Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζες η μαμά έχει θεματάκι...απαπα... δεν φτάνει που έχει κάτι να ασχοληθεί...

τι άλλο καλύτερο έχει να κάνει??ένα παιδί έχει και 2 εγγόνια...

κι εγώ αυτόν τον καιρό είμαι σκασμένη!!ρε παιδιά οι δικοί μου είναι απόντες τελείως,δεν τους νοιάζει μία για την μικρή...

ευχαριστώ βίκυ,θα πάω να δω...

καντάδα σου κάνει η γεωργίτσα!!

Μόλις έκατσα, για την ακρίβεια ήρθα στις 6μμ σπίτι με σκοπό να τελειώσω ένα βιβλίο που διάβαζα εδώ κ μερικές μέρες. Εβαλα στα κλεφτά ένα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες για να έχουμε να φάμε κ 2 πλυντήρια.

Ακόμα μουδιασμένη απο τα πρωινά κ έτσι δεν πήρα ακόμη να μιλήσω στα παιδιά, θα το αφήσω για αύριο που θα έρθει ο Στ. νωρίς για να μιλήσει αυτός κ να μην χρειαστεί να μιλήσω με τη μτρ μου.

Mάλλον θα βάλω να δω κάτι επεισόδια από μια σειρά που έχουμε κατεβάσει, θα δείξει. Σήμερα ο Στ θα αργήσει αλλά δεν με πειραζει παρακαλώ να ανοίξει η δουλειά.

Kαλησπερα και απο μενα !!! Και εγω θελω να του κοψω την πανα , μια μερα τον αφησα να κοιμηθει χωρις και ναι δεν μ κατουρησε !!!

Εγω τον αφηνω ξυπολυτο ακομα και στο δρομο εχει περπατισει δεν με πειραζει καθολου!!!

Ναι φευγουμε οριτσικα , ο ανδρας μου ψαχνει επιγοντος δουλεια , και ελεναδα μου εχουμε συγγενεις και φιλους πανω εκεινος ξερει και την γλωσσα .. Ολα θα πανε καλα σημερα το συζητουσαμε παλι , και λεγαμε τι θα κανουμε 4 ωρες με τον μικρο στο αεροπλανο , ονειρα κανουμε συνεχεια για να δουμε !!!

Χθες περασαμε σουπερ αφου καναμε και sex εκτος σπιτιου καλα ειμαστε , σαν παρανομο ζευγαρι ενα πραγμα θυμηθηκα τη εποχη που βγαιναμε κρυφα .. αχ περασαν και για μενα τα χρονια μου φενεται!!!

Μαεστρο με το καλο η κορακλα και προσπ εσενα ειναι αγορακι να το ξερεις ..

Φιλακια!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

εδώ στα ίδια,σπίτι και ζεσταινόμαστε...

το απόγευμα θάλασσα,δεν πάει άλλο.

πελαζί καλά κάνετε και φεύγετε τότε,είναι πιο εύκολο αν ξέρετε και την γλώσσα...

είναι ωραία στη Σουηδία.

οι υπόλοιπες καλά?

οι υπόλοιπες καλά?

Οι υπόλοιπες πουθενά για την ώρα. Το απόγευμα θα πάω με τον άντρα μου να παραλάβω το δώρο μου από το fashion bazaar, έχει γούστο ο άτιμος κ ειναι ευκαιρία να πάμε κάπου μαζί με το αντρί μου. Εχθές ήρθε ξελιγομένος κ φάγαμε κατά τις 11μμ που δεν το συνηθίζουμε.

Χριστινάκι πήρα το 4πλο κονσίλερ κ ειναι σούπερ το δοκίμασες;

με βρίσκεις αδιάβαστη αφεντικό,παρέλαβα χθες τα πραγματάκια... τις βαφές πως τις χρησιμοποιούμε?έχω γάμο την κυριακή,κι αν προλάβω θα βαφτώ.

