Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λύσσαξα στην κυριολεξία, δεν ήθελα να ειναι μεγαλύτερη από το χρόνο κ επειδή το καλοκαίρι θα φύγει κιόλας το κορίτσι θέλαμε να ετοιμάσουμε τα χαρτιά για δαιβατήρια εισιτήρια μέσα στο Φλεβάρη

ναι αλλα εσυ πες το γιατι ειναι ολιγον αδιαφοροι οι τυποι στις εκκλησιες..και ο νεοκορος θα τα ανοιξει οχι ο παπας..ε! και με τον κοσμο και με την ενταση της στιγμης μονο κτυο δεν θα κανει..

η μικρη μετα το σοκ της κολυμπηθρας και με τα λαδια συν τα βαπτιστικα θα...σκαει..

Λύσσαξα στην κυριολεξία, δεν ήθελα να ειναι μεγαλύτερη από το χρόνο κ επειδή το καλοκαίρι θα φύγει κιόλας το κορίτσι θέλαμε να ετοιμάσουμε τα χαρτιά για δαιβατήρια εισιτήρια μέσα στο Φλεβάρη

Πώς την κόβεις θα κλαίει? Εμένα επειδή ήταν πολύ μικρούτσικια δεν ακούστηκε καθόλου αλλά αν τη βάφτιζα τώρα θα ξεσήκωνε τον κόσμο.

πιστευω οτι το πως θα ειναι ενα παιδι στην βαπτιση του εχει να κανει περισσοτερο με τις επι τοπου συνθηκες παρα με την ηλικια και με το αν του αρεσει το νερο η ο κοσμος...πχ μπορει εκεινη την ημερα να εχει καποια ενοχληση η κατι που να μην το κανει ευδιαθετο η επι τοπου να το ενοχλησει κατι ..μπορει να ειναι ο κοσμος, η θερμοκρασια, ο τροπος που θα το πιασει και θα το βαφτισει ο παπας γιατι μερικοι ειναι τελειως αγαρμποι και απροσεκτοι..ιδιως οταν το λαδι μπαινει στα ματακια τους..

εχω δει και παιδια μεγαλυτερης ηλικιας (απο ετος και πανω)να βαφτιζονται χωρις να κλαψουν ιδιαιτερα..

εμενα η κορη μου εκλαψε απο την ωρα που εγινε η πρωτη βουτια απο νευρα και μονο..εκει που κλαιγε σταματουσε και χαζοκοιτουσε αλλου και μετα απο κανα διλεπτο το ξαναθυμοταν..

εγω παλι βαπτιστηκα 2,5 ετων (δυσκολοι οικονοικα καιροι) και μιλουσα και εβριζα τον παπα, φωναζα τον θειο μου να με σωσει..υπαρχει καπου σε καποια ντουλαπα σπανιο ηχητικο και κινηματογραφικο υλικο..χιχι!!

Διαφημίσεις

Πώς την κόβεις θα κλαίει? Εμένα επειδή ήταν πολύ μικρούτσικια δεν ακούστηκε καθόλου αλλά αν τη βάφτιζα τώρα θα ξεσήκωνε τον κόσμο.
Είμαι σίγουρη ότι όχι απλά θα κλαίει, απορώ αν θα κάτσει να μπεί μέσα στην κολυμπήθρα, αμφιβάλλω αν θα σταματήσει καθόλου το κλάμα!! Μέχρι τη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα την ακούσεις, τώρα για Κρήτη κ Κέρκυρα δεν ξέρω αλλάθα μου πείτε τη δευτέρα που μας έρχεται αν την καούσατε

Είμαι σίγουρη ότι όχι απλά θα κλαίει, απορώ αν θα κάτσει να μπεί μέσα στην κολυμπήθρα, αμφιβάλλω αν θα σταματήσει καθόλου το κλάμα!! Μέχρι τη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα την ακούσεις, τώρα για Κρήτη κ Κέρκυρα δεν ξέρω αλλάθα μου πείτε τη δευτέρα που μας έρχεται αν την καούσατε

Οχού καημενούλα! και εγώ περίμενα πως και πώς να έρθει ή μέρα της βάφτισης να φεύγει απο το κεφάλι μου. Δεν τα μπορώ καθόλου αυτά!

Παιδια και εγω πιστευα οτι θα ναι ζορι αλλα πιο πολυ ενοιωσα σωματικη κουραση επειδη επρεπε να την κραταω αγκαλια συνεχεια προκειμενου να διατηρειται ηρεμη παρα με ανησυχησε οταν εκλαιγε...εκει ελαφρως το βλεπαμε και συμπαθητικα ως αστειο..

Παιδια και εγω πιστευα οτι θα ναι ζορι αλλα πιο πολυ ενοιωσα σωματικη κουραση επειδη επρεπε να την κραταω αγκαλια συνεχεια προκειμενου να διατηρειται ηρεμη παρα με ανησυχησε οταν εκλαιγε...εκει ελαφρως το βλεπαμε και συμπαθητικα ως αστειο..

