Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!!! :D

Σημερα τρωμε κανονικα απο το πρωι! Ηπιαμε και ολο μας το γαλα.! ;) Και για να χαιρομαι τοσο, σημαινει πως δεν καναμε εμετο! Γιουπιιιιιιιιιι!!!! :D:D:D

Αυριο θα παμε κανονικα "λολειο"!!

Ρε 'συ Προσπ τι κυημα, ασε τους μαιευτηρες να λενε! Αγοραρος με τα ολα του ειναι! ;)

Πριγκηπεσσα μου ετσι ημουν προχθες και με εσωσε συμβουλη αλλης συμφορουμιτισσας: μπαινεις για μπανιο και ριχνεις αφθονο ζεστο νερο στον αυχενα. Μιλαμε για ΤΗΝ ανακουφιση, καντο και θα με θυμηθεις!

Κερκυραιαααααα, πλησιαζει 26 του μηνος ε?? Τα παππουτσακια μας ειναι ετοιμα προς αποστολη? ;)

Σημερα ειναι και ο μπαμπας μας στο σπιτι, ευτυχως για εμενα! Οποτε εβαλα και το φαϊ στο φουρνο εγκαιρως και επλυνα και το νεροχυτη που γινοταν Ο χαμος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω πως μπορω να εχω μια τυροπιτα????

μαγειρεψα, επλυνα πιατα, εβαλα πλυντηριο, απλωσα ρουχα, επλυνα στο χερι ρουχα, εκανα δουλειες για το γραφειο και τωρα βαριεμαι να παω στο φουρνο..

ειναι και η ωρα που με πιανουν τα φαρμακα.. μια χαρα..

Διαφημίσεις

εγώ επιμένω...γεννάς!!!!νόμιζα οκτώβρη βέβαια αλλά δεν πειράζει...σύντομα πάντως!!

χαχα

καλώς τη φαίη...μπράβο στο κορίτσι...κυκλοφορεί ίωση?έχω από το πρωί διάροια και αναγούλα...ερείπιο...

μια τυρόπιτα στο τραπέζι 5!!εγώ θέλω λουκανικόπιτα!!!

εγώ πάλι δεν έχω κάνει τίποτα από το πρωί...

φαίη έχω παραγγείλει στον μάστορα τα δικά σου και της πρινσέσας από την παρασκευή και με πάει από μέρα σε μέρα,πλάκωσε δουλειά,πριν λίγο που τον πήρα,είπε το απόγευμα θα είναι έτοιμα...με το που τα παραλάβω τα φτιάχνω αμέσως...δλδ απόψε και αύριο τα στέλνω...αλλιώς παρασκευή...είναι λίγο slow το μαστόρι...

Προσπ Αθηνα δεν μενεις? Δεν εχει καμμια καφετερια delivery? Μη γελας, σε βλεπω! Εγω εχω 2 απο αυτες κοντα στο σπιτι μου! Παραγγελνεις καφεδια και σαντουιτσακι, και στα φερνει κανονικα ο διανομεας. Απλα εχουν ως προυποθεση η ελαχιστη παραγγελια να ειναι 5 ευρω.

Μιαμαμα ειμαστε οκ.. Οποτε μπορεσεις! Απλα υπενθυμιζω εγω (ειμαι και απαιτητικη πελατισσα :lol: χαχαχα)!

gM4vp2.png

τζεσικάκι κέρδισες σε διαγωνισμό είδα...μπράβο,κι εγώ προχθές κέρδισα από ένα μπλογκ πραγματάκια για scrapbooking...τα περιμένω.

είχα κερδίσει άλλες 2 φορές από το φέις αλλά ποτέ δεν τα πήρα.σκουλαρίκια,η μία δεν μου τα έστειλε ποτέ...η άλλη λέει τα έστειλε και μάλλον χάθηκαν...τεσπά!!

Διαφημίσεις

τζεσικάκι κέρδισες σε διαγωνισμό είδα...μπράβο,κι εγώ προχθές κέρδισα από ένα μπλογκ πραγματάκια για scrapbooking...τα περιμένω.

είχα κερδίσει άλλες 2 φορές από το φέις αλλά ποτέ δεν τα πήρα.σκουλαρίκια,η μία δεν μου τα έστειλε ποτέ...η άλλη λέει τα έστειλε και μάλλον χάθηκαν...τεσπά!!

ναι θα πάω αύριο με το Στ. να διαλέξω το δώρο μου.!!!!

καλημερα!

τι κανετε?

πεινατε,ε?

φαιη ευτυχως περασε κι αυτο,μια χαρα.

δεν μου απαντησε καμμια για το θεμα βολτα τι κανετε?εσυ προσπ που τις εχετε κοψει,νομιζω φορουσατε πανα στις βολτες?

η μικρη μου απο χθες με τον μπαμπα της κανει κακα στο γιογιο!!κριμα που δεν ημουν εκει,σημερα ελπιζω να τη δω να της πω μπραβο κι εγω!

σημερα δεν ηθελε να βαλει πανα και κυκλοφορουσε με το βρακακι,και τα εκανε πανω της.αλλα το εχει παρει ζεστα το θεμα.:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Παω πασο στη "συγκεκριμενη" τυροπιτα! Οχι, δεν τα βαζω ποτε με τις λιγουρες γκαστρουλας! χαχαχα :lol:

Ελενακι μου εγω δεν ξερω να σου απαντησω!

Χριστινακι ηδη την κρατησα πολυ στο σπιτι, αν την κρατησω αλλο λιγο θα με φαει ζωντανη, δεν παιζει! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...