Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ώρες ώρες νιώθω σαν να μην υπάρχω...τώρα πχ είναι στον καναπέ και κάνουν αγκαλίτσες!!!

θα πάθει πλάκα μαέστρο,είσαι τυχερή όμως,έχεις τον Γιάννο σου!!

βίκυ μπράβο!!πολύ γρήγορα τα καταφέρατε,εμείς στο μηδέν,έχω σταματήσει μερικές μέρες,σύντομα όμως θα βάλουμε πάλι μπροστά!!

καλό το "get a room"!!!!!!!!!!χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμάμα ναι, μην τα παρατάς. Κι εμάς σου λέω τσίνισε πολύ άσχημα, αλλά αν επιμένεις, και αφού σωματικά είναι η κατάλληλη ηλικία, τι θα κάνει; Θα μάθει! Ήρεμα και επίμονα.

Άσε, ο χάζμπαντ ώρες ώρες αισθάνεται έτσι, όταν αρχίζω εγώ με τον Γιάννη τα χάδια! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ κατευθείαν τουαλέτα τον έβαλα. Για τσίσα, αν σηκώσουμε καπάκι, φτάνει να κάνει κι όρθιος! Στα κακά πρέπει να τον κρατάμε, μην πέσει μέσα! :D

πάρε στεφανάκι. Εγώ την ξεκίνησα με γιογιό για να το έχω δίπλα της και να το θυμάται και εκτός αυτού για να μην νιώθει οτι την κόβω απο το παιχνίδι της και αρνείται να πάει και το πάρει στραβά. Πλέον που αρχίζει να της γίνεται βίωμα ζητάει μόνη της να πάει. Το βραδυνό θα το κόψουν μόνα τους υποσυνείδητα.

ώρες ώρες νιώθω σαν να μην υπάρχω...τώρα πχ είναι στον καναπέ και κάνουν αγκαλίτσες!!!

θα πάθει πλάκα μαέστρο,είσαι τυχερή όμως,έχεις τον Γιάννο σου!!

βίκυ μπράβο!!πολύ γρήγορα τα καταφέρατε,εμείς στο μηδέν,έχω σταματήσει μερικές μέρες,σύντομα όμως θα βάλουμε πάλι μπροστά!!

καλό το "get a room"!!!!!!!!!!χαχα

θέλει υπομονή. Και εμένα καμιά φορά της ξεφεύγουν και μου λέει έκανα ζημιά. Της λέω σου αρέσει που είσαι με βρεγμένο βρακάκι? Μήπως θέλεις να σε αφήσω έτσι? ¨οχι αλλαξέ με πακαλώ (παρακαλώ), εν το κάνω ποτέ σανά (ξανά) και τη βλέπω μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Κοντεύει ένας μήνας περίπου που βγάλαμε την πάνα και ακόμα ατυχηματάκια έχουμε, και τα κακά τώρα ξεκίνησε σιγά σιγά να τα λέει. δοκίμασες με αυτοκόλλητα ?

Διαφημίσεις

Καλα κι εμεις σας ειπα σταματησαμε τη προσπαθεια.. Δεν ηταν μονο πως τσινιξε, η δικια μου εκλαιγε κιολας, σπαραζε, οποτε ειπα να την ξαναπροσπαθησω πιο μετα. Δεν θελω να πιεσω κιολας..

Κοιμηθηκε.. Παω κι εγω και ευελπιστω απο Πεμπτη να παει "λολειο" να μαζεψω το χαμο που γινεται εδω μεσα και να πατησω και κανενα σιδερο!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

δεν τα παράτησα,μας το πρότεινε και η παιδίατρος...για να μην έχουμε αντίθετα αποτελέσματα...και η δική μου σας της φαίης,έκλαιγε,αρνιόταν...

μην ξεχνάμε ότι η έλλη και η μαρία είναι πιο μικρά από τα δικά σας...όλα παίζουν ρόλο...

το σκ ξεκινάμε πάλι...πιο εντατικά...

για την ώρα το γιογιό μας έχει 5 αυτοκόλλητα,με την πιπίλα είχε πιάσει,θα πιάσει και με αυτό...

τζες η ανδρείνα ξεκίνησε?

δεν τα παράτησα,μας το πρότεινε και η παιδίατρος...για να μην έχουμε αντίθετα αποτελέσματα...και η δική μου σας της φαίης,έκλαιγε,αρνιόταν...

μην ξεχνάμε ότι η έλλη και η μαρία είναι πιο μικρά από τα δικά σας...όλα παίζουν ρόλο...

το σκ ξεκινάμε πάλι...πιο εντατικά...

για την ώρα το γιογιό μας έχει 5 αυτοκόλλητα,με την πιπίλα είχε πιάσει,θα πιάσει και με αυτό...

τζες η ανδρείνα ξεκίνησε?

ναι βρε μην αγχωνεσαι.εγω δεν την εχω βαλει εντατικα στο γιογιο ή στη λεκανη.θελω πρωτα να συνηθισει στην ιδεα,της πηρα πανες βρακακια για ευκολια,και ειπα και στον αντρα μου να την βαζει πιο συχνα,κι ας μην κανει τιποτα.εγω εχω προβλημα,γτ πηγαινει καθε μερα πρωι-βραδυ βολτα με την πεθερα μου ή μ'εμενα.αν της βγαλω τελειως τις πανες,που θα κατουραει το παιδι,σε ξενες τουαλετες?κι αν φοραει τις πανες μονο εξω και στο σπιτι καθολου δεν θα μπερδευτει?

