Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα όλη μέρα η πεθερά της φοράει πάνα γιατί φοβάται μην της λερώσει. Σε ταβέρνες κλπ προς το παρών θα προτιμούσα την πάνα αν και την αρνείται η μικρή. ¨οταν της έχω περισσότερη εμπιστοσύνη πήρα γιογιό ταξιδίου στο οποίο τοποθετείς σακούλα και μετά απλώς αδειάζεις το περιεχόμενο σε κάποια τουαλέτα χωρίς να έχεις να πλένεις κλπ...

Χθες βραδυ ο άντρας μου έβαλε δυνατά το καινούριο τραγούδι των stavento. η μικρή έκλεισε τα αυτιά της και φώναζε : κλείστο, τα νέβα μου! (επειδή νύσταζε προφανώς...) και θυμήθηκα την Αντζελίνα και τα νέβα της:tongue:

:lol::lol:

αρχισε κι η γεωργιτσα κι εχει νευρα,ε?

ωραια ιδεα αυτο το γιογιο,θα παω να παρω.σημερα παντως εχει ξεμυαλιστει μαζι μου που ειμαι σπιτι και ξεχνιεται και τα κανει πανω της..

αλλα δεν πειραζει,σιγα-σιγα.

πηγα και ρωτησα και για παιδικο σταθμο,ληγει την παρασκευη η προθεσμια για τις αιτησεις,και δεν της εχω κανει το μαντου ακομα.μου ειπαν οτι δεν πειραζει που ειναι ανεργος ο αντρας μου,να κανω την αιτηση.και να κανω και αιτηση για το εσπα που ληγει τον ιουλιο.μακαρι να τη παρουν,γτ θελει πολυ να παει.όποτε περναμε απο σχολειο,ή νηπιαγωγειο δεν ξεκολλαει!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εμάς στάσιμα τα πράγματα, ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν να της βγάλει την πάνα επειδή φιλοξενεί ένα ζευγάρι παραξενους συγγενείς μου ειπε εχθες οτι της την φοράει την πανα επειδή φοβάται μην πάει στο κρεβάτι των άλλων κ το λερώσει :shock::-(:mad: αλλά παει για πιπι κ πουπού στη λεκάνη, τα λέει κανονικα δλδ.... και νευρίασα επειδή οι άλλοι φευγουν στις 20/7 κ θα την πληρώσουν τα παιδιά μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

Εμάς στάσιμα τα πράγματα, ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν να της βγάλει την πάνα επειδή φιλοξενεί ένα ζευγάρι παραξενους συγγενείς μου ειπε εχθες οτι της την φοράει την πανα επειδή φοβάται μην πάει στο κρεβάτι των άλλων κ το λερώσει :shock::-(:mad: αλλά παει για πιπι κ πουπού στη λεκάνη, τα λέει κανονικα δλδ.... και νευρίασα επειδή οι άλλοι φευγουν στις 20/7 κ θα την πληρώσουν τα παιδιά μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

βλακεια κι αυτο..αφου ειναι ετοιμη η μικρη,θα επρεπε να της τη βγαλει την πανα.αλλα τι να πεις..

καλο το πιπι και πουπου!:tongue:

εσυ τζες εκανες αιτηση για παιδικο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εσυ τζες εκανες αιτηση για παιδικο?

οχι κ το έχω ήδη μετανιώσει... δεν προλάβαινα να συγκεντρώσω τα χαρτιά κ έχω κάποια θεματάκια με το εκκαθ. κ τα χαρτιά του Στ. που ήθελαν χρονο.

Διαφημίσεις

αρμένικη βίζιτα οι συγγενείς...τσάμπα διακοπές δλδ...

κρίμα και τα πηγαίνει καλά το κορίτσι.

η έλλη τα κακά τα λέει παπάπου!!!!

κοντά στην δική σου τζες...

η έλλη κάνει στάνταρ κακά μετά το φαγητό,πάει μπροστά στην πόρτα του wc ή μέσα,παίρνει ένα περιοδικό,κάθεται όρθια και τα κάνει...είμαστε πολύ κοντά στην τουαλέτα ε???:tongue::tongue:

η έλλη τα κακά τα λέει παπάπου!!!!

κοντά στην δική σου τζες...

Eμένα κακά τα λέει , εγώ τα ειπα πουπού που ταίριαζε με το πιπί

Αρμένικη βίζιτα δεν λες τίποτα κ φυσικά δεν θέλω να παώ όταν ειναι αυτοί επειδή η μάνα μου όπως κάθε φορά θα ενισχύσει το προφίλ μου ως άχρηστη για να ανέβει αυτή στα ουράνια... συνηθισμένη ειμαι

Διαφημίσεις

είδα στο ίντερνετ ότι γίνεται χαμός με τις αιτήσεις φέτος για τους δημόσιους σταθμούς, όλοι θέλουν να τα πάνε.με κλήρωση θα γίνει δλδ?

