Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Δηλαδή όταν φέρουν το κρεβάτι, θα ξεμοντάρουμε την κούνια. Θα ζοριστεί, τι θα κάνει; Θα κοιμηθεί!

Ναι καλέ γιατί να μην κοιμηθεί.. .ειναι μεγάλο αγόρι το παλικάρι σου, εμένα κοιμηθηκαν μια χαρά κ ήταν χρονιάρικα κ τα δύο .. εμένα πάλι προτιμά να κοιμάται μαζί με το αδερφό της στο πάνω κρεβάτι ενώ ο γιός με την αδερφή του στο κάτω... ότι να'΄ναι τα αδερφάκια

Προς το παρόν δε θα του δίνω επιλογή, η σκάλα για το πάνω θα 'ναι ... στο πάνω! Δε θα 'χει πρόσβαση δηλαδή. Το κάτω θα είναι όλο δικό του. Αργότερα βλέπουμε.

Kι εγώ δεν την αφήνω πάνω να κοιμηθεί αλλά ανεβαίνει μόνη της κ αν λείπει η σκάλα απλώς σκαρφαλώνει

όχι καλέ,όταν λήξει να το κάνεις...συνέχεια προσφορές βγάζουν...

θα του αρέσει γιατί θα έχει την άπλα του...

εμείς βγήκαμε τον μπελά μας,έρχεται τα ξημερώματα και ξαπλώνει στο κρεβάτι μαζί μας και δεν την παίρνουμε χαμπάρι...την ξαναβάζουμε στο κρεβάτι μετά από λίγο... χθες το μεσημέρι ήρθε πάλι...και κοιμήθηκε στο δικό μας...δεν έχει κοιμηθεί 2μιση χρόνια τώρα!! αν είναι δυνατόν...λες κι έπαθε μετάλλαξη κι έχω άλλο παιδί!!

Διαφημίσεις

δεν έχει κοιμηθεί 2μιση χρόνια τώρα!! αν είναι δυνατόν...λες κι έπαθε μετάλλαξη κι έχω άλλο παιδί!!

έλα μωρέ κ τί έγινε... εγώ παρακαλάω να έρχονται να δαγκώνω κανένα ποδαράκι

Αγριοκάτσικο! :tongue:

Πως τα λένε αυτά στην Κρήτη;

Ας μας πει μια κρητικιά... κανονικό αγριοκάτσικο το κορίτσι

Kι εμάς μπορεί να 'ρχεται. Ειδικά αν γεννηθεί και το μωρό. Απαπαπαπα, κι εγώ δε θέλω, θέλω την άπλα μου, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και θα ξαγρυπνάω.

Αλλά θα μεγαλώσουν, που θα πάνε. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kι εμάς μπορεί να 'ρχεται. Ειδικά αν γεννηθεί και το μωρό. Απαπαπαπα, κι εγώ δε θέλω, θέλω την άπλα μου, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και θα ξαγρυπνάω.

Αλλά θα μεγαλώσουν, που θα πάνε. :D

ακριβώς...δεν χωράμε...:D:D

ο άντρας μου κοιμάται με 3 μαξιλάρια,εγώ με 2...που θα βάλω το παιδί...και τώρα που πλάκωσε και ζέστη? δεν είχαμε μωρό τέτοια θέματα θα έχουμε τώρα?:shock:

και μια που μιλάμε για αγριοκάτσικο κ να καταλάβετε τί παιδί ειναι το δικό μου θα σας πω τί έγινε λίγες μέρες πριν φύγει.

Της ειχε κολλήσει να λέει "είσαι κότα!!!" και γελούσε (σίγουρα από τα μεγαλύτερα παιδιά στις κούνιες)

Πήγαινε στον πατέρα της λοιπόν κ του έλεγε καθημερινά "είσαι κότα". Την έπιασε κ ο Στ. κ της λέει "Εγώ επειδή ειμαι άντρας όπως κ ο Θοδωρής, είμαι κόκορας κ κάνω κικιρίκου, ενώ εσύ που εισαι κοριτσάκι κ η μαμά είσαστε κοτούλες επειδή κ οι κοτούλες ειναι θηλυκές (προσπάθησε να της το φέρει αλλιώς αλλά τελικά του έδωσε πληρωμένη απάντηση)

Με τα πολλά το επόμενο πρωί πάει πάλι με νάζι κ του λέει "ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ" και της λέει ο μπαμπάς της ..δεν τα λέγαμε εχθές.. τα αγοράκια κοκορες και τα κορίτσια κοτουλες.... Κ σηκώνεται η κυρία τον κοιτά με ύφος σταθερό κ του λέει

"ΕΓΩ.. ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΚΟΡΑΣ, ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΤΑ"... σταματά για λίγο (ο πατέρας της κ εγώ ειχαμε μείνει μλκς) και γυρνά κ του ξαναλέει... 'ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ'

Σκατα! Σκατα! Σκατα!

πριν ένα μισάωρο μπήκα στο γραφείο. Πρωί πρωί τράκαρα. ευτυχώς μόνο υλικές οι ζημιές. ένα χιλιαρικάκι μες στο νερό θα κάνει φτερά αύριο. Τελικά ούτε κατοστάρικο δεν μπορούμε να αποταμιεύσουμε εμείς.....Είμαι να σκάσω.

Μαεστρία εγώ στα έλεγα για την χόλ. Ο άντρας μου μου λέει πως πολλοί δυσαρεστημένοι πελάτες γυρνάνε στον ΟΤΕ.Απο τους παρόχους μου έχει πει πως η forthnet είναι η καλυτέρη. Αν και πριν χρόνια που είχαμε στο γραφείο είχα συνέχεια τεχνικά προβλήματα με το ίντερνετ. Τώρα μπορεί να έχει βελτιωθεί βέβαια.

Αυτά... και τώρα ας ξαναβυθιστώ στην στεναχώρια μου...

Σκατα! Σκατα! Σκατα!

πριν ένα μισάωρο μπήκα στο γραφείο. Πρωί πρωί τράκαρα. ευτυχώς μόνο υλικές οι ζημιές. ένα χιλιαρικάκι μες στο νερό θα κάνει φτερά αύριο. Τελικά ούτε κατοστάρικο δεν μπορούμε να αποταμιεύσουμε εμείς.....Είμαι να σκάσω.

Eλα ρε κορίτσι, πως έγινε;;; Δεν σε πληρώνει η ασφάλεια, ειναι δική σου ευθύνη; Να χαίρεσαι που εισαι καλά όλα τα άλλα γινονται

Μαεστρία εγώ στα έλεγα για την χόλ. Ο άντρας μου μου λέει πως πολλοί δυσαρεστημένοι πελάτες γυρνάνε στον ΟΤΕ.Απο τους παρόχους μου έχει πει πως η forthnet είναι η καλυτέρη. Αν και πριν χρόνια που είχαμε στο γραφείο είχα συνέχεια τεχνικά προβλήματα με το ίντερνετ. Τώρα μπορεί να έχει βελτιωθεί βέβαια.

Αυτά... και τώρα ας ξαναβυθιστώ στην στεναχώρια μου...

Εμείς ειχαμε κάνει αίτηση στη forthnet κ μας έγραψαν κανονικά, έχω tellas δλδ wind πια κ δεν έχω κανένα θεμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...