εσεις που εχετε κοψει τις πανες στις βολτες σας τι κανετε κοριτσια?

μια φιλη μου παιρνει το γιογιο μαζι της οπου παει...και ειναι η καλυτερη λυση πιστευω.

τεσπα,παω να ετοιμαστω να παω για δουλιτσα.τα λεμε αυριο.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Σημερα περασα μια απελπιστικη μερα..ΟΛΗ μερα ταβλα με φοβερο πονοκεφαλο..Νομιζα οτι θα παθω εγκεφαλικο, χωρις υπερβολη..

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! ΜΕ το καλο η μπεμπουλα σας! Εμενα παντως κοριτσια δεν εχω κανενα παραπονο, μου κανει τρελες αγαπουλες η κορη μου ισως περισσοτερο απο τον μπαμπα της!

Τα σετακια ειναι καλυτερα για τους γονεις γιατι εχουν κ απο τα 2, αλλα πιστευω οτι παιδακια του ιδιου φυλου παντα συνεννοουνται καλυτερα..Ολα καλα ειναι!

Κι εμεις με την πανα ειμαστε καπως καλυτερα, αλλα αυτο με τη βολτα το ειχα κι εγω απορια..Ειναι προβλημα, δεν υπαρχει περιπτωση να παω το παιδι σε ξενη τουαλετα, ουτε εγω δεν παω..

Σας χαιρετω, αυριο θα παω χωριο γιατι δεν αντεχω..Επιστρεφω το ΣΚ

yRf6p1.png

καλημερα

και εγω ειμαι υπο σκεψην αν θα παω σημερα στο εξοχικο γιατι με χαλαει ο αερας.. αλλα ενεκα της λεσχης πρεπει να παω για να κερδισω χρονο να κανω καμια δουλεια για να ετοιμασω οτι μπορω τωρα που ακομη εχει εκει μια στοιχειωδη ησυχια..οχι οτι δεν θα χει μαζεψει κοσμο τωρα που τα σχολεια εκλεισαν αλλα πρεπει να κανω οτι μπορω για να μην τα χω μαζεμενα..

Διαφημίσεις

ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑ.. ειμαι 19 εβδομαδων συμφωνα με το τικερακι μου σημερα.. ποσο μου αρεσει που αλλαζω εβδομαδες..χαχα!!

αν και υπερηχογραφηματικα ειμαι 6 μερες μπροστα..χεχε!!

μονη μου χαιρομαι..οτι να ναι..

α ναι εχθες πηγα το απογευμα στη δουλεια μου.. καλα ειναι..εχω αυξησει τις πιθανοτητες να παρω κανα φραγκο αρχες του μηνα..λεω εγω.. θαυματα γινονται!!!

goodmorning angels!!!!!!!

καλά κάνεις και μετράς τις εβδομάδες προσπ!!!

πλέον είναι αγόραρος!!!έχει δίκιο η τζες...

κι εγώ πρινσέσα χθες όλη μέρα είχα τρελό πονοκέφαλο και πολύ ζέστη...

και σήμερα πάλι θα έχει. αφού πήγαμε στις κούνιες στη θάλασσα δίπλα και ζεσταινόμασταν.ήταν για μπάνιο χθες. σήμερα θα πηγαίναμε αλλά η "κουνιαδούλα" θέλει βοήθεια,μετακομίζει πάλι...5 πράγματα όλα κι όλα και δεν τις φτάνουν μεταφορική και 2 άντρες,θέλει και τρίτο άτομο!!!!

να σας πω κι εγώ την αλήθεια και το 2ο, κορίτσι θα ήθελα να είναι... αφού τα έχω όλα ήδη έτοιμα...ίσως επειδή κι εγώ έχω αδερφή...προτιμώ το ίδιο φύλο παιδάκια...

και το 1ο, κορίτσι ήθελα να είναι...τι να κάνω? έχω προτιμήσεις...

jesgk...:tongue: :tongue: :tongue: .. κυημα ειναι μεχρι την 27η εβδομαδα..ετσι λενε οι μαιευτηρες!!χαχα!!

miamama αντικειμενικα το ιδιο φυλο αδελφια εχουν πλεοεκτηματα οπως κοινα παιχνιδια (οχι ομως και κοινα ενδιαφεροντα) και κοινα ρουχα..συν οτι ειναι πιο γνωριμο στο γονιο πως να φερθει εστω και με διαφορες..

απο την αλλη δυο αντιθετα φυλα εχουν ξεχωριστα τις δυσκολιες τους αλλα και την ιδιαιτεροτητα τους..

η αληθεια ειναι οτι υγεια μονο να υπαρχει ειδικα στα παιδια μας.

jesgk...:tongue: :tongue: :tongue: .. κυημα ειναι μεχρι την 27η εβδομαδα..ετσι λενε οι μαιευτηρες!!χαχα!!

οι μαιευτηρες προσπ που βλέπουν 100 κύηματα την ημέρα κ χεστήκανε τί μωρό έχει η καθεμία στην κοιλιά της ...σαν μάνα θα μπορούσες να το λες κ αγοράκι δεν ειναι κακό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...