ε βεβαια.. ποιος μπορει τωρα να πληρωνει 350 και 500 ευρω το μηνα σε σταθμο..

ΜΩΡΕ.. ΤΑ ΧΩ ΠΕΙ ξανα και ξανα

θα γυρισουμε σε εποχες που θα μενουμε ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (γονεις, παιδια, συγγενεις) και θα σπουδαζουν μονο τα παιδια των λεφταδων μια μεταπολεμικη κατασταση χωρις ομως μελλον αναπτυξης..

Για αυτο εγω εδω και 5 χρονια κανω practise με τη κουνιαδα για να μαι συνηθισμενη..χαχα!

Eμένα κακά τα λέει , εγώ τα ειπα πουπού που ταίριαζε με το πιπί

Αρμένικη βίζιτα δεν λες τίποτα κ φυσικά δεν θέλω να παώ όταν ειναι αυτοί επειδή η μάνα μου όπως κάθε φορά θα ενισχύσει το προφίλ μου ως άχρηστη για να ανέβει αυτή στα ουράνια... συνηθισμένη ειμαι

αν η ενισχυση ως αχρηστη γινεται κατα λεξη παντως μπροστα στα παιδια αυτο ειναι ενα θεματακι που θα πρεπε να λυσεις θελει δε θελει.. ελπιζω παντως να μην συμβαινει..

σορυ κιολας..

οσο για το...πιπι. εγω τσισα το λεω και κακα..με το χαρακτηρισμο του αιδοιου εχω προβλημα.. τρυπουλα την λεω γιατι αλλιως δεν μου καθεται..

ουτε πιπι, ουτε κουτι, ουτε κουφετο, ουτε ενα σωρο αλλα διαφορα που εχω ακουσει απο μικρη..

κοινως αιδοιο..χαχα..

τωρα ερχεται και το...πουλακι (ελεος ρε π@#$$ μου.. κομπλεξικα τα κανουμε απο τα γεννοφασκια!!)

η κορη μου και το πρωι γκρινια επειδη δεν ειμαστε απικο με τα φωτα αναμμενα απο τις 6.30 για να παιζομε

και τωρα γκρινια και τσιριδες επειδη δεν ηξερε τι ηθελε..

ολη η γειτονια μας ακουει

πραγματικα τοσο γκρινιαρα δεν πιστευα οτι θα γινοταν..

και ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ..

οι θειαδες - αδελφες μας ειναι ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ...

ΙΣΧΥΡΑ γονιδια ρε γμτ...

αν η ενισχυση ως αχρηστη γινεται κατα λεξη παντως μπροστα στα παιδια αυτο ειναι ενα θεματακι που θα πρεπε να λυσεις θελει δε θελει.. ελπιζω παντως να μην συμβαινει..

ότι κ να λέω πέφτει στο κενό .. υπάρχει πάντα η γνωστή ατάκα κ πολυφορεμένη... "δεν φτάνει που στα φυλάμε, είσαι αχάριστη, εκεί που πρέπει δεν ξέρεις να μιλήσεις"...

οσο για το...πιπι. εγω τσισα το λεω και κακα..με το χαρακτηρισμο του αιδοιου εχω προβλημα.. τρυπουλα την λεω γιατι αλλιως δεν μου καθεται..

ουτε πιπι, ουτε κουτι, ουτε κουφετο, ουτε ενα σωρο αλλα διαφορα που εχω ακουσει απο μικρη..

Εμείς το λέμε "το πιπάκι σου" ενώ του Θοδωρή "ο κύριος Τσουτσαρής ή το τσουτσαρί " εντελώς γελοίο αλλά ήταν τις εποχές που έβγαζα τραγούδια καθε μέρα για παιχνίδι

Εμείς το λέμε "το πιπάκι σου" ενώ του Θοδωρή "ο κύριος Τσουτσαρής ή το τσουτσαρί " εντελώς γελοίο αλλά ήταν τις εποχές που έβγαζα τραγούδια καθε μέρα για παιχνίδι

το τσουτσαρι το ΥΠΕΡ προτιμω απο το χαζο...πουλακι..

και το πιπακι το κανει πιο γλυκο και συμπαθητικο..

τρυπα..

πιπι

κουτι

κουφετο..

ελεος..

ποτε θα φθασει στην ηλικια να της πω οτι τα λενε γεννητικα οργανα!!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...