έχει ωραία πραγματάκια το bazaar?κι εγώ πάντα με τον καλό μου πάω...στα γυναικεία έχουν γούστο,στα δικά τους καμμιά φορά μαντάρα τα κάνουν!

Διαφημίσεις

Kαλημέραααααααααα!

Χθες δεν είχα ίντερνετ και τ' ακούσανε στη ΧΟΛ, άντε να τελειώσει η χρονιά ν' αλλάξω γιατί είναι η χειρότερη σύνδεση που 'χα μιλάμε!!

Σήμερα σπίτι, μόνη, αποφεύγω τη ζέστη, αφού πήγα το πρωί τον μικρο στον παιδικό και έκανα μερικά μικροψώνια.

Με την πάνα τα πάει καλά, του πέρασε η άρνηση και τώρα, όταν προλαβαίνει, τα λέει και πάμε. Βέβαια του το υπενθυμίζουμε συνέχεια κι εμείς ή του φεύγουν - το πρωί του φύγανε ένα δυο κακά - αλλά κρατιέται μόλις το καταλαβαίνει και συνεχίζει στην τουαλέτα. Ο πίνακάς μας έχει γεμίσει αυτοκόλλητα! :D

Nα ρωτήσω κάτι; Επειδή παραγγείλαμε την κουκέτα και θα 'ρθει τον άλλο μήνα, όταν τους αλλάξατε κρεβάτια - γιατί θ' αντισταθεί το ξέρω - τους δώσατε επιλογή ή απλά εξαφανίσατε την κούνια, οπότε αναγκαστήκανε να κοιμούνται στο κρεβάτι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ποιο είναι αυτό?

εγώ έχω πάρει το anew κονσίλερ.

Ειναι το 4πλο με τα διάφορα χρώματα στην Κ14 -σελ 85

τις βαφές πως τις χρησιμοποιούμε?έχω γάμο την κυριακή,κι αν προλάβω θα βαφτώ.

Οπως όλες τις βαφές τις έτοιμες αγάπη. Βάλε φωτό μετά.

έχει ωραία πραγματάκια το bazaar?κι εγώ πάντα με τον καλό μου πάω...στα γυναικεία έχουν γούστο,στα δικά τους καμμιά φορά μαντάρα τα κάνουν!

Δεν ξέρω σήμερα θα πάω κ θα σου πω, σίγουρα έχει μάρκες.

Εμένα ειναι πολύ κοκέτος, ξέρει να ντύνεται ο άνθρωπος αλλα κ η πθρ μου ντυνόταν σούπερ, ήταν κ καρακουκλάρα

πότε θα βάλεις τις τούρτες εσύ?

αχ Χριστινάκι ειμαι πολυ "κότα" όλο το σκέφτομαι κ μετά μετανιώνω

Πολλά μπράβο με τα κακάκια!!

Nα ρωτήσω κάτι; Επειδή παραγγείλαμε την κουκέτα και θα 'ρθει τον άλλο μήνα, όταν τους αλλάξατε κρεβάτια - γιατί θ' αντισταθεί το ξέρω - τους δώσατε επιλογή ή απλά εξαφανίσατε την κούνια, οπότε αναγκαστήκανε να κοιμούνται στο κρεβάτι;

Εκεί που ειχα την κούνια στο δωματιό του το έκανα κρεβατάκι έτσι δεν ειχε αλλη επιλογή

καλημέρα μαέστρο!!μπράβο!!τις βγάζετε κι εσείς σιγά σιγά τις πάνες.

η forthnet έβγαλε προσφορά 25Ε τον μήνα ίντερνετ(τόσα δίναμε μετά το 1ο εξάμηνο που ήταν 12.5Ε) και απεριόριστα σταθερά...και την ενεργοποιήσαμε.

εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εξαφανιστεί η κούνια,εκεί είναι για μωράκια πες του,ε το πρώτο βράδυ κάτι θα έχετε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...