Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα θα σου κοπουν τα γελια!

Προσεχε γιατι ειμαι πολυ ζηλιαρα και κτητικη, μην καταλαβω πως η αγαπητικια μου "παιζει" κι αλλου, την εβαψες! :tongue::tongue:

Αντε Τζες.. Με τουτα και με εκεινα, σου χρωσταω ταξιδι του μελιτος! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ουφ τρελή κούραση σήμερα! Μια φορά πήγα και ήρθα στο Ιπποκράτειο μέσα στη ζέστη, μια φορά στο σεμινάριο, όλο αυτό με τα πόδια. Γυμναστική, γυμναστική, αλλά ακόμα είμαι κουρασμένη απ' το 3μερο κι έπεται συνέχεια. Καλέ, κ*λο κάτω δε βάζουμε, αμάν! ;)

Καλό βράδυ κοπελιές, εγώ θα κάνω ένα κρύο πράσινο τσάι και θ' αράξω!

Υ.Γ. Βίκη πήρα τις φώτο - ΤΕΛΕΙΕΣ - και σου απάντησα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ μόνο εγώ δεν τις πήρα...τζες στείλτες εσύ από το δικό σου,μια χαρά προχθές πήρα το μέηλ σου...

κι εγώ πριν λίγο κάθησα...σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα,άπλωσα ένα πλυντήριο...

τώρα πάει η μικρή για ύπνο με τον μπαμπά,πήγαν για δουλίτσες,βολτούλα,έχει τρέλα με τα αεροπλάνα και την πήγε στο αεροδρόμιο!!

Διαφημίσεις

Τωρα θα σου κοπουν τα γελια!

Προσεχε γιατι ειμαι πολυ ζηλιαρα και κτητικη, μην καταλαβω πως η αγαπητικια μου "παιζει" κι αλλου, την εβαψες! :tongue::tongue:

Αντε Τζες.. Με τουτα και με εκεινα, σου χρωσταω ταξιδι του μελιτος! :lol:

τελικα η Τζεσσικα εχει περαση..χαχα!! πρωτα η Ευα, τωρα η Φαιη..

well done!! θερμος οπαδος..χαχα!!

Μια απορια: ΠΩΣ γινεται ΟΛΗ μερα να ειμαι με την σφουγγαριστρα κ το σουιφερ και ΟΛΗ μερα να ανακαλυπτω ψιχουλα κ σκονες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΕΟ;;;;;;;;;;;;

Πειτε μου τι κανω λαθος..Επισης Η μικρη ξυπνησε 10 το πρωι κ κοιμηθηκε 12 ΧΩΡΙΣ να εχει κοιμηθει το μεσημερι ουτε 5 λεπτα!!!!!!! Θα μου στριψει..Πειτε μου παλι τι κανω λαθος.......

Καληνυχτα γιατι δεν την παλευω..Σορρυ που δεν σχολιαζω τιποτα..

yRf6p1.png

Καλησπερα κοριτσακια!!! Αφηστε το θεμα του νερου του γιου μου ειναι μεγαλο αφου αν ητνα καπιο αλλο ον στη γη στο νερο θα ηθελε να ειναι , εγω παντος το εκπαιδευτικο ποτηρακι δεν το αλλαζω με τιποτα , με καλαμακι εννοητε !!!

Κοριτσουδες εμεις οπως ειπα φευγουμε παμε Σουηδια , σημερα εψαχνε ο αντρας μου εισητιρια το πηραμε αποφαση !!!

Αυτα !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Σουηδια ε?? ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! Η καλυτερη λυση για προορισμο.. εχω φιλο Σουηδο που ζει εδω με μια καλη φιλη μου και ξερω οτι ειναι αυτονομη οικονομικα και αναπτυγμενη σε τραγικα σημαντικα βαθμο χωρα.

myprincess σταματα να παθαινεςι υστερια με το σπιτι.. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ το σπαστικο που πλεον ριχνω πολυ νερο στο κρασι μου..

με τα ψιχουλα δεν συμβιβαζομαι και ετσι καθε μερα περναω εστω και επιδερμικα τη κουζινα και το καθιστικο η και ολο το σπιτι αλλα με τη σκονη δεν μπορεις να τα βαλεις.. σημερα ξεσκονιζεις και αν οχι την ιδια μερα, την επομενη ειναι μια απο τα ιδια..

στην πολη ζεις, αεριζεις και το σπιτι..λογικο ειναι..εδω κλειστα σπιτια και εχουν σκονη ενω τα αφηνεις πισω σου πεντακαθαρα..

καλημερα!! κιολας..

εγω σημερα θα μεινω μοναχη με τη μικρη η οποια εχει ξυπνησει απο τις 5.30!! και αφενος νυσταζω αφετερου θα παρω τα φαρμακα και θα γινω κουνουπιδι ΚΑΙ μεσα σε ολα ειμαι και δυσκοιλια..

η μανα μου παλι δεν μπορει να ρθει και οι αδελφοι Κατσαμπα εχουν να πανε σε δουλειες..

και εγω το απογευμα θα ξαναπαω γραφειο να κανω μια μελετη που δεν μπορω να δουλεψω απο το σπιτι..μακαρι να την τελειωσω σημερα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Μια απορια: ΠΩΣ γινεται ΟΛΗ μερα να ειμαι με την σφουγγαριστρα κ το σουιφερ και ΟΛΗ μερα να ανακαλυπτω ψιχουλα κ σκονες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΕΟ;;;;;;;;;;;;

Απλά ζεις στην Αθήνα .. αυτό ειναι η απάντηση, που η άσφαλτος ειναι ένα ματσο χάλια κ αιωρείται στον αέρα

Κοριτσουδες εμεις οπως ειπα φευγουμε παμε Σουηδια , σημερα εψαχνε ο αντρας μου εισητιρια το πηραμε αποφαση !!!

Αυτα !!!

Πότε με το καλό;;;

λοιπον αγορασα τις Εκκλησιαζουσες σαν παραμυθι της Ρουγγερη και σκεφτομαι να εμπλουτισω διαλογους και να προτεινω να το κανουμε θεατρικο για την εκδηλωση της λεσχης..ειναι ευκολακι

καλημέρα κορίτσια...

νυστάζω πάλι...η έλλη χθες κοιμήθηκε 12 παρά...της πήρε πάνω από μία ώρα για να κοιμηθεί και ξύπνησε 8 παρά...

πελαζί φεύγετε ε?έχετε βρει δουλειά? ο άντρας μου έχει λυσσάξει με την Σουηδία... εγώ του λέω πάλι, μέχρι την κύπρο και πολύ είναι...

κι εγώ χθες δουλειές...έχω αρχίσει πλέον και το ρίχνω σορολόπ...βαρέθηκα να κάνω όλη μέρα δουλειές...το πήρα απόφαση...τη σκόνη δνε την γλυτώνω...

νευριάζω όμως γιατί η έλλη θέλει να είναι συνέχεια ξυπόλητη,τα πόδια της γίνονται μαύρα και ανεβοκατεβαίνει σε καναπέ,πολυθρόνες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...