Πείτε μου υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει βγάλει το γονιό της ή όλες ως πρώτο παιδί βγάλατε τα πεθερικά σας; Στο γιό έβγαλα τον πεθερό μου κ ήμουν συγκινημένη αλλά στην κόρη που θα βγάλω τη μαμά μου νιώθω πως θα σπάσει η καρδιά μου από τη συγκίνηση

Διαφημίσεις

ε! αν δεν κλαψει την βαπτιση να βγαλει το αχτι της ποτε θα κλαψει??

αλλα Jesgk μην ψαρωνεις..μπορει εκεινη τη στιγμη να κανει την μαγελη ανατροπη..τα ιδια λεγαμε και για την κορη μιας φιλης και μεχρι που μπηκε στη κολυμπηθρα οπου εκει εκλαψε μονο οσο να την βαφτισουν πριν στο γδυσιμο την ειχε δει μοντελο και επαιρνε και ποζες τριςχαριτωμενες..μετα στο ντυσιμο μια παο τα ιδια...

ο χειροτερος ηταν ο βαφτισιμιος μου...εκλαιγε απο την ωρα που φθασε στην εκκλησια μεχρι που φυγαμε...ειχε γινει μουσκεμα απο τον ιδρωτα και το κλαμα και δεν πρεπει να σταματησε ουτε λεπτο..μεχρι που ξεραθηκε στον υπνο με το που τελειωσαν ποι φωτογραφησεις..

Πείτε μου υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει βγάλει το γονιό της ή όλες ως πρώτο παιδί βγάλατε τα πεθερικά σας; Στο γιό έβγαλα τον πεθερό μου κ ήμουν συγκινημένη αλλά στην κόρη που θα βγάλω τη μαμά μου νιώθω πως θα σπάσει η καρδιά μου από τη συγκίνηση

Μπα , την πεθερά έβαλα και εγώ. Και το δεύτερο αν είναι αγόρι τον πεθερό θα βάλω. Γιατί πρώτον τον πατέρα μου τον έχασα και για μένα οι ζωντανοί έχουν πρωτεραιότητα και δεύτερον ο πατέρας μου ήταν Γιώργος και την κόρη μου την είπαμε Γεωργία αν και χαριτολογόντας λέω τον άντρα μου πως δικαιωματικά το δεύτερο όνομα μου ανήκει και αν θέλω βάζω ένα της αρεσκίας μου....

να πω την μαυρη μου αληθεια πιστευα οτι θα μαι πολυ συγκινημενη στην βαπτιση της κορης μου αλλα τελικα απλα το δα ως κατι πολυ χαριτωμενο..

δυο βδομαδες μετα που ειμουν εγω νονα την ωρα που ελεγα επισημα το ονομα του ικρου εκει με επιασε ενα ριγος συγκινησης και μαλλον επειδη ενοιωθα οτι δινω ενα οροσημο στη ζωη του..

αχ εγω πιστευω οτι αν ποτε με ευλογησει ο Θεος να δω εγγονια και αν η κορη μου επιλεξει να δωσει το ονομα του ανδρα μου σε καποιο απο τα παιδια της (ζει η οχι τοτε ο συζυγος) θα ειναι πραγματικα μεγαλη συγκινηση για μενα..αυτο βεβαια εφοσον και αν το αποφασισει μονη της και οχι απο δικη μου προτροπη.

Βεβαια οπως εχω ξαναπει αν κανω δευτερο παιδι και ειναι κορη θα παρει το ονομα του πατερα μου (Ανδριανα απο το Ανδρεας) και ισως και Ιωαννα προς τιμην του συγχωρεμενου πεθερου μου ..αν ειναι γιος ομως θα παει καρφι για Γιαννης.

Βεβαια οπως εχω ξαναπει αν κανω δευτερο παιδι και ειναι κορη θα παρει το ονομα του πατερα μου (Ανδριανα απο το Ανδρεας) και ισως και Ιωαννα προς τιμην του συγχωρεμενου πεθερου μου ..αν ειναι γιος ομως θα παει καρφι για Γιαννης.

Πολύ με βλέπω να συγκινούμαι εγώ... αχ αχ ...

καλα και το Χριστουλα της πεθερας μου το ονομα ηταν αλλα ο ανδρας μου δεν σκαμπαζει απο θεωριες (σωστες για μενα) τυπου "οι ζωντανοι με τους ζωντανους"..συνεπως και επειδη δεν υπαρχουν αλλα παιδια στην οικογενεια αυτη υποχωρησα..κοτσαραμε και το Ευαγγελια λογω ταματος αφενος λογω ομονυμοτητας με τον συζυγο..σε δυο μηνες κερναμε γλυκο για τη γιορτη τους!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...