Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελεναδίτσα από αυτούς που ξέρω,τον πρώτο καιρό φορούσαν πάνα...

μπορείς να της λες ότι ακόμα έξω θα φοράει πάνα...αν δεις ότι κρατιέται κάποιες ώρες δοκιμάζεις κι έξω...πάρε ρούχα,βρακιά όπως όταν ήταν μωρό...

υπάρχει νομίζω γιογιο που ανοιγοκλείνει...

αλλιώς στην ύπαιθρο...

οπότε προχωράτε κι εσείς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παρήγγειλα γιαουρτι με μουσλι, ειμαι οριακα να ξεράσω... η ζέστη... τελειωσα κ τα χάπια σήμερα κ καμμια όρεξη δεν έχω, θα πάω κ οδοντίατρο κ έχω τόσα νευρα επειδή μαλλον δεν έχει καλά υλικά κ τα σφραγίσματα με ξαναπονάνε... σκατούλες 700 ευρώ έτσι... τεσπα.... θα το αφήσω λίγο κ μετά απο σεπτέμβρη

καλημέρα!

Ελενάντα εγώ αποφεύγω τις μετακινήσεις για αυτό το λόγο.

Τα απογεύματα που πηγαίνει στο πάρκο με τη μαμά μου είπα να της βάλω πάνα αλλά αρνήθηκε κι έτσι την πήρε με το βρακί. Όταν κατουριόταν το είπε στη μαμά μου και την κράτησε στα χορταράκια και κατούρησε. Τώρα πριν φύγει για το πάρκο την λέω έλα να κατουρήσεις πρώτα και μου λέει θα κατουρήσω στα χορταράκια:P Και σήμερα το πρωί σηκώθηκε στεγνή και μου ζήτησε να πάει τουαλέτα. Επίσης της έχω πάρει ένα γιογιο ταξιδίου για τις μεγαλες αποστάσεις. Όταν πηγαίνουμε στο χωριό της φοραω πάνα στο αυτοκίνητο γιατί συνήθως την παίρνει ο ύπνος και δεν την έχω εμπιστοσύνη.

Διαφημίσεις

υπάρχει κάτι που θα ήθελες βοήθεια με τη λέσχη;

αγαπη μου σε ευχαριστω πολυ για τη προσφορα αλλα προς το παρον το μονο προβλημα μου ειναι το ανεβα κατεβα απο το σπιτι στη λεσχη...τα επομενα προβληματα..προσεχως..χαχα!

εγώ μπορώ να κάνω ίντερνετ research αν θέλεις προσπ κάτι....

έχω άπειρο υλικό για τα πάντα...

υλικά δεν έχω και λεφτά...

έχω βρει κάτι tote bags και δεν έχω ραπτομηχανή...όχι ότι ξέρω να ράβω,αλλά θα μάθω,ξέρει ο καλός μου από τη μαμά του...

έχει κάπου καταχωνιασμένη η μαμά μου...σε μια αποθήκη,άντε να την βρω,20 χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί...

γεια σου Βικάκι...

καλά και πως την βγάζετε καθαρή μέσα στο σπίτι?εγώ ζεσταίνομαι τρελά...πάμε μια παιδική χαρά,μία καμμιά βόλτα κέντρο,μια θάλασσα...

ε

καλά και πως την βγάζετε καθαρή μέσα στο σπίτι?εγώ ζεσταίνομαι τρελά...πάμε μια παιδική χαρά,μία καμμιά βόλτα κέντρο,μια θάλασσα...

όταν γυρνας σπίτι 5 το απόγευμα νομίζω το λαχταράς λιγάκι το σπιτάκι. βέβαια ίσα να φάω , να συμαζέψω και να ''ξαποστάσω'' ένα μισάωρο. Αν δεν τη πάει η μαμά μου πάρκο την κατεβάζω στην αυλή και παίζει με τον μάριο και τα παιδάκια της γειτονιάς. Αν πάρει χαμπάρι οτι ο Μάριος είναι πάρκο με τον παππού και δεν έχει έρθει η μαμά μου ε, τότε ο κλήρος πέφτει σε μένα.

Διαφημίσεις

Εμεις φαγαμε τριμμενη ντοματουλα, με λαδακι, ριγανιτσα, λαδακι και μουσκεμενα κομματια απο παξιμαδι!

Και μολις φαγαμε, φορεσαμε μαγιω και πλατσουριζουμε στην πισινουλα μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα!

Ελενάντα εγώ αποφεύγω τις μετακινήσεις για αυτό το λόγο.

Τα απογεύματα που πηγαίνει στο πάρκο με τη μαμά μου είπα να της βάλω πάνα αλλά αρνήθηκε κι έτσι την πήρε με το βρακί. Όταν κατουριόταν το είπε στη μαμά μου και την κράτησε στα χορταράκια και κατούρησε. Τώρα πριν φύγει για το πάρκο την λέω έλα να κατουρήσεις πρώτα και μου λέει θα κατουρήσω στα χορταράκια:P Και σήμερα το πρωί σηκώθηκε στεγνή και μου ζήτησε να πάει τουαλέτα. Επίσης της έχω πάρει ένα γιογιο ταξιδίου για τις μεγαλες αποστάσεις. Όταν πηγαίνουμε στο χωριό της φοραω πάνα στο αυτοκίνητο γιατί συνήθως την παίρνει ο ύπνος και δεν την έχω εμπιστοσύνη.

thanks βικη!εμενα ειναι δυσκολο να μην πηγαινει καπου η μικρη.

παω να διαβασω στο παρεντς γι'αυτο το θεμα.

σε ταβερνα,καφετερια,σε αλλα σπιτια αν πατε τι κανετε?

μαλλον θα της παρω ενα γιογιο με καπακι,και θα το κραταω παντου..

αλλα θελω κι αλλο ενα για την πεθερα..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

thanks βικη!εμενα ειναι δυσκολο να μην πηγαινει καπου η μικρη.

παω να διαβασω στο παρεντς γι'αυτο το θεμα.

σε ταβερνα,καφετερια,σε αλλα σπιτια αν πατε τι κανετε?

μαλλον θα της παρω ενα γιογιο με καπακι,και θα το κραταω παντου..

αλλα θελω κι αλλο ενα για την πεθερα..

εμένα όλη μέρα η πεθερά της φοράει πάνα γιατί φοβάται μην της λερώσει. Σε ταβέρνες κλπ προς το παρών θα προτιμούσα την πάνα αν και την αρνείται η μικρή. ¨οταν της έχω περισσότερη εμπιστοσύνη πήρα γιογιό ταξιδίου στο οποίο τοποθετείς σακούλα και μετά απλώς αδειάζεις το περιεχόμενο σε κάποια τουαλέτα χωρίς να έχεις να πλένεις κλπ...

Χθες βραδυ ο άντρας μου έβαλε δυνατά το καινούριο τραγούδι των stavento. η μικρή έκλεισε τα αυτιά της και φώναζε : κλείστο, τα νέβα μου! (επειδή νύσταζε προφανώς...) και θυμήθηκα την Αντζελίνα και τα νέβα της:tongue:

τυχεροί είστε βίκυ,έχετε την αυλή,έχετε τον Μάριο...

εμείς τίποτα από τα 2...γι'αυτό βγαίνουμε...μην νομίζεις κι εγώ δεν έχω όρεξη κάθε μέρα...και μένουν και οι δουλειές πίσω.

σήμερα τα έχω δει όλα με τη ζέστη,χρειαζόμαστε κλιματιστικό και στον κάτω όροφο...αλλά δεν παίζει φάση.

και η γεωργίτσα νεύρα!!!!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...