...